|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
28.3.2009 9:18:19   
jolly123
IraIra si že kaj bolje? 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
28.3.2009 9:33:42   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IraIra si že kaj bolje? 

Vročine ni več, malo me grlo še boli in glava ampak bo za zdržatiuser posted image . Jaz se hitro zližem, nisem nikoli bolana več kot tri dniuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
28.3.2009 9:34:15   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

To pa itak.

Madona bo fenomenalen seks pomoje bil. Saj pravijo, da je najboljši seks po spravi. Tega ne vem, bom pa videla kmalu - če pride res nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa res sam na seks misliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je treba mal hecat. Če ne bi se požrla živa. user posted image

ej to se pa bere kot roman, začnem brati-si mislim jaouser posted image ,  pridem do konca- pa je že tvoj domauser posted image

Dobro jutro

pri nas tud oblačno in občasno dežuje. user posted image  dela v zgornjem nadstropju, Neli spančka, jaz pa zajtrkujem in berem vas. Popoldan prideta moja za kakšno dobro urco pazit Neli, midva pa na en doooolg sprehod in kavico.
Neli je zjutraj ful čebljala in vsakič ko je mož vključil kamero je nehalauser posted image , pa je ni videla, ker če jo vidi itak samo vanjo strmi (al pa fotoaparat), smo sam zvok snemali. No, šele pri 4 poskusu mu je uspelo- smo se tolk user posted image .
Če bo danes jedla tko kot včeraj bo res en lušten dan.

A je katera že skuhala riž? Kako ga narediti, da je čist zmiksan? Dala bi ga v korenček, da je bolj nasitno.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
28.3.2009 9:35:18   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IraIra si že kaj bolje? 

Vročine ni več, malo me grlo še boli in glava ampak bo za zdržatiuser posted image . Jaz se hitro zližem, nisem nikoli bolana več kot tri dniuser posted image

Srečka, men se pa še kar vleče...jaz znam bit tud po 3 tedne bolana user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 9:36:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
28.3.2009 9:37:52   
Pšemek
Midava sva pa že nazaj s shopinaga, Nejka je pa ta čas počakala pri tašči. Je večino časa odspala, zdej se pa že veselo igra. Zdej me pa čaka likanje, pol pa eno hitro kosilo skuhat, po kosilu pa ven. Mislim, da bo takrat še lepše vreme, se mi kar zdi, da oblaki stran bežijo. user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
28.3.2009 9:39:53   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Vsem skupaj pa želim dobro jutro!

Vreme ni prav nič lepo, vsaj pri nas user posted image . Upam, da se bo kaj zjasnilo. Mi2 greva, takoj ko Nejka odspi dopoldansko spanje, v shoping, potem pa bomo videli, kaj bomo.

Mi gremo pa jutri z Neli prvič na šopinguser posted image . Sva rekla da do 6 meseca nič v trgovine, saj čez 1 teden bo 6muser posted image . Moramo kupit sadike kivija, trte, ameriških borovnic in en okrasen grm. Jeseni sva sadike kupovala na Lesnem brdu, sem mal prej klicala, pa nimajo trte. Kje bi kupila trto? A poznate kakšen vrtnarski center, da imajo vse to pa je pokrito? Bolj na princip trgovskih centrov?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
28.3.2009 9:40:54   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
Neli je zjutraj ful čebljala in vsakič ko je mož vključil kamero je nehalauser posted image , pa je ni videla, ker če jo vidi itak samo vanjo strmi (al pa fotoaparat), smo sam zvok snemali. No, šele pri 4 poskusu mu je uspelo- smo se tolk user posted image .

joj, naša je tut taka, da kadarkoli pride kdo zraven s fotoaparatom, kamero ali mobitelom, ona utihne, pa resen obraz, pa tudi če ga sktivamo. user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3683
28.3.2009 9:42:47   
Pšemek
Kje bi kupila trto? A poznate kakšen vrtnarski center, da imajo vse to pa je pokrito? Bolj na princip trgovskih centrov?

Mislim, da ima OBI na Rudniku pokrit vrtni center, pa Merkur v BTC-ju tudi, kolikor imam v spominu. Za trto pa ne vem, če imajo user posted image . Sem v Merkurjev katalog vrtanrjena pogledala, pa ni nič omenjeno, da bi imeli tudi trto.

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 28.3.2009 9:46:14 >

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 9:46:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
28.3.2009 9:47:22   
afnica mala

Kje bi kupila trto? A poznate kakšen vrtnarski center, da imajo vse to pa je pokrito? Bolj na princip trgovskih centrov?

Mislim, da ima OBI na Rudniku pokrit vrtni center, pa Merkur v BTC-ju tudi, kolikor imam v spominu.

kaj pa kakšen ko je res specializiran samo za rastline? Npr. Kalia- sem bla enkrat tam s šefico, pa se ne spomnim niti kje je, niti kako zgleda. Vem, da sva kupili marelico ali breskev, pa je imela gor že take male plodkeuser posted image - najbolj, da jo kar pokličem

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
28.3.2009 9:48:59   
Pšemek
valla - user posted image  user posted image  za uspelo "žurko" in za Tilnovo spanje.
gogabojan - user posted image  user posted image  za tvojega, da se bo vrnil. Je dojel, ane, kaj je bolj pomembno. Edino prav!

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
28.3.2009 9:50:25   
Pšemek

Mislim, da ima OBI na Rudniku pokrit vrtni center, pa Merkur v BTC-ju tudi, kolikor imam v spominu.

kaj pa kakšen ko je res specializiran samo za rastline? Npr. Kalia- sem bla enkrat tam s šefico, pa se ne spomnim niti kje je, niti kako zgleda. Vem, da sva kupili marelico ali breskev, pa je imela gor že take male plodkeuser posted image - najbolj, da jo kar pokličem

Za Kalio tudi jaz ne vem, kje je, si me pa spomnila zdaj še na Semenarno na Dolenjski cesti.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3688
28.3.2009 9:53:20   
laknerš

Podsmreko je vrtni center Evrogarden in Breskvar, en zraven drugega in je FUUUUL velik. Če majo trto ne vem.

Podsmreka je, če se pelješ po avtocesti proti Vrhniki in greš dol za Brezovico. Takoj prvo križišče greš samo naravnost in prideš do teh dveh centrov.

Neposredna povezava do sporočila: 3689
28.3.2009 9:54:36   
janja 27
jutro

pri nas tud turobno oblačno vreme in ŠE PIHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo že ta pomlad

jolly user posted image user posted image user posted image za taja in prespano nočuser posted image user posted image user posted image kako pa je kaj kakanje a  si mu dala  svečke

irira ti si močen karakter user posted image user posted image user posted image tko da si vrgla vse becile skoz okno in user posted image user posted image user posted image da si boljš

valla - fino da je večer uspel, ja itak tilen vej da mora mami uživat in je bil priden da ga bo ati še pazil in bo mamica uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100noga ja mogoče pa je res kriva GH mogoče še ni pripravljena..provaj kot si rekla jo met sam na mleku pa boš vidla kaj je ponoči.....jaz sem začela s sokcom....mogoče bi pa tud ti tako provala......

pšemek ura je pol desetih vi pa že s šopingauser posted image user posted image user posted image mi smo se komaj dobro prebudiliuser posted image user posted image user posted image ne se hecam........metka se je tbudila ob pol osmih in sedaj mi pančka dopoldanski kratek počitek.manca se igra z mano tri v vrsto no smo se že naigrale sedaj pa greve puzle sestavljatuser posted image user posted image user posted image

goga tebe sem pa za na konec pustilauser posted image user posted image user posted image ja ni kej se ti dogaja.......sej itak da bo pršu nazaj..........roman je pa ratu zato ker ti vse napišeš in seveda si k ena telenovela mehiškauser posted image oz ne mehiška te se ne končajo s seksomuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sam upam da ne bo spakiral za vsak prepirček ker potem najbolj da ma vse v kufru pri vratihuser posted image user posted image user posted image mal heca.sicer pa po moje ni kriva sam mama ampak tud da je ostal brez službe financ sej veš kaki so moški kao steber familije in njemu se je sedaj mal podru.............
grem puzle sestavljat

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 9:56:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.3.2009 9:58:16   
laknerš
Kalia- Ljubljana            -Dolenjska cesta 242-01 475 93 06
         Ljubljana BTC    -Šmatrinska cesta 152-01 540 51 34

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
28.3.2009 9:59:09   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Aja, sam da se popravim, Tilen se ni zbudil, dokler nisem prišla domov. Potem se je seveda zbujal user posted image  Ampak ponavadi se že do polnoči zbuja po 3x.

Za foro pejt enkrat nekam drugam spat celo noč. Mogoče bo pa pol začel spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
28.3.2009 10:00:03   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly user posted image user posted image user posted image za taja in prespano nočuser posted image user posted image user posted image kako pa je kaj kakanje a  si mu dala  svečke

zdej ko je bil malo prehlajen je mel skoz driskico, danes se je spet ful na tdo pokakal, ampak že dvakrat...tko da bom videla. Če se bo nadeljevalo, definitivno svečke.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
28.3.2009 10:03:44   
PikicaStonoga

.stonoga, to pa res čudno, da se ti zdaj tolk zbuja. Se strinjam, da poskusi en dan brez GH, pa boš videla kako bo. Potem pa poskusi s samo eno stvarjo na dan. Mogoče je bilo preveč: korenje + kašica (ki je pa že itak mešanih okusov). Al pa kupi samo riževo kašico, da bo res blag in enostaven okus.

Ja mam namen danes brez GH. Mogoče je blo preveč, kot je rekla jolly in ne ve, kako bi to zadevo shendlala, ker drugače pa lepo je, sem zadovoljna ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3695
28.3.2009 10:06:09   
iraira

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IraIra si že kaj bolje? 

Srečka, men se pa še kar vleče...jaz znam bit tud po 3 tedne bolana user posted image

Jaz sem si včeraj naredila 2l limonade in jo popila v 1uri pa dva lekadola pa sem dobra. To imam že od nekdaj da vse stoje prebolim in na hitrico....sreča, drugače ne vem kako bi tamalo pa še tamalga porihtala (groza). Tebi pa želim da se čimprej pocajtaš...probaj z mlačno limonadouser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti rata čim prej

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.3.2009 10:07:34   
iraira

zdej ko je bil malo prehlajen je mel skoz driskico, danes se je spet ful na tdo pokakal, ampak že dvakrat...tko da bom videla. Če se bo nadeljevalo, definitivno svečke.

Probaj hruškico, pri nas se hitro pokaka po njej...ampak samo hruško ji dam, nič noter ne mešamuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.3.2009 10:08:46   
iraira

irira ti si močen karakter user posted image user posted image user posted image tko da si vrgla vse becile skoz okno in user posted image user posted image user posted image da si boljš

Jaz sem hujša od bacilovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bi bila vsaj v vsaki stvari tako močnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 10:11:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.3.2009 10:12:53   
PikicaStonoga

Aja, sam da se popravim, Tilen se ni zbudil, dokler nisem prišla domov. Potem se je seveda zbujal user posted image  Ampak ponavadi se že do polnoči zbuja po 3x.

Za foro pejt enkrat nekam drugam spat celo noč. Mogoče bo pa pol začel spat user posted image

ej, a veš da bom točno to danes naredila user posted image  Čeprav se je včeraj zbudil, še preden sem stopila v sobo. No, pa mogoče bo vseeno kaj drugače user posted image

sej nimaš kej zbudit - probaj
jaz bom pa danes probala čist brez GH in upam, da bom ponoči dojila 1x, ne 3x kot danes ...komej še gledam ...valla. te občudujem, da zdržiš, jaz mam grozen glavobol in čist sem brez energije ...sej vem, boš rekla, se navadiš ;)user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?