malagala
|
10ka Hvala za pomoč, torej, si bomo tudi to nabavili... Hanuši- jaz imam košaro PP s temi pripomočki, ampak mislim, da se bomo le v lupinici vozili, se mi zdi bolj varna... Pa še poročilo s samoplač. UZ v MB: Najprej dobre strani - z je vse OK, ima 1930g na 32 t., vse je OK, če dobro razumem po velikosti prehiteva za par dni...Je vitalen, plodovnice je dovolj, popkovnica je dobro pretočna. Slabe novice: Gin. je rekla, da leži tako zelo nizko, da je ves skrčen, že dolgo ni videla take nizke lege, nogice ima čisto na pregibu med stegom in trebuščkom. Vpr. me je, če sem že dobila inekcije za pljučka, če bi nas kaj presenetilo Glede na njene izkušnje je dodala, da bo verjetno ostal v medenični legi, da se ne bo obrnil in zaradi nizke nošnje bo verjetno kmalu zunaj - če bo 36.t. bo super.... Do 34.t naj zelo počivam, z dvignjeno medenico in naj grem po inekc. za pljučka, da ne bi bilo kaj narobe, če bi imela prezgodnji porod. Aja, pa po njenem mnenju bo obvezen carski, ker je lega res čudna...Na posteljici je našla nekaj jezerc krvavitev, kar ni običajno in priporočala, da se to spremlja... Si predstavljate, da sem bila čisto paf...Je pa bila zelo prijazna, me je pomirila, da je vse OK, le da bo napisala ginek. naj me malo bolj spremlja... No in pika na i - danes sem šla k moji ginek. z izvidom in mi je jasno dala vedeti, da se ne strinja s temi kontrolnimi UZ, da nimam zaupanja v njeno delo, da ona ne vidi indikacij za rizično nosečnost in si s tem izvidom nima kaj pomagati...Skratka - cela pridiga - potem me je poslala na inekcijo za pljučka in mi dala napotnico za ambul. za patol. nosečnost - češ, naj me tam vodijo naprej, če dr. tako misli...Komentirala je, zakaj me ni ona ginek. že napotila k njim.. Jaz sem bila čisto paf, sploh nisem nič rekla...Kot da ne bi imela pravice do 2. strok. mnenja, samoplač. Uz Po njenem, bi imela UZ v 35. -36.t, ko bi lahko že rodila... No, zdaj sem slabe volje, ker sploh ne vem, če sem dobro naredila, da sem šla...Ob 13ih pa pokličem v ambul. in se naročim na pregled...Pa zdela se mi je ful fajn zdravnica - do danes... Moram odmislit in držat pesti, da bo vse OK z mano in . No, malo sem se mogla potožit... Sončen objemček vsem
|