|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
5.4.2009 9:42:49   
biba14
Jutrčekuser posted image
Mi mamo takega lepega sončka...me je user posted image že zgodaj zbudil,da on bi šel na sprehod...pa sva mu z user posted image  ugodila in šla za urco na zrakuser posted image . Jaz imam tudi take sladoledne napade....včeraj pa me je napadla čipsomanija (sem zvečer zmazala 200g Chiota s sirom,pol pa še malo tistega s papriko...obupna sem)...
Lepo se imejte
papa

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.4.2009 11:56:55   
mojjaka
Ja, snop pri nas rečemo butari!
Megla pa se je tut že dvignila,tako da je zunaj čudovit dan(sem pa iz Slovenj Gradca)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.4.2009 12:54:54   
kalanteja
uh, nisem uspela priti prej do compa, sem delala prekmursko gibanico, govejo juho sva že tudi pojedla, sedaj pa meso, riž in regrat- s polurnim zamikom
potem greva pa najinega user posted image Shona (svetel labradorec) na sprehod peljat- naju že cel dopoldan čaka, pol pa grem k men domov k moji mami, ma moram it tja, ker drugače jo preveč pogrešam

lep sončen dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.4.2009 13:57:02   
lino
Pozdravljene.

Kalanteja, jaz bi pa kar k tebi na kosilo prišla.user posted image user posted image user posted image

No sedaj sva z user posted image prišla iz Ljubljane kjer sva navijala za najinega sineka, ki je imel danes državno prvenstvo juda. Boril se je v kategoriji do 34kg (ima pa jih 31,01) in je tako za 00,01kg preveč tehtal, ker drugače bi se boril s tistimi, ki imajo 31,00kg...ma sploh ni važno...osvojil je naslov državnega prvaka in sem se mogla dobro s solzami borit tk sem bila ponosna.user posted image user posted image
No sedaj pa sem predvsem full lačna, ker sva nazaj zelo hitela in se nisva nikjer ustavljala in moram sedaj kuhatiuser posted image user posted image user posted image Pa bom kr špagete s tuno nardilia.

Grem kuhat...se tipkamo.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.4.2009 14:40:05   
loveforever
pozdravljene. ja lep sonček, moja dva spita js pa na RR namesto da bi se jima pridružilauser posted image user posted image  no sem pa vsaj pospravila stanovanje

včeraj sem bila v salensbergu v avstriji- noro velike trgovine noro lepe cote, cene pa kot pri nas v c&a in h&m sam dost več izbire. v Toysu pa sem kupila torbo notri je previjalna podloga in pa poseben predalček termo, kjer flaška dlje časa ostane topla. ful dobra!!

no seveda sem kupila tudi prvi komplet za dojnčka iz porodnišnice, glede na to da bo toplo verjetno sem vzela :

- bodi na kratek rokav
- pajacek na naramnice 
- majčko ne pretanko - to je vkompletu z pajackom
- pa eno joico še kupim opa bo.

pa seveda začetno flaško za čaj, ker bo poletje in so otroci tuk bol žejni- od NUK-a in pleničke ter robčke, tako da me ni strah sedaj da me kaj prehitiuser posted image user posted image

skratka ful majo lepe stvari pa poceni.

no grem malo ajat, jih ne morem poslušat kak smrčitauser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.4.2009 19:37:10   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Pozdravljene.

Kalanteja, jaz bi pa kar k tebi na kosilo prišla.user posted image user posted image user posted image

No sedaj sva z user posted image prišla iz Ljubljane kjer sva navijala za najinega sineka, ki je imel danes državno prvenstvo juda. Boril se je v kategoriji do 34kg (ima pa jih 31,01) in je tako za 00,01kg preveč tehtal, ker drugače bi se boril s tistimi, ki imajo 31,00kg...ma sploh ni važno...osvojil je naslov državnega prvaka in sem se mogla dobro s solzami borit tk sem bila ponosna.user posted image user posted image

lino bravo za vašega fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav priden!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.4.2009 19:38:49   
fragola
No midva sva zdaj pršla domov sva bla na Krasu in smo šli z prijatelji se malo sprehajat po lepi kraški planoti, bilo je super!!!user posted image

Zdaj sem si pa zaželela sladoleda in upam, da prepričam mojga možeka, da me pelje na kepico!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.4.2009 20:02:46   
*alina*
Lino čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image

Tecka: meni je bilo rečeno, da nam bodo na prvem srečanju povedali kakšen bo razpored za naprej. Baje MŠ poteka 2-3x tedensko in skoraj prepričana sem, da ni potrebno priti vedno ob isti uri. Me že kar zanima kako bo jutri...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.4.2009 21:27:16   
tecka
Alina, hvala.
Sem se odločila, da grem jutri kar za ob 10h zjutraj. Spet se mi je pojavil izcedek, moja G pa dela popoldne, tako da bi bila rada čimprej fraj.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.4.2009 22:07:22   
Lsica
Tudi mi smo imeli lepo sončno cvetno nedeljo...  Me je dragi peljal na Zbilje na ribice, njami... Pol sva se pa ob Ljubljanici mal sončkala... Res lep dan!
Lino, čestitke tvojemu sinu za 1. mestouser posted image .

Biba, da ne boš mela slabe vesti glede čipsa, jaz sem danes pojedla kar 3 porcije sladoleda... Nisem normalna... Ne saj sem nosečauser posted image user posted image user posted image .

Lep večer oz lahko nočko...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.4.2009 7:07:30   
loveforever
dobro jutro a sem prva??
no potem vas počastim s kavico, čajem , kapučinom,.....user posted image

moj dojenček tako prestavlja trebušček ko ležim na hrbtu da ne morem verjet, user posted image

danes bo spet en lep dan. zdle pelem ta malo v vrtec potem pa malo ven kaj okolico porihtat, saj vestte velikonočni teden je tuuser posted image user posted image  ga mam rada ker bom lahko s ta veliko žlico jedlauser posted image  še dobro da se na kilograme sploh ne oziram,...

no lepo se mejte me ta mala preganja da bo zajtrk zamudila v vrtcu

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.4.2009 7:27:27   
fragola
Dobro jutro souser posted image !

No včeraj sva z moim dragim zaključla nedeljo z sladoledom, prav pašal je.
Zdaj sva pozajtrkovala on bo šel nekaj delat jaz bom pa šla po vrtu sejat stvari! danes dela dragi popoudne, tako, da bo treba prej kosilo, vendar že zdaj nimam ideje kaj narestuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.4.2009 8:03:30   
Lsica
fragola, za kosilo na hitro lahko
- skuhaš testenine,  za omako pa mal po hladilniku pospravi, se vedno kaj najde da dobr skup paše...
- skuhaš riž in kombiniraš z zelenjavo (lahko tudi mesom) a'la kitajc ali a'la rižotka
- krompirček v pečici, zraven daš meseko pečt in zeleno solatko,
- narediš pizzo,
- si pomagaš s programom mizica pogrni se (npr. juhica - sam + sirovi štruklji -MPS)...

Jaz mam idej ko kivi vitaminovuser posted image ...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.4.2009 8:24:10   
lenika
Dobro jutro. Kako ste kaj? Mis mo imeli prav lep vikend. Ogromno smo bili zunaj, se sladkali s sladoledom, igrali na igrišču...
Drugače imam pa ta teden en kup dela. Danes ima Matic ob 12.00 sistematski pregled, ob 15.00 zobozdravnika.
Jutri moram iti v službo, da mi uredijo papirje za porodniško, potem imam ultrazvok.
V sredo urejam zadeve na CSD.
Lepo se imejte in uživajte v teh zares lepih dnevih.

Lino čestitke za sineka. Lahko si res ponosna.

< Sporočilo je popravil lenika -- 6.4.2009 8:25:00 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.4.2009 8:28:52   
bačko
Jutro!
Vidim da ste vse uživale na sončku in ste se potepale.Mi pa smo mogli biti na žalost doba ker je Žana dobila reakcijo na cepivo in je imela povišano temperaturo.Tako da sem se samo na balkonu sončku nastavljala ko je Žana spala.Danes vročine nima ampak bov araje še danes bolj notri kot vzunaj.Ima malo hripav glas.
No z možem pa sva se odločila da bova to stanovanje prodala in šla nazaj v Ljubljano.Danes gre do najine agenta da se vse zmenita potem pa akcija.
In odločila sva se tudi kako bo ime naši user posted image .Ime ji bo Lara.To je dokončna odločitev.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
6.4.2009 8:50:10   
lenika
Bačko, kam v Ljubljano greste? A imate tam tudi stanovanje? Zakaj se pa selite? A se boste selili pred porodom?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
6.4.2009 8:56:04   
bačko
Lenika imeli smo enosobno stanovanje v Ljubljani in smo ga prodali da smo kupili tega na Igu.Ta je 2,5 sobno.Zdaj pa sva se odločila da bi lahko še večjega kupila in zato sva se odločila da greva nazaj v Ljubljano.Če si celo življenje v Ljubljani in če se potem preseliš nekam na podeželje ti kar nekaj manjka.Bomo videli kako hitro bomo tega prodali.Samo mislim da bomo kar nekaj časa prodajali.Tukaj pa nismo niti eno lepo in je novogradnja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.4.2009 9:09:05   
Lsica
Bačko, Lara je meni zelo zelo lepo ime...

Želim vam, da čimprej in čimugodneje opravite zamenjavo stanovanja. Jaz sem tudi živela na Igu (okolica - Tomišelj, Strahomer, tudi Črna vas) kar nekaj let, zdaj sem spet v Ljubljani, pa se mam kar fino. Vse ma svoje + in -, nekatere vidiš šele ko probaš, a ne? Meni sedaj edino mal vrtka manjka... To pa v bloku  resnično pogrešam.

Danes si bom morala pa čepke za ušesa nabavit - renovirajo nam ploščad pred blokom - in je zaradi odmevanja še toliko hujši hrup kot na delovišču. Se bo treba kam na lepše umaknituser posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
6.4.2009 9:09:24   
tinca84
Dobro jutro!

Moram si privoščit eno močno kavico. Sem že od šestih pokonci, sem možeka peljala v službo, zlikala 3 stroje perila, pospravljala..., zdaj bi šla pa kar spat nazaj tak mi oči skup vleče. Imam pa danes pregled pri G.

Lep dan vam želim, se slišmo pozneje...

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.4.2009 9:12:28   
Lsica
O, tinca kok si pridna,
mene in moj likalnik  tudi še čaka ena taka količina...da raje rečem gora. Se bo treba kar lotit. Sam da mal pogledam kaj je po TV, ponavad mal zraven škilim, da ni preveč dolgčasuser posted image .

Dobro opravi pri G., pa mal potem javi kako je blo videt svoje detece...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 6.4.2009 9:13:27 >

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
6.4.2009 9:13:05   
bačko
Lsica tukaj na Igu imam zelo velik balkon in to je plus.Minusov pa je kar nekaj.Upam da se bo vse dobro izšlo.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.4.2009 9:16:42   
Lsica
Seveda se bo, pozitivno je treba razmišljat, pa bo, boš videla. Ti si kar zamisli kaj bi rada oz. kam bi rada šla, in ko boš to jasno vedela, se ti bo odprla tudi pot do tega...

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.4.2009 9:20:11   
lino
Jutro.

Hvala za čestitke.user posted image

Jaz grem sedaj še neke papirje urejat na ZZZS in potem malo počistit. Okna so vgrajena, soba kjer bomo z dojenčkom (spalnica) je pobeljena, sedaj morajo danes še samo poličke naredit na okna in jaz moram nato sobico še okrasit...no potem imamo pa ta vikend ali naslednji (moj ima namreč še kup drugega dela) namen še hodnik in 2 steni v kuhinji popraviti, ker se od lani, ko smo belili že kar nekaj flekov gor pozna (imam rumen hodnik in tudi 2 steni v kuhinji sta rumeni in se vsi odtisi vidijo)...pa še našega user posted image moramo nujno ta vikend ostrič.
No potem pa smo tukaj zaključili...

Potem pa nas čaka še menjava oken v stanovanju, kjer je živela tašča. Tisto stanovanje moramo tudi še spraznit in zbelit....joj me kr glava peče, ko pomislim koliko dela nas še čaka, jaz pa skoraj nič ne morem sodelovati...user posted image

No se še kaj tipkamo. Imejte se lepo na ta prelep sončen dan.user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.4.2009 9:22:54   
bačko
Glede tega kateri konec Ljubljane mi je vseeno samo da je razporeditev stanovanja taka kot sva si zamislila in obvezno mora biti balkon in malo večja kopalnica.imam enega ogledanega za Bežigradom in mogoče bova šla pogledati.Samo najprej bi mogla tega prodati.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.4.2009 9:29:37   
Lsica
Jaz pa še vedno nimam odločbe, tko da sem zdaj doma na črno . Sem klicala komisijo, pravi da so komaj 1. dobili pošto. Ta teden bojo menda spravili čez tud mojo zadevo. Upam, da ugodno.Do takrat pa je rekla naj se držim navodil svoje lečeče zdravnice - se pravi da ostanem doma.
Vseeno me kar mal mori, kaj če mi ne odobrijo bolniške za naprej. Blo bi sicer mal čudno, ampak, nikoli jih ne vešuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?