Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:35:14
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Aja pa še to moram povedati. Babico po očetovi strani nisem dobro poznala, ker je umrla ko sem imela 2 leti. Je pa babica imela sestro, ki smo njo klicali babica, čeprav ni bila taprava. Je rekla da jo tako kličemo zato, ker z očetove strani nismo poznali ne dedija ne babice. Je pa danes umrla v spanju. Ne morem verjeti. Zdaj pa res nimam nobene babice več. Dedijev pa nisem niti nikoli poznala. But life goes on. Moje iskreno sožalje. Ampak, če mene vprašaš je to najlepša smrt. Se nič ne matraš ampak samo lepo zaspiš. Jaz bi si tudi tako želela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:47:23
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A ni luštno? Je tole nardila moja nečakinja, Tijanina sestrična :) Dans pa muloti že res vse znajo :) Ohhhh kako lepo. Jaz bi tudi kaj takega imela. Moram poslat Nikovemu bratrancu in sestrični - mogoče še onadva kaj podobnega ustvarita. Res zelo lepo. Koliko je pa stara Tijanina sestrična?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:51:24
|
|
|
|
gogabojan
|
I R M A is in the haus.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 21:55:00
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 mam za pomit po tleh, pa likat..ma likala bom verjetno zvčer k bom gledala razočarane gospodnije....včeri pa sem zasledila če je kateri všeč je na kanala 4 sezona talentov v belem...full rada gledam.. Tudi jaz sem to včeraj zasledila, samo imam pa problem, ker so v istem terminu tudi Odvetniki na popTv, ki jih tudi rada gledam in imam problem, kaj naj gledam. Pa še z vami ponavadi zvečer čvekam, tako da imam čisto preveč stvari za počet na enkrat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:00:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ohhhh kako lepo. Jaz bi tudi kaj takega imela. Moram poslat Nikovemu bratrancu in sestrični - mogoče še onadva kaj podobnega ustvarita. Res zelo lepo. Koliko je pa stara Tijanina sestrična? Ona je v 8. razredu, njen brat pa v 5. pa obadva že delata s tem programčkom sam še nisem vprašala kako se imenuje ...BOM :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:01:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ohhhh kako lepo. Jaz bi tudi kaj takega imela. Moram poslat Nikovemu bratrancu in sestrični - mogoče še onadva kaj podobnega ustvarita. Res zelo lepo. Koliko je pa stara Tijanina sestrična? Ona je v 8. razredu, njen brat pa v 5. pa obadva že delata s tem programčkom sam še nisem vprašala kako se imenuje ...BOM :) opa popravek njen bratec je 4. razred ... ;) programček je pa PHOTOSCAPE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:02:26
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Hvala suzy. Je moj reku da je kratek recept in naj takoj naredim enega. HAHA itak da bom zdaj jaz zavihala rokave. Kuku še katera tu????? Saj je hitro gotovo pa še dobro Če boš pa delala pa povej če ti je dobra
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:04:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Katere vse pa pridete jutri? Jaz pridem. Midva z Nikijem žal ne, ker nimava avta. Se bomo pa naslednji teden videle, ko bom imela mogoče že novega.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:08:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan No da vam povem kako je na testih: Alergija: - mleko imamo - jajca imamo - arašidi imamo - pršice imamo - jagodičevje imamo - lešnik imamo - cvetni prah imamo Hecam se. Zdaj ne bo grozno, k boste zvedele resnico. Res imamo alergijo. Imamo pa na jajca in na arašide (fulll burno reagiral). Sam v sredo in četrtek in petek jedla jajčka pa ni tamal imel nikakršnih flekcov. So nam še kri vzeli, da bodo fajn stestirali, ker ZAME OZ. JAZ MISLIM da je morda koža tak reagirala glih pr jajcu zato, ker je tam zdraven mel tudi piko k se kao mora pokazati alergija. Al pa jaz to samo upam. Hvala bogu nismo alergični na žitarice in na mleko. Škoda da smo na jajca. Ampak bo že. Sam da je mleko in kruh OK. Sem pa mal žalostna zaradi tega. Pa tak priden je bil, ko so ga špikali tam. Ni čisto nič jokal, sam čuknjeno je gledal tisto sestro, ki ga je ščipala. Potem pa se je smejčkal. Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat. JAJCA IN ARAŠIDI - potrjena alergija. Žita in mleko nismo. Je pa mama me potolažila, da smo glavni dve stvari dali skoz brez alergij. Je rekla da je lažje živeti brez jajčka kot pa brez mleka in kruha. Aja una je rekla, da moramo paziti kombinacijo hrane, ker določena živila se ujemajo z alergijo jajc in arašidov. Tako da NO WAY jagode, hruške, svinjsko meso Je pa rekla da je tudi možnost, da bo s časom dobil lahko kako alergijo na pršice, glede na to, da jih moja rodbina ima, in nevem kaj je še bluzila. Evo spet roman Res lep in zelo ugoden voziček si kupila. Grozno, da imate alergijo, ampak kot je že tvoja mama rekla, HB da na mleko in na žitarice ni alergičen. Brez jajc in arašidov ni problem živet - mi jajc skorajda na jemo, pa čisto lepo živimo. Aja, pa držim pesti za stanovanje.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:11:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek gogabojan, voziček je res lep! tud men je všeč :) IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat. zakaj pa ne gre zraven noter??? joj škoda za alergijo :( :( :( Not ni šel, ker je to bilo nekje v privat hiši, neka Vodušček-ova. Pa je bilo vse tam nekje ozko. Pa je rekel, da bo že vzunaj počakal. Je šel na cigaret . V laboratorij mislim. Tam pri zdravnici pa ga je pregledala. Hvala za :( :( :( VSEM HVALA ZA SOŽALJE. Ta Voduškova je pa Nikova pediatrinja. Je sicer kar dobra, čeprav kot sem mislim da že enkrat napisala, se ji zdi vse kar ji rečem da je z Nikom narobe, da ni nič posebnega. je pa baje priznana alergologinja, tako da upam, da bo Rokiju vse pravilno ugotovila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:13:33
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Dan. Sem čisto na hitro prebrala kaj se kaj dogaja pri vas. Pri meni je nekaj novega. Nisem . Test negativen. Jutri pridem v Areno. Po kavici grem še nekaj v BoF pogledat pa v BC. Ves dan je bila živčna vojna, sem hotla it z Inyo shopping pa zaradi dežja no way, je lilo fuuuul. No in sem morala moža čakat iz službe, da je prinesel test... So se mi pa taki filmi vrteli. Najhujši je bil kako na sprehod z Inyo tok majhno, dojenčkom in Larsom sama. O maj gad. No, zdaj je more konec. In lahk normalno živim naprej Čestitke, da nisi . Si se verjetno kar oddahnila, a ne???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:14:37
|
|
|
|
laknerš
|
Jest pa mogoče pridem celo zmožem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:19:32
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Cukrček, tale tvoja Inya. Ta prava babnca, ki že sama iz šalčke pije Res cute, je že prava velika dečva.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:20:29
|
|
|
|
zvezda17
|
lep pozdrav mamice po dovgem casu vam malo spet pisem s tianom se imava zelo lepo uzivava da kar ne najdem casa da bi kaj veliko pisala kdaj pa kdaj vas preberem in vidim da ste zelo pridne s pisanjem kako se kaj ze uvajate v gosto hrano midva se dojiva in jeva gosto hrano z velikim zanimanjem kaj jim kaj ze dajete za jest kako pa kaj pripravljate kaksne omakce ali pa minestrice zelenjavne 8.4.imava 3.cepljenje ima pa ze 9.5kg in je velik 74cm imejte se lepo se naprej ker bo se prehitro konec lepega ko smo lahko z nasmi soncki skupaj cev dan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:23:37
|
|
|
|
mbd0411
|
Da še jaz kako pametno povem no Jaz mojemu že kak mesec zraven dajem alpsko mleko.Najprej 1,6 brez laktoze,potem pa 3,5.Nobene alergije.Dajem tudi skutko,pa je bp.Seveda še je mleko-hipp,sam včasih dodam alpsko.Ni problemov.Tudi jabolko,malo banane,drgač pa po večini zelenjavo,jo ima rad.In sok pije,ker težko kaka.Od Allete ali pa frutek,hipp....Malo mešam.Nad temi kašicami od Milupe in hipp,ki se z vodo mešajo-riževe...pa ni navdušen. Pa kar 4 imam odprte,ker probujem .Bo že pojedel. Danes je bil tako priden,pa veliko je spal.Ponoči še vedno parkrat vstanem.Do zdaj je samo 1x spal celo noč Pa še takrat je imel prvič vročino,ki je kot je prišla tudi izginila. Goga..Tudi moje sožalje. HB da le ni alergičen na vse,brez jajc se pa da prežvet.verjtno to z leti mine.Jaz sem bila na jajce,suhomesnate izdelke,jagode...pa je minilo. Vozičej je super.Nekaj receptov iz kulinar.slo.sem preizkusila.Odvisno kaj imate radi.Sladko bolj ali manj?Sočno ali bolj kekse... Lovely,če si ti vesela,da ni +,potem smo me tudi.Res,lani smo pa vse trepetale,da bomo zagledale +,vsaj jaz. Upam,da dež že mine,ker se mi bo zmešalo noter. lahko noč.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:23:38
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Evo, ko je že ravno govora o kužkih, vam prilagam slikico, ki sem jo ravno dobila po mailu ena izmed 4 korenjakov bo naša Aja (si jo bom šla v soboto izbrat) . http://www.shrani.si/?c/D4/gahCZN0/pinci--.jpg Lep pozdravček, Marisha O kakšni cortki so teli kužki. Ko gledam slice maldičkov, imam kar željo, da bi spet imela enega mladička. Pa imam že doma dva velikana. Najbolje, da odprem doma pasji hotel ali pa zavetišče. Sem itak čisto nora na pse.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:30:15
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest pa mogoče pridem celo zmožem. Če vam je prav. Seveda!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:32:59
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan I R M A is in the haus. Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes. Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla. Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala ). Ena pesmica gre tako. Pluj, pluj barčica, nežno čez vodo, veselo, veselo, veselo, veselo, kako je to lepo. No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:38:19
|
|
|
|
irma78
|
Sedaj ima pa IRMA monologe. Sem se že malo navadila na tole nočno samevanje. Pozabila sem vam še povedat oz. napisat, da sem danes Niku dala kašico s krompirjem in bučkami, pa mu nikakor ni šla dol. Ker sem pa zraven jaz en jogurt jedla, pa sem dala njemu eno žličko, mu je bilo tako dobro, da sem mu dajala vsakič po dve žlički kašice in eno jogurta in tako je pojedel toliko kot sem mu pripravila. Sem se bala, da ga bo kaj zvijalo, pa ga ni nič. Edino kakal ni danes nič (ponavadi 1-2krat na dan), tako da ga je lahko nekaj od tega zaprlo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:41:52
|
|
|
|
laknerš
|
Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:42:30
|
|
|
|
gogabojan
|
Joj zdaj sem se spomnila. Moj pa obožuje špinačo. Jaz pa imam doma zdaj novo zaposlitev. Moram narediti neke letake za v kaslc s sliko in napisom. madona me to veseli. Ustvarjanje in slikanje, in pisanje, in urejanje za računalnikom. Ker vem da V TEM SEM DOBRA oz. ODLIČNA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:43:45
|
|
|
|
gogabojan
|
Irma moram pa ti povedati, da nisi sama zvečer tu gori. Zadnja grem jaz spati. Drgač ne gre. Ne morem in ne morem prej zaspati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:44:23
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:45:14
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan I R M A is in the haus. Ja točno tko. Dopoldne sva z Nikijem prespala (jaz nekaj smrkam in kuham (moj tudi, čeprav je šel v službo) - res ne vem kaj je bilo Niku, še nikoli ni toliko spal kot danes. Popoldne smo šli pa z dragim in malim malo naokrog - na Vič sesalec dat popravt, pa v Podsmreko svečko za kosilnico kupit, pa v center v knjižnico in na kavo, na koncu pa še v Merkur, Obi in Supernovo. Sva iskala kakšno veliko plastično škatlo s koleščki za Nikove igračke (po možnosti s Pujevimi slikicami gor) pa je nisva našla. Pa v Turbo Limač sva nesla eno Nikijevo igračko zamenjat, ker ni delala. Gre pa za eno knjigico z otroškimi pesmicami, ki jih tudi lahko poslušaš in poješ zraven (joj tole sem pa dobro opisala ). Ena pesmica gre tako. Pluj, pluj barčica, nežno čez vodo, veselo, veselo, veselo, veselo, kako je to lepo. No, na koncu smo šli pa še v kitajsko jest in prišli domov ob osmih. Kuhaš ali kihaš????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 30.3.2009 22:55:46
|
|
|
|
irma78
|
Joj, sedajle mi pa spet RR ni delala. V glavnem KIHAM ne kuham, hvala ker si opazila. To je pa tako, če gleda človek v tipkovnico in ne na ekran, ker ne znam slepo oz. desetprstno tipkat. No, saj kuham tudi (skoraj vsak dan), čeprav ponavadi bolj ali manj isto, ker se mi ne da razmišljat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?