|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
6.5.2009 14:22:05   
amaya
nič se sekirat...gre vse dol...jaz sem se v prvo zredila za 23 kg, iz bolnice sem pa prišla -14 kg....polna vode...sem bila na koncu kot olimpijski bazen!!!user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
6.5.2009 14:39:43   
mojjaka
Moji prijateljici so prav tako napovedovali težko punčko, ko se je rodila pa ni imela niti 3 kg. Mogoče je tako tudi pri tebiuser posted image

Ja, saj vem da so odstopanja lahko kar velika. Samo je meni že na 3dUZ druga gin. rekla, da je z rastjo 2 tedna spredaj, tako da mogoče bo le kaj na tem. Bomo videli, upam da ne prehitrouser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
6.5.2009 14:43:06   
mojjaka
Glede šraufanja pa....hmmm....ko sem jaz mislila da imam prebavne motnje sem isti dan rodila.

user posted image user posted image nebi še. Vsaj 14 dni naj še počakauser posted image
Samo po mojem so res prebavne motnje, ker so me snoči ful vetrovi dajali, taki zelo nedišečiuser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
6.5.2009 14:47:23   
mojsonček
O čvekice!

Dons res ni moj dan... še post mi je vn vrglo, gladko napisal error jst sm pa sam čukast gledala...user posted image

jst še naprej ostajam taka k ožeta cota, poleg nenehnega otrdevanja trebuha- AMAYA velkam tu d klab, me že od polnoči šraufa, špika, ščipa po trebuhu, za povrh me pa pupa pridno brca proti mehurju in nožnici.... najbolj od vsega me pi... to, k ne vem a se že kej dogaja al mam samo uverture.... pregled mam šele naslednji četrtek... upam, da zdržim do takrat...

LENIKA lep, lep buši... a pupa pa ne šmirgla user posted image  se boš odločila za obrat? sorči, nimam pojma od kod si.... kje bi ga delala, KR, LJ? mene je bolj kot carskega strah poroda z ritko naprej... predvsem zaradi možnih komplikacij pri otroku...

kar se horoskopa tiče... jst sm včasih prou tipična zagovedana devica, picajzlasta u nulo in včasih mi to fejst narobe hodi... sej se trudim, sam ne uspeva vedno mal nakulirat...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.5.2009 16:07:48   
Anonimen
da še vam jaz pokažem svoj buši v 36t in 2dni:

user posted image

me bo počasi razneslo, a?user posted image

(odgovor članu mojsonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.5.2009 16:27:29   
bamoocham
No, pol pa še js svojega pokažemuser posted image

user posted image

33t2d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.5.2009 16:55:54   
Tira
Ojla!

No midva se pa ravno pripravljava, da greva v MŠ user posted image

Danes sem bla v shopingu in sem se tko utrudla, da to res ni več zame user posted image  No sem pa dobila dekco za user posted image , pa en body in hlačke iz bambusa - ful dober material in ene moderne hlače, da bo frajer user posted image

Kranjčanke jutri ob 10h kavica v Tušu user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.5.2009 17:12:52   
lino
iiiikaki lepi trebuščkiuser posted image user posted image user posted image user posted image Jst pa nimam nobene nove slikice-zadnja je od cca 3-4 mesece user posted image ...bom mojmu rekla, da me more še slikat, sedaj, ko sem kot tak mali nilski konjičekuser posted image , pa če mi pol uspe to gor dat, vam pošljem, ampak nič pa ne obljubim...

Joj, jst pa sedaj vzamem 2 rundo iz pralnega stroja (sem ugotovila, da se mi nič ne zmučka in lahko, ko dam iz sušilca kr zložim-ne rabim peglat...pa ne bom, ker si ne mislim komplicirat...) no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.5.2009 17:27:55   
mojjaka
no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala.

user posted image user posted image to se je tudi meni zgodlo, mi je moj pomagal pri razvozlavanju in sva se kr lep čas matralauser posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.5.2009 17:43:29   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

no uglavnem vzamem 2 rundo iz stroja in pametna jst sem dala vse povijalne plenice (cca 10 plenic) + kapce,...prat in so se mi vsi štrikci skup zvotlali, sem porabila sedaj 1 uro (pa res!!!), da sem vse razvozlala...ma sem bedak, sem se prav sama sebi nasmejala.

user posted image user posted image to se je tudi meni zgodlo, mi je moj pomagal pri razvozlavanju in sva se kr lep čas matralauser posted image user posted image

lino verjami, da nas je še kar nekaj tako pametnih. user posted image
Pri nama je pa to razvozlavanje prevzel moj dragi, jaz sem takrat ravno likala.
In lahko rečem, da je potreboval kar nekaj časa, da je vse skupaj razvozlav.
Jaz sem dala namreč prat skupaj vse previjalne, ki mi jih je sestra posodila in bilo jih je zelo veliko. user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.5.2009 18:05:54   
S@nta
Še dobro, da ste omenle, sem pozabla, da se mi je prvič enako zgodilo in bi tokrat napako gotovo ponovila, ampak zdaj bom previdnejša. Hvala še enkratuser posted image
Je pa drugače danes en taki zanič dan, da mi gre že od jutra vse narobe.
Ne samo, da je sodelavka šla na bolniško, zdaj ko bi si jaz mogla sam še mizo zramat, pa čakat, da mine čas, je bila še full gužva in ker sem z mislimi ž čisto drugje kot pa v službi sem seveda naredla kiks in nekomu al venila denar al pa sploh ne zakasirala, in to 60e. Mi je šlo kr na jok, ko sem razmišljala kaj vse bi za ta denar lahko nabavla.
Zdaj pa me trebuh tak boli, da ne vem če od napora al stresa. Za nameček pa še sosed začel škropit po bližnjem sadovnjaku.jupi spet bo smrdelo en teden.

Upam, da ste ve imele lepši dan, pa oprostite, da sn tolk jamrala, sn se mogla vun spucat.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.5.2009 18:07:29   
biba14
Ojla...
Sem bila 2 dni odrezana od neta...pa ste se naklepetaleuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

Kaj je tu gor sploh kera junijka, ki misli v MB rodit?
Se mi zdi, da nisn nobene zasledila, al so pa malo manj aktivne.
Glede poroda, sem očitno edina čudna tu, ki bi raje imela carskega kot šla rodit po naravn poti. Zdaj navijam za EA, ampak ni ves čas na razpolago, ravno iz tega razloga sem razmišljala, da bi šla raje v SG, pa me skrbi, da ne bom pravi čas prišla v porodnišnico. Pa še vidim, da bo tam tudi gužvauser posted image

Jaz sm kar dosti tle gor user posted image , tako da nisi edina niti v Mb, niti pri carskem...sam kot si napisala, žal ga ne moreš izbratuser posted image .
Grem sedaj prebrat še ostalih 5 str.user posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 6.5.2009 18:08:01 >

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.5.2009 18:17:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pozdravljene!

Na današnjem pregledu nič novega, dama še kar čiča na ritki.user posted image  Ima 2482g. Pregled imam zopet 14.5. in takrat mi bo dala napotnico za v porodnišnico, da se bom šla dogovorit, kaj bomo naredili. Njeno mnenje je, da otrok ne bo prevelik in da bi lahko šlo po naravni poti. No, bomo videli.

V Majski reviji Mama je 10 vprašanj o medenični vstavi, sedenje na ritki in ostalo med drugim piše Lenika in ostale, da se lahko obrne user posted image tudi po 36. tednu, sploh pri drugorodkah, tko da upanje zate še obstaja (te moram malo potolažit), drugače pa v tem članku full nazorno piše kako in kaj.

Vsem želim, da se user posted image obrne na glavo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.5.2009 18:41:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Cally v naši porodnišnici ne delajo zunanjega obrata. Poslala me bo na pregled v porodnišnico, kjer se bodo odločili ali bodo poskusili s porodom z ritko naprej ali bodo delali carski rez. Če bodo delali carski rez, potem bom dobila datum.
Aja, pa še to sem pozabila, za seznam. Zredila sem se 20kg. Lepo, a ne?user posted image

Pogrešam pa Malo princesko danes.

Evo tukaj sem. user posted image Sem bila bolj leteča danes user posted image .

Saj Cally naj bi tud v Nm rodila user posted image , sva bile v MŠ skupaj.

Prav nič vam ne zavidam, da so vaši user posted image na ritki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj rezultat pregleda: krčne žile po spolovilu (varice vulve) . Upam, da se mi po porodu vrne vse skup v normalno stanje in da jih ne bo več; ker grozno izgleda.

Sem bila danes pri ginekologinji, še dobro da sem šla; da res ne bi bil kak genitalni herpes; ker potem bi bila v riti(zdravljenje in CR).....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.5.2009 18:46:29   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Dreamhorse, vse naj naj (pa čeprav z enodnevno zamudo) user posted image user posted image user posted image user posted image

Dreamhorse-Prosim prejmi tudi od mene najlepše čestutke ob tvojem rojstnem dnevu in pa seveda veliko zdravja, sreče, veselja, ljubezni, pa lahek porod in pridnegauser posted image ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem...user posted image user posted image user posted image

se še jas pridružim tej čestitkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.5.2009 18:52:00   
Mala_princeska
Full luškani bušiji, moram mojmu rečt da naj me poslika user posted image user posted image user posted image . Zdajle bo moja tamala  pridrvela domov s prijateljičinega RD.
Aja Dreamhorse VSE NAJBOLJŠE, pa čeprav z zamudo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa Deja777 tudi tvojemu Anejčku enga lubčka z zamudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem prej pozabila napisat: glede teh krčnih žilic v nožnici na sramnih ustnicah - ne pomaga menda nič, kot počivanje, pa hladni obkladki. Tko da bom mogla malo manj skakat naokrog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte bejbike, mamice in user posted image v bušijih, pa nič še ven padat. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.5.2009 19:13:43   
Snoopyka
user posted image sm že vse napisala, pa se mi zbrisaluser posted image

*alina*- Lara je zelo lubana in res se ji ne pozna da je nedonošenčekuser posted image user posted image

lino-a ti moraš UZ plačat? zakaj pa to?user posted image

punce mate ful lepe bušijeuser posted image user posted image user posted image
tle gor pa je kar pestro (če gledamo po horoskopu), js sm trmasta ovnica in še tečna za povrh...user posted image

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 6.5.2009 19:15:53 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.5.2009 19:29:43   
Snoopyka
aja...pa mojega bušija si lahk pogledate v mojem albumu....user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.5.2009 19:52:52   
minča
Zdravo!

Vidim, da smo kar vse na istem, vse nekaj špika in slabo spimo in podobne težavice... še malo...
Imela bi eno vprašanje, če mi lohka katera kaj pametnega svetuje.
Mož mi je namontiral previjalno. Imava tako previjalno, da je zadaj do stene še luft (kakih 20 - 25 cm). Previjalno desko lahko potem odstranim in imam samo komodo, ki jo potem lahko potisnem čisto do stene, zdaj pa je ne morem ker imam gor previjalno desko. Upam, da me razumete... Ne vem kaj bi zadaj naštimala, da bi izkoristila še tisti prostor, pa tud estetsko mal čudn zgleda, ker ko stopiš v spalnico je previjalno takoj na očeh in je postavljena pravokotno in takoj vidiš tisto luknjo za previjalno... Sej vem , da kompliciram, ampak... Vesela bom vsakakršnega predloga...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.5.2009 20:10:06   
Goldy
Pozdravljene!

Prišla domov, ampak moram počivat. Glavica je ful nizko, MV zaprt, dolg 2 cm, mala pa bolj atletske sorte. Nisem dobila injekcije za razvoj pljučk, ker je mala lahka in bi potem še bolj upočasnilo rast.

Grem ležat. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.5.2009 21:09:41   
ditta
mala princeza, moja lulika je po porodu izgledala skoraj kot nova, nobene varice več in spet taka lepa kot prej. verjamem, da bo pri tebi enako. jaz sem tokrat drugič noseča in spet imam enak problem, čeprav je sramna ustnica tokrat nekoliko manj natečena in skoraj nič boleča. ko sem v porodni sobi rekla, da imam po vsej verjetnosti tudi krčne žile na luliki, se je porodničarka samo nasmejala in rekla, da to ni nič in da bo izginilo takoj po porodu. zaradi teže otročička in pritiska ploda, tkivo pač tako nabrekne. 

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.5.2009 21:25:03   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Veš, mene pa prav zanima kako bi izgledal še zadnji mesec nosečnosti, skupaj z vsemi tegobami, ki jih doživljate.

user posted image ti posodim en dan teh tegob, pa te bo zanimanje hitro minilo user posted image mene bolijo rebra, počepanje in pobiranje stvari iz tal mi je težje ko na triglav splezat (pa kljub temu jih moram non stop delat da se približam hčerki in razmetanih igračam), sama sebi se zdim ko en naplavljen kit in sploh ne morem verjet da se bo vse to stopnjevalo še 8 tednov!!!!

sončki - a ti imaš že 3 otročičke?
deja777 - a tvoj je že 2895G? hm, je pa že kar konkretenuser posted image

lino - se ful strinjam s tabo glede pregledov v nosečnosti. pa sej bodo vsa ta nesoglasja hitro pozabljena, ko bosta zibala novorojenčka.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.5.2009 21:41:35   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: minča

Zdravo!

Vidim, da smo kar vse na istem, vse nekaj špika in slabo spimo in podobne težavice... še malo...
Imela bi eno vprašanje, če mi lohka katera kaj pametnega svetuje.
Mož mi je namontiral previjalno. Imava tako previjalno, da je zadaj do stene še luft (kakih 20 - 25 cm). Previjalno desko lahko potem odstranim in imam samo komodo, ki jo potem lahko potisnem čisto do stene, zdaj pa je ne morem ker imam gor previjalno desko. Upam, da me razumete... Ne vem kaj bi zadaj naštimala, da bi izkoristila še tisti prostor, pa tud estetsko mal čudn zgleda, ker ko stopiš v spalnico je previjalno takoj na očeh in je postavljena pravokotno in takoj vidiš tisto luknjo za previjalno... Sej vem , da kompliciram, ampak... Vesela bom vsakakršnega predloga...

Točno vem kaj misliš, samo na žalost nimam nobenega pametnega predloga.
Mislim, da če boš karkoli dala zadaj bo čudno izgledalo, vsaj po mojem mnenju bo izgledalo nastlano.
Če boš pa dobila kakšno dobro idejo. pa sporoči saj imamo verjetno vse isti problem.

Midva sva dala na desno stran previjalno kanto za plenice.

Lahko noč in miren spanec vam želim,

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.5.2009 21:49:37   
kaminek
minča: mi imamo tud tako previjalno, vedar postavljeno tako, da se ne vidi luknja, ko stopiš v sobo. predlagam ti, da si narediš kot nekakšno zavesico iz luštkanega blaga in noter potisneš kakšno škatlo z igračami itd. mi2 sva v luknjo porinila banjico za kopanje in je tako izpod nog.

drugače pa pohvale za vaše bušije. jst svojga raje ne pokažem, ker je največji, čeprav bom jutri 33. tednov oz. v 34. tednu. pa vsi pravjo, a maš zdele kmal rokuser posted image  zredila sm se pa tud že za 20 kg, sam sem po mnenju G dosti polna vode, tko, da bom vidla, kolk bom tehtala ob prihodu domov iz Puser posted image

mala princeska: lepo je slišat, da je vse OKuser posted image , natečenost tam spodaj pa bo tudi minila. res pa je, da je boljš, da manj tekaš okoli, ker si, kakor poročaš, še kr zeloooo aktivna. jst se pa sam mal premaknem in že ne morem več.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.5.2009 21:56:37   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

drugače pa pohvale za vaše bušije. jst svojga raje ne pokažem, ker je največji, čeprav bom jutri 33. tednov oz. v 34. tednu.

Kar pokaži ga in to s ponosom.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?