|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 11:41:59   
PikicaStonoga
Ženske, jaz neki razmišljam ...skoz je govora o hujšanju, pa sem mislila, če je katera za, da skupaj začnemo po ločevalni dieti ...ker to sploh ni tolk dieta, kokr temelji na pravilni kombinaciji živil ...vse lahko ješ, celo v neomejenih količinah, samo pazit moraš, kaj smeš skupaj in česa ne ...celo sladko lahko ješuser posted image user posted image user posted image  jaz sme pred nekaj leti lepo shujšala s to dieto ...res da sem zraven še tekla po večerih, za kaj zdej nimma časa, ampk vseeno je 70% hujšanja v hrani ...ker tud če se potiš ko norc, pa ne paziš pri prehrnai ne ob nič ...tko da če ste za, je danes prvi v mesecu, pa lahko začnemo ...jaz bom samo spustila tisit vodni dan, ker še dojim in bom tud tist dan jedla, drugače pa, glede na to, kako NEZDRAVO jem zadnje čase, bom sigurno imela s tem bolj urejeno prehrano, kot pa zdja ko vse nekaj na hitro in hladno ...a je katera za, da se spodbujamo???

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
1.4.2009 11:54:10   
Lucka1
ojla, jaz podpiram idejo pikica100noga - jaz ločujem že leta in leta, ker mi edino tako paše jesti....se fizično ful bolje počutim in tudi več volje in energije imam....in kot praviš, lahko ene in iste stvari si več privoščiš, če le pravilno kombiniraš....tako si jaz privoščim čokolado...vsak večer user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
1.4.2009 12:01:47   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Dream
Midva pa sva narazen natanko 11 ur in 3 minute user posted image

Ta je pa dobra! Pa sta na isti dan, al je datumsko en dan razlike?

da nista mamici v isti sobi skupaj ležali ...:)

Mamici ne, midva pa (včasih so jim čez noč user posted image  še jemali)

Neposredna povezava do sporočila: 4303
1.4.2009 12:04:04   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Ja, sej zarad spanja sem mislila. Ker on bi samo spal, js pa samo spala ne bi, ker ne morem. Ga pa kipne kjerkoli in kadarkoli. ames, ko se pogovarjava, mi spi, al pa med kosilom zaspi user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ti ti resno, al kaj? Al je to spet ena prvoaprilska šala?

ja, al pa je tak dolgočasna hrana user posted image user posted image user posted image al pa ma narkolepisjo user posted image

Ne, ne, največkrat samo kronična preutrujenost... Me pa včasih pošteno jezi, ker se ne moreva nič zmenit, ko mi kr kinkne vmes med pogovorm...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
1.4.2009 12:07:59   
afnica mala

Ženske, jaz neki razmišljam ...skoz je govora o hujšanju, pa sem mislila, če je katera za, da skupaj začnemo po ločevalni dieti ...ker to sploh ni tolk dieta, kokr temelji na pravilni kombinaciji živil ...vse lahko ješ, celo v neomejenih količinah, samo pazit moraš, kaj smeš skupaj in česa ne ...celo sladko lahko ješuser posted image user posted image user posted image  jaz sme pred nekaj leti lepo shujšala s to dieto ...res da sem zraven še tekla po večerih, za kaj zdej nimma časa, ampk vseeno je 70% hujšanja v hrani ...ker tud če se potiš ko norc, pa ne paziš pri prehrnai ne ob nič ...tko da če ste za, je danes prvi v mesecu, pa lahko začnemo ...jaz bom samo spustila tisit vodni dan, ker še dojim in bom tud tist dan jedla, drugače pa, glede na to, kako NEZDRAVO jem zadnje čase, bom sigurno imela s tem bolj urejeno prehrano, kot pa zdja ko vse nekaj na hitro in hladno ...a je katera za, da se spodbujamo???

jaz sem za, danes sem itak začela pridnouser posted image . A to je isto kot Montignac?

Neposredna povezava do sporočila: 4305
1.4.2009 12:10:46   
suzy124
Dober dan

Za nami je kr vredu noč, šli spat ob pol desetih in spali do treh jedli in potem spali do osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa mi po kašiči nič dlje ne spimo, še vedno more enkrat jest ponočuser posted image user posted image user posted image .

A pri vas so začeli boljše spat ko ste začele dodajat zvečer kosmiče ali kašice?user posted image user posted image

Jabolko imamo pa zelooo raduser posted image user posted image user posted image i, kosmičev pa smo se že tud kr navadliuser posted image user posted image

Včeri je bil čez da kr tečen nekaj in mislim da ga orng zobki matrajouser posted image user posted image user posted image

Vreme je katastofauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem dala spat zdaj vas pa grem za nazaj prebrat in kaj pokomentirat.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
1.4.2009 12:15:15   
Dream
.100noga tudi jaz se strinjam z dieto, vendar mi tale ločevalna nič kaj ne diši, ker sem zadnje čase prebrala dosti o tem, da je precej škodljiva. Nočem bit pametna, ampak jaz bi raje poskusila s stem, da zmanjšam vnos škorba, povečam količino tekočine in seveda obvezno več gibanja (sladkarije pa že itak ne jem ne vem kaj).

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
1.4.2009 12:17:50   
suzy124

Ima še katera kakšne motnje v spanju zadnje dni (ali pa se samo vračam na stara pota)? Jaz hodim spat okrog 1h ali še kasneje, zbujam pa se okrog 4.30. Kr neki, no...

Tudi jaz ne spim tak kot pred nosečnostjo ko sem fajn spala. Zaj pa se zbujam ponoč potem ne morem nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image
Včasih sem ob dveh al pa treh tak budna da bi kamot lahka vstala, zjutraj ko pa me user posted image zbudi bi pa še pa po večini rada spala in sem potem čistuser posted image user posted image user posted image
To se mi zdaj dogaja kak mesec in upam da bo minilo in bom spet lahk normalno spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
1.4.2009 12:18:13   
PikicaStonoga

OPAAAAAAAAAAAAA

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
1.4.2009 12:19:01   
Lucka1

.100noga tudi jaz se strinjam z dieto, vendar mi tale ločevalna nič kaj ne diši, ker sem zadnje čase prebrala dosti o tem, da je precej škodljiva. Nočem bit pametna, ampak jaz bi raje poskusila s stem, da zmanjšam vnos škorba, povečam količino tekočine in seveda obvezno več gibanja (sladkarije pa že itak ne jem ne vem kaj).

? kaj pa ni zdravo pri tem? a govorimo o istem načinu prehranjevanja?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
1.4.2009 12:19:39   
Lucka1

OPAAAAAAAAAAAAA

zgodaj zgodaj sta vidva začela, ni kaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
1.4.2009 12:21:38   
PikicaStonoga

ojla, jaz podpiram idejo pikica100noga - jaz ločujem že leta in leta, ker mi edino tako paše jesti....se fizično ful bolje počutim in tudi več volje in energije imam....in kot praviš, lahko ene in iste stvari si več privoščiš, če le pravilno kombiniraš....tako si jaz privoščim čokolado...vsak večer user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mal

jaz sem za, danes sem itak začela pridnouser posted image . A to je isto kot Montignac?

sem za to že slišala, pa nikol nč iskala, če je to isto ...

pred leti, ko sem nekej hujšala, sem brala o tem, da zdravniki edino to "dieto" podpirajo, ker dejansko dovoljuje VSE za razliko od ostalih, kjer kao moraš čist črtat sladkarije inpodobno, če kao hočeš shujšat ...bo pa lučka vedla kaj več o tem, kaj podpirajo oz ne dzravniki ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
1.4.2009 12:22:45   
PikicaStonoga

? kaj pa ni zdravo pri tem? a govorimo o istem načinu prehranjevanja?

Vidim, da si se že oglasila ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
1.4.2009 12:28:18   
Pšemek
PikicaStonoga, jaz te podpiram in te bom tudi vzpodbujala, pridružit se ti pa zaekrat še ne morem. Dokler bo Nejka izključno dojena se ne bom igrala z nobenimi dietami. Pa zaenkrat tudi ne potrebujem diete, ker mi grejo kile HB same od sebe dol. Približno ena na mesec. Takoj ko bo to mogoče, se pa tudi sama lotim diete in to najprej tiste francoske, "manjžri". Pa Nejko v vozička, jaz na rolerje, pa giro po Ljubljani...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
1.4.2009 12:28:39   
Lucka1

pred leti, ko sem nekej hujšala, sem brala o tem, da zdravniki edino to "dieto" podpirajo, ker dejansko dovoljuje VSE za razliko od ostalih, kjer kao moraš čist črtat sladkarije inpodobno, če kao hočeš shujšat ...bo pa lučka vedla kaj več o tem, kaj podpirajo oz ne dzravniki ...

ja, saj ravno to sem mislila....mogoče pa Dream misli kaj drugega....vsekakor ločevalna dieta aka Montignac je zdravo prehranjevanje in je dieta samo v smislu načina prehranjevanja (kar tudi sicer dieta pomeni), ne pa dieta v smislu stradanja, kot dieto marsikdo (narobe) razume....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
1.4.2009 12:32:57   
Pšemek
Ko je že govora o hrani... Nejka se je ravnokar najedla, jaz bom pa tudi ostanke od včeraj napadla, pol pa šibava ven. Upam, da ne bo spet začelo deževati user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
1.4.2009 12:37:41   
PikicaStonoga

ja, saj ravno to sem mislila....mogoče pa Dream misli kaj drugega....vsekakor ločevalna dieta aka Montignac je zdravo prehranjevanje in je dieta samo v smislu načina prehranjevanja (kar tudi sicer dieta pomeni), ne pa dieta v smislu stradanja, kot dieto marsikdo (narobe) razume....

user posted image

ma ja sej to jaz folku komej razložim, ko pridemo v angleščini do besede diet = način prehranjevanja in ne dobesedno dieta (odpovedovanje, hujšanje, stradanje ...)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
1.4.2009 12:40:04   
suzy124
Gogabojan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker si že bila tako pridna inuser posted image user posted image user posted image user posted image za Roka in njegov zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   za ves user posted image ki danes praznujejo, da bojo čim bolj pridni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
1.4.2009 12:45:22   
Pšemek

Lucka, a si ločevala tudi, ko si izključno dojila?

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
1.4.2009 12:50:16   
Lucka1

ojla, jaz o tem sploh nisem razmišljala, ker že kakih 10 let tako jem, da recimo jem meso z zelenjavo (ne krompir) in solato ali pa recimo špinačo in krompir, pa nobenga mesa.....v glavnem ne mešam mesa z ogljikovimi hidrati kot so testenine, riž, krompir, ker mi sploh ne gre skupaj. pa nikoli nisem imela preveč rada vse skup zmešanega. Recimo tudi ne sir in kruh....no kakorkoli že, prehrane nisem spreminjala niti med nosečnostjo, niti po porodu, čisto nič, samo da sem jemala centramed mami v nosečnosti in da nisem popila več kot kozarec rdečega vina, kadar sem pač pila vino. sicer redko, ampak se ga nisem odrekla. aja, pa kako kavo manj sem spila - prej vsak dan eno, v nosečnosti potem kak dan ne, drugi spet ja.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
1.4.2009 12:51:52   
Lucka1

ojla, jaz o tem sploh nisem razmišljala, ker že kakih 10 let tako jem, da recimo jem meso z zelenjavo (ne krompir) in solato ali pa recimo špinačo in krompir, pa nobenga mesa.....v glavnem ne mešam mesa z ogljikovimi hidrati kot so testenine, riž, krompir, ker mi sploh ne gre skupaj. pa nikoli nisem imela preveč rada vse skup zmešanega. Recimo tudi ne sir in kruh....no kakorkoli že, prehrane nisem spreminjala niti med nosečnostjo, niti po porodu, čisto nič, samo da sem jemala centramed mami v nosečnosti in da nisem popila več kot kozarec rdečega vina, kadar sem pač pila vino. sicer redko, ampak se ga nisem odrekla. aja, pa kako kavo manj sem spila - prej vsak dan eno, v nosečnosti potem kak dan ne, drugi spet ja.

joj, sem se ujela na laži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pršuta, ki ga sicer obožujem, pa v nosečnosti nisem jedla....edino to.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
1.4.2009 13:09:40   
Pšemek

joj, sem se ujela na laži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pršuta, ki ga sicer obožujem, pa v nosečnosti nisem jedla....edino to.

Predvidevam, da zaradi toksoplazmoze, ne pa zaradi diete, ane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da si strokovnjak čisto na drugem področju, ampak a mogoče veš, kako bi vplivalo na Nejko, dojenje in mleko, če bi jaz zdaj npr. spremenila svoje prehranjevalne navade v smislu ločevanja?

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
1.4.2009 13:16:53   
Pšemek
Punce, termometer na oknu kaže 13 stopinj, dežja ni videti... midve šibava ven.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
1.4.2009 13:20:36   
iraira
Pri nas je sonček, počakam da se mala zbudi in da sin poje kosilo potem pa vennnnn

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
1.4.2009 13:23:49   
Lucka1

Predvidevam, da zaradi toksoplazmoze, ne pa zaradi diete, ane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, da si strokovnjak čisto na drugem področju, ampak a mogoče veš, kako bi vplivalo na Nejko, dojenje in mleko, če bi jaz zdaj npr. spremenila svoje prehranjevalne navade v smislu ločevanja?

po mojem ne, samo ne drastično kakih novih začimb al okusov pri sebi upeljevat....enako kuhaj, samo ločuj oz. kombiniraj drugače.....ne bi smelo nič vplivat - saj ješ pa itak vse, ne?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?