|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 22:57:21   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda. 

Tole je pa odlična novica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boste pa kar naenkrat veleposestniki postali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
30.3.2009 23:00:05   
irma78
Uuuuuu, nova stran zame, pa brez štetja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Včasih pa še meni kaj uspe.

Gogabojan vem, da si ti Duracellov zajček in da greš vedno zadnja v mižarevo in skoraj prva vstaneš, samo prejle sem dobila občutek osamljenosti na RRju.

Prav škoda mi je, da se jutri ne bomo videli. No ja, saj bodo še priložnosti, pa še bolje je, da se jaz malo pozdravim, da ne bi slučajno vas in vaše sončke kaj okužila.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
30.3.2009 23:01:09   
irma78
Evo, spet samo moji posti.

Prav boring!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
30.3.2009 23:05:21   
Lovely
Laknerš, kupili smo dva lončka, enega 3+ in enega 6+ v BC v BTCju. Možeka pa itak prpelji user posted image . Pa user posted image  za uradno vajine nepremičnine. Super! Držim pesti da ne bo davka na nepremičnine, sej so s popisom itak vse zafurali user posted image

Mi2 greva pa zdajle ajat, Inya je že v deželi ninanana od cca 20.30h. Se vidimo jutri, ponavadi meni ne rata pred srečanjem na RR.

Nočko.

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
30.3.2009 23:06:19   
Lovely
Irma, sem mislila, da maš že nov avto pa vidim da si svojega prodala zdaj pa te čaka nakup user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
30.3.2009 23:06:31   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Evo, spet samo moji posti.

Prav boring!!!

Ja jaz ne vem kaj se dogaja zadnje čase tu na RR. Skoraj nobena nič ne piše. Saj se vidi da dež pada, pa da smo vse lene.

Pa k je sonček, vse hitimo čimprej vse napisat, da gremo ven. Pol pa vse pisati dogodivščine ki so se zgodile.

Zato je bilo prej bolj gostouser posted image user posted image user posted image zdaj pa tako redkouser posted image user posted image user posted image . Pa še večina jih spi že.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
30.3.2009 23:10:59   
irma78
Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila.

Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
30.3.2009 23:12:17   
suzy124
 grem pa tud jaz spat
lahko noč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
30.3.2009 23:13:55   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Irma, sem mislila, da maš že nov avto pa vidim da si svojega prodala zdaj pa te čaka nakup user posted image

Ja na žalost ga še nimam. Svojega sem v soboto prodala, sedaj pa čakam, da mi iz službe pošljejo izpolnjene pole za kredit, in ko bom to imela, potem grem lahko šele na banko po preostale dinarčke za avto in nato po avto. No ja, pa še na CSD se moram v sredo odpravt - morajo tudi oni pole izpolnit. Sem mislila it danes peš, pa mi je vreme to onemogočilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
30.3.2009 23:18:00   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Laknerš, kupili smo dva lončka, enega 3+ in enega 6+ v BC v BTCju. Možeka pa itak prpelji user posted image . Pa user posted image  za uradno vajine nepremičnine. Super! Držim pesti da ne bo davka na nepremičnine, sej so s popisom itak vse zafurali user posted image

Mi2 greva pa zdajle ajat, Inya je že v deželi ninanana od cca 20.30h. Se vidimo jutri, ponavadi meni ne rata pred srečanjem na RR.

Nočko.

Midva sva že prej davek plačevala sama pa čeprav ni bilo najino. Se nama je zdelo fer da če že živiva tu, pol tudi plačava.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
30.3.2009 23:22:28   
gogabojan
Fuuser posted image ing shit.

Mene pa se res fullll smola drži. Ko ima user posted image mladiče, jih ima pa res veliko.

Poleg vseh stvari ki so me pestile in pripetile zadnje čase, sem imela menstro celih 8 dni. Sedaj sem mislila, fu... spet menstra, ker je voda bila čisto krvava. Pa ni menstra ampak ''Petra'' (user posted image user posted image moja ritkauser posted image user posted image ).

Pa je bilo že par dni veliko bolje. Oziroma dva dni. Sm bila pri dr. pa je rekel, da so to kao žulji, ki počijo. Žulji my ass. 

Res nerada pišem o tej zadevi, ampak pač nekam moram povedat. Če povem mojemu, je cel paničen, pa začne filozofirati.

Počasi že razmišljam, da sem nekaj fajn narobe oz. zgrešila v življenju, da me sedaj življenje nazaj tepe.

Ah saj bo bolje, NEKOČ že.user posted image user posted image user posted image

Irma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš mela vsaj fajn kriuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
30.3.2009 23:26:07   
laknerš
No zdej je pa moj možek prišel domov grem pa še jaz spat ozuser posted image ajhope.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
30.3.2009 23:30:20   
irma78
Ah nehaj tako misliti Goga, nič nisi narobe naredila. Življenje te le malo preizkuša, koliko si močna in koliko tegob lahko naenkrat preneseš. Ampaj iz vsega hudega boš odšla le še močnejša, boš videla.

Kar se pa žuljev tiče, se ti bodo pa pozdravili. Sem prepričana. Edino pred laptopom boš mogoče morala malo manj sedet in z nami čvekat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam, bog ne daj, da te ne bi bilo tukaj gor.

Lahko si pa mogoče pomagaš s tistim obročem za sedenje, ki se ga da kupit v Sanolaborju in sem ga jaz imela po porodu, ko me je po šivanju tako bolelo, da sploh sedet nisem mogla.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
30.3.2009 23:33:05   
gogabojan

Ah nehaj tako misliti Goga, nič nisi narobe naredila. Življenje te le malo preizkuša, koliko si močna in koliko tegob lahko naenkrat preneseš. Ampaj iz vsega hudega boš odšla le še močnejša, boš videla.

Kar se pa žuljev tiče, se ti bodo pa pozdravili. Sem prepričana. Edino pred laptopom boš mogoče morala malo manj sedet in z nami čvekat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam, bog ne daj, da te ne bi bilo tukaj gor.

Lahko si pa mogoče pomagaš s tistim obročem za sedenje, ki se ga da kupit v Sanolaborju in sem ga jaz imela po porodu, ko me je po šivanju tako bolelo, da sploh sedet nisem mogla.

Ampak mene nič ne boli. Pa nič ven ne štrli. Nič čisto nič. Edino ''kakat'' se opravičujem izrazu moram iti večkrat. Lahko pa da zaradi tega, ker me full tišči. Morda pa pojem preveč zelenjave oz. vlakninastih in balastih snovi.user posted image user posted image user posted image Ah ne da bi vedela no.

NIMA VEZE       LIFE GOES ON.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
30.3.2009 23:39:22   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Poizkus št. 2

SLADKE SANJE

user posted image

hvala za predlog moram dat še manci in mojmu v vpogleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
30.3.2009 23:40:17   
janja 27
bom mal težila in odgovarja bo prej konc straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
30.3.2009 23:40:53   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

Tudi jaz sem to včeraj zasledila, samo imam pa problem, ker so v istem terminu tudi Odvetniki na popTv, ki jih tudi rada gledam in imam problem, kaj naj gledam. Pa še z vami ponavadi zvečer čvekam, tako da imam čisto preveč stvari za počet na enkrat. user posted image user posted image user posted image

sej si lahko SW in glddaš vse naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
30.3.2009 23:43:27   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

I R M A  is in the haus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes.

Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla.

Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ena pesmica gre tako.

Pluj, pluj barčica,
nežno čez vodo,
veselo, veselo, veselo, veselo,
kako je to lepo.

No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih.

mislila si tole  jaz jo imam doma je od mance.....pojoča knjigica full je dobra....mi znamo že vse napametuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
30.3.2009 23:44:54   
janja 27

Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda. 
ž

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo zate in to že drugič danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
30.3.2009 23:45:38   
janja 27

I R M A  is in the haus.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes.

Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla.

Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ena pesmica gre tako.

Pluj, pluj barčica,
nežno čez vodo,
kako je to lepo.

Kuhaš ali kihaš????user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponavlja moje napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz kiham ona kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
30.3.2009 23:46:06   
irma78

mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam..user posted image user posted image

Tudi jaz sem to včeraj zasledila, samo imam pa problem, ker so v istem terminu tudi Odvetniki na popTv, ki jih tudi rada gledam in imam problem, kaj naj gledam. Pa še z vami ponavadi zvečer čvekam, tako da imam čisto preveč stvari za počet na enkrat. user posted image user posted image user posted image

sej si lahko SW in glddaš vse naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je naziv SW že oddan, pa tudi jaz si ga ne zaslužim. Sem preveč len človek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
30.3.2009 23:46:20   
gogabojan
Hahaha sem zdaj naredila kviz na FB, ki mi je pisan na kožo. Hahaha

Sem kvizirala koja cura si iz Sexa i grada.   Samantha Jones user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opis:

Kao i Samantha, ti si slobodna ženska koja voli sex i ne stidi se to reći naglasuser posted image user posted image user posted image . Ne možeš popamtiti sve svoje ljubavnikeuser posted image user posted image user posted image ! Ljubav i brak su riječi koje ne postoje u tvome rječnikuuser posted image user posted image user posted image ! Tvoj moto je: Što veće-to boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Izgledaš jako atraktivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Biraš posao u kojem se možeš zabaviti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn ane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
30.3.2009 23:47:09   
janja 27

Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila.

Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim.

se ti rola od alkoholauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej cviček je pa res eno švoh vinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da tebi tvoj ni nalažč naštimal da bi se ti mal user posted image user posted image user posted image brolalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
30.3.2009 23:48:18   
irma78

I R M A  is in the haus.

Ena pesmica gre tako.

Pluj, pluj barčica,
nežno čez vodo,
kako je to lepo.

mislila si tole  jaz jo imam doma je od mance.....pojoča knjigica full je dobra....mi znamo že vse napametuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Točno tole. Res je fulllllll dobra. Sem jo videla pri Nikovem bratrancu in sem rekla, to pa mi moramo imeti in sem jo toliko časa iskala, pa sva jo včeraj končno najdla. Samo ni pa ravno poceni - 25 EUR - to je skoraj polovica Goginega vozička. Halooo!!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
30.3.2009 23:48:20   
janja 27

Mislim, da je naziv SW že oddan, pa tudi jaz si ga ne zaslužim. Sem preveč len človek.user posted image user posted image user posted image

ja ja oddan je bil meni ampak si ga lahko delim s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?