Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Pozdravljene! Mi smo pa v teku priprav za praznovanje Matičevega 3.rojstnega dne. Jutri popoldne imamo piknik za otročke: 11 otrok in 15 odraslih (njihovih staršev). Pekli bomo na žaru, imeli torto,... V soboto bomo praznovali še s starimi starši (je treba pojest ostanke ), no v nedeljo smo pa še mi vabljeni na en piknik. Upam, da ne bom šla v ponedeljek kar rodit. Mala princeska bom danes kupila majsko številko revije Mama. Hvala. Tinca84 upam, da bo z dragim vse ok. Amaya pri nas pa prvi CTG delajo pri napolnjenih 36.tednih, tako, da sem ga jaz imela že včeraj. Sončki čestitke za vrtec. Bačko jaz pa nikoli ne likam po kupih. Operem, posušim v sušilcu in zložim v omaro. Mož si potem srajce lika vsako jutro pred službo ali pa prejšnji večer kar sam. Sem slaba žena, a ne? Se nič ne sekiram, samo, da mi ni treba tega delat. Jaz zase si pa tudi likam po potrebi. Lenika super za praznovanje Matičevega RD. Ma ne, ne boš šla še rodit, saj nismo še 15. maja. Lepo praznujte in že danes VSE NAJ NAJ tvojemu/vašemu korenjaku , predvsem veliko zdravja in čim manj razbitih kolen in raznih prask,... No, saj najlepše darilo bo dobil od tebe - sestrico . Naš bo tud Matic - dokončna odločitev, če bo ta sreča da bo . Tinca84 se pridružujem željam Lenike, upam da bo s tvojim vse ok, naj čimbolje prestane pregled. CTG po moje mi ga bo 1. delala v 35. tednu, (13.5. imam pregled), ker mi je uro pregleda napisala v knjigo od 8 - 8.30, predvidevam da bom poslušala bitje srčeka in štela popadke . Ja Sončki res sreča za vrtec. Bačko kaj boš pa ti naredila glede vrtca, ker ga niste še dobili? Lenika to z likanjem je super ideja , nisi slaba žena - naj si zlika po svojih željah, zakaj bi pa morale žene biti samo kuharice in služkinje svojemu možu, pa ljubice v postelji, pa idealne mame - saj družina funkcionira skupaj, tk da . Pa še frišno maš vse, se ti ne mečkajo v omari cunje. Bi mogel moj to prebrat. In držim za vreme za v soboto, imamo piknik za 60. let (oče od mojega praznuje 60.let) in torta menda že naročena, pa pecivo, golaž se bo kuhal,....tko da bo šla kakšna kilca gor.