|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
3.4.2009 13:02:54   
nova10ka
da še jaz malo pokomentiram.

kile - sem v 28 tednu dobila 9+. zdaj me je začela ful prebava matrat, tako da moram res pazit kaj jem. mislim, da kile niso problematične, dokler ješ v glavnem zdravo in raznoliko hrano, nimaš sladkorne in visokega pritiska. če se pa ljudem da komentirat kile pri nosečncah, naj pa oni najprej opišejo svojo zdravo prehrano. ponavadi so najbolj pametni tisti, ki so ravnokar v želodec spravili svinjsko pečenko in poln krožnik pomfrija, na koncu pa vse skupaj poplaknili s kavo in cigaretom.

porod - se strinjam, da se je v naprej brezveze sekirat, samo moraš pa tudi biti tak karakter. jaz kar zaupam osebju v porodnišnici in verjamem (si želim, upam...), da bodo naredili vse kar je  njihovi moči, da bova na koncu jaz in novorojenček OK. si bom pa vseeno poskušala to pot privoščiti luksuz - EA user posted image

boleča sramna kost - ja mene je to tudi ful bolelo  prvi nosečnosti. ampak takrat sem bla res aktivna in sem vsak dan hodila na sprehode, 2x na teden pa še na telovadbo. je pomagalo, če sem počivala (se vsedla ali ležala).  zdaj, ko cel dan preležim, s tem nimam problemov. hmm, pol so me pa v 8 meecu še rebla začela boleti, da je blo za znoret...

mala_princesa - sem jaz tudi to darilo dobila user posted image

mary - me veseli, da si še v 1 kosu. še kake dva mesna počakaj, pol pa akcijauser posted image

lenika - jaz mam take probleme s hrano, da nič ni jasno. zgaga, kislina v želodcu, črvičenje... sem preklopila na balastne izdelke in je bolje. šment, še sladoled sem mogla črtat, pa je tak bogat vir kalcijauser posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.4.2009 13:05:49   
mojsonček
O, pupe... evo mene s potepa... sej, če bi bla pa še dons doma in se smilila sama sebi kolk sm boga... pol se mi sam še zmeša... sicer nisem šla na sprehod ampak v šoping... no, tut to je nekaj... iiiiiiii, kakšne lepe cotke sm kupla za našo pupikouser posted image user posted image  pa nekaj kar planiram imet kot cotke za odhod iz bolnice, fuuuuul luštno... a ve ste to že spedenale al kako... men se kr obrne, k povsod vidim sam roza cunjiceuser posted image

No, zdej sem pa spet lačnauser posted image  tolk je blo govora o hrani in kilah...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.4.2009 13:07:48   
bačko
Mala princeska se pridružujem tvoji izjavi.Tudi jaz sem dobila za plačati.Saj pri nas vedno plačamo.Kaj hočemo tako je!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.4.2009 13:11:29   
bjondi
Lenika-probaj z mandlji,sem imela ornk težave z želodcem že pred nosečnostjo,tako da so mandlji-mercatorjevi so mi najboljši moj redni spremljevalec.
Zdej v user posted image  je nimam niti toliko,odvisno kaj jem,čim je sladko jo čutim.Tako da sem včeraj pred spanjem spet pest mandljev pojedla in je super.To je edini moj taprav blažilec kisline.

Biba14,lenika-user posted image  - za kile

Lenika-meni pa noben ni povedal kako je to ko dobiš malo neubogljeno štručko v naročjeuser posted image .Po trgovinah pa sem skoz gledala kake dve ali triletnike,ki znajo že govort,pa hodt,pa sami jest.Pa sem si mislila uau kaj so luškani.Jao in pol dam pridem iz porodnišnice in kup enih zadev k nisem vedla kaj pa kako.No sem bla kar na vezi s patronažnimi v ZD in so mi vse tako lepo razložile vedno,če mi kaj ni bilo jasno.

Najboljši mi je bil pa komentar od ene bejbe ,ki še zdej nima otrok pa je ona men razlagala kako je njena kolegica na suho rodila ,ker ji je voda odteklauser posted image ...No tukaj lahko sama potrdim,da ne rodiš na suh,če ti voda odteče,ker men se je ravno to zgodil,da mi je voda odtekla

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.4.2009 13:18:13   
lino
Pozdravljene.

Najprej user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate težave z zdravljem (ušeska, bolečine,...).

Glede kg pa bi rekla tako. Menim, da sem se do 29t zredila za cca. 12kg in se bom verjetno do konca še za kake 4kg...malo pazim kaj jem in pa več zelenjeve bo na tržišču (al pa vsaj po bolj ugodni ceni), pa tudi apetita nimam takega. Največ sem se zredila v prvih treh mesecih-kar za 5kg user posted image user posted image ampak kaj bi sedaj stokala...je kar je, jih bom že potem dol spravila, sej sem bila vedno presuha in nikoli nisem dosegla niti povprečne teže-še na krvodajalsko akcijo me niso hoteli vzeti zaradi kg.user posted image No seveda me pa moti celulit, ki ga tudi nikoli v življenju nisem imela, sedaj pa se lepi name in sem kot pomaranča. Upam, da tudi ta malo zgine in je le posledica vode v telesu...sem optimistična a ne?user posted image user posted image user posted image

No kakorkoli že, bo kakor pač bo...samo da so naši user posted image zdravi.

Deja čestitke in drži se...user posted image user posted image

Tako se bom sedaj poslovila, ker mi okna menjajo, jez pa tukaj "kucam" na računalnik.

Lep dan se naprej in se kasneje tipkamo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.4.2009 13:18:33   
jabolka
Pozdravljene souser posted image

Za seznam :
- P.04.05.
- kg : +8

Jaz se tudi ne sekiram za kg , sam da je z user posted image vse vredu . Upam da bom pridobila vsaj še kaj kg , tako da pridobi user posted image in da bo vse ok.

TINCA84 - imaš prau glede celulita heheeeh se  pa nabira in nabira user posted image user posted image .. Pa bomo že po porodu poskrbele ...
MALA_PRINCESKA : si pa lepo napisala glede poroda user posted image . Jaz o tem nič ne sprašujem okoli in ne rada poslušam kaj pravijo tiste ki so že rodile (kolegice), ker ena pravi malo boli in v 1-3h vesga konec, ene ooo 12h in več, komplikacije . Tako , da sem se odločla nič spraševat , kar bo pa bo ... enkrat sem tuRR prebrala , ki je ena napisala  .. "TAKO ALI TAKO VEN MORA PRIT"  in  provam o tem ne razmišljat  . Samo lahko pove da komaj čakam videto  svojo pupiko -  to pa ne morem dočakatuser posted image in da bo vse vredu user posted image ...

Lep viken vam želim ! Pa vsem  so user posted image veliko sreče - glede vsega user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.4.2009 13:37:20   
mery15031981
bamoocham-upam da res zdržim čim dljeuser posted image .Kar se pa kilogramov tiče pa pojma nimam,res je da imam že od prej preveč kilogramov in sem po eni strani kar vesela da se še nisem toliko zredila.Je pa ful zanimivo prej karkoli sem pojedla vse se je poznalo,sedaj ko mam pa res ful apetit in res ful jem pa ne gre,no ja sej časa je še dovolj tako da lahko še vse nadoknadim,ampak upam da ne preveč.user posted image Sicer se pa najmanj v nosečnosti obremenjujem s kilogrami,ko pa je že tako ali tako dovolj skrbi.
Hanuši,bjondi-hvala,tud jst sem res ful vesela da je vse dobro.user posted image
mojjaka-hvala za sliko od torbe-luštna je bom šla jo verjetno tud jst kupit
Lsica-hvala,ja tud jst sem bla ful presenečena kar se tiče MV
mojsonček-ja sej se ful pazim in se resnično putim razvajat,ja res je do junija je še kar dolgo

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.4.2009 13:50:46   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Današnje darilo - doplačilo dohodnine user posted image . (Bom zvečer preverila - če so vsi podatki pravi)

Šibam....se beremo kaj zvečer.

user posted image user posted image user posted image

Meni je včeraj direktor rekel, da bom dobila sedaj 2 meseca manj plače, ker ni take zagnanosti od mene, kot je bila prej.
Baje, da on to razume, ampak vseeno mi bo vzel del plače.

Škoda izgubljati besed.
Ko pa sem prišla domov pa sem dobila še za doplačilo dohodnine in to € 150,00 in edini prihodek, ki ga imam je plača, kar pomeni da so oni premalo odvajali.

Sem tolk jezna na vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.4.2009 14:03:29   
lino

[/quote]

Meni je včeraj direktor rekel, da bom dobila sedaj 2 meseca manj plače, ker ni take zagnanosti od mene, kot je bila prej.

[/quote]

Mislim, kaj pa mu je???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.4.2009 14:06:24   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Mislim, kaj pa mu je???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, samo tako pač je.
Jaz sem mu samo rekla, da se ne mislim kregat, ker se mi zdi nesmiselno.
In glede na to, da sem že kar nekaj časa na 4 urni bolniški in imam zaradi tega že fuuuul manjšo plačo, bom sedaj pač imela denarja še manj zaradi njegove odločitve.

Škoda besed.
Še 5x grem v službo, potem sem pa doma. user posted image
Komaj čakam, sedaj je potrebno pozitivno razmišljat.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.4.2009 14:15:42   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Kaj takšnega pa lahko samo moški izjavi. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.4.2009 14:21:50   
tinca84
Mala_princeska kr preveri, jaz sem lani dobila 400€ za plačat, sem se cel dan jokalauser posted image , potem sem šla pa na davčno in so mi rekli "ojej, tule smo se pa zmotli". Oni se lahko zmotijo ja.... Navsezadnje sem pa ven dobla 40€.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.4.2009 15:12:17   
mojjaka
Mojuser posted image je tut dobil za plačat 240 eur in je besen,jaz pa danes še nč nimam v nabiralniku, upam da ne bo kako negativno presenečenje.

No, glede poroda se je res nesmiselno obremenjevat, dejstvo je, da nas čaka...
Jaz imam ful lepo izkušnjo-sem bila s sestro, ko je šla 1.rodit pred 4leti in pol, tako da imam v glavi, da bom tut jaz rodila tako, pa tudi če ne bom...samo da se bo dobro izteklo!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.4.2009 15:21:52   
tadejluka
Ne nič ni še omenjal kako in kdaj naj bi naredil CR, samo da do naslednjega pregleda 30.04.09 počakamo če se obrne, pol bomo pa vidli....jest bi že zdej šla  rodit, če bi blo po moje.... 

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.4.2009 15:37:10   
lino
Pozdravljene.

Tadejluka, mal pa še le počakajmo.user posted image

Jaz se poroda niti ne bojim, sploh po ogledu porodne sobe, sicer pa itak bo ven prišel in sedaj tudi menda niso več tako ozkosrčni, da bi pustili rojevati po 12 ur...
Moram pa rečt, da veliko razmišljam o porodu in se nanj psihično pripravljam tako, da zvečer preden zaspim mislim na to, kako fajn bo in sem si tudi v glavi naredila podroben načrt. Zjutraj dobim popadke (okoli 6 ure), ki se nato stopnjujejo. Do 10 ure se umijem, pospravim, operem glavo in preverim torbo...pa je ura cca 10:30, ko se počasi odpravim na pot. Potem nekje do 11:30 postopam pred bolnišnico po parku in nato imam popadke na cca. 5-3 minute in se odpravim do porodne sobe in nato v roku 2 ur rodim. user posted image hahaha, pa bomo videli kako bo v resnici, ampak pravijo, da psiha učinkuje in morda res pomaga.
No me je pa nenehno strah, da ne bi bilo z user posted image kaj narobe...

Sedaj imamo nova okna in smo se menda odločili, da bomo tudi belili. Ma ja, boljš zdaj kot pa čez kak mesec, pa čeprav se mi ne da.user posted image

Gream sedaj še malo pomagat pospravljat.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.4.2009 15:47:19   
mojjaka
Lino, ful dober načrtuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.4.2009 15:51:58   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Mala_princeska kr preveri, jaz sem lani dobila 400€ za plačat, sem se cel dan jokalauser posted image , potem sem šla pa na davčno in so mi rekli "ojej, tule smo se pa zmotli". Oni se lahko zmotijo ja.... Navsezadnje sem pa ven dobla 40€.

Ja itak, oni se lahk zmotijo, če se pa mi, nas udari po žepih.
Sestrih partner bi moral lani plačati 400 €- se je pritožil, da to pa  nekaj ne štima (uveljavljal je hčerko, in so oni na to očitno pozabili). No po pritožbi je pa dobil nekaj čez 500 € nazaj.  Če bi bil tiho, bi bil on na slabšem, davčna bi pa mstno zaslužila.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.4.2009 15:52:48   
bačko
Janci to lahko samo moški izjavi!Mislim groza!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si dalal prej izračunati in smo čisto točno izračunali.Tako da moram plačati 95 evrov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.4.2009 16:05:44   
bjondi
JanciF-A ti je na prvega aprila rekel al včeraj,ko smo bili že mimo...eej haloo.eni so res user posted image ...
No saj nekaj lepega.Samo še drug teden pol si pa doma user posted image ...

Punce zakaj si niste po netu preverile kok dobite ali pa  kolikok plačate dohodnino???

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=d111f7ae-86b5-4dd0-a0dd-328fe596ddc8&new=true&action=import

Pa si zdej notri vtipkajte pa poglejte...upam ,da dela link...pa ni treba vaših podatkov kdo pa od kod ste ,sam vpiši plače in regres in daš zračunaj,no pa otroke...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.4.2009 16:07:03   
bjondi
Tale je za 2008

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=103c2f52-b148-480f-9c6b-26e0d825ef05&new=true&action=import

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.4.2009 21:12:17   
bamoocham
Dober večer.

Kako kaj?
Midva sva prišla domov, sva bila pri njegovi mami malo na čveku.
Drugače bom pa cel vikend spet "sama". Moj je jutri deljeno (se vozi v MB na šiht), v nedeljo je pa popoldan.

In kaj ste lepega počele? Ravno sem brala, da bo nedelja lepa in topla in bi spet kak piknik pasaluser posted image
Lep večer vam želim in se beremo jutri.
Nočko

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.4.2009 21:19:22   
loveforever
dober večerč. no moj dan je bil danes kar precej delaven. sem si avto spucala, pospravljala, skratka vse kar se je v tem lepem vremenu dalo...
jutri pa v avstrijo!!

glede dohodnine pa mislim da je sedaj vse ki jo dobite plačate, ker prvi interval teh dohodnin je za plačat ostale pa so menda pol tiste kateri kaj nazaj dobijo, no vsaj laani je bilo pretežno tako, tako da nič ne odpirajte nabiralnikov tja do junijauser posted image user posted image user posted image .

upam da jutri najdem kaj lepega v toysu da se nem zastonj furala, no sj moj bi mende znorel da ne bi nič kupila pa tk daleč..
no imejte se se slišmo jutri ko prihodim iz AU

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.4.2009 21:27:37   
tinca84
Jaz pa kruh pečem, že diši...

Danes sem tudi jaz pospravljala, kuhinja je generalno fasalauser posted image , imava z mojim tihi dan.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.4.2009 21:35:50   
Mala_princeska
Žal so pri dohodnini vse prav izračunali, jah nič bo treba plačat kaj hočem.

Izpit za mano, bomo videli kaj bo, mufinčki pečeni,.....user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.4.2009 22:46:01   
kalanteja

Izpit za mano, bomo videli kaj bo, mufinčki pečeni,.....user posted image

Tud za mano- a teb ni nikol nič slabo k greš na izpit? Men je danes spet tk fest slabo bilo- zgleda, da me živčki matrajo, sem nehala pisat po 15 min, sej so me full čudn gledali, pa k nas vedn dve gledata in pazita je ena za mano vn prišla in me je vprašala če sn ok, pa me je videla, da sem bila cela bleda, pa sem se dol usedla in je z mano počakala 10 min, da sem dobila malo barve. Full je bila prijazna

grem sedaj počivat

lahko noč

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?