irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan No da vam povem kako je na testih: Alergija: - mleko imamo - jajca imamo - arašidi imamo - pršice imamo - jagodičevje imamo - lešnik imamo - cvetni prah imamo Hecam se. Zdaj ne bo grozno, k boste zvedele resnico. Res imamo alergijo. Imamo pa na jajca in na arašide (fulll burno reagiral). Sam v sredo in četrtek in petek jedla jajčka pa ni tamal imel nikakršnih flekcov. So nam še kri vzeli, da bodo fajn stestirali, ker ZAME OZ. JAZ MISLIM da je morda koža tak reagirala glih pr jajcu zato, ker je tam zdraven mel tudi piko k se kao mora pokazati alergija. Al pa jaz to samo upam. Hvala bogu nismo alergični na žitarice in na mleko. Škoda da smo na jajca. Ampak bo že. Sam da je mleko in kruh OK. Sem pa mal žalostna zaradi tega. Pa tak priden je bil, ko so ga špikali tam. Ni čisto nič jokal, sam čuknjeno je gledal tisto sestro, ki ga je ščipala. Potem pa se je smejčkal. Ko pa mu je morala kri vzeti, je pa fulllllllllll jokal (je moj reku, k je čaku v čakalnici), da mu je bilo kar težko pri srcu (una sestra ni najdla žilice, ker je kao PREDEBEL halooooooooooo prosim, kr neki). Pa mu je z iglo brskala po rokici oz. zgornji strani dlani - če razumete kaj mislim povedat. JAJCA IN ARAŠIDI - potrjena alergija. Žita in mleko nismo. Je pa mama me potolažila, da smo glavni dve stvari dali skoz brez alergij. Je rekla da je lažje živeti brez jajčka kot pa brez mleka in kruha. Aja una je rekla, da moramo paziti kombinacijo hrane, ker določena živila se ujemajo z alergijo jajc in arašidov. Tako da NO WAY jagode, hruške, svinjsko meso Je pa rekla da je tudi možnost, da bo s časom dobil lahko kako alergijo na pršice, glede na to, da jih moja rodbina ima, in nevem kaj je še bluzila. Evo spet roman Res lep in zelo ugoden voziček si kupila. Grozno, da imate alergijo, ampak kot je že tvoja mama rekla, HB da na mleko in na žitarice ni alergičen. Brez jajc in arašidov ni problem živet - mi jajc skorajda na jemo, pa čisto lepo živimo. Aja, pa držim pesti za stanovanje.