lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Pozdravljene! Mi smo pa v teku priprav za praznovanje Matičevega 3.rojstnega dne. Jutri popoldne imamo piknik za otročke: 11 otrok in 15 odraslih (njihovih staršev). Pekli bomo na žaru, imeli torto,... V soboto bomo praznovali še s starimi starši (je treba pojest ostanke ), no v nedeljo smo pa še mi vabljeni na en piknik. Upam, da ne bom šla v ponedeljek kar rodit. Tinca84 upam, da bo z dragim vse ok. Lino vse bo v redu. Pomiri se. To sem ti rekla zato, ker se mi resnično zdi, da malo pretiravaš s skrbmi, preiskavami, ultrazvoki. Pa rosim ne to vzet kot napad ali slabonamerno. Velikokrat smo nosečnice takšne, pa same niti ne opazimo. Sončki čestitke za vrtec. Bačko jaz pa nikoli ne likam po kupih. Operem, posušim v sušilcu in zložim v omaro. Mož si potem srajce lika vsako jutro pred službo ali pa prejšnji večer kar sam. Sem slaba žena, a ne? Se nič ne sekiram, samo, da mi ni treba tega delat. Jaz zase si pa tudi likam po potrebi. [/quote VSE NAJ NAJ MATICU!!!! Ja kar mal se pazi, nej tudi drugi kaj popedenajo, sej pravzaprav, ko imajo naši sončki rojstne dneve imamo pravzaprav me praznik, ker smo jih takrat spravile na svet, a ne???in ker smo se že takrat namatrale menim, da lahko za rojstne dneve prevzamejo glavno vlogo očetje (vsaj pri nas je tako-ati peče,...mami pa se z gosti zabava...postrežejo si pa sami-so vedno domači in sem jih to že kr naučila, če pa ne, pa naj bodo lačni.-mal kruto, sej mal že slilim ampak ne bašem jim pa krožnikov, pa pijačo dam na mizo in skrbim, da imajo polne kozarce, čez čas pa itak začnejo sami za to skrbeti-ko steče ) Tinca tudi jaz upam, da bo vse o.k. z dragim!!!Držim pesti. Lenika, kaj si mi pa sploh napisala???? Mislim v zvezi s čim-se mi ne da za nazaj brat, sicer pa itak ni moglo kaj takega bit, ker drugač bi ti odgovorila...ja mal sem res panična-pa ne mal velikoooo, pri 1 sploh nisem bila, se takrat ni o ničemer govorilo, pa ni bilo forumov, pa neta nismo tok uporabljali (skoraj 11 let nazaj) in bila sem stara 19 let tk, da je tudi nosečnost sama potekala čist drgač in sploh se nisem točno zavedala za kaj se gre...sedaj pa sem polna nekih informacij, pa še kr jih iščem,...pa mal sem starejša in vse to kr vpliva na strahove...aja glede UZ me je pa sam to blo strah, ker se ni hotel obrniti...ampak sedaj je že o.k. Aja, pa s tem sistemom likanja se ti pridružujem, ker sama tudi ne likam, operem, takoj stresem in obesim obleke (manjše stvari-nogavice, brisače, spodnjice...dam v sušilec, se uničijo bakterije)...pa tudi oblek nimam takih, ki bio potrebovale likalnik-dragi si pa sam zlika kak plašč (služben) in tudi jaz si, če se kaj takega najde...sem včeraj prvič potegnila likalno desko ven in likala pleničke. Sončki tudi jaz ti čestitam za vrtec! Sem slišala, da je tudi pri nas full polno in bom morala svojega že kar pred letošnjim septembrom vpisati (informativno), da me dajo na čakalno listo..., če pa bi želela imeti 100% prostor drugo leto, pa bi morala to leto plačevati rezervacijo prostora No takšne so vsaj informacije nekaj mamic...sicer pa smo imeli včasih full vrtcev (4-so bili samo v SG-ju+ostali v zelo bližnji okolici) sedaj imamo pa samo 1 ali pa morda 2 vrtca v SG-ju, pa menim, da kar velikooo otrok-predvsem jasličnih...(je bila moja mami tudi včasih vzgojiteljica) Tecka tudi moj je štromar...mam na vsakem koraku luč in do nedavnega je bilo polno kablov po stanovanju (sedaj jih je zakamufliral...) in se tudi vsega loti...so štromarji univerzalni in kr fajn dečki No grem sedaj, moram po čebulo, pa se mi sploh ne da kuhat,...pa tudi lušta se mi ne kaj drugega kot pa sladoleda al pa kaj sladkega in mlečnega, pa mi niso nič € doma pustili bom morala na popoldan počakat... Se tipkamo.
|