|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
18.3.2009 17:14:32   
Pšemek
Midve sva tudi nazaj z vozičkanja. Je bilo ful fajn. Toplo, skoraj vroče... veter pa tudi ni preveč pihal. Sva bili v stari Ljubljani s sodelavko na pijački. Mal sva se načvekali, Nejka je pa tudi uživala, k je bilo toliko dogajanja okoli nje...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
18.3.2009 17:16:54   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Pa kaj so ti ljudje čisto nori ali kaj? Se nihče več ne ozira na drugega? To mi je pa čisto mim, no!!! Človek bi pričakoval, da se bo kdo vsaj iz vljudnosti obnašal primerno okolju, v katerem se nahaja, če že ne zaradi lastne pameti in olike. Uboga Jolly in Taj! Upam, da tole njuno trpljenje čim prej mine in se vrneta domov.

Ja, žal je veliko ljudi, ki gledajo samo nase in na nikogar drugega! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Jolly in Tajkota.

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
18.3.2009 17:24:59   
irma78
Dan,

midva sva pa končno iz 4 urnega sprehoda. Sva šla z user posted image  peš v center, ker sem bila zmenjena s kolegico. Je kar pihalo, samo midva se ne dava. Greva ven skoraj v vsakem vremen, razen v dežju. Vozičkava se pa že kakšne 3 tedne samo v športnem delu - naš Nik je tak firbec (po mami) in mu odgovarja, da lahko okrog gleda. Pa tudi košara mu je že premajhna, sicer pa ima tudi športni del vozička kar veliko strehico, tako da mu notri skoraj nič ne piha. Sem danes nekajkrat preverila.

V stari Lj sva pa srečala Lovely z Inyjo in Hansem in sva malo počvekali. Lovely, lepo te je bilo videti, tvoj Hans pa obvlada slovenščino. Koliko časa je pa že v SLO?

Noč smo zopet preživeli odlično, še kakšen mesec počakam, potem bova pa user posted image  počasi preselila v svojo sobo. Sedaj je še enostavno ga imeti v zibki - če se zbudi samo roko stegnem in mu dam dudiko, pa tudi zibka mu je še dovolj velika.

Aja, pa danes sem prejela avtosedež Römer iz Nemčije in mi je zelo všeč in sem zelo zadovoljna. Samo tip, ki mi ga je dostavil, je bil pa tako zoprn, da bi ga kar nekam poslala. Grem namreč okrog 10-ih po pošto in vidim v nabiralniku listek iz pred 20 minut, češ da me ni bilo doma in da bo dostavil sedež jutri. Meni ni bilo nič jasno, ker sme bila doma in bi slišala, če bi kdo zvonil. Pa sem kar poklicala tega tipa iz DPDja, da kako da me ni bilo doma, če sem bila. In kakšna je bila njegova razlaga - baje se je bal pozvonit na domofon, ker se je bal, da bosta psa skočila čez ograjo. Halo, takšne pa še nisem slišala. ne vem kako je potem uspel obvestilo vreči v nabiralnik, saj je le-ta še bližje ograji. Aja, pa ograja je visoka cca. 1.80 m. No, potem sva se zmenila, da mi ga bo popoldne dostavil in to se je pred kakšno uro res zgodilo. Ampak je bil pa že na pogled zelo nepreijazen tip.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
18.3.2009 17:27:30   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Midve sva tudi nazaj z vozičkanja. Je bilo ful fajn. Toplo, skoraj vroče... veter pa tudi ni preveč pihal. Sva bili v stari Ljubljani s sodelavko na pijački. Mal sva se načvekali, Nejka je pa tudi uživala, k je bilo toliko dogajanja okoli nje...

A tudi ti si bila v stari LJ? Ja res škoda, da te ni bilo prejšnji teden v Areni, da bi videla kako izgledaš in bi te danes lahko v množici mamic z vozički v stari LJ prepoznala in povabila na kofi. Pa drugič.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
18.3.2009 17:34:09   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

A tudi ti si bila v stari LJ? Ja res škoda, da te ni bilo prejšnji teden v Areni, da bi videla kako izgledaš in bi te danes lahko v množici mamic z vozički v stari LJ prepoznala in povabila na kofi. Pa drugič.

Ja, mi je še danes žal, da nisem šla v Areno. Sem si danes rekla da zaradi unga kuruser posted image  pa mi2 že ne bova soma čepeli. Ati danes ni mogel z nama, tko da sva šli sami. Sej, lahko se pa spet kdaj zmenimo. Ti bom poslala ZS, pa če boš šla spet kaj v staro al pa na viški konec, pa pokliči. Do centra imava mi2 max 20min.

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
18.3.2009 17:34:23   
timnala
Hoj punce!

Eno vprasanje..ali ima ktera od maxi cosi previjalno torbo? Ce ja, a mi lahk pove njene mere pa kok je zadovoljna z njo prosim. Nikjer namrec ne najdem mer al pa slikce, k jo kdo nosi al pa slikce notranje razporeditve..vidla je pa v zivo se tud nisem, k v tistih baby centrih, k sm bla, je niso imeli.

papa

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
18.3.2009 17:42:42   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ja, mi je še danes žal, da nisem šla v Areno. Sem si danes rekla da zaradi unga kuruser posted image  pa mi2 že ne bova soma čepeli. Ati danes ni mogel z nama, tko da sva šli sami. Sej, lahko se pa spet kdaj zmenimo. Ti bom poslala ZS, pa če boš šla spet kaj v staro al pa na viški konec, pa pokliči. Do centra imava mi2 max 20min.

Edino pametno. Zaradi enega ubrisanega tipa, se vam pa življenje res ne sme preveč spremeniti in ni vredno, da bi v takih lepih dnevih doma čepeli. Itak, da se lahko zmenimo - midva greva ponavadi iz Rudnika do centra kar peš (sicer rabiva cca. 45 minut), ker je tako mali vsaj nekja časa na zraku.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
18.3.2009 17:53:37   
PikicaStonoga
mater sem utrujena, da bi kr zaspala!!!!!!! ... zvečer pa še 2  uri inštrukcij gggrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
18.3.2009 19:24:20   
laknerš
Ola!!!
No vidim, da me nič ne pogrešate user posted image user posted image !!! Je že v redu me boste že še rabile user posted image user posted image user posted image !!!

Sem ta teden mal manj gor, ker mam doma ful tečnega otroka(pomoje, da ni moja ker to je pa too much) in pol visimo cele dneve zuni, da vsaj malo spi pa , da mam mir. Ne vem a bojo zobe al kaj za user posted image je zdej to.

Jutri pa telovadba!!! Mene jutri verjetno ne bo niti po telovadbi, ker pride vrtnar drevje obrezat in moram bit zraven. KLahko se pa zmenmo za kasneje popoldne za kakšno šetko.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
18.3.2009 19:50:03   
coccinella
pozdravljene vse!

No pa sva tudi midve doma. Na fitnesu sicer nisem bila, denar pa to, moram šparati, ker kupujem avto,
pa še Gaji sem morala malo oblekc kupit, ker je že skoraj vse prerasla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem sla na rudnik v H&M, majo pa kar veliko stvari, pa tudi ko vidim te luštkane oblekice, bi kar vse pokupila.

Sem pa opazila, da Gaji raste spodnji zobek (enka). Če greš s prstom po dlesni, že kar začutiš rob zobka.

Vidim, da ste pridne pri pisanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
18.3.2009 20:34:23   
janja 27
oooooooooooooooooooooooo coccinela    welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še obstajamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj mal malo čvekamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem dat metko spat pa vam napišem raportuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
18.3.2009 20:36:36   
ajetam@
halp  a je katera videla kje kakšne zanimive ščipalke ? rabim namreč ene 4 ščipalke za priščipnit tetro na voziček da se skrijemo pred sončkom ali če rabimo mir za pančkanje... mislim pa da te tamale navadne itak nebi bile ok ker semorejo precej odpret, ker je bolj debelo... hm ja tko da prosim za pomoč ker bi rada res imela lepe. mi je kolegica rekla da je ena njena kolegica imela take k so bile v obliki krokodilčka. pa bi full imela kaj takega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.3.2009 20:44:20   
Lovely
Dan,

evo zdajle sem se najedla piščanca z bambusom (kok sem dobro skuhala, 5 minut do kitajske restavracije user posted image ) pa vas berem. Aja, nikoli ne naročit pečena jabolka. Fuj.

Jaz sem ob takih lepih dnevih vedno adijo, čist se mi zmeša in moram ven user posted image . Kaka farma in podobnr zadeve. Zdaj mi greho na FB očasi na živce vsi ti testi in podobne fore k mi na netu ful dolgo melje... Seveda sem bila v LJ (Irma78, lepo te je bilo srečat, Hans je v SLO okroglih 10 let). Inya je spala v vozičku od 12h do 15h, ko sem jo na parkirišču zbudila pri prestavljanju iz košare v sedežek. In se je začela veselica do doma... No, vmes sva pojedli na pumpi pri stadionu. O maj gad se je drla. Sem se spomnila nate .100noga. Upam, da tole ne bo stalnica.

Jah punce, včeraj sem imela prav. Hotel se je it zdravnike. In me je ufural. Tko da sva se šla zdravnike. Upam samo, da ne bo čez 9 mesecev kaj, ker sva trenutno brez zaščite in je bil preveč ufuran zgleda. No tako da sva danes bolj na uradni komunikaciji, jezna sem za znoret, sem rekla, da ga bom tožila če sem slučajno zanosila. Seveda sem šla zjutraj takoj G in vzela recept za Cerazette. A katera to jemlje?

Jutri z Inyo prideva, jaz bi hodila še aprila, ko bo ziher muhasto vreme... Če ne bo v Medvodah sem bom priključila kaki ljubljanski skupini če je... No, bomo jutri povprašale kako in kaj...

Lučka1, jutri če bo lepo vreme te pokličem za sprehod. Mah sej če je dež pa lahk kak kofe spijeva a ne?!

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.3.2009 20:46:33   
iraira
Evo še moje poročilo!
Popoldan smo bili zunaj 3urce....mala pridno spala v košari (čisto ji je že na knap)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva s sinom pa spucala šipe na avtu od znotrajuser posted image user posted image user posted image user posted image in od zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se kar preveč že vidi venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

coccinellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajin zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image  maš pa krasno pupiko morem rečtuser posted image user posted image user posted image

Kje je gogabojan????

A Yolly pa Tajko pa tako kozo v sobi al kaj? Pa res, kaj folku ni jasno?????Če vidiš dojenčka se boš valjda prilagodil al kako?Eni so res čisto mimo ...pa še ženska, da jo ni sram. saj bosta kmalu domauser posted image user posted image user posted image  se bosta vsaj naspala

Janja27 a ste bili pri pediatru? Kako ste opravili? Pa pojdi krompir in jagode pobrat, heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.3.2009 20:46:57   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

pozdravljene vse!

No pa sva tudi midve doma. Na fitnesu sicer nisem bila, denar pa to, moram šparati, ker kupujem avto,
pa še Gaji sem morala malo oblekc kupit, ker je že skoraj vse prerasla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem sla na rudnik v H&M, majo pa kar veliko stvari, pa tudi ko vidim te luštkane oblekice, bi kar vse pokupila.

Te čisto razumem - jaz imam enak problem, ko grem v Supernovo kao samo malo pofirbcat. Čeprav se mi zdi, da imajo v H&M več izbire za punčke, za fantke pa najdem več v C&A. V vsakem primeru pa zapravim preveč denarja - 20 EUR tam, 20 drugje, pa je tik tak 100 EUR, moja porodniška pa tako mizerna.

Aja, pa če boš šla kdaj še v ta konec v šoping, se lahko dobimo na kakšni kavi v Supernovi. Jaz namreč živim 10 minut stran.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.3.2009 20:50:17   
Lovely
Ojoj, se mi je pa malček mudilo (na WC user posted image ) ko sem pisala svoj post, seveda sem v predzadnjem odstavku govorila o telovadbi...

Aja, hvala za info o ličkah, danes je imela tudi zdaj po kopanju... Luštkana cortika moja user posted image  JE REKLA MAMA prvič včeraj user posted image user posted image user posted image

V nedeljo ob 13h imamo sestanek pri gezi glede krsta, upam, da bo maja... a je katera slučajno protestantka, jaz nisem pa nimam pojma - Hans je in bo po njegovem Inya krščena...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.3.2009 20:51:52   
Lovely
Shopping v HM za Inyo: no way eno stvar user posted image , me čisto zavede. Vsakokrat.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.3.2009 21:04:43   
irma78
Joj, midva se bova morala iti tudi enkrat k našemu župniku za krst zmenit. Upam , da ne bo preveč kompliciral, ker sem jaz samo krščena. A katera ve, ali znajo župniki v tej smeri kakšen problem delati? Pa še dva botra bi želela imet. Sploh pa ne vem (glede na to, da sem v cerkvi zadnje čase bolj malo), kako in kdaj se greš menit za krst. Midva bi rada krstila Nika maja ali pa junija. Me lahko katera kaj poduči v tej smeri? Najlepša hvala!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.3.2009 21:26:51   
irma78
Še nekaj sem pozabila deliti z vami.

Sem se danes v lekarni pozanimala kako je s kremami za sončenje za user posted image . Mojemu namreč, kljub temu, da imamo po novem senčnik, velikokrat sije sonček na obraz in me je malo skrbelo, da ne bi dobil kakšnih opeklin ali pa česa podobnega, ker je otroška koža tako občutljiva. In me je farmacevtka opozorila, da naj dojenčke do 36 mesecev ne bi izpostavljali soncu, če pa že, pa da naj se ga vendarle s čim namaže. Na koncu sem mu kupila Mustelino kremo s faktorjem 50, zapravila zopet celo premoženje, ampak kaj hočemo. Pa tudi na tej kremi piše, da je za otroke po 36 mesecu starosti, ampak to ravno iz razloga, da se jih prej ne bi smelo izpostavljati soncu.

Takole, še en resen post.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.3.2009 21:42:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

pozdravljene vse!

a nimaš kakšne prijateljice al pa žlahtnice, da bi si kaj sposodila, ker do enega leta pa res tako hitro prerastejo, da je škoda dost denarja zmetat za oblekce, sploh če ga ni ...al pa v končni fazi kakšen podarimo.si al pa kej podobnega ...jaz sem naprimer dobila podarjeno previjalno in mi res ful prav pride, da nisem nove kupovala ...

a čist vse kupujete oblekce al ma katera sposojene?

jaz si jih psosojam, nekej sem pa tud dobila starih,pa so za doma dobre ...tud morm ful šparat in res je vse tako lepo in bi človek vse imel, ampk če ne morem, pač ne kupujem, se izogibam H&Mom podobnim trgovinam ...user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.3.2009 21:43:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

.

coccinellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajin zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image  maš pa krasno pupiko morem rečtuser posted image user posted image user posted image

bravo za zobek! pa coccinela,lepo, da si spet mal z nami! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.3.2009 21:44:58   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Luštkana cortika moja user posted image  JE REKLA MAMA prvič včeraj user posted image user posted image user posted image

pa dej nehi no ...si me nasmejala :)user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.3.2009 21:49:22   
PikicaStonoga
aja, sem pozabila povedat, da je moja pikica prejšnjo noč prespala user posted image user posted image user posted image user posted image  to je bila do zdaj tretja!!! :) user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.3.2009 21:56:22   
ajetam@
za vrhničanke/i :

Vrhniški vrtec prireja sejem rabljenih otroških oblačil in igrač V vrhniških vrtcih se zavedajo, da otroci svojo garderobo prej prerastejo, kot pa uničijo, zato je škoda, da ta ne najde novega lastnika. Zato so se na pobudo ene od babic varovank odločili, da jutri organizirajo v enoti Želvica v središču Vrhnike sejem rabljenih otroških oblačil in igrač. »Sejem bo namenjen tistim, ki bi garderobo bodisi radi prodali ali oddali bodisi tistim, ki bi jo radi kupili,« je pojasnila ravnateljica vrhniških vrtcev Marta Samotorčan. Sicer pa je vključenost otrok v vrhniške vrtce ni pogoj za sodelovanje ali kupovanje na sejmu. Sejem bo odprl svoja vrata jutri ob 15., trajal pa bo do 18. ure.(gt)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.3.2009 22:05:54   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEA  od mamice MARISA.

MARK od mamice MARISHA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?