|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 9:34:26   
Lucka1
aja, sva pa včeraj pred spanjem v mleko user posted image dodala riževe kosmič, pa ni bilo nobene razlike....popil enako količino, spal enako kot prej, torej zbujanje 1x ponoči za jest? razen da je že 1 uro po mleku s kosmiči kričal kot nor...me je skoraj iz kože vrglo user posted image user posted image user posted image - ampak je samo nekaj sanjal, ker se pri meni takoj pomiril in potem v kratkem nazaj zaspal.....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
1.4.2009 9:35:16   
Lucka1
uf, pa nova stran po dolgem času user posted image .....bomo kar kmal spet na 200, ne? pa se tretji del začne....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
1.4.2009 9:37:45   
Pšemek
Lucka, sem našla link... Je toliko časa trajalo, ker je vmes moja princeska še jedla user posted image

http://www.copatki.si/

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
1.4.2009 9:40:37   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Nik in Irma, vse naj naj za 1/2 svečke user posted image . Za Nika user posted image  user posted image  user posted image , za mami user posted image  user posted image  user posted image , za oba skupaj pa user posted image  user posted image  user posted image

Hana in Tibor, tudi vama in vajinima mamicama želim enako

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.4.2009 9:42:23   
afnica mala
Punce- včeraj je bila vremenska napoved lepa, danes pa ni več tako lepauser posted image - razen primorska od sobote naprej

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.4.2009 9:43:56   
Lucka1
Lucka, sem našla link... Je toliko časa trajalo, ker je vmes moja princeska še jedla user posted image

oo, so lušni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.4.2009 9:47:41   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Punce- včeraj je bila vremenska napoved lepa, danes pa ni več tako lepauser posted image - razen primorska od sobote naprej

Pri nas pa od nedelje naprej... Kok bo fajn, k bo spet sonček, pa ful toplo bo...

(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.4.2009 9:47:58   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

oo, so lušni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image - stran je že med priljubljenimi

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.4.2009 9:54:08   
Marisha

Ja, full so luštni copatki, jaz sem pa Marku v H&M kupila zokenčke, ki imajo spodaj trši podplad so tudi full luštne user posted image

Opažam pa, da je punčke veliko lažje obleč, ker imajo ogromno luštkanih oblekic, kar posledično pomeni, da je tudi denarnica zato prej prazna user posted image user posted image

Lp,
Marisha

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.4.2009 9:55:16   
lena35
Pozdravjene!
Naj najprej česttam vsem za 6 mesecev ,saj kr ne morem verjet da čas tako hitro teče.Nikakor nimam časa veliko pisat preberem pa bolj na hitro,ker imamo pravo norijo Blaž je bolan in ima virusni bronhitis tako da sva na ventulinu in je bogi da se mi ful smili,pa noče jest in pit tak  da imam goro problemov.Ko mu hočem nosek čistit se dere ko nor sam da se približam .No ne bom vam nakladala imejte se lepo in vozičkajte še za mene.user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.4.2009 9:58:40   
gogabojan
PUNCE JAZ SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.4.2009 10:00:09   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

PUNCE JAZ SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. april user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ane, gogabojan...

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.4.2009 10:02:39   
jolly123
Itak prvi april user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa kliče patronažna danes, da mi bo prišla v petek kej povedat okol GH mislim...midva pa jeva že pol stvari user posted image Me prav zanima kaj bo zdej kaj pametnega povedala user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.4.2009 10:06:16   
gogabojan

1. april user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ane, gogabojan...

SEM mislila nasledni post napisat prvi april, pa me je net neki zajeb........

šala mi pač ni uspela. sm svojega na to vrgla. Pa kako, pa saj mava kondome, pa saj sem pazu pa ....... pol pa mu čukne, k sm se začela smejat

Vsaj enega vrgla na foro

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.4.2009 10:07:35   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mene pa kliče patronažna danes, da mi bo prišla v petek kej povedat okol GH mislim...midva pa jeva že pol stvari user posted image Me prav zanima kaj bo zdej kaj pametnega povedala user posted image

Naredi se neumno in jo poslušaj z zanimanjem. Je pa res, da lahko karkoli vprašaš.

Vpraši jo, kdaj lahko daš jesti svinjski zrezekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa ji reci zapoznela prvoaprilska šala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.4.2009 10:17:41   
Marisha

aja, sva pa včeraj pred spanjem v mleko user posted image dodala riževe kosmič, pa ni bilo nobene razlike....popil enako količino, spal enako kot prej, torej zbujanje 1x ponoči za jest?

Pri nas je učinek isti, tako, da sedaj zvečer dobiva samo mleko, ker se mi zdi, da lepše spi, kot pa, če ima full poln želodček.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.4.2009 10:20:04   
Marisha

No, jaz sem pa padla na tvojo foro, ker sem čist pozabila, da je že 1. april

Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.4.2009 10:21:03   
Marisha
Juhej, še mal pa bojo 1. majski prazniki in greva z Markom na morje.

Markova osebna izkaznica je že prispela user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.4.2009 10:22:25   
Pšemek

Mene je tudi klicala, pa sva prišli do zaključka, da ji še ni treba hodit. Nejka je šele sedaj začela lepo spati ponoči, čez dan se tudi na 3 - 3,5h dojiva, teža ji še vedno lepo napreduje. Jaz še ne vidim razloga, da bi hitela z uvajanjem GH. No, prej sem mislila, da bi bil razlog ta, da bi v Murski že imela en obrok GH, ampak bi bilo to zaradi mene in ne, ker bi ona že potrebovala, tako da sem si glede tega premislila. Sej sem prav naredila, ane? Sva pa zmenjeni s P., da bo okoli 20.4., torej ko bo Nejka dopolnila 6. mesecev, v vsakem primeru prišla, ker bo pa že čas za GH. Če jo bova pa prej potrebovali, jo moram pa poklicat...

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.4.2009 10:23:28   
jolly123

Naredi se neumno in jo poslušaj z zanimanjem. Je pa res, da lahko karkoli vprašaš.

Vpraši jo, kdaj lahko daš jesti svinjski zrezekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa ji reci zapoznela prvoaprilska šala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem ji že povedala, da veliko jeva in me je vprašala kako to, pa sem rekla da mi je reku da hoče jest user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.4.2009 10:24:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Koliko pa stane osebna izkaznica?

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.4.2009 10:26:46   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a si potem ugotovila, kaj ji je...si rekla v areni, da ni čisto svoja in da ne veš al je lačna al ne??user posted image

Hm nekje se je dogajalo ...popoldne je bla topla v čelo, pa sem merila in je tam do večera, ko smo šli spat, kazalo med 37,1 in 37,7 user posted image user posted image user posted image  in bila je težka noč če se ni zbudila ene 5x! in tam do polnoči bedela tud po uro skupaj, potem po polnoči pa samo dojenje in spat, zdele kaže 36,5 tko da ...ne vem kaj je blo to ...pa že zvečer je kakala, pa ponoči očitno tud, samo nisem vohala in nisme preoblekla, jo mam zdele nagico da se orng presuši, ma bogica tok rdečo ritko, k je še ni imela ...mogoče jo je matrala babana, sem ji včerej dala malo popoldne, ker nisem imela ničsveže zelenjave doma ...ne vem odar zvajam, njen drekec sploh ne smrdi!!!in pol skoz gledam, če je pokakana ...

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Moj dragi si je kar dopust jutri vzel, tako da bomo cel dan lepo preživeli skupaj. Juhuhu!!!

Moj user posted image  pa planira dopust za petek, da bomo skupej! JUHU!

lovely ...oprosti, če sem te kej prizadela ,sam sploh ni blo tko mišljeno, da si skoz naokoli, a ib mogla zdje kej sprmeenit ...tud ni blo tko mišljeno, da je pa zdej to narobe. Sejt ud midve sva ble DOST naokol, ker sva za hiško vse midve okol laufale, ker moj možek cele dneve dela in ne more ...vsaj 3x na teden po trgovninah in zbirat in kupovat material ...ampk to je blo ko je bla manjša in ji ni blo panike, zdej HB nimava več dosti za kupit, nekej bomo kr prek neta zbrali ...ji pa zdje vožnja tok ne paše in se trudim bit čim več doma! Če pa Inyi vse to ustreza pa go for it! tud morje, če vama ustreza, zakaj pa ne? Jaz osebno ne bi šla pa ne zato, da to ne bi blo dobro, ker je za Inyo super, da bo tri tedne na morju, ampak ker is enostavno ne predstavljam, da bi ble kjerkoli sami brez user posted image  ampk to sem jaz, raje gremo skupaj nekaj dni kot pa sama tri tedne, ampk to je že druga zgodba ...

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

srečka, jaz pa po uro in več v zrak gledam preden zaspim!

Pa niti ne vem, če bi si jo glih podaljšala, glede na to, da mam porodniško fullllll manjšo kot plačo.

kako pa to, sej porodiška je povprečje zadnjih 12 plač ...

ojla arenske čveke - da se popravim....copatki v BC niso 35EUR, ampak 33EUR - pripenjam link

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191963

za dol past no....

to je men čist too much! bom ji dala pa dvojne termo pa bo lik tko toplo ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Tale dež mori do konca, danes spet ne bova mogli ven. Bova šli sam shopping in thats it. Beda.

hehehehehehe - da te mal pohecam - spet greš na teren user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM MALIM LUMPIJEM, KI PRAZNUJEJO DANES....user posted image user posted image user posted image  še od nas ...

cute ...tukej bom pa še jaz kakšne kupila :)

PRVOAPRILSKA A NE - DOBRA NI KAJ! user posted image user posted image

aja, sva pa včeraj pred spanjem v mleko user posted image dodala riževe kosmič, pa ni bilo nobene razlike....popil enako količino, spal enako kot prej, torej zbujanje 1x ponoči za jest?

Pri nas je učinek isti, tako, da sedaj zvečer dobiva samo mleko, ker se mi zdi, da lepše spi, kot pa, če ima full poln želodček.

enako pr nas samo mlekca in je nočka kot mora bit ...

tako UF sem rabila slabo uro da sem se prebila čez napisano in pokomentirala ...zdje mma pa n čas valda mir user posted image user posted image  ne noret po RR prosim ;) mam mal za pospravit ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.4.2009 10:27:16   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Tud ko sva šli domov je v avtu samo zaprla oči in zaspala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a si potem ugotovila, kaj ji je...si rekla v areni, da ni čisto svoja in da ne veš al je lačna al ne??user posted image

Hm nekje se je dogajalo ...popoldne je bla topla v čelo, pa sem merila in je tam do večera, ko smo šli spat, kazalo med 37,1 in 37,7 user posted image user posted image user posted image  in bila je težka noč če se ni zbudila ene 5x! in tam do polnoči bedela tud po uro skupaj, potem po polnoči pa samo dojenje in spat, zdele kaže 36,5 tko da ...ne vem kaj je blo to ...pa že zvečer je kakala, pa ponoči očitno tud, samo nisem vohala in nisme preoblekla, jo mam zdele nagico da se orng presuši, ma bogica tok rdečo ritko, k je še ni imela ...mogoče jo je matrala babana, sem ji včerej dala malo popoldne, ker nisem imela ničsveže zelenjave doma ...ne vem odar zvajam, njen drekec sploh ne smrdi!!!in pol skoz gledam, če je pokakana ...

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Moj dragi si je kar dopust jutri vzel, tako da bomo cel dan lepo preživeli skupaj. Juhuhu!!!

Moj user posted image  pa planira dopust za petek, da bomo skupej! JUHU!

lovely ...oprosti, če sem te kej prizadela ,sam sploh ni blo tko mišljeno, da si skoz naokoli, a ib mogla zdje kej sprmeenit ...tud ni blo tko mišljeno, da je pa zdej to narobe. Sejt ud midve sva ble DOST naokol, ker sva za hiško vse midve okol laufale, ker moj možek cele dneve dela in ne more ...vsaj 3x na teden po trgovninah in zbirat in kupovat material ...ampk to je blo ko je bla manjša in ji ni blo panike, zdej HB nimava več dosti za kupit, nekej bomo kr prek neta zbrali ...ji pa zdje vožnja tok ne paše in se trudim bit čim več doma! Če pa Inyi vse to ustreza pa go for it! tud morje, če vama ustreza, zakaj pa ne? Jaz osebno ne bi šla pa ne zato, da to ne bi blo dobro, ker je za Inyo super, da bo tri tedne na morju, ampak ker is enostavno ne predstavljam, da bi ble kjerkoli sami brez user posted image  ampk to sem jaz, raje gremo skupaj nekaj dni kot pa sama tri tedne, ampk to je že druga zgodba ...

o, ja, tudi jaz bi včasih vse dala na OFFFF user posted image user posted image user posted image ....ampak s spanjem pa še nikol nisem mela problemov user posted image user posted image user posted image - mene kamorkoli nasloniš, pa lahko zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sede, stoje, kleče.....

srečka, jaz pa po uro in več v zrak gledam preden zaspim!

Pa niti ne vem, če bi si jo glih podaljšala, glede na to, da mam porodniško fullllll manjšo kot plačo.

kako pa to, sej porodiška je povprečje zadnjih 12 plač ...

ojla arenske čveke - da se popravim....copatki v BC niso 35EUR, ampak 33EUR - pripenjam link

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191963

za dol past no....

to je men čist too much! bom ji dala pa dvojne termo pa bo lik tko toplo ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Tale dež mori do konca, danes spet ne bova mogli ven. Bova šli sam shopping in thats it. Beda.

hehehehehehe - da te mal pohecam - spet greš na teren user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM MALIM LUMPIJEM, KI PRAZNUJEJO DANES....user posted image user posted image user posted image  še od nas ...

cute ...tukej bom pa še jaz kakšne kupila :)

PRVOAPRILSKA A NE - DOBRA NI KAJ! user posted image user posted image

enako pr nas samo mlekca in je nočka kot mora bit ...

tako UF sem rabila slabo uro da sem se prebila čez napisano in pokomentirala ...zdje mma pa n čas valda mir user posted image user posted image  ne noret po RR prosim ;) mam mal za pospravit ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.4.2009 10:27:50   
Marisha

Koliko pa stane osebna izkaznica?

Za osebno sem dala nekaj več kot 13€

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.4.2009 10:28:38   
PikicaStonoga
Sorry  sem mislila, da ni prileplo ...

aja moj user posted image  je pa od mene eno leto mlajši user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?