|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
6.4.2009 22:07:20   
bamoocham
seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
deja777
- 26.12.1984

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.4.2009 22:18:38   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 26.03, 09.04.  user posted image +9 kg                          
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 09.03., 06.04. user posted image +13 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.04. user posted image
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 09.04.   user posted image            
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 17.03., 08.04.  user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 10.4. user posted image (1. Žana 1,5 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 08.04.   user posted image                                                    

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 06.04. user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 21.04.  user posted image   +6 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.03. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006                                                       
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +8 kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 14.04.  user posted image     
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 21.04. user posted image   1. Nina (5 let)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 24.03. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 19.03. 3D, 06.05.  user posted image +8,5 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 20.04.(1. Tjaša 2 leti) +9 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 21.04.   3D: 9.4.  user posted image (1. Mare 10 let) +12 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 06.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 07.04.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 09.04. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.04. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO) user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 03.04.  user posted image   +3,5 kg                       

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 109

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 6.4.2009 22:21:14 >

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.4.2009 7:47:31   
Lsica
Dobro jutro vsem...user posted image

kavica...
...nato pa še par komentarjev...

kaminek ,
ja upam, da se nama glede bolniške dobro izteče. A si ti kaj klicala še svojo zdravnico? sporoči, ko boš kaj zvedla glede odločbe. Mi bo tako lažje čakat ...
fragola, super a ne, če si kdo lahko privošči, da je sam svoj gospodar, pa še to v hiši, v lepem okolju. Vsi pa pač ne moremo vsega met, se strinjaš?
majana, tole kar ti opisuješ (otrdevanje trebuha, tiščanje navzdol, traja nekaj trenutkov,...) je včeraj skoraj z istimi besedami pri nas opisala na MŠ. Baje gre za neprave popadke, pomaga pa magnezij v šumečih tabletah pa pravilno dihanje -  kot pri porodu s trebušno prepono in nato sproščanje.
bamoocham
super za rezultate pregleda, da ti ne bo treba več v Lj zaradi tega hodit, pa da boš imela lahko naraven porod...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.4.2009 8:12:47   
Hanuši
Dobro jutro, souser posted image ,

bamoocham najprej pohvale za tok luši bebico.

Jaz sem bila včeraj v MŠ. Blazen schnell kurs kar se poroda tiče. Smo pa izvedeli en zelo zanimiv podatek.
Pupe a se spomnite, ko smo že enkrat imele debato o lupinicah in sem jaz zelo zagovarjala stališče, da niso najbolj primerne za naše pikce. Celo ena souser posted image  je šla takrat dol z naše debate, ker je imela kontra mnenje in ji nismo vse pritrdile. No, da ne razpredam.
Patronažna nam je rekla, da tja do 3. meseca mora biti lupinica izključno in samo za prevažanje v avtu. Bognedaj, da ga z njo vozimo na vozičku..., ker so naredili raziskavo v kateri je bilo zajetih 100 Ljubljanskih mamic in njihovih otročkov do 3.meseca. In pri otrocih, ki so ležali v lupinici so ugotovili upadanje kisika v telesu na 85%. Patronažne pa naredijo paniko in te pošljejo nazaj v porodnišnico, če ugotovijo, da otroku pade kisik na 93%. To pa zaradi tega, ker nimajo še trdnega vratu. Tako nam je razložila. Tko, da drage souser posted image , če se le da čim manj uporabljat lupinico. Jaz sem se odločila, da bom uporabljala globoko košaro do 4.meseca, pol bomo pa kupili avtosedež od 0 do 18 kg. Od Romerja ali Concorda.

Pa še pregled sem mela včeraj in je vse lepo zaprto, bebico sem spet vidla in je že v glavični vstavi. G mi je rekla, da sedaj se naj ne bi več obrnila. Ma pa že blizu 2 kg, kar se mi zdi za skoraj 32 t malo veliko. Pa mi je G rekla, da je to še v mejah normale, bo pa velik fant. In verjetno bo prišel malo prej k meni v naročje. Naročila mi je, da naj se ful pazim do 35t, pol grem pa zaradi nje lahko kar rodit. Sem se pri Hani brez popadkov doma odprla za 6 cm in so mi morali umetno sprožit. Zato mi je rekla, da bo sedaj najverjetneje nekaj podobnega.

Naslednji pregled 4.5.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.4.2009 8:24:17   
bačko
Tinca me veseli da je vse uredu in še enkrat četitam za user posted image .
Bamoocham lepe slikice in me veseli da je tudi dete zdravo.user posted image user posted image user posted image
Hanuši jaz sem Žano izrecno samo v avto imela v lupinici.Drugače pa ko sem jo vozila v vozičku je bila v košari.Tudi jaz nisem zagovornik lupinc.V MŠ zelo veliko izveš, a ne?
No danes pride agent poslikati stanovanje in potem akcija.Upam da bova kaj kmalu našla kakšne kupce čeprav bi čez poletje kar tukaj še ostala potem enkrat septembra pa bi se preselila.Bomo videli kaj se bo dogajalo.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.4.2009 8:27:25   
skuštrana
Živijo, so nosečkeuser posted image

Pri nas se dogaja 100 na uro, preberem vas še, kaj napisat pa ....Ne uspem, ko ste pa take ultra čvekiceuser posted image

Mi smo bili v Čatežu par dni, bilo je super..Smo si nabrali energije za naprejuser posted image

Vmes sem imela še en pregled, vse tipi topi, naj tako ostane še kak mesec, potem bi pa kar šla rodituser posted image Sem pa ravno par dni nazaj razmišljala, da lahko prevzaprav čez 1 mesec že čisto normalno rodim jaz pa še nič pripravljeno. Moram kupit nekaj tetra plenic, tiste od prej so že ultra znucane, pa cotke skupaj spravit, jih imam povsod, pa kupite en  kompletek za iz porodnišnice..Pa vozičkova košara me še vedno v trgovini čaka, da pridem po njouser posted image Eh, saj bo...Bomo že. Je pa mož rekel par dni nazaj, daj, vsaj spisek napiši da bom vedel kaj it kupit, če bo silauser posted image user posted image Pa par bombažnih plenic še moram nabavit, nameravam pa nabavit Švedske puse http://roda.hr/v2/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=26&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=6 , te so meni super za newborne, boljše kot pa te one size plenice. Racman so full velike in okorne za newborne.

Hvala bogu so se začeli lepi dnevi in posledično smo več zunaj, pa naša hiška je začela zelo pospešeno napredovat in smo vsak dan na parceli ( Bačko, btw - jaz pa komaj čakam, da grem ven iz mesta, grrr, sovražim življenje v velikem mestuuser posted image )...

Sem pa ugotovila da moj sinek nima nič kratkih rokavov, včeraj je bilo v senci 25 stopinj, on pa bogi revež v dolgih rokavihuser posted image Še ta šoping me čaka tele dni.

Nič, pralni stroj je končal, grem cote obesit dokler mali miš še spi...Veliki miš je pa itak v vrtcu user posted image

Uživajte v sončku, danes bo spet vroče..Madona, jaz bom kar iz bunde v kopalnke skočilauser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 7.4.2009 8:31:52 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.4.2009 8:37:29   
skuštrana
0 do 18 kg. Od Romerja ali Concorda.

Roemer nima teh sedežev. Ima samo lupinico pa potem po kategorijah, kombinirane kategorije pa oni nimajo. Je pa Roemer super, mi imamo Kinga ( 9-18kg).

Lupinica - eh, tu so pa mnenja res zelo različna - moja prijateljica (prav tako v Lj) je pa morala malčka imeti čimveč v lupinici zaradi razvojnih težav. user posted image Mi imamo 2, ena je Mutsyjeva in gre čisto v ležeč položaj, ta mi je super za novorojenčka, potem pa imamo še Maxi Cosijevo. In jaz potem malo kombiniramuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.4.2009 8:40:58   
skuštrana
Bačko, kar se prodaje nekretnin tiče je pa trenutno kriza. Moja prijateljica full jamra, prodaja stanovanje pa kupci hodijo samo gledat, kupi pa noben, ker je trenutno kriza za kredite, keša pa folk nima. Mi2  sva imela full srečo, sva prodala en kos zemlje v 3 mesecih za zelo solidno vsoto. Upam, da tudi vama uspe čimprejuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.4.2009 8:42:01   
princ_princeska
DOBRO JUTRO vsemuser posted image

kaže da bo lep sonček...dan.joj kak se že veselim lepih toplih dni...

Čestitke vsem za uspešne preglede...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.4.2009 8:42:12   
Hanuši
bačko kapo dol. Maš pa energije, da se imaš namen selit z bebico in malo pupo. Upam, da se vam izteče po planih. Pa verjetno je res bolj fino, da prve mesece še preživite bolj umirjeno, čeprav nikoli ne veš, al pa ti ravno pol zmanjka energije. Kakorkoli, tko, da bo vam prav.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.4.2009 8:43:32   
lenika
Dobro jutro!

Spet smo se zbudili v en lep sončen dan. Upam, da se vse dobro počutite in uživate v teh dneh.
Kar se tiče pozabljivosti, sem jaz ratala tudi zelo pozabljiva. Drugače pa nimam še čisto nič prpravljeno in resnično upam, da me kaj ne prehiti. Pri Maticu sem imela 2 meseca prej že vse pripravljeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.4.2009 8:45:18   
skuštrana
Mala princeska, sem videla na podforumu o bombažkah, da bi si rada sposodila par bombažk. Jaz ti jih lahko posodim par komadaov za nekaj časa, ker jih imam res full - okoli 40, samo prekrivnih hlačk ti pa ne morem, ker jih bom rabila. Javi mi če te zanim. S kje pa si? Lahko ti pa posodim Racmanke in Štorklje, pa da vidiš razliko..Samo pozor - to so rabljene, ne noveuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.4.2009 8:47:00   
skuštrana
Kar se tiče pozabljivosti, sem jaz ratala tudi zelo pozabljiva.

He, he, jaz tudiuser posted image Ampak se sploh ne trudim več, čekaj pozabim rečem samo - veste, jaz sem tretjič nosečauser posted image user posted image In se vsi sladko nasmejijo...

Zdej pa res grem..

Pa-pa, babnce....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.4.2009 8:48:18   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

0 do 18 kg. Od Romerja ali Concorda.

Roemer nima teh sedežev. Ima samo lupinico pa potem po kategorijah, kombinirane kategorije pa oni nimajo. Je pa Roemer super, mi imamo Kinga ( 9-18kg).

Očitno so dali ven nov model evo First class http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194023

Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.4.2009 9:07:52   
mojsonček
Jutro nosečkice!

Kolk se je lepo prebudit v sončen dan...

LSIČKA hvala za kofi... je že popita, še pofruštkam pol  pa šibam ven, tole vreme je treba absolutno izkoristit... upam, da se z odločbo za bolniško vse izteče tebi v prid user posted image

Vidim, da nekatere mučijo z doplačilom dohodnine... to pa res ni fajn, že tko ne, zdej pa sploh, ko so taki stroški za naše bebice... jst ne vem kaj in kako računajo v vaših službah ampak pri nas jst delam plače in še nikol ni nihče od zaposlenih doplačeval dohodnine, če je bila plača edini vir prihodka... čudn... jst vedno uveljavljam olajšavo za sineta naknadno... mi kar prav pride povračilo, ker imam ravno v tem času registracijo za avto...

Glede opreme za novorojenčka imam jst precej že pripravljeno... sej res nikol ne veš, kdaj te lahko prehiti... mi od sineta nimamo nič, ker bo več kot 10 let razlike med njima... si kr ne predstavljam, da bi bog ne daj odšla prej rodit in vse prepustit mojemu dragemu... se mu zmeša user posted image  zdej edino čakamo še voziček... pa sej to ne moreš verjet, kakšne razlike  pri nas in v tujini... mi bomo imeli buzza v kompletu in pri nas stane vse okrog 830 evrov... v italiji komplet košta 630 €... ampak kolikor sem dojela ne pošiljajo v Slovenijo... hvala bogu za prijatelje v Italiji...

Punce, user posted image user posted image  za dobro opravljene preglede in zdrave bebice... BAMOO super 3D slikica in lep, lep jenči user posted image  jst mam samo pol urni film in ne znam iz tega narest sliko, sej sploh ne vem, če se to dauser posted image

Ženskice... užijte vse lepote današnjega dne... šibam jest pol pa na luft...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.4.2009 9:16:22   
lenika
mojsonček saj jaz imam v bistvu vse doma (še od sineta), samo vse je še zapakirano, nič oprano.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.4.2009 9:33:08   
mojjaka
Dobro jutro!

Jupi, spet bo lep dan! Včeraj bla cel popoldne zunaj,šele zvečer prišla domov, pa je blo zgleda malo preveč hoje, me je snoči malo bolelo odspodaj(trebuh), pa sramne kosti ko hudič, tako da bom danes bolj po klopcah posedala.
Ja glede lupinic so mnenja res zelo različna....sestra jo je pri obeh otrokih uporabljala tut za voziček, dokler je nista prerasla, pa ni blo nič narobe.
No, jaz imam vseeno košaro, se mi zdi boljša za poletje... pa tudi drugače imamo večino vse zauser posted image , samo še kompletek za iz bolnice,pa bombažne pleničke, no pa dudice, flaške,pa pumpico za nosek se ne morem najbolj odločit katere kupit...ene hvalijo Aventove, druge Chicotove....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.4.2009 9:34:04   
biba14
Jutrčekuser posted image
Mi2 s user posted image sva že s sprehoda...ko včeraj sva šla na daljši sprehod šele okrog 12ih,pa sem skoraj zakuhala,prav vroče je bilo.
Včeraj smo dobili vozičekuser posted image user posted image PP Swich komplet, tako da za "španciranje" smo že opremljeni...mi pa še dosti manjka : plenice, jopice, kakšne hlačke,pa še večino tehnični stvari (sterilizator, grelnik, varuška.... ),,dekica se je začela plestuser posted image user posted image ..ima mami sedaj 2 za narest, ko ima sestrična isto junija rok, potem pa bo menjaje delala zeleno za našega user posted image  in roza za njeno user posted image user posted image user posted image user posted image ..kok bo otrok pri hišiuser posted image .

Vsem user posted image  za uspešne pregledeuser posted image .
A katera ve, sedaj baje ni več 3.UZ user posted image  ? Ko meni nič ne povejo, Uz v ambulanti nima,tako da G sam mi ga sigurno ne bo delal..mam pa pregled šele čez dober mesec,ko bom v 34.t in takrat naj bi se ta Uz delal...tok da se vem samoplačniško nekje zmenituser posted image .
Drugače pa danes začnem z materinsko : 8x imamo

Lep danček vam želim

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.4.2009 9:35:10   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

...ene hvalijo Aventove, druge Chicotove....

Meni so vse priporočile Avent, tako da jih bom tudi sama imelauser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.4.2009 9:36:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jaz sem se odločila, da bom uporabljala globoko košaro do 4.meseca, pol bomo pa kupili avtosedež od 0 do 18 kg. Od Romerja ali Concorda.

Pa še pregled sem mela včeraj in je vse lepo zaprto, bebico sem spet vidla in je že v glavični vstavi. G mi je rekla, da sedaj se naj ne bi več obrnila.

user posted image za pregled in novičko, da je pobček že v glavični vstavi.

Pa hvala za ta podatek o lupinicah.

Kaj pa v ležalničku, a je lahko otrok dlje časa
?

Jaz priporočam tale sedežek: Concord Ultimax : http://www.concord.de/en/driving/produkte.html
Vsaj pri nas se je v prvo full obnesel in ga nismo naprej prodajali, všeč mi je ker ga lahko namestiš v obratno smer zadaj (edini minus sedeža je da pač to ni lupinica, ki gre iz avta, ampak ostane v avtu).

Ja, prav super je - da je zunaj sonček. Včeraj sem bila pretežno zunaj. Popoldne smo sedeli v MŠ v porodnišnici NM in moram priznat, da kljub temu, da sem že 2. noseča sem na predavanju izvedela veliko novega.

Drugače pa me full v križu seka, pa kar nekaj čudno me mravljinči (v prvi me ni niti najmanj) , pa kar naprej hodim na veliko potrebo (včasih tud 5 x na dan) - ne vem a res tako dobro jem in pijem doma, drugače imam ponavadi kar težave z zaprtjem - ali je pa kriva kava, čaji, solatke.
Aja - pa ni sedaj tisto, da bi nekaj ležala in da bi me od tega križ bolel - včeraj sem s tamalo celo fuzball brcala .

Uživajte!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.4.2009 9:39:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Pri Maticu sem imela 2 meseca prej že vse pripravljeno.

No, jaz tud še nimam nič konkretno pripravljeno, danes bom sortirala cunje - prala pa še ne bom, ker se bo do junija razdišalo. Čakam pa denar od socialne, da še kaj nabavim. user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.4.2009 9:40:19   
bačko
Skuštrana vem da je kriza z nepremičninami samo vseeno zdaj kot pa čez 5 let.Moj je skrbno vse premislil kako in kaj glede financ.
Hanuši o hvala!Upam da mi ne bo zmanjkalo energije.
No jutri grem še v Tosamo po ostale stvari.Morem še seznam najti kaj vse moram kupiti tam!

Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.4.2009 9:43:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pa par bombažnih plenic še moram nabavit, nameravam pa nabavit Švedske puse http://roda.hr/v2/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=26&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=6 , te so meni super za newborne, boljše kot pa te one size plenice. Racman so full velike in okorne za newborne.

Skuštrana tele res full hudo izgledajo, verjetno se kombinirajo s prekrivnimi hlačkami, drži? user posted image user posted image Se mi zdijo primerne za poletni čas. Prav škoda je, da v Slo ne obstaja štacuna, kjer bi si vse lahko ogledal in nabavil.

Ja Racmanke se tudi meni zdijo nekako okorne in debele, ampak jih bom šla vseeno pogledat v Poljansko. Verjetno konc meseca ali pa tik pred porodom user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.4.2009 10:00:47   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj pa v ležalničku, a je lahko otrok dlje časa
?

Pretiravat ni treba. Moja je bila po ene pol ure v kosu. Je pa v redu, ker je mehak. Včasih so bli ležalniki tut trdi, še 10 let nazaj sem ga jaz dobila za darilo od Peg perega, trdega, pa sem ga šla pol zamenjat za Chiccotovega, kateri je bil že mehak.
Največja napaka lupinice je ker je trdo ogrodje, pa valjda avtosedež ne more bit mehakuser posted image user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.4.2009 10:06:08   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz priporočam tale sedežek: Concord Ultimax : http://www.concord.de/en/driving/produkte.html
Vsaj pri nas se je v prvo full obnesel in ga nismo naprej prodajali, všeč mi je ker ga lahko namestiš v obratno smer zadaj (edini minus sedeža je da pač to ni lupinica, ki gre iz avta, ampak ostane v avtu).

Ja tut jaz imam tega ogledanega ali pa od Romerja First Class plus. Oba moram še v živo videt, ker ceni sta pa tko al tko približno isti.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?