gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Nič se ni kuhalo od prej. Sem mu pa rekla, da ga njegovi mene ne marajo. Naprimer oče ločen od mame. Ni do sedaj prišel nikoli obiskati vnučka. Moj pravi da kao zaradi majhnega stanovanja. Ma **** majhen stanovanje. Moral bi ga pridt pogledat in pika. Sestra je ok. Brat. Hmmm. Njegova žena me ni niti poklicala pa čestitala da sem rodila. Njemu ja, meni ne. Niti kako sem ni vprašala. K pa smo jih vabili da pridejo, pa je rekla kao da v ta picajzl ne bo hodila, naj mi pridemo gor. Pa sva omenila to. Je on reku, ja kje pa bi prespali. Pa sem rekla **** materna, saj lahko magari najamemo hotelsko sobo. Čeprav je tašča tu bila čez božične praznike, in so spali pri mojih starših, k majo velikooooooooo prostora. Pa sem mu rekla da njegovi ne cenijo nas. Edino to bi se mu lahko zamerila. Kaj več ne. Aja, pa sem mu rekla, da ne razumem, zakaj jo ne dajo - mamo - na zdravljenje prav tako partnerja, če ima od zdravnika napotnico za odvajanje alkohola v bolnici. In to je to. Sva se skregala zaradi alkohola pri njih in 30 e. Ah, ni me še doletel hud šok. K pa me bo,................. Pa bom že potrpela. Moram zaradi dveh angelčkov. Sploh ne morem verjet - najperej vse lepo in prav potem pa spoka zarad enga prepira ---pa kje ma glavo res no ... kar pa se stanovanja tiče, tud jaz včasih slišim da je majhno in zarad tega nimava dost obiskov, samo so pa vsi prišli pogledat ...to je čist nekej drugega kot pa hodit tedensko na obiske, to se spodobi, pa tud če ej majhno stanovanje ... sicer pa zakaj bi pa mogli prespat? Sej lahko pridejo za en dan, tud če je daleč ...sami izgovori ... Se čisto strinjam s teboj. Nima veze če je majhno stanovanje. MORALI bi priti na obisk. In da so sami izgovori. Mah razmišljam, morda pa njega vse to še bolj muči, ker mu oče in brat nista prišla pogledat otroka. Pa itak da sva midva prva šla dol pokazat dojenčka, ker njegova mama in njen partner nista mela keša. Pa sem rekla, pejd greva vnuka pokazat tvoji mami. Pa smo šli. Sam zato, ker ga imam fulll rada, pa k se je on pogovarju z mamo pa spraševal kdaj pridejo, pa sem videla, da mu je fullllllllllllll težko. Zato sem šla dol z . Pa tega nihče ne ve, da sem si rekla, da bom videla, kdaj bo kdo od njegovih prišel pogledat ROKA. Pa sem videla kako stvar stoji. Mah zgleda da ni imel dosti ljubezni moj. Pa ne zna fajn s čustvi in prioriteto. Punce, ne se več utrujat z menoj. Raje pomislite kak lep dan je, pa da bo odlično družinsko veselje bilo.
|