|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 18:33:08   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce,

dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki.

RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba.

Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj user posted image  fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
30.3.2009 18:35:22   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1
danes je FRAISER, za tiste, ki jih zanima....na SLO 1 al pa 2 okol 21.30 se mi zdi....

way to late for me!!!

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.3.2009 18:36:09   
suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gogabojan, user posted image  za alergije. Od moje kolegice mala je imela tudi alergijo na jajca a je izzvenela do dopolnjenega 1. leta. Tako da kar mirno s tem. Res dobro, da ni še na kaj drugega.

Mah ja no. Sam sem vesela, da ni alergičen na mleko in na žitarice. Bomo že brez jajčk.

Pa saj mu je moj zadnjič dal (kao ni vedel) jajčka mal papat, pa ni bilo res nobene reakcije do sedaj. Tak da user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo videli kaj bodo krvni testi pokazali.

Škoda za alergijouser posted image user posted image , je pa res boljše da če je že na kaj da je na jajce kot pa na mleko.
Kako dolgo pa čakate na krvne teste?

Izvide dobimo v roku 10 - 14 dni.

Me je zanimal kako dolgo, ker tud jaz čakam na rezultate pa se mi je zdel 14 dniuser posted image user posted image kr dolgo pa vidim da ti tud tak dolgo čakašuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4003
30.3.2009 18:36:22   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Punce,

dajte mi povejte kak recept za biskvite ali piškote, ker jaz nimam idej. Pa nevem, kateri so dobri na kulinariki.

RES PROSIM, povejte kateri so dobri, ker jih moram narediti za naše babnice iz joba.

Za piškote ti ne bi znala svetovat, ker jih ne pečem, ker moj user posted image  fuuuuuul vzorcev prinese. Sladico pa jaz najraje naredim (in pojem) pijano nevesto. Recept je tudi na kulinariki. Je enostavna in hitra za naredit, pa sočna je, kar je meni ful pomembno pri sladicah.

HVALA Pšemek

bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč.

ŠE KAK RECEPT PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oz. naslov recepta prosimmmmmmmmmmm

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
30.3.2009 18:45:50   
suzy124

Punce,

HVALA Pšemek

bom pogledala recept. Saj biskviti so bolj sočni, zato pa sem vas prosila za pomoč.

Jaz imam tud najrajši kake sočne biskvite ali rulade, al pa tud kak štrudel.
Za rulado imam en recept, ki je z kislo smetano in ni fejst sladko ampak fajn sočno in meni osebno fulll dobro. Če te zanima ti ga lahk napišem.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4005
30.3.2009 18:53:34   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Punce,

HVALA Pšemek

Jaz imam tud najrajši kake sočne biskvite ali rulade, al pa tud kak štrudel.
Za rulado imam en recept, ki je z kislo smetano in ni fejst sladko ampak fajn sočno in meni osebno fulll dobro. Če te zanima ti ga lahk napišem.user posted image user posted image user posted image

Ja prosila bi te ja.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
30.3.2009 18:57:33   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evo, pa še ena slikica, ki kaže kaj lahko naredimo s Tommee Tippee kozarčki za pit. Stran jih lahko fliknemo k je taprava šalčka najbolj zanimiva...

user posted image

Lovely kje si jih pa kupila (vprašaj) Jest sem jih ful iskala pa jih nisem našla.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
30.3.2009 19:02:08   
Marisha
Uf, Gogabojan a ti je "cuker padu", men tudi in sem ravno zmazala eno lešnikovo čokolado user posted image .

Lovely, tudi Mark že veselo pije iz kozarca, ampak se mu tolk mudi, da se mu potem zaleti user posted image user posted image .

Evo, ko je že ravno govora o kužkih, vam prilagam slikico, ki sem jo ravno dobila po mailu ena izmed 4 korenjakov bo naša Aja  (si jo bom šla v soboto izbrat) user posted image user posted image .

http://www.shrani.si/?c/D4/gahCZN0/pinci--.jpg

Lep pozdravček,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 4008
30.3.2009 19:09:52   
suzy124
Gogabojan ti napišem sam zdle ne morem več mi user posted image tečka in ga morem animirat.
Takoj ko bom lahk ti napišemuser posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
30.3.2009 19:27:42   
janja 27
čveke čveke čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste me nsmejale z vašimi postu

goga user posted image user posted image user posted image da mate alergijo po drugi strani pa user posted image user posted image user posted image da boš vedela kaj mu ne dat in bo srečko veseljačk naprej in ne bo flekic po obrazu
voziček je mega , kje si ga kupla mi je barva full full všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely user posted image user posted image za -. kolk si bla nervozna k si čakala rezultatuser posted image user posted image user posted image po moje si je tud tvoj oddahnil pred vrati da mu nlo treba bežat pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa inyi za pitje iz skodelice to vsi radi delajouser posted image user posted image user posted image sam da ni flaša

suzyuser posted image user posted image user posted image za obratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marisha kake pasme bo tvoj psiček??

mi bomo tud nabavli kužija ma še ne vemo kaj in kako , bo pa v pesjaku zunaj v kučici...mam full velik vrt........kak predlog kaka pasma???

mi smo skuhali mineštro ma kaj k je bla pašta bojša tko da je jedla eno žličko pašte eno žličko mineštreuser posted image user posted image user posted image

sem pa poguntalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam čas ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tko k ti otrok preveč spi, tavečja pa je z atijem na vrtuuser posted image user posted image user posted image user posted image no v glavem če smo pridne čveke in v dveh dneh naklofamo še 40 strani napolnimo lih mesec dni od odprtja drugega dela

tko da bejbe

v A K C I J O

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blablablablablablablabla blablablablablabla

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
30.3.2009 19:46:20   
iraira
Gogabojan dobiš še od mene recepte, samo da zvezek najdem v katerem imam napisanouser posted image user posted image user posted image .

Škoda za alergijo, ampak jo je kar dobro odnesel ane. A take krave (op. izrazu) jemljejo dojenčkom kri al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
30.3.2009 19:47:06   
iraira
Janja jaz napadam še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.3.2009 19:47:29   
iraira
Saj je pri 500 al kako?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.3.2009 19:51:04   
suzy124
Orehova ali lešnikova rolada

4 jajce
4 žlice sladkorja
4 žlice mletih orehov ali lešnikov (jaz dam rajši lešnike ker jih imam bolj rada)
1 vanilij sladkor

NADEV
1,5 ali 2 kisle smetane (mala lončka)

Jajce ločiš beljak-rumenjak. Iz beljaka in sladkorja stepeš trd sneg nato ročno primešaš orehe ali lešnike in rumenjak.
Spečeš na peki papirju pri 190C cca 10 min.
Še toplo namažeš s kislo smetano in zaviješ, kr v peki papirju in pustiš da se nasoči.
To je za 1 rolada

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.3.2009 19:59:01   
jolly123
Nič babnice moj otrok je šel spat, grem jaz na kavč pred tv za kako uro, pol pa v mižule. Lahko noč! 

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 20:47:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
30.3.2009 20:52:10   
gogabojan
Hvala suzy. Je moj reku da je kratek recept in naj takoj naredim enega. HAHA itak da bom zdaj jaz zavihala rokave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuku še katera tu?????

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
30.3.2009 20:52:13   
iraira
Punce jaz tudi šibam....še kuhinjo pospravim, ker je kot da bi atomska padla potem pa pred tv malo pa spat. Tamala mi ga nekaj sračka ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image  hoče dudo pa čajčka...,če jo dam pa k sebi v posteljo pa spi kot top. Mislim da sem jo malo razvadilauser posted image , če se takega sploh že da razvadit?

Saj ima prav malauser posted image user posted image user posted image user posted image , zakaj se nebi pri mamici stiskala če je tako fino...pa še mene nič ne moti, ker spim sama na dosti veliki posteljiuser posted image .

Čisto sem zalutala zdaj s tem pisanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vglavnem mamice in user posted image  lepo spančkajte pa lepe sanje in čim mirnejšo nočko vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
30.3.2009 21:07:08   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27
sem pa poguntalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam čas ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tko k ti otrok preveč spi, tavečja pa je z atijem na vrtuuser posted image user posted image user posted image user posted image no v glavem če smo pridne čveke in v dveh dneh naklofamo še 40 strani napolnimo lih mesec dni od odprtja drugega dela

Janja, ni videti kakega velikega interesa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Težka bo v dveh dneh 40 strani. Še posebej, če pomisliš na dejstvo, da bodo Ljubljanske čveke jutri celo dopoldne v živo klepetele in ne tle gor. Je to ful velki minus... Se bomo pa druge toliko bolj potrudile, ane!?

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.3.2009 21:17:10   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

Janja, ni videti kakega velikega interesa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Težka bo v dveh dneh 40 strani. Še posebej, če pomisliš na dejstvo, da bodo Ljubljanske čveke jutri celo dopoldne v živo klepetele in ne tle gor. Je to ful velki minus... Se bomo pa druge toliko bolj potrudile, ane!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.3.2009 21:17:40   
Pšemek
Jaz se bom pa tudi za danes poslovila... Me moj že čaka v postelji... Ampak ne bo danes še nič s slončkanjem (user posted image ), da se ne bi kaj nalezla user posted image . Gre pa njegova tridnevna viroza že k koncu. Je vsakič enako. Prvi dan ga boli grlo, drugi dan ga boli vse, cel trup, ta tretji dan mu pa na nos udari... In zdej ga že slišim, kako kiha in smrka v postelji. No, pa sem čist zabluzila...

Vse kar sem hotela je, da vam zaželim

SLADKE SANJE

user posted image

Evo, Janja, pa še ideja za pasmo...

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.3.2009 21:19:25   
Pšemek
Kam user posted image  je spet slika izginila??????? Probam še enkrat...

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
30.3.2009 21:22:14   
Pšemek
Poizkus št. 2

SLADKE SANJE

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
30.3.2009 21:22:50   
Pšemek
No, pa je ratalo... Zdej pa res šibam...

NOČKO

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
30.3.2009 21:23:50   
Tejčika29
Oj,

Alina je bila danes popoldne malo tečkasta ampak mislim da je utrujena, vreme in to. Sva šle po obiskih...

KAŠICE - jaz uporabljam Hippove, so mi ok, imajo različne tudi tiste za lahko noč, ampak jaz uporabljam zaenjrat samo My first milk pup.
Korenček je pa popoldne pri atiju jedla da je bilo veselje, sem bla ful vesela, jutri ga jemo spet da izključimo alergijo in potem gremo na krompirček, cvetačo... da vse sprobamo pol pa bom začela delat pirejčke mešane.

Tudi AM imam Hippovo 1, dodam pa zaenkrat samo 1x na dan 180 ml ker ostalo še dojim. Postopoma bom umikala moje mleko in zamenjala s celimi obroki npr. kašice ki jo je že dalj časa zdaj... Nič hitenja, lepo počasi.
Saj smo stari komaj 5 in pol mesecev.

Zvečer je Alina tudi naredila obrat iz trebuha na hrbet sama, ampak me žal ni bilo zraven, sem si skočla po pjačko, ah jej pa tako bi jo rada vidla, enkrat ji je že uspelo par tednov nazaj ampak ravno obratno.

Imejte se lepo jutri v Areni, pa da ne boste deža priklicale OK????

Nočko vsemuser posted image ! M.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?