|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 8:02:22   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

sploh ne vem, če sem se že javla kdaj zvečer. moram mal potožit danes. Ne vem kaj je naši bejbi ampak je tulila k nora. Ni pomagal če sem jo nasila, ne joška, nič. Pol sem jo pa očiju dala, k me je znervirala in ona se je čist umirila. V 10 minutah zaspala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za očija in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. A zdaj pa ne znam več umirit otroka?

Ah, seveda da znaš umirit svojega otroka!!! Kdo pa ga cele dneve umirja pa zabava pa vse ostalo!? Verjetno si bila res že malo utrujena in nervozna, pa je user posted image  to čutila. Boš videla, da bo danes že vse pozabljeno in bo spet tvoja mala pupika. Bodi vesela, da če kdaj tvoj super power popusti, da ti oči lahko priskoči na pomoč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.4.2009 8:05:34   
mbd0411
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image ,takole bom pa jaz danes.
Ponoči se je kar naprej zbujal.Potem sem ga pa k sebi uzela in še zdaj spi.user posted image
Tako je jokal,pa ne vem zakaj.user posted image
Glede kapic in ušeskov tudi jaz ne kompliciram,če kak uho pač ven pogleda.Je pa za ušesa veliko kriv nosek,ki je poln in se kar nabira,ker ne gre ven in udari naušesa.
Se mi zdi,da ima Nik poln nosek čisto noter,ker ven ne priteče nič,z tisto ročno pumpico tud ne dobim nič venuser posted image ,bom nabavla tisto za na sesalec,da vidim.Slišim pa kako diha in v nosu je nekaj tam....zadaj..

Danes imamo ceplenjeuser posted image ,spet bo joook.
Želim si lepo vreme,ker tole je pa za popuser posted image .Nič ne moreva ven.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.4.2009 8:09:11   
Pšemek
Nik in Irma, vse naj naj za 1/2 svečke user posted image . Za Nika user posted image  user posted image  user posted image , za mami user posted image  user posted image  user posted image , za oba skupaj pa user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.4.2009 8:13:08   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
Aja moram pa povedati, da mi je danes dr. vprašal in rekel, če bom oddala za podaljšanje porodniške. Sem ga kr debelo pogleala. Pa saj imam še pol leta časa. Pa je reku da čez dva meseca tri bom morala že vlogo oddati.

Meni se zdi pa to malo čudno user posted image . Kolikor jaz vem, ti podaljšajo porodniško "tik pred zdajci", glede na to, kakšno je user posted image  stanje takrat in ne, kakšno stanje je zdaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej se do takrat lahko že vse spremeni...

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.4.2009 8:33:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Čer!

Čveke, ste me kej pogrešale? Ja, lepo ste pisale in imam za prebrat 27 strani. No. upam, da mi ne boste zamerile, če bom sedaj vmes komentirala kaj za nazaj, ker so mi določene zadeve vedno aktualne.

Imam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že imele 3. cepljenje - kako izgleda še pregled? Kaj mora otrok že znat pokazat?

No, grem brat za nazaj, medtem pa upam, da mi katera odgovori.

no, naš user posted image je že imel 3.cepljenje in KAO pregled pri 6 mes (čeprav jih še 5.5 takrat ni imel)....ampak nič ne vem, da bi moral ZNAT kaj pokazatuser posted image user posted image user posted image eni prej eni pozneje, tako da NIČ SKRBET....tudi P ni nič posebej rekla. Pač pomerili so ga in potem ga je malo opazovala in mu neko igračko dajala za prijet...pa mu seveda ni bil zanimiva igrača ampak njen stetoskop in lasje user posted image user posted image user posted image ....pa je vztrajala z igračo, pa sem ji rekla, da nič ne bo, ker ima rad druge stvari in predvsem ful opazuje...no pa je odnehala in malo vprašala glede obračanja, prijemanja nogic, oglašanja, hranjenja....in do konca pregleda je bil user posted image že tako "domač" da je vriskal, kričal vse prijemal....tolko o naši izkušnji...je bil prava zvezda mali  user posted image user posted image user posted image - kdaj pa imate pregled? aja, pa še urin smo morali zbrati potem doma in nest takoj v laboratorij, tako da sva to naredila popoldne z user posted image - se je pač on v avto vsedel in odpeljal vzorec do zdravstvenega doma.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.4.2009 8:34:45   
Lucka1

Kuku je še kera tu????

Jaz ne morem zaspati. Mam 1001 stvar v možganih. Kr neki.

Bi sedaj rabila eno relaksacijsko masažo, zdraven pa bi pila eksotičen sok z dežničkom na vrhu. Muziko itak poslušam.

Pa rada bi videla, da bi lahko vse izklopila. Totalno vse.

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.4.2009 8:35:48   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Aja moram pa povedati, da mi je danes dr. vprašal in rekel, če bom oddala za podaljšanje porodniške. Sem ga kr debelo pogleala. Pa saj imam še pol leta časa. Pa je reku da čez dva meseca tri bom morala že vlogo oddati.

Meni se zdi pa to malo čudno user posted image . Kolikor jaz vem, ti podaljšajo porodniško "tik pred zdajci", glede na to, kakšno je user posted image  stanje takrat in ne, kakšno stanje je zdaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej se do takrat lahko že vse spremeni...

Ni rekel da sedaj že grem podaljšat. Je rekel za podaljšanje bolniške. Vlogo kao naj oddam dva meseca pred istekom porodniške. Je pa rekel zato, ker se stvari do takrat kao ne bodo poboljšale. JAZ UPAM PA DA JA.

Pa niti ne vem, če bi si jo glih podaljšala, glede na to, da mam porodniško fullllll manjšo kot plačo.

Pa to za porodniško sem kar tam vam mal omenila. Nočem še razmišljati o tem, ker potem postanem slabe volje.

PRI NAS SE PA KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŽAGICA ČUTI (od 28.2. k se je prvič videla in od 4.3 ko je P tudi reku, da že ima). Je trajalo kar dober mesec. Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ROKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker boš kmalu nehal tečnariti zaradi zobkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.4.2009 8:38:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Kuku je še kera tu????

Jaz ne morem zaspati. Mam 1001 stvar v možganih. Kr neki.

Bi sedaj rabila eno relaksacijsko masažo, zdraven pa bi pila eksotičen sok z dežničkom na vrhu. Muziko itak poslušam.

Pa rada bi videla, da bi lahko vse izklopila. Totalno vse.

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.4.2009 8:41:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

. Kolikor jaz vem, ti podaljšajo porodniško "tik pred zdajci", glede na to, kakšno je user posted image  stanje takrat in ne, kakšno stanje je zdaj.

Tik pred zdajci ja, sam potem kao greš v službo, dokler ne dobiš odločbe. Zato prej, ker naš CSD ne pošilja v Lj ampak v Koper. In malo dlje traja. Vem pa da je P rekel, da bi dobila 100% podaljšano. Na začetku 3 mesece. Potem pa odvisno od izvidov.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.4.2009 8:41:57   
Lucka1

Ni rekel da sedaj že grem podaljšat. Je rekel za podaljšanje bolniške. Vlogo kao naj oddam dva meseca pred istekom porodniške. Je pa rekel zato, ker se stvari do takrat kao ne bodo poboljšale. JAZ UPAM PA DA JA.

Pa niti ne vem, če bi si jo glih podaljšala, glede na to, da mam porodniško fullllll manjšo kot plačo.

Pa to za porodniško sem kar tam vam mal omenila. Nočem še razmišljati o tem, ker potem postanem slabe volje.

PRI NAS SE PA KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŽAGICA ČUTI (od 28.2. k se je prvič videla in od 4.3 ko je P tudi reku, da že ima). Je trajalo kar dober mesec. Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ROKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker boš kmalu nehal tečnariti zaradi zobkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počakaj.....saj ne more vedet, da ne bo bolje....v medicini je vedno kaka izjema....ravno zato je zeeeelo pestro.
sicer pa user posted image user posted image user posted image ROK in zobki

Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.4.2009 8:43:49   
gogabojan
BLA BLA BLA BLA BLA

Sam pišem, pa vam do besede ne pustim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom utihnila in vas pustila, da čvekate in pridete do besede.

Brala vas bom pisala pa hmmmmm če bo kaj pametnega al pa če mi bo preveč tečno.

AJA, jaz sem že POSESALA, KOPALNICO POSPRAVILA, VSE OSTALO POSPRAVILA, MALČKA SPEDENALA, DRUGEGA V ŠOLO PELALA, VIZITKE NAREDILA........

user posted image user posted image user posted image BRAVO ZAMEuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.4.2009 8:49:26   
Lucka1
ojla arenske čveke - da se popravim....copatki v BC niso 35EUR, ampak 33EUR - pripenjam link

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191963

za dol past no....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.4.2009 8:55:54   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ojla arenske čveke - da se popravim....copatki v BC niso 35EUR, ampak 33EUR - pripenjam link

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191963

za dol past no....

Take copatke sem pa enkrat zasledila slovenske proizvodnje, pa pol ceneje... Poiščen link, pa ga pripnem...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.4.2009 8:57:22   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK od mamice SONČNICA24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.4.2009 8:57:27   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image        Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HANA od mamice LAKRNEŠ

NIK 
od mamice IRMA78

TIBOR  od mamice VIANNE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.4.2009 9:03:05   
afnica mala
Dobro jutro

sam na hitrico

gogabojan- men tud govorijo naj dam vlogo za podaljšenje p. - se bom še s šefico zmenila, če me lohk pogreša še 3 dodstne mesece

Lucka- res drago, oni copatki od hello kitty- so 10 eur- sem bila včeraj pop. še v H&M-u, sem vidla ful luštno oblekco za poleti, ki ima zraven take sp. hlačke z volančki - sem morala nabavituser posted image

Hana in NiK- Vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.4.2009 9:03:59   
afnica mala
Pa še Tiborju seveda user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.4.2009 9:07:29   
Marisha
Hej bejbe,

naša noč je bila, kar ok, tako, da sta mami in Mark spočita in dobre volje user posted image .

Gogabojan, midva z Markom bova šla okrog 12h malce na zrak, greš zraven, sej, če bo deževalo lahko zavijeva v slščičarno user posted image user posted image

Vsem lumpom in lumpikam, ki danes praznujejo želiva z Markom vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image ter user posted image user posted image .

Zdaj greva pa z Markom na zajterk pa se vam kasneje še javiva.

Čauči.

Marisha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.4.2009 9:09:32   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!

ej, jaz pa sploh nisem na to pomislilauser posted image - sem brala, da sta 14 let- tega pa ne bi uganila; midva sva tud 10- mogoče zato ne opazim- razen, če je 30user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.4.2009 9:12:58   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Lakerš, maš fejst moža, super parček sta in vidi se, da vas ima zelo rad, to mi je zmeraj lepo videt user posted image

Joj, a veš kolk mi je to lepo slišat, pa da ne govorijo vsi samo kolk je star in da ni zame in te scene. Že odkar sva skupaj ga vsi sam kritizirajo.

Hvala Lovely, to nam res ful pomeni!!!

Laknerš ne se obremenjevati, kaj drugi govorijo!!!! Pa kaj če je starejši od tebe.....pri nas v familiji imamo dva primera velike starostne razlike ( od mami sestra ima 15let starejšega moža, in brat 11let mlajšo ženo) pa jim super funkcionira user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da se imate radi itak se bosta pa vidva skupaj starala in to se nobenega ne tiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej u bistvu sem se že nehala sekirat. Sam vseen je lepo slišat lepo besedo za tvojega soproga.

Moj mož je super človek. Komaj je čakal da je spoznal moje prijateljice in z njimi spregovoril eno ali dve. Je zelo zgovoren in ni ga sram pred nikomer. Ko sva hodila na preglede h ginekologu je vedno med pregledom zabaval vse ženske v čakalnici. So se ful nasmejali ko me ni bilo. On tudi komaj čaka na piknik in je bil zadnjič prav razočaran ko sem mu povedala daverjetno ne bo moških zraven. 

sem mojemu včeraj povedala, da je bil tvoj zraven, pa je rekel, a to slučajno pomeni, da moram jaz tuduser posted image , sem ga potolažila da ne, pa sem v anketi za piknik označila, da se z možeki dobimo, sem bla ziher, da bi šel- ej misliš, da poznaš partnerja- pa te presenetiuser posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.4.2009 9:18:16   
Lovely
Dobro jutro.

Najsprej seveda čestitke vsem, ki danes praznujete user posted image

Mi smo spali dokaj OK, jaz se moram navadit na to, da ne skočim za vsak Inyin stokec do nje... Počasi bo.

Dream, tudi jaz imam problem s spanjem, danes od štirih ni šlo nazaj zaspat in sem brala knigo. Posledično sem zdaj seveda zbita in brez energije, Inya pa naspidirana total.

Včeraj sva naletela na netu na eno akcijo v Barbari v Fiesi in sva kar tam rezervirala naslednji teden user posted image . Kok pa komaj čakam sprehode ob morju. Sam pojma nimam kako bom vse spakirala... Verjetno bo večina prtljage Inyina user posted image

Tale dež mori do konca, danes spet ne bova mogli ven. Bova šli sam shopping in thats it. Beda.

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.4.2009 9:22:59   
Lucka1
ČESTITKE VSEM MALIM LUMPIJEM, KI PRAZNUJEJO DANES....user posted image user posted image user posted image , pa seveda tudi mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.4.2009 9:26:30   
Lucka1

Dobro jutro.

Najsprej seveda čestitke vsem, ki danes praznujete user posted image

Mi smo spali dokaj OK, jaz se moram navadit na to, da ne skočim za vsak Inyin stokec do nje... Počasi bo.

Dream, tudi jaz imam problem s spanjem, danes od štirih ni šlo nazaj zaspat in sem brala knigo. Posledično sem zdaj seveda zbita in brez energije, Inya pa naspidirana total.

Včeraj sva naletela na netu na eno akcijo v Barbari v Fiesi in sva kar tam rezervirala naslednji teden user posted image . Kok pa komaj čakam sprehode ob morju. Sam pojma nimam kako bom vse spakirala... Verjetno bo večina prtljage Inyina user posted image

Tale dež mori do konca, danes spet ne bova mogli ven. Bova šli sam shopping in thats it. Beda.

glede stokanja in skakanja....jaz sem od začetka tudi, zdaj pa vem, da se tudi sam precej zamoti in včasih stoka in kriči na svojo rožo al pa medvedka, tako da šele ko res kliče, vstanem in grem v njegovo sobo. danes zjutraj npr. se je zabaval 40 minut...na žalost meni ta čas ni uspelo spati, ampak dremala sem pa le....

o pakiranju pa raje no comment - smo dali to čez prejšnji vikend...cela štala user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda - super, da ste se odločili in greste - vreme bo menda skrajno super user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.4.2009 9:28:45   
iraira
Jutro punce!!!
Vsem user posted image  , ki danes praznujejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še raport naše noči. Kot sem že včeraj napisala smo jedli ob 19ih-150ml, ob 21.30 še 150ml......nato je pa spala do 6ih kot top, pojedla 200ml in spala do 8.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zgleda da hoče spet več mlekeca. Bomo videli kako bo danes, sem pa rekla da če se bo zbujala ji bom ponudila mleko pa da vidimo.

Naspana sem čisto, energije polno samo tale vreme mori. Od petka naprej bo baje 19 do 20 stopinjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, bomo lahko cel dan zunaj pred hišo....morava s sinom še rožice do konca posadituser posted image  Je navdušen nad rožami jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.4.2009 9:32:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro

sam na hitrico

gogabojan- men tud govorijo naj dam vlogo za podaljšenje p. - se bom še s šefico zmenila, če me lohk pogreša še 3 dodstne mesece

Lucka- res drago, oni copatki od hello kitty- so 10 eur- sem bila včeraj pop. še v H&M-u, sem vidla ful luštno oblekco za poleti, ki ima zraven take sp. hlačke z volančki - sem morala nabavituser posted image
Hana in NiK- Vse najboljšeuser posted image

ja sej bom šla ob priliki še kaj do H&M pogledat...s copatki se mi ni ti ne mudi, ma ko sva bila ravno v BC zaradi vreče za športni del vozička in prevleke za jogi, sva še rekla, pa dejva copatke kupit....pa jih nisva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?