Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Č Imam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že imele 3. cepljenje - kako izgleda še pregled? Kaj mora otrok že znat pokazat? no, naš je že imel 3.cepljenje in KAO pregled pri 6 mes (čeprav jih še 5.5 takrat ni imel)....ampak nič ne vem, da bi moral ZNAT kaj pokazat eni prej eni pozneje, tako da NIČ SKRBET....tudi P ni nič posebej rekla. Pač pomerili so ga in potem ga je malo opazovala in mu neko igračko dajala za prijet...pa mu seveda ni bil zanimiva igrača ampak njen stetoskop in lasje ....pa je vztrajala z igračo, pa sem ji rekla, da nič ne bo, ker ima rad druge stvari in predvsem ful opazuje...no pa je odnehala in malo vprašala glede obračanja, prijemanja nogic, oglašanja, hranjenja....in do konca pregleda je bil že tako "domač" da je vriskal, kričal vse prijemal....tolko o naši izkušnji...je bil prava zvezda mali - kdaj pa imate pregled? aja, pa še urin smo morali zbrati potem doma in nest takoj v laboratorij, tako da sva to naredila popoldne z - se je pač on v avto vsedel in odpeljal vzorec do zdravstvenega doma. Kakor sem videla pri drugih, je potrebno pri nas znati z mize vzeti kocko in potem še rozino, pa med pasenjem kravic grabiti igrače, ki so nekaj cm nad tlemi, se pravi ne s tal. No, temu bi lahko rekla pasenje kravic na eni roki... in če ne bo "znal" bo pa v kot šel stat al kaj??? nikar skrbet dream....naš itak vse prijemlje, tud ko kravice pase si vse nagrabi k sebi, pa naj bo v luftu al na tleh, se obeša na igralne loke v centru (mimogrede - a še kateri to dela??) in cuza svoje nogice....na pregledu pa ni delal skoraj nič, samo za lase je hotel P povlečt....pa ni bilo panike Ja, Mark tudi že vse prijema,ampak kravic se mu pa ne da pasti, začne kar jamrat , če mu nastavim kakšno igračo, da jo prime ga sploh ne interesira, ko pa zagleda daljinca od tv ali mobitel se začne pa tolk stegovat, pa tudi kravce takrat ni težko past, samo, da pride do daljinca ali telefona . Mah jaz se nič ne sekiram, eni začnejo vse prej drugi kasneje . Bom reportirala, kaj bo nam pediatrinja rekla
|