lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Dreamhorse, vse naj naj (pa čeprav z enodnevno zamudo) Dreamhorse-Prosim prejmi tudi od mene najlepše čestutke ob tvojem rojstnem dnevu in pa seveda veliko zdravja, sreče, veselja, ljubezni, pa lahek porod in pridnega ti želim. Alina sej jst prvič, ko sem rodila tudi nisem vedela, da imam popadke...sem mislila, da me na WC in sem šla kakih 7x kakat (sem že vse preklela zraven na WC-ju -tk za sebe ne na glas, mojga najbolj, ker nisem vedela a nej kakam al bruham al kaj sploh je )....ja je bilo kar zanimivo. Upam, da bo v drugo šlo malo hitrje (pa nimam glih full upanja, ker je 10 let velika razlika) in pa, da bom lahko prve popadke lepo doma predihala...pa, da se bodo zjutraj začeli (tk nekje okoli 5, pa pol okol 8 ure bi jih imela na cca. 20 min in bi še malega spravla v šolo,...pa jst sem itak full sanjač in imam prav do min. natančno zračunano kk se mi bi naj (po moje) porod odvijal... aja, tudi dan imam določen (pač sreda naj bi bila, da bi bila pol v petek lahk že doma-pa čez vikend...no, nimam pa še tedna določenega in upam, da bo potem v juniju... , verjetno bo potem vse čist kontra...sam do junija pa le naj počaka !!! Danes pa res perem prvo rundo cotk...sedaj eno že sušim, pa ne upam dat druge prat, ker sem sortirala en stroj v dva sedaj, ko sušim (mam upanje, da ne bo treba peglat...) in, če dam sedaj še en stroj prat in bom morala na koncu peglat...no pol bom morala 4x peglat in to mi danes ne bo uspelo...bom raje počakala in ju3 naprej prala...upam, da se ne bo vse spet umazalo v omari ...mislim jst sem tak komplikator, da še sama ne vem kaj bi...ali bi sploh že prala (ker sem šele 33/34 teden, pa po drugi strani, če me kaj preseneti nimam staršev ali kogarkoli, ki bi mi to naredil (dragemu ne zaupam, da bi pol zgledlo kot sem si jaz zamislila-sem perfekcionist) in sem se odločila, da bom kr oprala in si pripravila vse...no pol pa spet razmišljam, da če pa bo točno al pa z zamudo ven prišel moj , pol bo pa brez veze stalo vse opravo sedaj več kot mesec dni v omari Ma jst mislim, da sem res mal nora!!!! Mojjaka, jst sem imela včeraj tudi premalo beljakovin...in pa niso dobili še podatkov - izvida za Hepatitis (sem bila mal razočarana, ker sem te izvide s strahom čakala...pa še vedno sedaj čakam...) Drugače pa sem se tudi jaz dogovorila, da grem delat ta test za streptokokB (35€) in pa včerajšnji UZ moram plačat (25€) in bo kr naneslo, ampak si ne bi pol oprostila, če bi bilo kaj narobe... Sva se pa z včeraj skregala glede teh pregledov in denarja (ga razumem, ker me že 2 meseca preživlja, ker mi delodajalec ni nakazal bolniške... ), ampak mi je pa na živc stopu, ko sem rekla, kaj vse moram naslednjič plačat in koliko to znaša, pa je rekel, da UZ pa res ne bi več rabila (sej so včasih tut kr tk rodile...) in pa, da mi bo on zrihtu, da mi bo ??? naredil pregled za streptokok zastonj, pa bolj, ko jst razlagam, da ga ne more noben G zastonj delat in da ta pregled se pa res splača reskirat...bolj on neki komplicira zaradi €, pa , ko je bilo pa men res čist vseen kak pralni strj kupimo, smo pa koj kupli nek full dober za cca. 800€, ker ima garancijo 6 let in sigurno ne bo vsaj 20 let crknu...pa pri otroku bi pa šparali, ko ima doživljenjsko garancijo (no če tk po moško gledam...) Uglavnem grem sedaj jest jogurt...ostali pa kar hočjo....
|