Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:12:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Zdaj pa res lahko noč, evo ugašam comp ...! NOČKO!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:12:58
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš coccinella zdaj pa končno vem od kod izvira tvoj nick. Ful izvirno. hvala. Kje si pa slišala kaj pomeni. V bistvu ga imam tudi zaradi tetovaže in ker je luškana živalca in seveda ker prinaša srečo. Blo je na TV. Se mi ful dopade. A ti maš tetovirano? jaja na roki (na zgornj strani dlani ;) ), Imam rada tatoo-je ;) A ti imaš kakšnega?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:14:20
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš coccinella zdaj pa končno vem od kod izvira tvoj nick. Ful izvirno. hvala. Kje si pa slišala kaj pomeni. V bistvu ga imam tudi zaradi tetovaže in ker je luškana živalca in seveda ker prinaša srečo. Blo je na TV. Se mi ful dopade. A ti maš tetovirano? če sem prav vidla, med palcem in kazalcem jajaja točno tam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:14:20
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš coccinella zdaj pa končno vem od kod izvira tvoj nick. Ful izvirno. hvala. Kje si pa slišala kaj pomeni. V bistvu ga imam tudi zaradi tetovaže in ker je luškana živalca in seveda ker prinaša srečo. Blo je na TV. Se mi ful dopade. A ti maš tetovirano? Aja saj se spomnim, na roki, a ne? Mater mi sploh ni užgal!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:15:37
|
|
|
|
irma78
|
Pa še nekaj sem pozabila. Joj, me je kar sram, ker sem tako pozna. No ja, se opravičujem ampak vseeno Jolly, vse naj naj za Tajevih šest mesecev.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:15:46
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš coccinella zdaj pa končno vem od kod izvira tvoj nick. Ful izvirno. hvala. Kje si pa slišala kaj pomeni. V bistvu ga imam tudi zaradi tetovaže in ker je luškana živalca in seveda ker prinaša srečo. Blo je na TV. Se mi ful dopade. A ti maš tetovirano? jaja na roki (na zgornj strani dlani ;) ), Imam rada tatoo-je ;) A ti imaš kakšnega? Ja jest ga mam na gležnju (dve vrtnici), pa mam namen še enega na trtici sam še zbiram denar
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:17:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš coccinella zdaj pa končno vem od kod izvira tvoj nick. Ful izvirno. hvala. Kje si pa slišala kaj pomeni. V bistvu ga imam tudi zaradi tetovaže in ker je luškana živalca in seveda ker prinaša srečo. Blo je na TV. Se mi ful dopade. A ti maš tetovirano? jaja na roki (na zgornj strani dlani ;) ), Imam rada tatoo-je ;) A ti imaš kakšnega? Ja jest ga mam na gležnju (dve vrtnici), pa mam namen še enega na trtici sam še zbiram denar Jaz bi si tudi dala enega narest na desno lopatico (kakšnega majhnega hudička), pa se bojim bolečin. Čeprav, če sem porod prenesla, bi mogoče tudi to.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:18:26
|
|
|
|
coccinella
|
full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:19:55
|
|
|
|
coccinella
|
irma78 - pa saj sploh ne boli tako zelo. No mjčkeno že ampak se navadiš. Baje pa najbolj boli na kosti in špehu. Na mišici pa ne.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:23:05
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella irma78 - pa saj sploh ne boli tako zelo. No mjčkeno že ampak se navadiš. Baje pa najbolj boli na kosti in špehu. Na mišici pa ne. Sem imela to namen narediti na 30. RD, pa je šel ta lansko leto mimo, ker sem bila tako zaposlena z Nikijem, tako da ga še ornk zalila nisem, tako da mogoče si pa za 35. RD res umislim kaj takega, seveda če ne bom prestara za take zadevščine.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:23:37
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica) Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:25:03
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica) Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj. ooooooo full dobro
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:26:11
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: coccinella full dobro. Meni je na trtici full všeč. A že veš kaj? Jaz imam pa še enega na lopatici (delfin), ki mi ni čisto všeč in ko bo denar si ga grem popravit, pa še enega na mečih na strani (tribal + marjetica) Ja mislila sem da bi si dala tri vile, eno odraslo in dve mlajši, ki bi predstavljali moji dve hčeri. Mali vili bi sedeli na travi med rožami, odrasla vila (jaz) bi pa lebdela nad njima in ju pazila, kot to počnem sedaj. ooooooo full dobro Mam ful bujno domišlijo sam trenutno nimam denarja ker bi bil precej velik, da bi se dobro videlo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:37:32
|
|
|
|
coccinella
|
Zdaj grem pa tudi jaz spat, sem fullllllll zmatrana. Lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:40:09
|
|
|
|
Dream
|
Tako, prebrala sem vas, ampak ker sem si grozno zaželela kozarec piva, se mi sedja sploh ne da kaj dosti komentirat. Grem raje pod tuš in v miževo, itak, da sem še edina budna... Lepo nočko in lep vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 22:45:05
|
|
|
|
laknerš
|
Še jest sm tukaj in ne bom več dolgo. Grem ajčat!!! Nočko!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 23:00:55
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo moje dete je zdaj zaspalo. Upam da za celo noč do kakih 8h (pobožne želje ). Starejše dete pa spi pri babici. Očka še ni prišel z nogometa. Mami pa sameva doma. Tiste, ki so se že odpravile ali se počasi odpravljate spati, lahko noč vam želim. Jaz bom pa še malo bluzila na računalniku.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 23:18:18
|
|
|
|
irma78
|
Jaz pa spet malo likam, pa čakam, da mi pralni stroj opere, da dam lahko novo žehto prat, pa slike sem hotela po netu poslat eni foto firmi za razvit, pa me nekaj njihov program zaj , tako da se bom morala kar osebno pri njih oglasit.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 23:24:16
|
|
|
|
irma78
|
Aja, pa še nekaj sem ravnokar izvedela. Za tiste, ki še ne veste (jaz sem bila že ena izmed njih), se ta vikend ura prestavi za 1 uro naprej, tako da se danes še dobro naspite.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 6:54:03
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 6:56:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
DOBRO JUTRO! Samo da vas pozdravim, za kaj več nimam časa ...moj srček je že šel na hiško delat, jaz čakam, da se Tijana zbudi, jo zrihtam in greva dol še midve! Danes in jutri nam polagajo ploščice v kuhinji in pralnici in pripravit moramo teren, da jutri vlijemo teraso. Tijana še spi-ni čudno, če se je ponoči spet 3x zbudila in bila celo budna od 4-5ih! Razmišljam, da ji danes ne bi dala NIČ GH, saj odkar uvajamo, se ponoči zbuja 3x-4x (ne vem a jo šraufa al kaj) zelo nemirno in plitko spi ...sigurno je nekak povezano z GH! Zdej pa grem, da spakiram stvari za s sabo in se pripravim ... LEP DAN!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 6:58:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro punce. Jaz pa vam moram povedat, da je moj pobral šila in kopita in odšel od nas. Sva se skregala zaradi mame. Sem mu predlagala, da naj da sestri dnar da kupi fasungo. Prišla sva do prioritete je reku da so mu oni bolj pomembni kot mi. Sem mu rekla prav, pol pa lahko greš k njim. In je pobral se. Jaz pa sam Pa dej nehi!!!!!! Zarad 30€ sta šla narazen?? Pa kaj mu je? A se je že prej kaj kuhalo, ta dogodek že ne more bit vzrok, da je kr spakiral no - pa kje ma glavo??? Goga ma tole sem pa zdej brez besed, sploh ne vem, kaj naj rečem, samo ziher bo prišel nazaj no ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 7:04:20
|
|
|
|
Pšemek
|
gogabojan . Jaz tudi mislim, kot ti je napisala .stonoga, da bo prišel nazaj, boš videla. Mora prespati, pa če o vsaj malo razmišljal o tem, bo dojel, kakšno napako je naredil.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 7:07:10
|
|
|
|
Pšemek
|
Vsem skupaj pa želim dobro jutro! Vreme ni prav nič lepo, vsaj pri nas . Upam, da se bo kaj zjasnilo. Mi2 greva, takoj ko Nejka odspi dopoldansko spanje, v shoping, potem pa bomo videli, kaj bomo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 7:23:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Nič se ni kuhalo od prej. Sem mu pa rekla, da ga njegovi mene ne marajo. Naprimer oče ločen od mame. Ni do sedaj prišel nikoli obiskati vnučka. Moj pravi da kao zaradi majhnega stanovanja. Ma **** majhen stanovanje. Moral bi ga pridt pogledat in pika. Sestra je ok. Brat. Hmmm. Njegova žena me ni niti poklicala pa čestitala da sem rodila. Njemu ja, meni ne. Niti kako sem ni vprašala. K pa smo jih vabili da pridejo, pa je rekla kao da v ta picajzl ne bo hodila, naj mi pridemo gor. Pa sva omenila to. Je on reku, ja kje pa bi prespali. Pa sem rekla **** materna, saj lahko magari najamemo hotelsko sobo. Čeprav je tašča tu bila čez božične praznike, in so spali pri mojih starših, k majo velikooooooooo prostora. Pa sem mu rekla da njegovi ne cenijo nas. Edino to bi se mu lahko zamerila. Kaj več ne. Aja, pa sem mu rekla, da ne razumem, zakaj jo ne dajo - mamo - na zdravljenje prav tako partnerja, če ima od zdravnika napotnico za odvajanje alkohola v bolnici. In to je to. Sva se skregala zaradi alkohola pri njih in 30 e. Ah, ni me še doletel hud šok. K pa me bo,................. Pa bom že potrpela. Moram zaradi dveh angelčkov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?