Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:39:55
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Hej punce jest pa komaj čakam jutrišnji dan. Greva z dragim k notarki, ker sta se tast in iašča končno odločila da nama prepišeta hišo in parcelo ter nekaj gozda.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:41:57
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Sedaj ima pa IRMA monologe. Sem se že malo navadila na tole nočno samevanje. Irma, jaz bi ti z veseljem družbo delala, sam k ti takooooo pozno prideš gor na RR, da jaz ponavadi takrat že sanjam.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:43:46
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ja jaz ne vem kaj se dogaja zadnje čase tu na RR. Skoraj nobena nič ne piše. Saj se vidi da dež pada, pa da smo vse lene. Gogabojan, tudi ti si se zadnje čase kar precej umirila, veš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:45:53
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj kaj sem pa jaz sedajle naredila. Sem bila žejna in se mi je zaluštalo malo Coca-Cole. Jo imam v hladilniku, ker moj dragi rad meša pivo s Coca-Colo. Torej odprem hladilnik, vzamem ven Cocacolino plastenko in nagnem kar iz flaše. In kaj ugotovim, da okus ni od Coca-Cole temveč od vina. Sem pozabila, da imamo v hladilniku v Coca-Colini plastenki tudi dolenjski cviček. Jao meni, jaz pa nagnem in sem gotovo naredila enih pet požirkov na eks tega vina. Meni se oćitno že rola in je najbolje, da se spat odpravim. Jaz sem enkrat na ta način kar nekaj požirkov sadjevca popila, k je bil v plastenki od vode. Je bilo to sredi noči in sem se zjutraj zbudila z rahlim mačkom.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 7:58:41
|
|
|
|
Pšemek
|
No, pa sem skozi... Sem vse pokomentirala, razen pri sadju in zelenjavi sem se raje vzdržala, da ne bi kakšne neumnosti napisala. Zdej grem pa par faxov poslati, da mojemu ne bo treba toliko delati... Aja, je šel danes spet delat, ker se je že bolje počutil...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:21:23
|
|
|
|
mbd0411
|
Kaaaaaaajjj naj kuuuham????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:21:41
|
|
|
|
čebelka77
|
DOBRO JUTRO!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:23:07
|
|
|
|
čebelka77
|
Mi smo mel včaraj polnjene bučke, njami. Mogoče se ti zdi zanimiv predlog
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:23:19
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Kaaaaaaajjj naj kuuuham???? Jaz bom danes kuhala njoke s pršutom in šampinjoni, če ti to kaj pomaga...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:27:48
|
|
|
|
jolly123
|
jaz pa makarone, ker mam čist prazno zalogo vsega...moram mal v nabavo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:30:54
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Kaaaaaaajjj naj kuuuham???? Jaz bom danes kuhala njoke s pršutom in šampinjoni, če ti to kaj pomaga... jaz sem pa njoke s pršutom, sladko smetano in parmezanom ( pa brez šampinjonov) včeraj skuhala danes pa testenine na hitrico- jih moj obooooožuje; s papriko in hrenovko Dobro jutro jaz sem pa danes čist povožena- ne bolana, ampak takooooo utrujena. Zgleda sem mal naveličana vsega. Večino dneva sem sama s tamalo, da bi kam šla, se mi pa ne da . V nabavo bi blo treba, pa če hoče moj kaj delati, moram Neli dat v varstvo, pa nimam kaj veliko ponudb. Upam, da zberem energijo, da prideva vsaj do Arene. A ob 11h?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 8:32:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:34:34
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki. RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba. Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah. HVALA Pšemek bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč. ŠE KAK RECEPT PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oz. naslov recepta prosimmmmmmmmmmm Jaz imam tud najrajši kake sočne biskvite ali rulade, al pa tud kak štrudel. Za rulado imam en recept, ki je z kislo smetano in ni fejst sladko ampak fajn sočno in meni osebno fulll dobro. Če te zanima ti ga lahk napišem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:37:08
|
|
|
|
čebelka77
|
ne znam čist dobr še tega, any way: GOGABOJAN strnjenka je ful lahka za nardit, rabiš točno 15 min, pa ful je dobra, če te zanima, povej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:44:30
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jaz sem pa danes čist povožena- ne bolana, ampak takooooo utrujena. Zgleda sem mal naveličana vsega. Večino dneva sem sama s tamalo, da bi kam šla, se mi pa ne da . V nabavo bi blo treba, pa če hoče moj kaj delati, moram Neli dat v varstvo, pa nimam kaj veliko ponudb. Upam, da zberem energijo, da prideva vsaj do Arene. A ob 11h? Meni se tudi včasih kar nikamor ne da, pa se pol samo sebe v rit brcnem in "prisilim", da se nekam odpravim, seveda z Nejko. Pa mi je pol vedno takoooo dobro zunaj.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:54:37
|
|
|
|
čebelka77
|
zdaj sem vse prebrala, še poslovim se pa šibam v šoping za pirhe. Lepo kofetkajte danes pa se oglasim še pop. BAY BAY
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 8:54:42
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jaz sem pa danes čist povožena- ne bolana, ampak takooooo utrujena. Zgleda sem mal naveličana vsega. Večino dneva sem sama s tamalo, da bi kam šla, se mi pa ne da . V nabavo bi blo treba, pa če hoče moj kaj delati, moram Neli dat v varstvo, pa nimam kaj veliko ponudb. Upam, da zberem energijo, da prideva vsaj do Arene. A ob 11h? Meni se tudi včasih kar nikamor ne da, pa se pol samo sebe v rit brcnem in "prisilim", da se nekam odpravim, seveda z Nejko. Pa mi je pol vedno takoooo dobro zunaj. saj vem, da bi se morala tud jaz, ampak kar nekaj jokam brez razloga- očitno kakšna spomladanska-poporodna depra; najboljš, da najprej v Areno, pol pol pa na tržnico po burek- pa bo svet lepši
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 9:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:02:03
|
|
|
|
Pšemek
|
afnica mala, kar pojdi v Areno, te bodo punce mal v boljšo voljo spravile. Paše it mal v družbo, pa malo okolje spremenit, pa razmišljat še o čem drugem kot samo o .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:19:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest pa mogoče pridem celo zmožem. Če vam je prav. Seveda!!! Ja itak! Mene ne moti! :) lovely IMAM avto, tko da pridem! :) Hvala vseeno, da si me bila pripravljena prit iskat ... IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 jaz pa makarone, ker mam čist prazno zalogo vsega...moram mal v nabavo. ma dej jaz že 14 dni govorim, da mrova v nabavo ...še mal pa bomo živeli samo od vode samo sama se s Tijano res ne mislim spravit v nabavo, slupej pa nimava časa, ker moj med tednom prepozno pride in ne moreva znjo, med vikendom smo pa delali na bajti cele dneve zdej je pa spet teden shit no ... afnica mala, ja PRIDI! Drugače pa DOBRO JUTRO! Sper sem spala do 8.40 - ne vem kaj je naši zadnje dva dni, jo je ura malo zvešala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:24:48
|
|
|
|
jolly123
|
Mah dej spravim otroka spat in se mi trikrat obrne okol in pase kravice. Sem kar obupala in ga vzela ven. Itak mi bo čez pol ure tulil ves zaspan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:29:47
|
|
|
|
Marisha
|
Hej, bejbe, spet ste full naklofale , no sej je prav tako . Mi smo spali ok, le Markec se je ob 1h zbudil, ker je bil spet čist moker in sem ga mogla previt pa še njegova postelja je bila mokra, tako, da se je potem veselo k nama stisnil in smo vsi zaspali, kot polhi . Janja27, mi bomo dobili eno full hudo mrcino , ki jo moj imenuje "kavč pes" no v resnici je pa Pinč . Laknerš; full super, da sta se tašča in tast tako odločila . Tudi midva sva na takšen način prišla do stanovanja, ker drugače sploh ne vem, če bi kdaj imeli čisto svoj domek . Midva danes ne prideva v Arena, bova pa naslednjič. Lep pozdravček, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:32:11
|
|
|
|
afnica mala
|
larkneš- na katero ime je Neli krščena? Pri nas nekaj težijo zaradi krsta, pa sva jim rekla, da ni problema, sam midva ne greva z župnikom se menit in poslušat pametovanje- naj zrihtajo, pa bova jo pripeljala, pa me zanima na katero ime?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 9:34:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:41:37
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mah dej spravim otroka spat in se mi trikrat obrne okol in pase kravice. Sem kar obupala in ga vzela ven. Itak mi bo čez pol ure tulil ves zaspan Ej, men je to zmeraj delal, prejšnji teden je pa pogruntal, da lahko da tudi glavo med roke in počiva oz. zaspi. Saj veš, tko kot to znata Tijana in Hana No evo že tuli Ja Tijana pa Hana res obvladata...upam da tudi naš pogrunta. zaenkrat samo glavo tišči v jogi in se dere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?