|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
8.4.2009 9:04:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Naša user posted image je že obrnjena na glavo, je pa G rekla, da ni izključeno, da se še "premisli" in obrne, saj imamo drugo- in več-rodke več prostora za gibanje otrok v maternici.

Ajej, upam da se pri meni ne obrne nazaj in da je že v pravi legi. Še ne vemo. user posted image user posted image Kolikor sem razumela babico v MŠ je rekla, da je sicer zelo malo verjetnosti in % zelo malo primerov, ko se user posted image kar obrača.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.4.2009 9:08:17   
July08
Ja, upajmo, da se naši user posted image ne bodo kar obračali...
Mala priceska, a tvoj user posted image je že v pravilni glavnični vstavi? Naša user posted image ima glavo res spodaj, ampak je nako čudno počez stegnjena.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.4.2009 9:12:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Mala_princeska: a ti boš danes nesla papirje na CSD? kam pa boš nesla?npr. ali lahko v Trebnjem prej oddaš papirje?Pa si šla direkt iskat k njim vloge ali si si jih sprintala? Zdej sm te pa zbombandiralauser posted image !

Kaminek jaz spadam pod občino Novo mesto in ne Trebnje, tak da vse v Nm urejam na CSD-ju. Imam pa sprintano vlogo z interneta, izpolnjeno s strani službe (od kdaj sem zaposlena, plače so mi izpolnile od majske plače 08 do februarske plače 09, samo 10 plač so mi računovodkinje vpisale; prej sem bila zaposlena drugje);

bom za vsak slučaj nesla s seboj vse plačilne liste od bivše in sedanje službe.

Ma vedno me to heca, ko sem neki časa tam zaposlena, nekaj časa drugje user posted image , zaradi vse papirologije je bit najbolje skoz v eni firmi zaposlen.
Ok, trenutno ni panike imam pogodbo za nedoločen čas, čez čas bomo pa videli kam se bom selila user posted image user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.4.2009 9:15:44   
Mala_princeska

Ja, upajmo, da se naši user posted image ne bodo kar obračali...
Mala priceska, a tvoj user posted image je že v pravilni glavnični vstavi? Naša user posted image ima glavo res spodaj, ampak je nako čudno počez stegnjena.

July08 žal še ne vem, če je prav obrnjen/a user posted image user posted image , UZ imam 21.4.

Ajej July si predstavljam kako čudno je počez stegnjena - nam je babica v MŠ kazala te lege (ko glavica ni čisto navpično z materničnim vratom, je zasukana v levo ali desno) in je rekla, če se ne premakne v čisto glavično vstavo, naredijo carski rez. Sorry - nočem te strašit, samo povem kaj sem slišala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se prav postavi ta vaša bejba. user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.4.2009 9:24:10   
luši
Punce s5 hvala za vse spodbudne besede...

Seznamček... prehitro sem tipkala... 24.4. je naslednji pregled...

Glede mojga user posted image pa me sploh ne skrbi več, važno da se je prebudil... po več kot enem mesecu kome... se tolažim s tem, da bi lahko bilo še veliko huje in da je zdaj samo na dobri poti do okrevanja... Verjamem, da ima posledice, ki se kažejo z njegovim obnašanjem in vem, da se bo to sčasoma popravilo... Drug teden ga bodo premestili na Jesenice, tako da bom imela bližje hodit na obiske, po prvomajskih praznikih pa pričakujemo da bo prišel domov, takrat pa bo tudi že bolj sončno in toplo (kar bo nanj dobro vplivalo)... bolnišnice je že sit... ampak glede na to kakšne poškodbe je imel, mu ne ostane drugega kot da potrpi...
July08 -  obnaša se popolnoma isto, samo s to razliko, da še nimava otrok in vso svojo zoprnijo strese name... men je pa tk lepo da ga vidm, da govori, da je živ, da me to sploh ne moti... če se je iz smrtne postle izvleku, se bo pa iz tega tut... S tem k on vso zoprnijo pobere, je zame nič ne ostane... tk da prizanašam ljudem (čeprav bi z veseljem kakšno zagodla - zdej v nosečnosti si to lahko privoščimuser posted image ) --> SMEH ČAROVNICE user posted image

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.4.2009 9:27:17   
Cally
Mala_princeska  očitno je naju ista babica prestrašila user posted image
Tudi naš user posted image  sedi na ritki in ne kaže volje, da bi se kaj obrnil. Se mi je par tednov nazaj zdelo, da 'to je pa to' - da se je obrnil, ker je bil tak 'potres' v trebuhu, kot še nikoli.... pa smo potem na uz videli, da mu na ritki čisto paše sedet user posted image . Upam, da si še premisli user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.4.2009 9:27:33   
July08
Ja, res si čudne lege izbirajo naši user posted image . Upam, da na koncu vse rodimo po naravni poti s pravilno lego user posted image .

Zdej grem pa res mal cunjice presortirat. Se bom malo cedila ob teh majhnih cunjicah..user posted image
Samo pomislim na naše bebice, ki jih bomo kmalu držale v naročju, pa postanem vsa naježena in raznežena... KOMAJ ČAKAM JUNIJ user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.4.2009 9:30:40   
biba14
jutrček,hvala za kavicouser posted image

Fragola držim pesti da bo vse uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem bila včeraj v MŠ...po pravici,mislim, da na teh 8 srečanjih ne bom zvedela nič novega user posted image , pa še gužva je takšna, da komaj dihaš ( včeraj nas je bilo najmanj 100 )...sam moram hodit, da naju s user posted image  vpišem, ker on ima pop.šolo in bo lahko šel le na 3 pred.,pol pa da bo lahko pri porodu moram jaz hodit...
Ma nekaj sem sitna...zdaj si iščem kje bi mi UZ samoplač.naredili, ko kako naj vedo kako jeobrjen in če imam dovolj plodovnice, če ga ne naredijouser posted image .
No lepo se imejte..jaz imam spet tok dela, da se vn ne vidim

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.4.2009 9:33:41   
biba14

Ja, res si čudne lege izbirajo naši user posted image . Upam, da na koncu vse rodimo po naravni poti s pravilno lego user posted image .

Če sem odkrita, jaz bi imela najraje CR, ker me je poroda tako grozno strah, da bom zadnje tedne psihično čist povožena...se že vidimuser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.4.2009 9:34:30   
malagala
10ka

Hvala za pomoč, torej, si bomo tudi to nabavili...

Hanuši- jaz imam košaro PP s temi pripomočki, ampak mislim, da se bomo le v lupinici vozili, se mi zdi bolj varna...

Pa še poročilo s samoplač. UZ v MB:
Najprej dobre strani - z user posted image je vse OK, ima 1930g na 32 t., vse je OK, če dobro razumem po velikosti prehiteva za par dni...Je vitalen, plodovnice je dovolj, popkovnica je dobro pretočna.

Slabe novice: Gin. je rekla, da user posted image leži tako zelo nizko, da je ves skrčen, že dolgo ni videla take nizke lege, nogice ima čisto na pregibu med stegom in trebuščkom. Vpr. me je, če sem že dobila inekcije za pljučka, če bi nas kaj presenetilouser posted image Glede na njene izkušnje je dodala, da bo verjetno user posted image ostal v medenični legi, da se ne bo obrnil in zaradi nizke nošnje bo verjetno kmalu zunaj - če bo 36.t. bo super.... Do 34.t naj zelo počivam, z dvignjeno medenico in naj grem po inekc. za pljučka, da ne bi bilo kaj narobe, če bi imela prezgodnji porod. Aja, pa po njenem mnenju bo obvezen carski, ker je lega res čudna...Na posteljici je našla nekaj jezerc krvavitev, kar ni običajno in priporočala, da se to spremlja...

Si predstavljate, da sem bila čisto paf...Je pa bila zelo prijazna, me je pomirila, da je vse OK, le da bo napisala ginek. naj me malo bolj spremlja...

No in pika na i - danes sem šla k moji ginek. z izvidom in mi je jasno dala vedeti, da se ne strinja s temi kontrolnimi UZ, da nimam zaupanja v njeno delo, da ona ne vidi indikacij za rizično nosečnost in si s tem izvidom nima kaj pomagati...Skratka - cela pridiga - potem me je poslala na inekcijo za pljučka in mi dala napotnico za ambul. za patol. nosečnost - češ, naj me tam vodijo naprej, če dr. tako misli...Komentirala je, zakaj me ni ona ginek. že napotila k njim..

Jaz sem bila čisto paf, sploh nisem nič rekla...Kot da ne bi imela pravice do 2. strok. mnenja, samoplač. Uzuser posted image
Po njenem, bi imela UZ v 35. -36.t, ko bi lahko že rodila...

No, zdaj sem slabe volje, ker sploh ne vem, če sem dobro naredila, da sem šla...Ob 13ih pa pokličem v ambul. in se naročim na pregled...Pa zdela se mi je ful fajn zdravnica - do danes...user posted image user posted image user posted image Moram odmislit in držat pesti, da bo vse OK  z mano in user posted image .

No, malo sem se mogla potožit...

Sončen objemček vsemuser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.4.2009 9:40:42   
Anonimen
pozrav še od mene!

anej je šel danes po več kot 14-ih dneh v vrtec in res malo paše mir in tišinauser posted image
vidim, da se vse o legi pogovarjate. meni do sedaj še nišče ni povedal kako je moj user posted image obrnjen, niti koliko tehta. pa sem imela sedaj vedno uz zaradi krvavitev, a so pogledali samo do kod sega posteljica in ali je dovolj plodovnice.
sedaj se počutim super, krevavim ne več, vendar vseeno ne upam pretiravati z sprehodi in čim podobnim. po pravici povedano ne upam niti sesati in brisati taluser posted image . saj po eni strani mi pašeuser posted image , po drugi pa me samo stisne ko vidim kako že imamo. user posted image pa da o oknih ne govorim. so tako zaflocane od anejevih rokic, da komaj kaj ven vidišuser posted image user posted image .
res junij bo hitro tu. jaz sem že kar na maj pripravljena, ker takrat se že lahko kaj dogaja in verjamem, da bo katera izmed nas že maja rodila. tako, da malo še in se bomo cartaliuser posted image user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.4.2009 9:41:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Cally

A greš slučajno danes ob 15h v materinsko šolo v porodnišnico Novo mesto? user posted image user posted image  

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.4.2009 9:42:33   
Cally
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A greš slučajno danes ob 15h v materinsko šolo v porodnišnico Novo mesto? user posted image user posted image  

Tako je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.4.2009 9:46:57   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tako je user posted image

Potem se vidimo. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem tista ko je partner prvič porod zamudil (ker so ga prepozno poklicali, sem bila že v porodnišnici), kar pocukaj me za rokav, ko ne vem katera si. user posted image user posted image Velja? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.4.2009 9:47:28 >

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.4.2009 9:49:57   
Cally
Aaaa, potem pa vem katera si oz. sta user posted image  Se mi zdi, da si celo za mano sedela.

Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.4.2009 10:01:15   
mojjaka
Jutro!
Jaz tako slabo spala, sem bedela od 4 do 6, pol pa šeluser posted image na šiht, pa sem zadrnjohala nazaj do 9h.
Ja ti naši ginekologi so pa res zelo različni, jaz imam UZ na vsakem pregledu, prvič sem ga plačala na zadnjem pregledu(25eur), torej v 28.tednu. Vedno mi z metrom zmeri dolžino maternice, 2krat pa mi je imeril tudi MV, res pa ima še tak starinski UZ, tako da ne more "stehtati" otroka (kot mi je to na 3D), izmeri pa vedno obseg trebuščka, glavice pa dolžino stegnenice in potem glede na to pove, kako ustreza tednom....tako da jaz sem zelo zadovoljna z mojim G! Upam da me ne bo razočaral, tako kot tebe malaga- tvoja gin. je pa res čudna, samo ne se sekirat! Normalno da te skrbi za svojegauser posted image

biba-tudi moja sestra si je kot ti zelo želela CR, ker je bil že prvi otrok ful velik jo je bilo strah drugega poroda....no, želja se ji je uresničila, imela je CR, ampak je potem rekla, da bi 100krat rajši rodila naravno, ker tista rana in dolgotrajno okrevanje...ni glih mačji kašelj. Tamala je stara 10 mesecev, ona pa še ne čuti trebuha, tam ko so jo prerezali, pa na močnejši otip jo še vedno boli.... Ampak dobro, če je to izhod v silil, oz. vnaprej predvideno zaradi lege, pač tako mora biti, konec koncev je pomembenuser posted image

No,jaz se bom pa danes malo razvajala....grem k pedikerki, da mi malo nogice porihta, pol pa še k frizerju skočim po nove pramenčkeuser posted image

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 8.4.2009 10:02:22 >

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.4.2009 10:18:54   
luši

malagala - si nardila čist prav, da si šla na UZ... si se pač hotla prepričat da je vse v redu, in če ti tvoja G ne dela UZ, je pač čist normalno, da si šla drugam... na izvid pa ti itak nimaš vpliva, tk da ne moreš nič... če je UZ tako pokazal, mora pač tvoja G to vzet za dobro, ne pa da ti pridigo dela... kaj pa, če ti ne bi šla samoplačniško na UZ in ne bi vedela kaj se dogaja z otročkom, posledično ne bi dobila inekcije za pljučka in bi bilo lahko kaj narobe, če bi rodila prej, preden bi se tvoja G odločila narest UZ...

Ti se zdej samo pazi, počivaj, pa upaj, da bo zdržal čimdlje - po možnosti da se bo obrnil in boš lahko rodila po naravni poti...

Moj je že v pravilni glavični vstavi, ampak v mojem primeru to ni zaželjeno... ker pomen, da z glavico pritiska na že tako kratek MV in mi ga s tem lahko še skrajša... (zaenkrat samo pritiska - ampak riziko pa je)... v 29etem tednu pa res nimam še želje rodit...

Vsem nam želim, da se vse srečno izteče, da bomo lahko vozičkale in razkazovale svoje zakladke celemu svetu...

Gantar... velikokrat se spomnim nate... upam da ne izgubiš volje in ponovno poizkusiš... Moji sosedi so 2leti nazaj ugotovili (v 8mem mesecu nosečnosti), da ji je otrok v trebuhu umrl... Od takrat že žaluje in zavrača kakršnokoli možnost za ponovni poizkus... še svojega dragega podi stran od sebe, češ da naj najde drugo, ki si bo želela otrok toliko kot on...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.4.2009 10:23:02   
bamoocham
No, zdaj sem slabe volje, ker sploh ne vem, če sem dobro naredila, da sem šla...

Malagala, js se pa na mnenje tvoje gin. ne bi čisto nič ozirala. Naj govori, kar hoče. Verjetno je bilo to, da nisi pri njej plačala pregleda, ampak si šla k drugi.

Saj gre za tvojega otroka in tvoj strah. Meni se zdi prav, da si šla še po drugo mnenje. Da ti še drug pove, kako pa kaj.

Vse pošiljam enuser posted image , zdj pa šibam v center, ker se grem slikat, pa novo osebno delat.
Papa

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.4.2009 10:23:34   
bamoocham

Fragola..zdravniki že vedo, zakaj je boljše da greš v bolnico..tak al tak pa bo vse okuser posted image Ena moja kolegica je imela ful visko pritisk, res pa je, da je tudi močno zatekala. In pride v bolnico, pa so ugotovili, da ima preeklampsijo, zato so ji mogli potem sprožit porod. Tablete za zniževanje pritiska so začele delovati, ampak je bila njena pupika še kr fejst ogrožena. Rodila je 5 tednov prehitro. (nočem te strašit-pri tebi je dobro to, ker ne zatekaš).

July, otroke se pa res splača imet v vrtec, se ful dogaja tam. Gledam mojega nečaka, ki je pa kr naprej doma (se mu ne da v vrtec) in je posledično veliko veliko zanimivega zamudil!

Vidim, da je govora o legi user posted image .

Moja se še kar obrača. V LJ je bila 1x v glavični vstavi, potem 2x v medenični, potem pri moji gin v Velenju spet glavični. In smo mislili, da se je že obrnila prav, pa je bila v ponedeljek v LJ na pregledu spet medenično.
Se ne obremenjujem s tem (zaenkrat).
Najbolj vesela sem, da verjetno ne bom imela carskega rezauser posted image ker se je posteljica dvignila. Sem se psihično že čist pripravila nanj, za verjetn ne bo potreben.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.4.2009 10:29:21   
Lsica
Čao junijke, jaz sem pa danes kar dolgo v jutro potegnila, mi je prav pasaluser posted image .

Vidim, da se pogovarjate že o legi bebic, jaz mam pa rok bolj pozno v juniju, tako da to še pride na vrsto. Začela sem hodit na MŠ, pa moram rečt, da mi je kar fajn.
Kot prvo so me naše babice pomirile, marsikaj sem sicer že razmišljala v tej smeri ampak nisem bila sigurna vase. Npr. zadnjič smo meli nego dojenčka, pa je rekla naj za novorojenčka ne kupujemo ne vem kake kozmetike, da je najboljša voda, navadno hladilno mazilo in olje (mandljevo ali olivno). Pa da naj ne kupujemo malih previjalk, ker jih ne bomo uporabljale, sploh tistih z banjico ne, ker niso dovolj stabilne. Da je potem že bolje, da na navadni mizi previjaš in prišparaš tisti denar. Ali pa glede oblačilc za dojenčke tudi, npr. je rekla da tetra majčke sploh niso potrebne, da so sedaj novi materiali, ki so še boljši od tega. Pa da res ne rabi v začetku ful veliko.

Čez 12 dni mam pa tud jaz pregled - madonca mi gre hitro čas...Sploh zdaj ko je na sporedu malo bolj sončno vreme. Potem bom pa tud jaz začela urejat v službi in na CSD-ju. Skratka, v vsem me prehitevate, se pozna, da mam konec junija rok.

Imejte se lepo lepo, ne pustite se motit in uživajte v nosečnosti, kolikor nam jo je še ostalo pa veliko zdravja brez nosečniških težavic vam želim...Lp.user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.4.2009 10:49:12   
bjondi
alina-a hodiš v MŠ na termin 18.15 ?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.4.2009 11:17:55   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

user posted image še eno vprašanje - kako kaj čutite brcike? ker men se v tej nosečnosti dogaja, da me user posted image kdaj tako močno brcne, da se mi kar stemni pred očmi. resno, nič se ne hecam. v prvni nosečnosti je otročiček tudi ves čas nekaj delal, samo nikoli tako agresivnouser posted image tale me pa kr mahne, da me čist zvije. pol pa še ene 2x udari na isto meso, da bom ja vedla, da je tam. itak pa cele dneve kozolce prevrača. sploh se ne more odločit al bi bil na glavi, ritki, prečno...

Tudi naš Srečko občasno tolk brcne, da se moram kar malo ustaviti in nadihati. Ne vem sicer kam brcne, definitivno pa fino zaboli.

fragola držim pesti, da bo vse ok in da se ti pritisk umiri.
Vsekakor sem pa prepričana, da je bolje da v bolnici naredijo preventivne ukrepe in te imajo na očeh.
Te pa popolnoma razumem, da je zoprno bit v bolnici, ker tudi jaz resnično ne maram bit v bolnici.

kaminek jaz ti predlagam, da spiješ kakšen magnezij, meni uspešno pomaga proti krčem.

July07 tudi meni ni še nikoli merila materničnega vratu in tudi meni je to malo čudno.
Sem pa v začetku marca bila na 3d UZ in me je še vaginalno pogledala, ker sem imela močne krče in mi je G rekla, da sem še zaprta in da je vse videti ok. Tako, da sem sedaj pomirjena. 
Si me pa kar malo prestrašila z merami tvojih otrok, jaz sem sedaj v 32T in so mi rekli, da ima naš Srečko že 2100g, sem bila kar presenečena. Moram preveriti, če je to normalno, G je rekla, da je to vse po standardih.

malagala mogoče je pa tvoja G imela samo slab dan. Ali pa se ji je zdelo zaman, ker je nekdo drug videl težavo, ki jo je ona očitno spregledala.
Vsi imamo pravico do drugega mnenja in zaradi tega ne bi smelli zdravniki biti užaljeni. Vsi samo želimo dobro zase in za naše otročke. Če se pač boljše počutimo, ko slišimo še drugo mnenje je popolnoma prav, da ga dobimo.
Na žalost pa ima veliko zdravnikov božji kompleks in  mislijo, da so več kot ostali. Če bi bila jaz zdravnik in bi mi nekdo povedal, da je dobil drugo  mnenje, ki je drugačno od mojega bi to sprejela kot opozorila in bila bolj pozorna na moje delo.
Saj ena zdravniška napaka lahko naredi ogrooomno škode.
Predvsem se pa ne sekirat glede tvoje G, vedi da si naredila popolnoma prav.
Tudi jaz sem med mojo user posted image  šla 2x samoplačniško (navaden UZ in 3d UZ) in sem se prav dobro počutila, ko je moja bivša G povedala isto, kot sedanja G.

Danes me je klicala sestra od moje G in mi rekla, da moram naslednji teden še enkrat dat vodo, ker imam baje preveč beljakovin v vodi in da naj med prazniki ne jem dobrot, predvsem pa naj veliko pijem.
Tako, da letos ne bo nič z potico in ostalimi dobrotami, bom samo druge gledala kako se mlastijo.user posted image

Ali kakšna mogoče ve, točno posledica česa so povečane beljakovine v urinu?
Res pa je, da se ravno ne izogibam dobrot, predvsem sladkarij.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.4.2009 11:19:25   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Če sem odkrita, jaz bi imela najraje CR, ker me je poroda tako grozno strah, da bom zadnje tedne psihično čist povožena...se že vidimuser posted image

No, pa je le še ena taka tu gor ... No, jaz sicer CR tudi ne bi imela, me pa je naravnega poroda prav panično strah, ko pomislim na njega user posted image Pa tudi EA mi ne diši ... Tak da ne vem, kaj bom user posted image Pa včasih si mislim, da bi porod vsaj hitro minil, če že mora bolet - pa se bojim, da bom mela kakega maratonskega ...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.4.2009 11:26:25   
mery15031981
ojla so user posted image !

No danes nam je dan spet lep sončen dan,zato ga moramo vse maksimalno izkoristitiuser posted image user posted image !

user posted image zanima me če katera kaj ve ali se lahko pri pranju dojenčkovih oblačilc uporablja mehčalec??

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.4.2009 11:28:23   
Janci F

Naša punčka je sedaj težka 1800 g, sem pa v 31. tednu (v soboto bo 31 T). G pravi, da bo zopet velika bebica, kar je očitno pravilo, saj je bil 1. user posted image 4000 g, 57 cm, 2. user posted image 4270 g, 56 cm, in tudi sedaj sta oba velika za svojo starost. Mislim, da je to po nama z možem, ker sva oba večje rasti, jaz pa še baročno zaobljena zadnja leta user posted image user posted image

Naš Srečko se je že obrnil, tako da je sedaj z glavo navzdol, velikokrat mi pa na vrhu trebuha kar njegova ritka ven pogleda, prava bunka rata. user posted image
July08 koliko pa ima vaša punčka obseg glave in koliko sta imela prva dva pri porodu obseg glave?

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?