|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
28.3.2009 13:00:40   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj?

Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica)

Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj.

kam pa? tole zveni pa kar velika zadevica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.3.2009 13:03:29   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro punce.

Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
berem in komentiram sproti, ampak upam, da je tole kratkotrjano in da ko pridem do konca, bo že pisalo, da je drugače user posted image user posted image user posted image user posted image NE MOREM VERJET....PO MOJEM PRIDE NAZAJ HITRO, SAMO DA VIDI, KOLIKO VAS POGREŠA, KO VAS RES NI...DRŽIM PESTI....PO MOJEM RES NI RESNO MISLIM, je rekel v afektu....

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.3.2009 13:05:00   
*talcy*
OJLA BABURE joj kolk pišete.....

našemu sem dala danes skutko pa je pojedel še mene kmalu zdravenuser posted image

ne mara zelenjave, sadja , frutka, ničččččččč....evo skutko pojedu........

a ima katera probleme z GH user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.3.2009 13:09:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pa dobro jutro! Moj otrok je prvič v svojem življenju spal do 20 do 7 user posted image  user posted image Spat je šel 15 čez 6, se prvič zbudil ob pol 4 in potem še toliko potegnil user posted image  user posted image  

bravo bravo....vidiš, počasi se uredi....joj se pa dostikrat spomnim na tvoje začetke.....ko je kričal in kričal cele dneve skup....no, vsaj tako se jaz spomnim....mogoče preveč grozno** user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.3.2009 13:11:15   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce, zdaj se je moj premislil in me prosi če se lahko vrne.

Toliko sam da veste kako pa kaj je pri nas.

uf....sem vesela....no vidiš - če prav sledim uram, je trajalo 2.5 ure, da si je premislil? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.3.2009 13:16:20   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Tak, plenice so zlikane, kosilo se kuha in je že skorej gotovo, tretji stroj perila se suši, Nejka je bila že dvakrat nafutrana. Se tok dobro počutim, k sem že toliko naredila, pa se je popoldne šele dobro začelo. Sam kaj, ko sem vedno ob koncu takih dni noooooro utrujena.

ampak občutek je pa fajn, ne?? bravo pšemek......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.3.2009 13:23:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

bravo bravo....vidiš, počasi se uredi....joj se pa dostikrat spomnim na tvoje začetke.....ko je kričal in kričal cele dneve skup....no, vsaj tako se jaz spomnim....mogoče preveč grozno** user posted image user posted image user posted image

Se čisto dobro spomniš tudi jaz še nisem pozabila user posted image user posted image

Zdajle Tajko pančka jaz pa pacam neki za diplomsko, mislim da bom jaz diplomirala šele čez kaki dve leti, sploh ne vem kaj naj napišem, katere podatke uporabit kateri so kar neki...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.3.2009 13:44:33   
Pšemek
Zdajle Tajko pančka jaz pa pacam neki za diplomsko, mislim da bom jaz diplomirala šele čez kaki dve leti, sploh ne vem kaj naj napišem, katere podatke uporabit kateri so kar neki...

Jaz pa spet že dva dni nisem nič za diplomsko naredila. Moram iti spet v knjižnico NUJNO! user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.3.2009 13:54:50   
Pšemek
Lucka, mogoče si že napisala, pa sem spregledala, kako je bilo včerej na cepljenju? Je Val lepo prenesel? Ni bilo nobene reakcije?

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.3.2009 13:59:13   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz pa spet že dva dni nisem nič za diplomsko naredila. Moram iti spet v knjižnico NUJNO! user posted image  user posted image .

Ma jaz kar neki kopiram iz drugih diplomskih in potem vire navajam. Sam ne vem če bodo tako diplomsko sploh sprejeli user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.3.2009 14:04:44   
Pšemek
Sej podatke in informacije moraš črpati iz drugih virov, ampak moraš pa tudi kar precej svojega dodati. No, vsaj jaz si tako predstavljam in pišem na ta način user posted image  Bodo več vedele tiste, ki so že diplomirale.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.3.2009 14:40:47   
jolly123
a ve slišite zvok???

http://www.shrani.si/?2t/tA/1HODfIyH/6mesecev-040.avi

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.3.2009 15:20:33   
janja 27
jolly nič ni slišat

je pa uživač ta tvoj tajko pravi smeškouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
28.3.2009 15:25:05   
iraira

a ve slišite zvok???

http://www.shrani.si/?2t/tA/1HODfIyH/6mesecev-040.avi

Jaz tudi ne slišim zvoka. Je pa čisto vesel tale Tajko tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
28.3.2009 15:37:08   
jolly123
Ma kadar snemam na fotkič se nikoli nič ne sliši, ne vem kaka kamera je to user posted image Ja tukaj smo pa vsi trije peli jaz še plešem v ozadju, pa mu je blo čist noro. 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.3.2009 16:15:19   
Lovely
Hej, kje je Gogabojan?

Inya je pa spala od 11h do 15h user posted image  No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO user posted image

Jaz tudi čakam, da berem kako je Val prenesel pikico in kaj je še kaj novega?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.3.2009 16:55:20   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Hej, kje je Gogabojan?

Inya je pa spala od 11h do 15h user posted image  No ja, če ji paše.... Pol je zmazala 170ml mleka in se zdaj carta pri očku. Zelo rada bi napisala kako veliko sem naredila vmes pa ne morem, ker sem večinoma SPALA Z NJO user posted image

Gogabojan verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s svojim user posted image .

Pravilno si naredila, da si šla počivat z Inyo....delo počakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.3.2009 17:15:58   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Hej, kje je Gogabojan?

Gogabojan verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s svojim user posted image .

Pravilno si naredila, da si šla počivat z Inyo....delo počakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seks spraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.3.2009 17:26:21   
Pšemek
Heeeej! Smo bili kjub oblakom na nebu, na sprehodu po Ljubljani. Je vmes začelo rositi. In ko sem voziček pokrila z dežno prevleko, je nehalo deževati. Sem jo nekaj časa pustila gor in ko sem jo dol vzela, je spet začelo rositi. Itak... Zdej smo že nekaj časa doma, Nejka se spet sama zabava s svojim pingvinom, ati mi pa večerjo pripravlja. Njam, njam... Mam zadnje par dni spet "ta lačno". Bi skos jedla.

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
28.3.2009 18:11:00   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj?

Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica)

Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj.

kam pa? tole zveni pa kar velika zadevica user posted image user posted image user posted image

Na križ oz trtico u bistvu tam vmes.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
28.3.2009 18:34:29   
Lovely
jaz si bom tud še enega dala. Na stopalo, med prsti in nartom. Inya z eno zelo lepo pisavo. Ko shujšam mi bo to nagrada. Jaz prisegam na Johna tetovatorja in njjegovega brata Roberta na Mali ulici čeprav mi karakterno nista blizu...

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
28.3.2009 18:45:02   
PikicaStonoga

jaz si bom tud še enega dala. Na stopalo, med prsti in nartom. Inya z eno zelo lepo pisavo. Ko shujšam mi bo to nagrada. Jaz prisegam na Johna tetovatorja in njjegovega brata Roberta na Mali ulici čeprav mi karakterno nista blizu...

Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
28.3.2009 18:45:25   
PikicaStonoga
Lovely - a si zdej huda name?user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
28.3.2009 18:52:30   
jolly123

Uf dej še meni tako cepivo posodi, da bo čez dan toliko mrknil. danes je bolj slabo spal čez dan, upajmo na boljšo noč.

danes se pa ura prestavi a ne? Jaz upam, da nam to ne bo kakega ritma pokvarilo, zdaj ko končno lahko rečem da mamo ritem. OK dobra stran tega je da bo zjutraj verjetno kako uro kasneje vstal, samo ga bom morala pa tud kasneje spat dat. zdaj gre recimo okrog pol 7 pol bo šel ob pol 8. Kar se pa meni že ful pozno zdi  user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
28.3.2009 18:53:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek user posted image

a že na drugem delamo user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?