|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
3.4.2009 23:18:03   
Lsica
O, čvekice... sem pa brala zdajle nekaj časa...

Zgleda da sem jaz v vsem ekstrem, o kilah, da ne govorim (+15 kg v 28. t. - prej 73, sedaj 88). Ampak IVF-ovke mamo to srečo, da zaradi hormonov že pred nosečnostjo vzhajamo za ene 2-3 kg če ne več...pol se pa sam nadaljuje,po pol kile na teden.
No druga stvar je pa z dohodnino - jaz jo moram kar nekaj čez 300 evrov doplačat- posebnih olajšav nimam, ne vem pa zakaj mi sproti ne trgajo več, ne pa da bom morala zdaj skoraj cel regres dat za to dohodnino.

Tako da se ne bom nič primerjala, bom pol sam slabe volje. Tko kot je je, dohodnino bom sicer še 1x preverila (čeprav mislim da bo kar držalo, sem lansko leto morala podoben znesek plačat), s kilami se bom pa ukvarjala po porodu, oz. po dojenju.

Lep vikend vam želim...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.4.2009 23:23:38   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 26.03, 09.04.  user posted image +9 kg                          
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 09.03., 06.04. user posted image +13 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.04. user posted image
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 09.04.   user posted image            
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 17.03., 08.04.  user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 10.4. user posted image (1. Žana 1,5 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 08.04.   user posted image                                                    

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 06.04. user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 21.04.  user posted image   +6 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.03. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006                                                       
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +8 kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 14.04.  user posted image     
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 21.04. user posted image   1. Nina (5 let)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 24.03. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 19.03. 3D, 06.05.  user posted image +8,5 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 20.04.(1. Tjaša 2 leti) +9 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 21.04. 3D  user posted image (1. Mare 10 let) +12 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 06.04.
user posted image                                 
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 07.04.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 09.04. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.04. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO) user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 03.04.  user posted image   +3,5 kg                       

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 109

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.4.2009 23:33:27   
*alina*
Lenika lep buši user posted image user posted image

Dohodnina - jih poznam kar nekaj ki se te dni jezijo zaradi tega. Jaz imam za doplačati nekaj drobiža, tako da hvala bogu nimam teh problemov.

Bjondi: jaz v ponedeljek začnem MŠ v LJ. Nisem še čisto prepričana ob kateri uri bom šla, verjetno kar ob 18h.

JanciF: tvoj šef je res nesramenuser posted image . Meni je moja šefica močno povišala plačo odkar ve, da sem noseča, ker pravi, da je treba od države dobiti kaj nazajuser posted image

Jaz kar ne morem verjeti, da sem ta vikend popoloma brez obveznosti, tako da grem jutri malo po nakupih za otročka, v nedeljo pa s fantom skočiva na morje, če bo res tako lepo kot pravijo. Tudi ve uživajte maksimalno!!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.4.2009 6:51:55   
tecka
Živjo, punce.
user posted image
Sem budna že od 5h, očitno me razganja pomladuser posted image . Včeraj je bil tak lep sonček, da sem morala kar zaviti v bližnjo vrtnarijo, kjer sem kupila malo cvetočih rožic za posadit okrog hiše.  Drugače je pri nas še vse pusto, rjavo, sploh pa okrog naše hiše, v njej živiva šele dobro leto in se morajo rože še dobro razrasti, pa verjetno bom morala še kar precej dosaditi, da bo čez par let lepo. Me je pa včeraj res kar malo "privzdigovalo", sem vrtnarila eno uro - danes pa imam pravi muskelfiberuser posted image .

Dohodnina: jaz moram tudi doplačat, 100 eur (so prav izračunali), možu pa obračunavajo zelo točno, dobi vrnjeno celo 1 cent.:)

Materinska šola: ja, v pondeljek začnemo tudi v LJ - žal pa se še nisem odločila, kdaj bom šla. Če grem ob 10h, bom hitro prosta, če grem kasneje, si bom pa lahko privoščila še kakšen dopoldanski sprehod. Naslednji teden sem še sama, tako da je čisto vseeno, kako se odločim in se bom verjetno šele v ponedeljek zjutraj.

Sobota je dan za užitek. Se pa nisem še odločila, ali naj grem še v kakšno vrtnarijo po rože, ali pa raje v Postojno v trgovino Premaman po kakšnega lepega pajacka za našega Srečkota. Skratka, nekaj bom zapravilauser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.4.2009 7:54:43   
July08
Dobro jutro drage souser posted image !
Se javljam po res dooooooooooooolgem času. To je pa tako, če si doma - nobenega časa sploh user posted image Skoz neki šibam sem ter tja po raznih opravkih, rihtam vrt, sadim rožice, pa brez računalnika sem že kar nekaj časa. Tko, da jaz te čisto razumem Tecka - meni tud rožice ful energije dajo. Mi smo v novi hiši dve leti in pol in od takrat sem res dobila voljo za vrtnarjenje - lepo je, če imaš lep vrt, kjer se otroci igrajo in šibajo za žogo.

Ful ste pridne v pisanju in ne vem, če mi bo kdaj ratalo vse za nazaj prebrat user posted image
Super, da nas je vedno več doma in uživamo! Meni je res fajn doma, uživam 100%. Gnezditi še vedno nisem začela, ampak zdaj bo že skrajni čas, a ne? Še niti ene stvari nisem kupila za našo user posted image . Ti ti jazuser posted image . Zdaj bo treba malo sezname na netu pregledat, pa kupiti manjkajoče.
V ponedeljek imam pregled pri G in upam, da bo končno uspelo mojemu user posted image z mano.
Še enkrat bom prosila, da preveri, če je res user posted image , ker sem kar malo nejeverna .... že 2x se mi je sanjalo, da smo dobili še enega user posted image .

Nič, toliko zaenkrat. Starejši sine me prosi za zajtrk, mali pa še spi (rekord!!! Navadno je že ob 5.30 pokonci).

Danes naj bi bil zopet lep dan - juhu pomlad!!! Uživajte maksimalno.

Vse lepo, July

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.4.2009 8:14:16   
Lsica
user posted image

Dobro jutro junijke...
takale kavica z okusnim rogljičem lahko precej polepša sobotno jutro, a ne?
Če se pa temu pridruži še petelinji zajtrk...samo idejauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.4.2009 9:25:31   
bamoocham
Jutro!

Lsica, hvala za tak dober zajtrk. Sem si malo mleka dolila v kavouser posted image

Danes sem spet tk dolgo spala, sploh ne vem več, kaj je z mano. Samo spim in spim. Šla sem spat ob pol 11 zvečer (če ne še prej), vstala pa 15 min do 9h.
Sva se z mojim včeraj pogovarjala, kako hitro minevajo dnevi. Pa pravi, da še čisto malo, pa nastopim porodniško..da kr ne more verjet, da bom že 7 mesecev nosečauser posted image
MIdva imava tudi v ponedeljek pregled v LJ, potem pa se bova zapeljala še verjetno ko greva nazaj, do Levca v Lesnino-pogledat, če majo kako fajno veliko omaro. Ker bova spalnico okol obrnila, pa previjalno sestavila, počasi se pripravljala na bebiko. Sicer pa še morem posteljico in vse ostalo naročit prek Recinkota.
Pri nas je tak lep sonček, prav energijo ti dauser posted image Ker je fajn toplo, bo pasal:

user posted image
Lepo se mejte, grem pod tuš.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.4.2009 9:30:02   
mojjaka
Dooobro jutro!

Ja končno je zgleda res prišla pomlad, juuuupi!
Mojuser posted image je moral spet na šiht, pa še jutri mora it, tako da se bom spokala domol k nam, da mi ne bo dolgcajt sami v stanovanju. Doma imamo kmetijo, veeeeliko otrok-imam 8 nečakov, od tega jih 6doma pri nas živi, 2pa sta v mestu od sestre, tako da smo pridni v naši familiji, dobita starša že 9 vnučkauser posted image . Tako da bom danes uživala na sončku v naravi! Pa še kuhat mi ne bo treba, to je pa tut nekaj.

Lep dan vsem!!!!

ooooo  bamoocham kaka porcija, si mi že lušte nardilauser posted image

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 4.4.2009 9:32:17 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.4.2009 9:40:41   
Lsica
mojjaka uživaj v družinskem ambientu... men so taka družinska srečanja ful dobra. Ne bi ves čas živela v tako veliki družini ampak vikendi, prazniki...to je pa zakon.
V naši družini smo bili pa trije (+sestra in brat), jaz sem najmlajša (no, 37 let user posted image ), pa pričakujemo prvega user posted image - ki bo tudi prvi vnuk-inja.. Totalno nasprotje mamini familiji, kjer jih je bilo devet bratov in sester, pa potem iz tega fuuulll bratrancev in sestričen,....

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.4.2009 9:50:15   
tinca84
Dobro jutro!

Na hitro se vam javim, ker z mojim šibava na pošto po dohodnino (sem izračunala, da bi nazaj dobil, pa bo vrjetno za plačat)

bamoocham tvoj vzdevek bi moral bit sladoleduser posted image user posted image user posted image

Lsica hvala za kavico in rogljiček, petelinji zajtrk bo pa mal počakal, pri men je mal pavze, se ne počutim več gibčnouser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.4.2009 10:08:57   
princ_princeska
Jutro...
Sonček je že v hruškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No včeraj sem se malo potepala z mami...v H&M sem kupila dva bodija na preklop za 7,5 eur in pa rokavičke...potem še malo v Kik nagledat otroške stvari..kak majo cart cotke...samo kupila pa nisem nič,ker majo stvari kar definirane za punčke in za fantke, kar pa pri nas ne pride v poštev,ker je user posted image in imam vse stvari v nevtralni barvi (bela,bež,rumena)...tako da bom na veliko kupovala, ko bo user posted image že zunajuser posted image ...

Ja bila sem tudi v DM, kjer mi je previjalna torba, katero ste nekatere že omenjale zeelllooo všeč (bež),tako da jo imam na strani, ko greva drug teden z mojim v trgovino po voziček, da bova šla ponjo....pa v BC-kjer so me klicali, da so voziček že dobili in sem si ga šla okvirno ogledat, itak pa greva,kot sem omenila drug teden z mojim in bova videla,če je tudi njemu všeč v živo in če, ga bova vzela..

Ja zvečer pa sem bila kar malo utrujena od shopinga, tako da smo šli kar hitro ajat...user posted image

se tipkamo

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.4.2009 10:10:31   
princ_princeska
Ja pa hvala za tako dobre zajtrke in sladice...kaj ima mogoče katera dostavo na dom?user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.4.2009 10:36:52   
mery15031981
nova10ka-ha hauser posted image dobr si tole napisala(da je lepo da sem še v enem kosuuser posted image ),ja upam tud jst da bom zdržala vsaj še 2 meseca
user posted image dekleta ali katera kaj ve kje kaj hodi naša nemka,full dolgo jo že nisem nič zasledila na RR

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.4.2009 11:36:29   
Hanuši
cao pupe,

sam, da se malo pofločkam. Sem ravno z vrta, kjer sem tudi jaz malo novih rožic posadila. Doma imamo špringer španjelko z vzdevkom rovokopač. Kar pomeni, da je najlepše kopati tam kjer moje rožice rastejo. Pa kaj čmo, stara bo 13 let in prevzgojiti je ne moremo več.

Mery, a mata vidva v ponedeljek namen v MŠ it?

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.4.2009 11:47:24   
mery15031981
Hanuši-pozdravljena,vidim da si pridna.Ja v ponedeljek greva v MŠ V kAMNIK,kaj pa vidva?

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.4.2009 11:59:49   
Hanuši
Ja greva, pol se bomo pa vidli. Sej se ob 18.00 začne, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.4.2009 12:10:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

cao pupe,

sam, da se malo pofločkam. Sem ravno z vrta, kjer sem tudi jaz malo novih rožic posadila. Doma imamo špringer španjelko z vzdevkom rovokopač. Kar pomeni, da je najlepše kopati tam kjer moje rožice rastejo. Pa kaj čmo, stara bo 13 let in prevzgojiti je ne moremo več.

hanuši kako te razumem, midva mava doma zlatega prinašalca in naravnost obožuje moje rožce, star je dve leti in ga vzgajam, da bi mu ne bile tako všeč rožce, ma ne pomaga!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.4.2009 12:43:19   
mery15031981
Hanuši-ja Mš se začne ob 18h,se vidimo!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.4.2009 23:05:20   
Lsica
Se vidi, da je vikend, pa še sončen, pa veliko dela s sajenjem rožic.... Pol pa takole sameva RR...

No ja, saj je tako prav.

Kot večina tudi jaz v ponedeljek začnem z MŠ, najbrž bom šla kar ob 16.00. Pišuka, ne orem verjet kako hitro je minilo. Še malo pa se bomo pogovarjale o porodu...

Lepo uživajte še v prihajajoči nedelji...

Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.4.2009 7:37:50   
tecka
Se malo oglasim preden se naredi še en čudovit dan in se grem gret na sonce.

Materinska šola LJ: ali katera mogoče ve, kako je z urnikom. Ali je treba vsak dan hoditi ob isti uri, ali se lahko vsak dan zmišljuješ? Jutri bi šla npr. za ob 10h, ker bi šla lahko potem še v službo pogledat in oddat papirje za porodniško, v torek bi mi bolj ustrezalo popoldne, v sredo - bog ve, kaj si bom zmislila...

Lepo nedeljo vam želim. ..
S petelinjim zajtrkom pa pri nas ne bo nič...a) ker je mož na službeni poti (torej bog-ne-dajuser posted image ) in b) ker smo zaradi krvavitve zaprt štacuno.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.4.2009 8:27:17   
Lsica
tecka, jaz se pol kar mal s sladkim potolažim, pa je. Zdaj namesto hladilnika odpiram vrata zmrzovalnikauser posted image , ker ne morem več brez sladoleda...

Da vam naredim mal lušt...
user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.4.2009 8:32:09   
mojjaka
Dobro jutro!

Vidim da sem ena redkih, ki v je v nedeljo zjutraj že na RR...če pa ne morem spat, moj možek šel spet v službo...
Zunaj strašna megla, upam da se čimprej dvigne.S sestro in nečakom nesemo snop, popoldne pa upam da se zuser posted image   malo pocarkljama, ker jutri je pa spet ponedeljek...

Našuser posted image se je ful umiril, zdaj že 2 dni ni nekih konkretnih gibov, bolj božanje...pa niti ne znam opisat no... se moram kr brzdat, da se me ne spet skrbi polotijo...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.4.2009 8:55:23   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Dobro jutro!

Vidim da sem ena redkih, ki v je v nedeljo zjutraj že na RR...če pa ne morem spat, moj možek šel spet v službo...
Zunaj strašna megla, upam da se čimprej dvigne.S sestro in nečakom nesemo snop, popoldne pa upam da se zuser posted image   malo pocarkljama, ker jutri je pa spet ponedeljek...

Našuser posted image se je ful umiril, zdaj že 2 dni ni nekih konkretnih gibov, bolj božanje...pa niti ne znam opisat no... se moram kr brzdat, da se me ne spet skrbi polotijo...

mojjaka, ja od kje pa si, da te skriva takšna megla? saj to pomeni, da bo lepo vreme, danes bo sonček 100%.

tole drugo - snop - mi pa ni blo čist jasnouser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.4.2009 9:29:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Zdaj namesto hladilnika odpiram vrata zmrzovalnikauser posted image , ker ne morem več brez sladoleda...

Da vam naredim mal lušt...

Njami, njami - sladoled - jaz bi ga tud kar na tone pojedla (ti pa znaš lušte delat) - še dobr da ga ni na zalogi v zamrzovalniku. user posted image Lahko kar k tebi pridem Lsica? user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.4.2009 9:32:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Dobro jutro!

mojjaka, ja od kje pa si, da te skriva takšna megla? saj to pomeni, da bo lepo vreme, danes bo sonček 100%.

tole drugo - snop - mi pa ni blo čist jasnouser posted image

Snop je najbrž butarica ali pa zeleno rastlinje, ki se ga nese v cerkvico na današnjo Cvetno nedeljo žegnat. Bo držalo Lsica?
No, moja prvorojenka in babi sta tudi že odšle v cerkvico požegnat, eden pa mora doma kosilo kuhat.

Včer sem se "preforsirala" s pospravljanjem in bila posledično full utrujena.

Vsem želim prijetno Cvetno nedeljo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?