Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 14:22:05
|
|
|
|
amaya
|
nič se sekirat...gre vse dol...jaz sem se v prvo zredila za 23 kg, iz bolnice sem pa prišla -14 kg....polna vode...sem bila na koncu kot olimpijski bazen!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 14:39:43
|
|
|
|
mojjaka
|
Moji prijateljici so prav tako napovedovali težko punčko, ko se je rodila pa ni imela niti 3 kg. Mogoče je tako tudi pri tebiuser posted image Ja, saj vem da so odstopanja lahko kar velika. Samo je meni že na 3dUZ druga gin. rekla, da je z rastjo 2 tedna spredaj, tako da mogoče bo le kaj na tem. Bomo videli, upam da ne prehitro
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 14:43:06
|
|
|
|
mojjaka
|
Glede šraufanja pa....hmmm....ko sem jaz mislila da imam prebavne motnje sem isti dan rodila. nebi še. Vsaj 14 dni naj še počaka Samo po mojem so res prebavne motnje, ker so me snoči ful vetrovi dajali, taki zelo nedišeči
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 14:47:23
|
|
|
|
mojsonček
|
O čvekice! Dons res ni moj dan... še post mi je vn vrglo, gladko napisal error jst sm pa sam čukast gledala... jst še naprej ostajam taka k ožeta cota, poleg nenehnega otrdevanja trebuha- AMAYA velkam tu d klab, me že od polnoči šraufa, špika, ščipa po trebuhu, za povrh me pa pupa pridno brca proti mehurju in nožnici.... najbolj od vsega me pi... to, k ne vem a se že kej dogaja al mam samo uverture.... pregled mam šele naslednji četrtek... upam, da zdržim do takrat... LENIKA lep, lep buši... a pupa pa ne šmirgla se boš odločila za obrat? sorči, nimam pojma od kod si.... kje bi ga delala, KR, LJ? mene je bolj kot carskega strah poroda z ritko naprej... predvsem zaradi možnih komplikacij pri otroku... kar se horoskopa tiče... jst sm včasih prou tipična zagovedana devica, picajzlasta u nulo in včasih mi to fejst narobe hodi... sej se trudim, sam ne uspeva vedno mal nakulirat...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 16:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
da še vam jaz pokažem svoj buši v 36t in 2dni: me bo počasi razneslo, a?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 16:27:29
|
|
|
|
bamoocham
|
No, pol pa še js svojega pokažem 33t2d
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 16:55:54
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! No midva se pa ravno pripravljava, da greva v MŠ Danes sem bla v shopingu in sem se tko utrudla, da to res ni več zame No sem pa dobila dekco za , pa en body in hlačke iz bambusa - ful dober material in ene moderne hlače, da bo frajer Kranjčanke jutri ob 10h kavica v Tušu
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 17:12:52
|
|
|
|
lino
|
iiiikaki lepi trebuščki Jst pa nimam nobene nove slikice-zadnja je od cca 3-4 mesece ...bom mojmu rekla, da me more še slikat, sedaj, ko sem kot tak mali nilski konjiček , pa če mi pol uspe to gor dat, vam pošljem, ampak nič pa ne obljubim... Joj, jst pa sedaj vzamem 2 rundo iz pralnega stroja (sem ugotovila, da se mi nič ne zmučka in lahko, ko dam iz sušilca kr zložim-ne rabim peglat...pa ne bom, ker si ne mislim komplicirat...) no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 17:27:55
|
|
|
|
mojjaka
|
no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala. to se je tudi meni zgodlo, mi je moj pomagal pri razvozlavanju in sva se kr lep čas matrala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 17:43:29
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala. to se je tudi meni zgodlo, mi je moj pomagal pri razvozlavanju in sva se kr lep čas matrala lino verjami, da nas je še kar nekaj tako pametnih. Pri nama je pa to razvozlavanje prevzel moj dragi, jaz sem takrat ravno likala. In lahko rečem, da je potreboval kar nekaj časa, da je vse skupaj razvozlav. Jaz sem dala namreč prat skupaj vse previjalne, ki mi jih je sestra posodila in bilo jih je zelo veliko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:05:54
|
|
|
|
S@nta
|
Še dobro, da ste omenle, sem pozabla, da se mi je prvič enako zgodilo in bi tokrat napako gotovo ponovila, ampak zdaj bom previdnejša. Hvala še enkrat Je pa drugače danes en taki zanič dan, da mi gre že od jutra vse narobe. Ne samo, da je sodelavka šla na bolniško, zdaj ko bi si jaz mogla sam še mizo zramat, pa čakat, da mine čas, je bila še full gužva in ker sem z mislimi ž čisto drugje kot pa v službi sem seveda naredla kiks in nekomu al venila denar al pa sploh ne zakasirala, in to 60e. Mi je šlo kr na jok, ko sem razmišljala kaj vse bi za ta denar lahko nabavla. Zdaj pa me trebuh tak boli, da ne vem če od napora al stresa. Za nameček pa še sosed začel škropit po bližnjem sadovnjaku.jupi spet bo smrdelo en teden. Upam, da ste ve imele lepši dan, pa oprostite, da sn tolk jamrala, sn se mogla vun spucat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:07:29
|
|
|
|
biba14
|
Ojla... Sem bila 2 dni odrezana od neta...pa ste se naklepetale IZVIRNO SPOROČILO: S@nta Kaj je tu gor sploh kera junijka, ki misli v MB rodit? Se mi zdi, da nisn nobene zasledila, al so pa malo manj aktivne. Glede poroda, sem očitno edina čudna tu, ki bi raje imela carskega kot šla rodit po naravn poti. Zdaj navijam za EA, ampak ni ves čas na razpolago, ravno iz tega razloga sem razmišljala, da bi šla raje v SG, pa me skrbi, da ne bom pravi čas prišla v porodnišnico. Pa še vidim, da bo tam tudi gužva Jaz sm kar dosti tle gor , tako da nisi edina niti v Mb, niti pri carskem...sam kot si napisala, žal ga ne moreš izbrat . Grem sedaj prebrat še ostalih 5 str.
< Sporočilo je popravil biba14 -- 6.5.2009 18:08:01 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:17:34
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Pozdravljene! Na današnjem pregledu nič novega, dama še kar čiča na ritki. Ima 2482g. Pregled imam zopet 14.5. in takrat mi bo dala napotnico za v porodnišnico, da se bom šla dogovorit, kaj bomo naredili. Njeno mnenje je, da otrok ne bo prevelik in da bi lahko šlo po naravni poti. No, bomo videli. V Majski reviji Mama je 10 vprašanj o medenični vstavi, sedenje na ritki in ostalo med drugim piše Lenika in ostale, da se lahko obrne tudi po 36. tednu, sploh pri drugorodkah, tko da upanje zate še obstaja (te moram malo potolažit), drugače pa v tem članku full nazorno piše kako in kaj. Vsem želim, da se obrne na glavo.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:41:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Cally v naši porodnišnici ne delajo zunanjega obrata. Poslala me bo na pregled v porodnišnico, kjer se bodo odločili ali bodo poskusili s porodom z ritko naprej ali bodo delali carski rez. Če bodo delali carski rez, potem bom dobila datum. Aja, pa še to sem pozabila, za seznam. Zredila sem se 20kg. Lepo, a ne? Pogrešam pa Malo princesko danes. Evo tukaj sem. Sem bila bolj leteča danes . Saj Cally naj bi tud v Nm rodila , sva bile v MŠ skupaj. Prav nič vam ne zavidam, da so vaši na ritki. Moj rezultat pregleda: krčne žile po spolovilu (varice vulve) . Upam, da se mi po porodu vrne vse skup v normalno stanje in da jih ne bo več; ker grozno izgleda. Sem bila danes pri ginekologinji, še dobro da sem šla; da res ne bi bil kak genitalni herpes; ker potem bi bila v riti(zdravljenje in CR).....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:46:29
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Dreamhorse, vse naj naj (pa čeprav z enodnevno zamudo) Dreamhorse-Prosim prejmi tudi od mene najlepše čestutke ob tvojem rojstnem dnevu in pa seveda veliko zdravja, sreče, veselja, ljubezni, pa lahek porod in pridnega ti želim. Se pridružujem... se še jas pridružim tej čestitki
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 18:52:00
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Full luškani bušiji, moram mojmu rečt da naj me poslika . Zdajle bo moja tamala pridrvela domov s prijateljičinega RD. Aja Dreamhorse VSE NAJBOLJŠE, pa čeprav z zamudo, pa Deja777 tudi tvojemu Anejčku enga lubčka z zamudo. . Sem prej pozabila napisat: glede teh krčnih žilic v nožnici na sramnih ustnicah - ne pomaga menda nič, kot počivanje, pa hladni obkladki. Tko da bom mogla malo manj skakat naokrog. Uživajte bejbike, mamice in v bušijih, pa nič še ven padat.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 19:13:43
|
|
|
|
Snoopyka
|
sm že vse napisala, pa se mi zbrisal *alina*- Lara je zelo lubana in res se ji ne pozna da je nedonošenček lino-a ti moraš UZ plačat? zakaj pa to? punce mate ful lepe bušije tle gor pa je kar pestro (če gledamo po horoskopu), js sm trmasta ovnica in še tečna za povrh... lp
< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 6.5.2009 19:15:53 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 19:29:43
|
|
|
|
Snoopyka
|
aja...pa mojega bušija si lahk pogledate v mojem albumu....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 19:52:52
|
|
|
|
minča
|
Zdravo! Vidim, da smo kar vse na istem, vse nekaj špika in slabo spimo in podobne težavice... še malo... Imela bi eno vprašanje, če mi lohka katera kaj pametnega svetuje. Mož mi je namontiral previjalno. Imava tako previjalno, da je zadaj do stene še luft (kakih 20 - 25 cm). Previjalno desko lahko potem odstranim in imam samo komodo, ki jo potem lahko potisnem čisto do stene, zdaj pa je ne morem ker imam gor previjalno desko. Upam, da me razumete... Ne vem kaj bi zadaj naštimala, da bi izkoristila še tisti prostor, pa tud estetsko mal čudn zgleda, ker ko stopiš v spalnico je previjalno takoj na očeh in je postavljena pravokotno in takoj vidiš tisto luknjo za previjalno... Sej vem , da kompliciram, ampak... Vesela bom vsakakršnega predloga...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 20:10:06
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravljene! Prišla domov, ampak moram počivat. Glavica je ful nizko, MV zaprt, dolg 2 cm, mala pa bolj atletske sorte. Nisem dobila injekcije za razvoj pljučk, ker je mala lahka in bi potem še bolj upočasnilo rast. Grem ležat.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 21:09:41
|
|
|
|
ditta
|
mala princeza, moja lulika je po porodu izgledala skoraj kot nova, nobene varice več in spet taka lepa kot prej. verjamem, da bo pri tebi enako. jaz sem tokrat drugič noseča in spet imam enak problem, čeprav je sramna ustnica tokrat nekoliko manj natečena in skoraj nič boleča. ko sem v porodni sobi rekla, da imam po vsej verjetnosti tudi krčne žile na luliki, se je porodničarka samo nasmejala in rekla, da to ni nič in da bo izginilo takoj po porodu. zaradi teže otročička in pritiska ploda, tkivo pač tako nabrekne.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 21:25:03
|
|
|
|
10ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Veš, mene pa prav zanima kako bi izgledal še zadnji mesec nosečnosti, skupaj z vsemi tegobami, ki jih doživljate. ti posodim en dan teh tegob, pa te bo zanimanje hitro minilo mene bolijo rebra, počepanje in pobiranje stvari iz tal mi je težje ko na triglav splezat (pa kljub temu jih moram non stop delat da se približam hčerki in razmetanih igračam), sama sebi se zdim ko en naplavljen kit in sploh ne morem verjet da se bo vse to stopnjevalo še 8 tednov!!!! sončki - a ti imaš že 3 otročičke? deja777 - a tvoj je že 2895G? hm, je pa že kar konkreten lino - se ful strinjam s tabo glede pregledov v nosečnosti. pa sej bodo vsa ta nesoglasja hitro pozabljena, ko bosta zibala novorojenčka.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 21:41:35
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: minča Zdravo! Vidim, da smo kar vse na istem, vse nekaj špika in slabo spimo in podobne težavice... še malo... Imela bi eno vprašanje, če mi lohka katera kaj pametnega svetuje. Mož mi je namontiral previjalno. Imava tako previjalno, da je zadaj do stene še luft (kakih 20 - 25 cm). Previjalno desko lahko potem odstranim in imam samo komodo, ki jo potem lahko potisnem čisto do stene, zdaj pa je ne morem ker imam gor previjalno desko. Upam, da me razumete... Ne vem kaj bi zadaj naštimala, da bi izkoristila še tisti prostor, pa tud estetsko mal čudn zgleda, ker ko stopiš v spalnico je previjalno takoj na očeh in je postavljena pravokotno in takoj vidiš tisto luknjo za previjalno... Sej vem , da kompliciram, ampak... Vesela bom vsakakršnega predloga... Točno vem kaj misliš, samo na žalost nimam nobenega pametnega predloga. Mislim, da če boš karkoli dala zadaj bo čudno izgledalo, vsaj po mojem mnenju bo izgledalo nastlano. Če boš pa dobila kakšno dobro idejo. pa sporoči saj imamo verjetno vse isti problem. Midva sva dala na desno stran previjalno kanto za plenice. Lahko noč in miren spanec vam želim,
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 21:49:37
|
|
|
|
kaminek
|
minča: mi imamo tud tako previjalno, vedar postavljeno tako, da se ne vidi luknja, ko stopiš v sobo. predlagam ti, da si narediš kot nekakšno zavesico iz luštkanega blaga in noter potisneš kakšno škatlo z igračami itd. mi2 sva v luknjo porinila banjico za kopanje in je tako izpod nog. drugače pa pohvale za vaše bušije. jst svojga raje ne pokažem, ker je največji, čeprav bom jutri 33. tednov oz. v 34. tednu. pa vsi pravjo, a maš zdele kmal rok zredila sm se pa tud že za 20 kg, sam sem po mnenju G dosti polna vode, tko, da bom vidla, kolk bom tehtala ob prihodu domov iz P mala princeska: lepo je slišat, da je vse OK , natečenost tam spodaj pa bo tudi minila. res pa je, da je boljš, da manj tekaš okoli, ker si, kakor poročaš, še kr zeloooo aktivna. jst se pa sam mal premaknem in že ne morem več.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 6.5.2009 21:56:37
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek drugače pa pohvale za vaše bušije. jst svojga raje ne pokažem, ker je največji, čeprav bom jutri 33. tednov oz. v 34. tednu. Kar pokaži ga in to s ponosom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?