|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
17.3.2009 20:47:22   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE ENA VIRTUALNA KMETICA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce, dobro da najdete čas.....meni zadnje čase komaj RR in FB znese počekirat, kaj šele sodelovat user posted image user posted image user posted image JE PREVEČ LEPO VREME IN PREVELIKI SO ŽE NAŠI SONČKI, PA TAAAAAKO HITRO ČAS MINEVA, DA SE TRUDIM ČIMVEČ TEH PRVIH MESECEV POSRKAT VASE.....da si napolnim dušo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA, pa da ne pozabim...pa počasi tudi možgane spet vklapljam,  kar mi tudi pobere nekaj časa... user posted image user posted image

he,he, pa nekaj časa mora stati še za user posted image user posted image user posted image ,....user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
17.3.2009 20:49:07   
Lucka1
oooo, odprla novo stran.....mogoče mi v kratkem še kaka zvezdica pade??? Ne vem točno, kako si sledijo....mogoče je za 500, al pa šele za 1000....he,he, to slednje mi rata šele pri naslednji nosečnosti verjetno....ker si mislim, da ko bom šla julija nazaj v službo, ne vem če mi bo zneslo sledit vam tule na RR, kaj šele kaj dosti pisati user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.3.2009 20:50:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Baje da bo v petek sneg do nižin user posted image user posted image user posted image

tole sem pa šele zdaj videla.....upam, da se hecaš?? Oz. bolj verjetno je, da so se VREMENARJI ZMOTILI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.3.2009 20:51:41   
Lucka1

Hm. Jaz imam mojega na sumu, da se bo hotel it zdravnike danes. Meni pa ful niiiii....

reči, da te glava boli? user posted image To je menda najpogostejši izgovor....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.3.2009 20:59:58   
gogabojan
Lučka, glede časa kak mi uspe biti tu gori:
1. Mam majhno stanovanje, tako da nimam veliko za pospravljat (večino je vse tipi top)
2. K pride bratec domov, želi biti sam z bratecom in se igrati
3. Ko pride srček domov, se želi igrati z Bojanom, nato z Rokom, nato z obema
4. Vmes tudi dojenček spi, tako da nimam kaj drugega početi
5. Smo bili fajn bolni prej, tako da čakam da pride ura 13h da gremo lahko ven
6. Živce si sprostim na FARMI
7. Kuham pa tako hrano, da imamo za dva dni. Bojan je bl zbirčen, nama pa je vseeno. Pa upam da razumeš kaj mislim povedati.

Drgač pa mam lep topa tudi, da medtem, ko se dojenček igra s svojimi nogicami, mami veselo klofa naokoli.

Kako pa to, da julija začneš delati?????????

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.3.2009 21:39:22   
irma78
Jaz tudi na ćalost nimam časa za farmo, imam že pred hišo velik vrt, pa mi še tega ne uspe spedenat. In jaz sem mislila, da bom med porodniško imela čas za vse, da bom dokončala faks, imela vse pospravljeno, vrt urejen (beri: da bom dobila bitko s plevelom), da bom vsak dan kuhala. Ja, sem bila velika naivnica.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.3.2009 21:44:39   
PikicaStonoga
Mah kaka farma, jaz mam zdej tud vedno manj časa ...al sem zunaj, ker je prelepo vreme za čepet notri al po netu klofam in zbiram zadevščine za hiško in zbiram ponudbe, da ni treba fizično v vsako trgovino , ker s Tijano ne morem non stop po trgovinah hodit, al sem na hiški ...iz dneva v dan manj časa ...komaj čakam poletje!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.3.2009 21:45:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pikica stonoga,če kaktus gnije,ga odreži 1 cm nad gnitjem in ga pusti 2 dni,da "zakrkne",potem pa daj v za kaktuse primerno zemljo,ne v to ki je bil zdaj in ne zalivaj še kak teden.Potem pa zalivaj po kapljicah.Pozimi se skoraj ne zalivajo,ker spijo.Jaz jih ne,pa mi potem vsi oživijo,ko jih po 1.maju dam ven.
Če boš čakala,da se sam popravi,bo zgnil.

u tole bom pa probala hvala ...čeprav mam filing, da je to njegov konc ...je čist mlahav ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.3.2009 21:52:38   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Hm. Jaz imam mojega na sumu, da se bo hotel it zdravnike danes. Meni pa ful niiiii....

reči, da te glava boli? user posted image To je menda najpogostejši izgovor....

Pol ji bo pa Lekadol prinesel, pa bo spet na istem user posted image user posted image user posted image

No, a mene res nobena noče na farmi gledat?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.3.2009 22:03:54   
gogabojan
dream, jaz bi te dodala, sam te nimam na FB. SM pa te kliknla zdaj.

Punce, pa ne me narobe razumet, saj jaz se tudi fullllllll šetkam naokoli in smo vzunaj. Sam mogoče ne toliko kot ve, sem pa vsak dan vzunaj. Saj moram bit, ker grem po sina v šolo ob 14h.

lp

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.3.2009 22:10:13   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BLAŽKA od mamice ČEBELKA77

LUKA od mamice ŠKORPIJON

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.3.2009 22:17:20   
janja 27
čer

evo mam spet slab danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

manca mi vedno bolj kašlja tko da jo jutri tud peljem k P z metko vred in to sama, moj namreč dela pa tud ni treba da si fraj vzame bom že skolfala kakouser posted image ...hm..ne vem kaj bo s tem kašljem ..sumim na laringitis..mah....bomo vidli kaj bo jutri rekla sej vročine nima je dobre volje ,je normalno,  če je zunaj full malo kašlja noter pa bolj..verjetno suh zrak...mah...kr neki....

trenutno likam goro cunjuser posted image user posted image user posted image mi je mama posodla parni likalinik da bom prej fraj ker z unimi navadnimi bi likala dva dniuser posted image user posted image user posted image user posted image sej niti ne bi imela tolk cunj ma se vzela ven poletno robo od mance da vidim kaj mi pri metki pride v poštev...pa evo ....dva stroja precuser posted image user posted image user posted image sem pa res vse ioparla tko da mam vse prazno..mam namreč 5 plastičnih zabojnikov za umazano perilo, 1 za belo, 1 za temno, 1 za svetlo . 1 za plenice 1 za metkino robo....tko sem jih lepo navadla in mi vse sortirajo k je umazano...tko da sam stresem v pralni stroj da mi ni treba zbirat in čakat da je stroj polnuser posted image user posted image user posted image user posted image

čakam da se parnik ohladi ker mi je zmanjkalo vode....to pa traja neki časa pri teh parnikihuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.3.2009 22:25:19   
irma78
Upam, da z Manco ne bo kaj hujšega in ti želim, da čim prej ozdravi.

Kar pa se likanja tiče. Jaz se že eno uro spravljam likat, pa raje na netu visim, berem vaše poste pa na FB malo spreminjam profil,...  Sedaj pa res, ob 22.30 grem likat, ker drugač kmalu ne bomo imeli nič za oblečt, in bomo morali nagi hodit na okrog. Za  user posted image  bi bilo to malo hudo, ker mora it v službo, za naju z user posted image  pa niti ne, samo na psihiatriji bi imeli verjetno več dela pa še kakšnega človeka bi kap zadela.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.3.2009 22:55:15   
PikicaStonoga
Jaz mam pa tok za postorit, da bom od zdej naprej mogla kasnej hodit spat ...ne vem, kako se bom navadla na manj spanja ...
zdej še slike naložim na FB, pa grem ajat ...
jutri je nov dan :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.3.2009 23:01:16   
Dream
Janja 27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Manco, da se čim prej pozdravi. Če pa katero slučajno zanima, kako izgleda laringitis, pa naj si ogleda spodnji link: 

http://www.bambino.si/laringitis

PikicaStonoga od začetka zna bit res kriza, sam pol se t bo pa telo navadilo na spremembo, boš videla.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.3.2009 23:01:22   
PikicaStonoga
NOOOOOOOOOČKOOOOO MAMICE IN user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.3.2009 23:02:23   
Dream
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.3.2009 23:05:59   
irma78
Jaz pa še vedno likam in likam in likam. Imam po mojem še za kakšno uro. user posted image user posted image

Tiste, ki pa že spančkate, pa vam želim lepe sanje in čim manj vstajanja.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
17.3.2009 23:30:11   
janja 27
evo jaz sem končala za danes..z ajutri sem si pustila poletne cotke od metke...tko da bo hitruser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res mega tale parni likalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz grem tud počasi ajat.

nočko
poročam jutri kaj sem končala pri P.....
hvala za lepe želje sej sedaj spi že skoraj tri ure in nič ne kašlja..upam da tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.3.2009 6:34:08   
gogabojan
Jutro punce.

Evo kavomat, da si postrežete svežo kavico,

user posted image

in pa kos torte, da se posladkate
user posted image

Mi smo meli bolj slabo noč. Si je tamal zaležal rokico, ko je zgleda se prevraču iz hrbta na bok, in je ležkal na njej. Je pa tak bogo zajokal, da mu nisem sam dude dala v usta (zadnje čase ne hasne duda ponoči, še povohat jo noče, če pa jo že dobi v usta, je pa še hujše dretje) ampak sem ga vzela ven, ker sem vedela, da je nekaj narobe.

Janja - upam da čimbolje opraviš pri P.

Likanje - upam, da vam danes uspe zlikati vse.

Sonček se že prebuja, ga oblaki ne morejo skriti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.3.2009 7:14:48   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

gogabojan hvala za kavico in tortico ...samo jaz bi raje čajček :P kavica mi je bljak user posted image user posted image user posted image user posted image

Res se sonček kaže in po mojem bom še 100x povedala, da obožujem pomlad! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo običajen dan, malo peglanja, urejanja stvari za hiško, ukvarjanja s Tijano, sprehod, kuhanje, popoldne pa gremo z možekom po kaminsko peč v Merkur :) da nam bo naslednjo zimo toplo in potem malo na hiško user posted image user posted image user posted image

Lep dan, vmes vam bom pa malo čekirala ...

trenutno mi kar paše, da je tukej malo zatišja, da ne rabim noon stop brat kot nora ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.3.2009 7:50:59   
Pšemek
Lepo jutro vam želim!
Spet mamo soooooooončeeeeeeeeeeek!!!!!!! Pa jaz sem čist OK, o včerajšnjem slabem počutju ne duha, ne sluha user posted image . Nejka je dobrovoljček, tako kot vsako jutro, ati je pa še vedno doma. Še ni šel delat. Kok mam jaz fajn user posted image , k vsako minuto, ki jo lahko, izkoristi za to, da je z nama. user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.3.2009 7:58:27   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Lučka, glede časa kak mi uspe biti tu gori:
1. Mam majhno stanovanje, tako da nimam veliko za pospravljat (večino je vse tipi top)
no, jaz nimam glih velikega, ampak mogoče bi morala manj komplicirat okol čistoče user posted image - pač mam rada pospravljeno preveč in prej ni bil problem, ko nibilo user posted image , zdej se mi zdi, pa da je stalno razmetano oz. da je kaj kar bi se še moralo pospravit...bo že...glavno da je zdravje user posted image user posted image user posted image
2. K pride bratec domov, želi biti sam z bratecom in se igrati
3. Ko pride srček domov, se želi igrati z Bojanom, nato z Rokom, nato z obema
no to dvoje ti zavidam - super. moj dragi se sicer tudi komaj čaka ukvarjat z user posted image , ampak je to dostikrat šele okol 18h, ob 19h pa user posted image že spi,vstajamo pa ob 6h, kar pomeni, da je cele dneve "na meni"
4. Vmes tudi dojenček spi, tako da nimam kaj drugega početi
5. Smo bili fajn bolni prej, tako da čakam da pride ura 13h da gremo lahko ven
6. Živce si sprostim na FARMI
user posted image user posted image user posted image user posted image   vseeno kaj, sam da sprosti živce...jaz imam za to tudi svoje ventile user posted image user posted image
7. Kuham pa tako hrano, da imamo za dva dni. Bojan je bl zbirčen, nama pa je vseeno. Pa upam da razumeš kaj mislim povedati.
no, kuhanje je pa moja nočna mora....trenutno mi je za to enostavno skor škoda časa user posted image

Kako pa to, da julija začneš delati?????????
gre dragi na porodniško, jaz pa nazaj v službo - malo sem jaz nora na svoje delo, malo pa je dragi želel biti sam s sinom....pa bosta mela 3 mesece zase. najprej pa gremo za mesec dni skup na morje in še kam, preden grem nazaj delat.

PA DOBRO JUTRO VSEM user posted image ....danes se je super začelo....s petelinjim zajtrkom ob 6h user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.3.2009 8:00:06   
Lucka1
Janja 27  - poročaj, kako je bilo pri P!!!! Pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  za Manco, da bi bilo hitro bolje

PikicaStonoga - he,he, mene tudi skrbi tole okol spanja....5 mesecev mamo že user posted image , pa ni moje spanje še nič prilagojeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.3.2009 8:04:58   
Lucka1
pšemek - super, da nisi zbolela in da se počutiš super user posted image user posted image user posted image

likanje - joj punce, kolko likate, ste pridne....jaz moram rečt, da večino kar imam jaz za oblečt, se niti ne lika, če lepo obesim na obešalnike, hlače dam v čistilnico, ko so na črto recimo. user posted image si sam lika (- JA, ŽE OD ZAČETKA JE TAKO user posted image user posted image user posted image ), za user posted image pa tudi ne likam večine....saj ko zložim je že ok, pa ko ga oblečem pa sploh ni opazit....al so pa to sam izgovori user posted image user posted image user posted image

no, pa sem uspela preletet in pokomentirat....PRIDNE BODITE NA TA LEP DAN - GREM, ME user posted image KLIČE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?