Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 10:08:24
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Minusov pa je kar nekaj. In ti so?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 10:29:22
|
|
|
|
bačko
|
Lenika kako naj ti rečem.Ni tako kot v Ljubljani.Tam greš lahko na bus in greš lahko kamor koli.Tukaj pa greš lahko samo na okoli na sprehode.Je velika razlika.Vsaj zame.Od rojstva sem samo v Ljubljani stanovala in sem navajena Ljubljane.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 11:02:20
|
|
|
|
malagala
|
Pozdravljene vse skupaj! Par dni nič ne pišem, pa je že cela gora sporočilc...Res ste pridne! Ful zavidam vsem, ki lahko letate naokrog, hodite na sladolede itd...Jaz pa obsojena na bolniško, samo doma čepim Sicer grem na 2omin sprehod, to je pa vse...V trgovino ali kam drugam si pa ne upam iti - bolniška pač Na srečo imamo kar veliko zelenico zunaj in teraso in že par dni z mojo labradorko izležavave na terasi na ležalniku in uživave v sončku Drugače za seznam - v 32. tednu (jutri bom točno 32t), imam 7,5kg plusa, kar je po mojih ocenah kar OK. Jutri se kaj javim, ker grem na samoplačniški UZ - kar nočem čakat 36t, ko bi imela zadnjega...To je prepozno, da bi še karkoli lahko preventivno uredili, zato bom pač še enega plačala Kaj čemo, bova pa z mojim imela izlet v MB, ki ga izkoristim za prijetne nakupe... Dohodnina - ja, celih 170eur...Pa pravilno izračunana, sem imela lani tudi toliko. Odkar ni olajšav, vedno plačujem Uživajte v sončku!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 11:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ste pa res pridne čveke! res ne morem vsega za nazaj brat. jaz sem pa danes polnih 32t . tako, da ju3 prestopimo že v 33t. hitro bo junij! jaz bi tudi šla kaj nabavljat pa trenutno ni ne denarja pa niti ne upam, ker me je strah če bom kje predolgo hodila, da bi spet kaj krvavela. tako, da sem tudi jaz večinoma samo na terasi pred hišo. je pa fajn, ko je tako vreme- sem takoj boljše volje. sem pa ta vikend od mojega sončka cotke prebirala, in kar dala na pranje, da bom počasi(ampak res počasi ) začela likat in pripravljat v omaro, če nas slučajno kaj preseneti. sicer pa tak kot se k vsemu spravim, bo trajalo kakih 14dni da vse zlikam. postelnjnimo in te zadeve pa bom še malo počakala. moram pa dokupit bombažne plenice, ker sva jih z anejem kar precej uničila. drugo bomo pa nabavljali "po potrebi" . me pa že mika, da bi posteljico in vse pripravila, pa je res še malo hitro. bomo kake 3-4tedne še počakali. lep sončen dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 11:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa še to. danes grem na csd po papirje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 11:21:01
|
|
|
|
Cally
|
Sončen pozdrav, da malo poročam...UZ opravljen, vse ok, po merah sedaj že za dva tedna prehiteva, ni se še obrnil/a, naslednji pregled 29.04. Potrdilo o PDP že dobila, na CSD se bom pa odpravila nekje prihodnji teden ali pa čez 14 dni, ko bom že na dopustu . Danes greva v šolo za starše - 2. srečanje... Deja777 ti si že pri pranju...pridna...jaz pa si govorim, da je še prezgodaj ...saj, potem me bo pa preganjalo...predvsem likanje Pri nas je tak lep sonček, zunaj je že prav vroče...no, vsaj meni je. lp
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 11:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cally Deja777 ti si že pri pranju...pridna...jaz pa si govorim, da je še prezgodaj ...saj, potem me bo pa preganjalo...predvsem likanje saj ravno zato sem malo pohitela . pa še maja se bo marsikaj dogajalo( ima anej roj. dan, pa milijon drugih piknikov) in se bojim, da mi bo res zmanjkalo časa za likanje in pranje. sicer pa verjetno se niti nebi spravila vendar, sem mogla za aneja kratke rokave in kratke hlače malo presortirat, da vidim, kaj mu je še prav in kaj ne, da dokupimo. pa sem zraven še to rešila.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:02:01
|
|
|
|
bačko
|
Cally me veseli da si pregled dobro opravila. Jaz grem tudi naslednji teden urejati na CSD.Jaz imam oblačila vse pripravljena, samo še od sosede dobim.Potem pa samo še kozmetiko in drobnarije nakupi in grem lahko rodit. Deja pridna si! No midve z Žano sva bile na sprehodu.Žana spi in tudi jaz bom šla zdaj na balkon malo se sončku nastavljati.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:02:50
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Jaz pa še vedno nimam odločbe, tko da sem zdaj doma na črno . Sem klicala komisijo, pravi da so komaj 1. dobili pošto. Ta teden bojo menda spravili čez tud mojo zadevo. Upam, da ugodno.Do takrat pa je rekla naj se držim navodil svoje lečeče zdravnice - se pravi da ostanem doma. Vseeno me kar mal mori, kaj če mi ne odobrijo bolniške za naprej. Blo bi sicer mal čudno, ampak, nikoli jih ne veš . sva na istem, ker mene je tud dala zdej na komisijo, kjer naj bi jutri obravnavali zadevo, in potem do konca tedna naj bi dobila odločbo. do takrat pa sm doma. če mi odobrijo, bo super, če pa ne, bom pa koristila ves dopust in nato šla spet na bolniško, vendar bom v tem primeru zopet bremenila delodajalca . pa tolk fer je do mene. upam, da se bo nama dobro izteklo!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:10:41
|
|
|
|
Cally
|
Kaminek, če spadaš pod NM, je komisija v sredo. Moj dr. je poslal v pon., v sredo so napisali odločbo, v petek je bila že pri meni . Sem tudi jaz mislila, da bom morala pokuriti cel dopust, pa da mi bodo zavrnili itd... ampak se je lepo izšlo. lp
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:26:23
|
|
|
|
kaminek
|
ja, spadam pod NM! sestra v ZD mi je rekla, da majo komisijo ob torkih!zgleda, da se je zmotla. no, ni važn, sam da mi odobrijo sm probala prebrat, kaj mi je G napisala na list, k gre na komisijo, sam nism mogla razbrat. ona osebno pa itak ti nč ne reče, je kot da bi mela zlimana usta . naj voham, kaj ona misli joj, joj. torej, potem so v NM kr OK, glede odločb? ker jst res nism sposobna it več delat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:30:31
|
|
|
|
fragola
|
Lsica hvala za predloge, delam pa riž z šparglji bačko jaz si ne predstavljam živet v stanovanju in to še v Ljubljani, k je sama gneče, midva bova delala hišo na Krasu in komaj čakava, zdaj nam arhitektinja riše projekt, bo pa eno etažna hiša z mansardo. hvala bogu, da nismo vsi enaki in da enim paše v hiši drugim v stanovanju. Jaz naravnsot obožujem rože in se sprostim, ko jih urejam, tako, da res sem vesela, da sva že zdaj v hiši in sama to mi je najpomembenjše, ker si sam svoj gospodar.
< Sporočilo je popravil fragola -- 6.4.2009 12:32:34 >
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:30:54
|
|
|
|
Cally
|
Ja, pri meni so bili ok, je pa res, da je dal moj dr. predlog za 10 dni, ker potem bom koristila dopust, da bom lahko uredila vse papirje itd. brez slabe vesti, da letam naokoli medtem ko sem na bolniški . Upam, da ti odobrijo!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 12:34:48
|
|
|
|
bačko
|
Fragola samo če si celo življenje v Ljubljani ti je kar malo težko iti ven iz Ljubljane.Vsaj meni.Pa tudi sedaj sem v stanovanju na Igu!Nisem ravno ljubitelj urejanja cvetlic in podobnih zadev.Še vsaka roža mi gre v maloro.A kar na Kras? Lepo!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 13:21:51
|
|
|
|
majana79
|
bačko, jaz sem drugače iz NM, ampak sem že 6 let v Ljubljani. Te popolnoma razumem, pa mi je bilo na začetku tukaj grozno, vse drugače, samo čakala sem da bi šla kam ven. Sedaj sem se pa tako navadila da niti ne pomislim da bi šla kam drugam. Je tudi res da imamo krasno lokacijo, z vrtom, sredi parka, neverjeten mir, do centra imam 5 minut, povsod pridem s trolo, tako da ne rabiva imet 2 avtov,... Upam da vam uspe najt kaj ustreznega, samo vztrajajta, pa ne it takoj na prvo ceno pri stanovanju, ker se v LJ zadnje mesece skoraj nič ne proda in lahko zbiješ ceno (ker te so bile itak prenapihnjene)... Drugače pa upam da vam vsem, ki čakate na odločbe, le te čim prej pošljejo. Jaz sem od danes za 4 ure na bolniški in vam povem, da mi je ravno prav, ker sem že komaj sedela. Ne vem kaj je z našim tamalim ampak očitno leži počez in imam spodnji del trebuha dostikrat čisto trd, potem se pa premakne pa je spet normalno... Imam tak občutek kot da mi ful pritiska dol, pa se mi to zdi še prezgodaj? Spet sem pol pozabila kaj sem hotela napisat... A še katero daje nosečniška pozabljivost?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 14:05:34
|
|
|
|
mojjaka
|
Spet sem pol pozabila kaj sem hotela napisat... A še katero daje nosečniška pozabljivost? Ja majana, jaz sem groooooozno pozabljiva postala, pa sem prav vesela da nisem edina Danes npr. sem šla v mesto zaradi 2 stvari, da ju poštimam-v Spar po nov vzglavnik, pa na Zavarovalnico ene papirje poštimat....no sem prišla domov...polno vrečko iz Spara, ko sploh nisem mela namena kaj kupt, na zavarovalnici pa eno uro čvekala z bivo sodelavko...torej ne povštra, pa nč zritala na zavarovalnici...GROZA!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 14:42:05
|
|
|
|
bačko
|
Majana itak da so cene prenapihnjene.Bomo že našli kaj pametnega.Če pa slučajno katera iz Ljubljane ve za kakšno 3 sobno stanovanje z balkonom pa naj mi sporoči. Bi bila zelo hvaležna.Ali pa če pozna koga ki kupi stanovanje malo iz Ljubljane!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 14:58:05
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz sem šla pa danes na CSD papirje uredit in bila pozitivno presenečenam, kako enostavno je vse skupaj. Res je, da sem si iz interneta sprintala vse papirje in prinesla izpolnjene. :) Tako, da imam sedaj to odobreno. Ko rodim bo samo še mož nesel na CSD dokumente zase in rojstni list. Ali kakšna ve kaj vse je potrebno narediti po rojstvu otroka? Vem, da ga mora en od staršev prijaviti v službi za zdravstveno zavarovanje. Ali je še kaj drugega? Uživajte na sončku. majana tudi jaz sem izredno pozabljiva, zadnjič sem pozabila kako je sodelavcu ime.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 16:46:52
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko In odločila sva se tudi kako bo ime naši .Ime ji bo Lara.To je dokončna odločitev. Bačko, tudi moja punčka bo Lara. Ime imam zbrano že od nekdaj...še predno sem sploh razmišljala o zanositvi. Bi bilo pa težje, če bi morala zbrati ime za fantka, ker sem čisto brez idej...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 18:15:24
|
|
|
|
tinca84
|
Ojla! Sem imela danes pregled pri G, maternični vrat zaprt, 100% bomo imeli . Mi je dal napotnico za v porodnišnico, sem kar kurjo kožo dobila . Sem pa vesela kot tile tulipančki, ker sem danes začela s koriščenjem dopusta (22 dni), bolniško imam pa zaključeno. Zdaj bom lahko šla brez skrbi v trgovino in še kam na potep
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 19:59:15
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Fragola samo če si celo življenje v Ljubljani ti je kar malo težko iti ven iz Ljubljane.Vsaj meni.Pa tudi sedaj sem v stanovanju na Igu!Nisem ravno ljubitelj urejanja cvetlic in podobnih zadev.Še vsaka roža mi gre v maloro.A kar na Kras? Lepo! jaz pa naravnost obožujem rožce, res, lani ko sva se poročila so vsi spraševali kje sem ukradla rože, ker sva mela res lepe. Kaj češ enim je všeč tako drugim drugače, na Kras greva je natančneje v Komen, je zelo lepa okolica mir in to mi full pomeni.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 20:11:50
|
|
|
|
bamoocham
|
Dober dan oz. dober večer. Tako, danes sem imela pregled v LJ pri dr. Tulovi. Ni mi treba it več v LJ na preglede , samo še k moji ginekologinji. Danes sem točno 29t noseča, jutri vstopim v 30 teden (hitro mineva čas). Z našo bebiko je vse ok, je zdrava, se normalno razvija. Glavica je še podolgovata (dolihocefolna-tako mi je rekla gin.), spet je bila v medenični vstavi. Smo mislili, da se je že obrnila na glavo (zadnjič je že bila), ampak se očitno še obrača. Posteljica je še spredaj, vendar se je dvignila, ne sega več čez ustje-in verjetno ne bo treba imet carskega reza, tako da bomo rodili po naravni poti. Ima pa 1250g. Slikica s strani: In še 3D:
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 6.4.2009 20:14:32 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 20:20:54
|
|
|
|
bamoocham
|
Vsem tistim, ki ste imele preglede, čestitam. Maternični vrat je tudi popolnoma zaprt pri meni. Tinca, a vidva bosta pa Nika imela? Moj nečak je Nik, navihan da je kaj. Rojen je pa 28.5 in septembra gre v šolo. Bačko, Alina-Lara je res lepo ime ful lepo se sliši. Jutri me pa čaka materinska šola. 4x v 2 tednih (torek in četrtek), pa sem fertik. A mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi šla ful prej rihtat na CSD-naj bi dala vlogo za paket do 22.4, js bi pa šla 10.4? Lep večer.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.4.2009 21:18:05
|
|
|
|
lino
|
Dober večer. Kako lepe slikice. Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste imele preglede. Sem prav vesela, da vse poteka kot bi moralo. Pozabljivost daje tudi mene...zelo. Še sreča, da imam tako velikega sineka, ki se včasih že kar križa, ko se kam spravljava...no sedaj mi že kar pripravi (ključe, mobi, torbica,...aja avto sva pa tam in tam parkirala). Jaz bom šla papirje urejat po 21.4.2009, ko imam naslednji pregled in dobim papirje. Morda katera ve kako se potem nakazila za paketek- verjetno nekje do 15.5.2009??? No za seznamček: 3DUZ imam 9.4.2009 in pregled 21.4.2009- sem opazila, da imam na seznamčku te datume pomešane, če bo slučajno katera kaj urejala, ni pa nujno . Imam pa eno prošnjo, ker ima kar nekaj junijk rojstne dneve v aprilu in nikakor ne bi rada katere ven spustila ne da bi ji od srca zaželela najnaj, bi res lepo prosila, če bi lahko katera prekopirala seznamček z rojstnimi dnevi...upam, da nisem sitna in se opravičujem. Sedaj pa vam zaželim še lep večer in se oglasim jutri. NOČKO!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?