|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 10:28:46   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

PUNCE JAZ SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. april user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ane, gogabojan...

SEM mislila nasledni post napisat prvi april, pa me je net neki zajeb........

šala mi pač ni uspela. sm svojega na to vrgla. Pa kako, pa saj mava kondome, pa saj sem pazu pa ....... pol pa mu čukne, k sm se začela smejat

Vsaj enega vrgla na foro

Jaz sem se pa slučajno spomnila, k si par dni nazaj pisala, da se ti je user posted image  ravno končala in da je trajala 8 dni... Pa za kondome, da jih ti zahtevaš, tvoj pa ni navdušen nad njimi...
Sorry, če sem ti pokvarila foro...

Je pa mene moj user posted image  dobil na foro. Me je klical, da naj kar računam danes, da pride normalno na kosilo (sicer ga dans cel dan naj ne bi bilo, ker imajo popoldne sestanek), da je direktorja v tri krasne poslal... Jaz pa takoj, aja, kaj pa je bilo? Pa takoj sem začela razmišljati, kaj naj skuham za kosilo user posted image  user posted image  user posted image . Pol, ko mi je povedal, da je samo prvoaprilska šala, sva se pa smejala temu, da je on ob službo, jaz pa razmišljam, kaj naj skuham user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
1.4.2009 10:30:02   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Juhej, še mal pa bojo 1. majski prazniki in greva z Markom na morje.

Markova osebna izkaznica je že prispela user posted image

Koliko pa stane osebna izkaznica?

Za osebno sem dala nekaj več kot 13€

Evo sem točno pogledala 13,46 € user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
1.4.2009 10:34:29   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sorry  sem mislila, da ni prileplo ...

aja moj user posted image  je pa od mene eno leto mlajši user posted image user posted image user posted image

Moj je pa 9 let starejši user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.4.2009 10:34:51   
Dream
Dan!

Matic spančka, jaz pa imam malo časa za čvek. Čez vikend sem večinoma samo delala, ker je bilo itakj tako bedno vreme, da se nikamor ni dalo it. a doboto sem imela pranje in likanje, pa potem čiščenje in kuhanje, user posted image  pa je pripravljal drva za kurjavo. V nedeljo smo šli v zgornje nadstropje na kosilo, drugače pa sem se vičino časa ukvarjala z nekaj več kot 3000 slikami, ki sem jih morala uredit, prenest z računalnika in dat nekaj od tega razvit. Tako lahko v kratkem pričakujete nekaj novih na FB.

Včeraj mi je tast posodil avto, da sva šla malo k moji mamici, ker se mi je počasi že trgalo bit kar naprej samo doma. user posted image  je namreč avto nekaj crknil in se trenutno vozi v službo z mojim. V ponedeljek smo šli pogledat, kako Sava narašča in kje vse je prestopila bregove v naši okolici. Kr zanimivo in grozljivo...

No, danes pa čakam, da se na obisk oglasi mami, vmes pa spet študiram, kaj bi kuhala.

Pa še kratko poročilo našega uvajanja GH:
- jabolko, banana = njami
- hruška = bljak
- hruška + banana = njami
- polenta + banana in polenta + jabolko = njami
- cvetača in cvetača + krompir = po novem bljak
- špinača in špinača + krompir = po novem bljak
- grah = bomo videli danes

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj je tudi kar nekaj starejši od mene - 9 let, pa jaz te razlike sploh ne opazim, kakor verjetno tudi vidve mbd in laknerš ne. Če se s človekom ujameš, leta niso pomembna!

Moj pa od mene 7 let, samo v realnosti pa ne vem kdo je starejši user posted image

Midva pa sva narazen natanko 11 ur in 3 minute user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.4.2009 10:41:23   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ta je pa dobra! Pa sta na isti dan, al je datumsko en dan razlike?

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.4.2009 10:46:57   
gogabojan
.100noga povprečje plač že res. Ampak jaz sem bila do marca tam nekje na bolniški zaradi operacije (pa sem mela bolniško sam 70%, aprila 9. pa sem imela kao rizično nosečnost in bila dalje doma. Saj bruto je super, sam kaj, ko mi 1/3 vzamejo zaradi kurče.... davka. Sorrite za besedni zaklad.

Pšemek ja bravo. Si na tekočem. Jah moj pa se očitno tega ni spomnil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marisha, morda pa greva res ven, sam moj malček je končno zaspal. Se mami uleže, da še ona odpoje eno kitico, pa se malček začne dreti. Pa mami ustane, pa malček zaspi nazaj. Pa mami hoče en refren odspati, pa se malček zbudi spet. Pa spet malček zaspi mami pa obupa od kiticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.4.2009 10:49:13   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Čer!

Čveke, ste me kej pogrešale? Ja, lepo ste pisale in imam za prebrat 27 strani. No. upam, da mi ne boste zamerile, če bom sedaj vmes komentirala kaj za nazaj, ker so mi določene zadeve vedno aktualne.

Imam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že imele 3. cepljenje - kako izgleda še pregled? Kaj mora otrok že znat pokazat?

No, grem brat za nazaj, medtem pa upam, da mi katera odgovori.

no, naš user posted image je že imel 3.cepljenje in KAO pregled pri 6 mes (čeprav jih še 5.5 takrat ni imel)....ampak nič ne vem, da bi moral ZNAT kaj pokazatuser posted image user posted image user posted image eni prej eni pozneje, tako da NIČ SKRBET....tudi P ni nič posebej rekla. Pač pomerili so ga in potem ga je malo opazovala in mu neko igračko dajala za prijet...pa mu seveda ni bil zanimiva igrača ampak njen stetoskop in lasje user posted image user posted image user posted image ....pa je vztrajala z igračo, pa sem ji rekla, da nič ne bo, ker ima rad druge stvari in predvsem ful opazuje...no pa je odnehala in malo vprašala glede obračanja, prijemanja nogic, oglašanja, hranjenja....in do konca pregleda je bil user posted image že tako "domač" da je vriskal, kričal vse prijemal....tolko o naši izkušnji...je bil prava zvezda mali  user posted image user posted image user posted image - kdaj pa imate pregled? aja, pa še urin smo morali zbrati potem doma in nest takoj v laboratorij, tako da sva to naredila popoldne z user posted image - se je pač on v avto vsedel in odpeljal vzorec do zdravstvenega doma.

Kakor sem videla pri drugih, je potrebno pri nas znati z mize vzeti kocko in potem še rozino, pa med pasenjem kravic grabiti igrače, ki so nekaj cm nad tlemi, se pravi ne s tal. No, temu bi lahko rekla pasenje kravic na eni roki...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.4.2009 10:51:28   
Dream

Kuku je še kera tu????

Jaz ne morem zaspati. Mam 1001 stvar v možganih. Kr neki.

Bi sedaj rabila eno relaksacijsko masažo, zdraven pa bi pila eksotičen sok z dežničkom na vrhu. Muziko itak poslušam.

Pa rada bi videla, da bi lahko vse izklopila. Totalno vse.

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

Vidva z mojim dragim bi glih skup pasala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.4.2009 10:52:58   
Lucka1

hmm...midva sva bila pa sošolca v osnovni šoli (torej sva enako stara),pa se ga jaz sploh nisem spomnila, k je bil tak tih priden dečko, jaz pa divja  user posted image user posted image user posted image ....potem smo imeli pa 10. obletnico valete....pa so iskrice preskočile

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.4.2009 10:53:37   
Lucka1

Kuku je še kera tu????

Bi sedaj rabila eno relaksacijsko masažo, zdraven pa bi pila eksotičen sok z dežničkom na vrhu. Muziko itak poslušam.

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

Vidva z mojim dragim bi glih skup pasala user posted image user posted image user posted image

vprašanje. če bi....bi potem smo spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.4.2009 10:56:45   
Lucka1

Čer!

Čveke, ste me kej pogrešale? Ja, lepo ste pisale in imam za prebrat 27 strani. No. upam, da mi ne boste zamerile, če bom sedaj vmes komentirala kaj za nazaj, ker so mi določene zadeve vedno aktualne.

Imam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že imele 3. cepljenje - kako izgleda še pregled? Kaj mora otrok že znat pokazat?

No, grem brat za nazaj, medtem pa upam, da mi katera odgovori.

no, naš user posted image je že imel 3.cepljenje in KAO pregled pri 6 mes (čeprav jih še 5.5 takrat ni imel)....ampak nič ne vem, da bi moral ZNAT kaj pokazatuser posted image user posted image user posted image eni prej eni pozneje, tako da NIČ SKRBET....tudi P ni nič posebej rekla. Pač pomerili so ga in potem ga je malo opazovala in mu neko igračko dajala za prijet...pa mu seveda ni bil zanimiva igrača ampak njen stetoskop in lasje user posted image user posted image user posted image ....pa je vztrajala z igračo, pa sem ji rekla, da nič ne bo, ker ima rad druge stvari in predvsem ful opazuje...no pa je odnehala in malo vprašala glede obračanja, prijemanja nogic, oglašanja, hranjenja....in do konca pregleda je bil user posted image že tako "domač" da je vriskal, kričal vse prijemal....tolko o naši izkušnji...je bil prava zvezda mali  user posted image user posted image user posted image - kdaj pa imate pregled? aja, pa še urin smo morali zbrati potem doma in nest takoj v laboratorij, tako da sva to naredila popoldne z user posted image - se je pač on v avto vsedel in odpeljal vzorec do zdravstvenega doma.

Kakor sem videla pri drugih, je potrebno pri nas znati z mize vzeti kocko in potem še rozino, pa med pasenjem kravic grabiti igrače, ki so nekaj cm nad tlemi, se pravi ne s tal. No, temu bi lahko rekla pasenje kravic na eni roki...

in če ne bo "znal" bo pa v kot šel stat al kaj??? user posted image user posted image user posted image nikar skrbet dream....naš user posted image itak vse prijemlje, tud ko kravice pase si vse nagrabi k sebi, pa naj bo v luftu al na tleh, se obeša na igralne loke v centru (mimogrede - a še kateri to dela??) in cuza svoje nogice....na pregledu pa ni delal skoraj nič, samo za lase je hotel P povlečt....pa ni bilo panike user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.4.2009 11:00:28   
Pšemek
hmm...midva sva bila pa sošolca v osnovni šoli (torej sva enako stara),pa se ga jaz sploh nisem spomnila, k je bil tak tih priden dečko, jaz pa divja  user posted image user posted image user posted image ....potem smo imeli pa 10. obletnico valete....pa so iskrice preskočile

Ane, kako je to zanimivo... Midva sva se na faxu spoznala, pa se v prvem letniku sploh povohala nisva, pogovarjala sva se vsega skupej 2x. On je mel še tako "lepo" mnenje o meni. Je rekel, da sem "brihta", kao da se ful pametno delam... V drugem letniku na novoletni zabavi sva se pa ujela...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
1.4.2009 11:03:12   
Pšemek
in če ne bo "znal" bo pa v kot šel stat al kaj??? user posted image user posted image user posted image nikar skrbet dream....naš user posted image itak vse prijemlje, tud ko kravice pase si vse nagrabi k sebi, pa naj bo v luftu al na tleh, se obeša na igralne loke v centru (mimogrede - a še kateri to dela??) in cuza svoje nogice....na pregledu pa ni delal skoraj nič, samo za lase je hotel P povlečt....pa ni bilo panike user posted image

Jaz tudi mislim, da v tistih 15 minutah, ko jih P. vidijo, naši user posted image  ne pokažejo vsega, kar znajo. Kaj šele, če je user posted image  sramežljiv, saj verjetno čisto otrpne pred novim obrazom in novim okoljem...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.4.2009 11:04:46   
gogabojan

Ane, kako je to zanimivo... Midva sva se na faxu spoznala, pa se v prvem letniku sploh povohala nisva, pogovarjala sva se vsega skupej 2x. On je mel še tako "lepo" mnenje o meni. Je rekel, da sem "brihta", kao da se ful pametno delam... V drugem letniku na novoletni zabavi sva se pa ujela...

Jaz in moj pa sva se spoznala na kvizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -
Še prej pa na internetu, na čvekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.4.2009 11:06:58   
Dream

Datumsko tudi, ampak sem mlajša user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.4.2009 11:09:40   
Dream

Midva tudi, samo s to razliko, da sem bila jaz malo manj divja od njega user posted image  Sva se pa po 15 letih naključno srečala, šla n pijačo in se je začelo...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.4.2009 11:13:51   
Dream

Kuku je še kera tu????

vprašanje. če bi....bi potem smo spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej zarad spanja sem mislila. Ker on bi samo spal, js pa samo spala ne bi, ker ne morem. Ga pa kipne kjerkoli in kadarkoli. ames, ko se pogovarjava, mi spi, al pa med kosilom zaspi user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
1.4.2009 11:17:23   
Dream

Datumsko tudi, ampak sem mlajša user posted image

Pa kaj sem zdej to napisala! Datumsko je tudi razlika, nisva na isti dan.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.4.2009 11:17:58   
Pšemek
Ja, sej zarad spanja sem mislila. Ker on bi samo spal, js pa samo spala ne bi, ker ne morem. Ga pa kipne kjerkoli in kadarkoli. ames, ko se pogovarjava, mi spi, al pa med kosilom zaspi user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ti ti resno, al kaj? Al je to spet ena prvoaprilska šala?

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.4.2009 11:20:44   
Marisha

Č

Ja, Mark tudi že vse prijema,ampak kravic se mu pa ne da pasti, začne kar jamrat user posted image , če mu nastavim kakšno igračo, da jo prime ga sploh ne interesira, ko pa zagleda daljinca od tv ali mobitel se začne pa tolk stegovat, pa tudi kravce takrat ni težko past, samo, da pride do daljinca ali telefona user posted image user posted image . Mah jaz se nič ne sekiram, eni začnejo vse prej drugi kasneje user posted image . Bom reportirala, kaj bo nam pediatrinja rekla user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.4.2009 11:20:55   
Lucka1

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ti ti resno, al kaj? Al je to spet ena prvoaprilska šala?

ja, al pa je tak dolgočasna hrana user posted image user posted image user posted image al pa ma narkolepisjo user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.4.2009 11:25:50   
PikicaStonoga

da nista mamici v isti sobi skupaj ležali ...:)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.4.2009 11:30:22   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

da nista mamici v isti sobi skupaj ležali ...:)

Ja, tole je pa tudi mene prešinilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.4.2009 11:34:03   
jolly123

user posted image user posted image

Midva sva se pa spoznala ko sem še delala preko študenta v neem kafiču on je bil pa gost. Pa ga nisem hotla strežt, ker mi je šel ful na živce. Pol pa dobim svojo prvo redno službo in koga zagledam ko prvič pridem v službo NJEGA user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.4.2009 11:36:25   
jolly123
Ebo zdaj sva nesla vlogo za drug vrtec, sam tuki pa zgubiva pike, ker ni v najini krajevni skupnosti. Mah jaz več ne vem kaj naj...očitno bomo brez. Moj pa nekaj ni navdušen nad privatnimi varuškami, pa sej jaz tudi ne, samo kam pa naj ga dam mater. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?