|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
28.3.2009 10:13:18   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Kalia- Ljubljana            -Dolenjska cesta 242-01 475 93 06
        Ljubljana BTC    -Šmatrinska cesta 152-01 540 51 34

thx- sem že direktorco klicala, pa je rekla, da je na dolenjki. Pa da zdaj ni čas za trto sadit, oktober- november je pravi čas.
Pa zdaj ne greva na sprehod popoldan- bova šla na kofe k dir., pa še 2 leski ima zame (danes in jutri je čas za sajenje plodov- po luni- če kaj verjameš), jaz sem ful mahnjena na lešnike, ribez,kosmule- če je vse to domauser posted image , pa sproti trgaš in papcašuser posted image

Podsmreka- ja sva jeseni vse centre okrog LJ. dala čez, pa je bil ta v Lesnem brdu najbolj ugoden, pa tud rastline so ble super, imava eno vrsto drvesa, ki je cepljen okroglo,je zelen in rdeč in zimzelenuser posted image , pa je vsem fulll všeč- še sosed, ki je agronom ga je občudoval, pa mislijo, da naju je ful koštalo, pa je bla sadika sam 50 eur, okrasni javorji so pa tooo much dragi, v Podsmreki se mi zdi so bili res dragi

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
28.3.2009 10:13:34   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

sej nimaš kej zbudit - probaj

mislila sem ZGUBIT user posted image user posted image user posted image
jaz pa moje tipkanje

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
28.3.2009 10:16:12   
iraira

sej nimaš kej zbudit - probaj

mislila sem ZGUBIT user posted image user posted image user posted image
jaz pa moje tipkanje

Ti, ti ´tršica´user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3703
28.3.2009 10:16:26   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

thx- sem že direktorco klicala, pa je rekla, da je na dolenjki. Pa da zdaj ni čas za trto sadit, oktober- november je pravi čas.
Pa zdaj ne greva na sprehod popoldan- bova šla na kofe k dir., pa še 2 leski ima zame (danes in jutri je čas za sajenje plodov- po luni- če kaj verjameš), jaz sem ful mahnjena na lešnike, ribez,kosmule- če je vse to domauser posted image , pa sproti trgaš in papcašuser posted image

Podsmreka- ja sva jeseni vse centre okrog LJ. dala čez, pa je bil ta v Lesnem brdu najbolj ugoden, pa tud rastline so ble super, imava eno vrsto drvesa, ki je cepljen okroglo,je zelen in rdeč in zimzelenuser posted image , pa je vsem fulll všeč- še sosed, ki je agronom ga je občudoval, pa mislijo, da naju je ful koštalo, pa je bla sadika sam 50 eur, okrasni javorji so pa tooo much dragi, v Podsmreki se mi zdi so bili res dragi

vidim, da se ful spoznaš - te bom drugo leto mal za nasvete vprašala, ko bom urejala okolico, pa še mal bom k tebi prišla pofirbcat , če lahko ...letos imam namen samo travo posejat tolk da ne bo blata, vse ostalo pa po malo in po malo v naslednjih letih ...

a se na travo tud kej spoznaš, kakšno naj vzamem, da bo lepa za okol hiše in OK za kosit, pa da ne bo notr preveč prevela prehitro nastalo?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
28.3.2009 10:22:21   
čebelka77
dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sva mal potegnili danes, je mami bila na bowlingu včeraj, jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila ful dobra, pa že 2 leti nisem nič metala.
Ja ene imate pa res kr sranje skoz, pardon izrazu. Drugač pa je alkoholizem tud meni poznan,  oče namreč. Pa moram rečt da ni več tok hudo k se enkrat odseliš od doma. Je pa res da ko smo bili manjši ni bil ravn najbolj ljubezniv, sem pa ful vesela da zdaj z vnuki zlo lepš ravna, ga imajo vsi ful radi. Jih pele na kakšen hrib, pa mal s kolesom, pa tko , to je otokom zakon. Je pa res da odkar je zbolel, rak na črevesju, je tud mal drugač. ne pije več tolk, k mu tud ne paše, tko da je  vse za nekaj dobr. Pa ne me narobe razumet, se je pozdravil.
Pa sem se še jaz mal razpisala.
LEP VIKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
28.3.2009 10:24:11   
afnica mala

vidim, da se ful spoznaš - te bom drugo leto mal za nasvete vprašala, ko bom urejala okolico, pa še mal bom k tebi prišla pofirbcat , če lahko ...letos imam namen samo travo posejat tolk da ne bo blata, vse ostalo pa po malo in po malo v naslednjih letih ...

a se na travo tud kej spoznaš, kakšno naj vzamem, da bo lepa za okol hiše in OK za kosit, pa da ne bo notr preveč prevela prehitro nastalo?

mi smo travo sejali lani spomladi- ej, smo imel tolk plevela vmes(smo ga 1x ali 2x celo pleliuser posted image - jaz ne, ko sem bilauser posted image ). No, jeseni je bila že tolk stara, da smo lohk fajn gnojili, pa je trava uničila plevel. Bomo zdaj spet fajn pognojili, pol pa lohk prideš pogledat. Je pa fajn travo čimprej posejat- je tko fajn, ko ni blata. So pa prijatli isto travo sejali poleti, pa je ful lepo uspelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3706
28.3.2009 10:26:57   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly user posted image user posted image user posted image za taja in prespano nočuser posted image user posted image user posted image kako pa je kaj kakanje a  si mu dala  svečke

zdej ko je bil malo prehlajen je mel skoz driskico, danes se je spet ful na tdo pokakal, ampak že dvakrat...tko da bom videla. Če se bo nadeljevalo, definitivno svečke.

jolly- sem se glih hotla pohvalit, da Neli super kaka kljub 150ml korenčka na dan. Se je glih ukakala, ko sem pisala, pa sem rekla, ajd jo še previjem pol pa ti napišem- očitno ga je blo včeraj preveč- ful trdo in čisto malouser posted image - bo morala še se potrudit. Bo res treba najti alternativo temu korenčkuuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
28.3.2009 10:44:04   
PikicaStonoga

mi smo travo sejali lani spomladi- ej, smo imel tolk plevela vmes(smo ga 1x ali 2x celo pleliuser posted image - jaz ne, ko sem bilauser posted image ). No, jeseni je bila že tolk stara, da smo lohk fajn gnojili, pa je trava uničila plevel. Bomo zdaj spet fajn pognojili, pol pa lohk prideš pogledat. Je pa fajn travo čimprej posejat- je tko fajn, ko ni blata. So pa prijatli isto travo sejali poleti, pa je ful lepo uspelauser posted image

a mora bit kaka posebna al pač vzamem eno obično?

ja zdej aprila, najkasneje maja imamo namen nekje dobit mal lepe zemlje za postlejico, da gor posadim travo (poznaš koga, ki ima kaj zemlje viška?user posted image user posted image )

jaz imam cel kup zemlje, ampak je ilovica, pa nimam kam z njo (poznaš koga, ki rabi kaj za zasut?user posted image ), samo v njo trave ne morem vsejat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3708
28.3.2009 10:57:16   
jolly123

jolly user posted image user posted image user posted image za taja in prespano nočuser posted image user posted image user posted image kako pa je kaj kakanje a  si mu dala  svečke

zdej ko je bil malo prehlajen je mel skoz driskico, danes se je spet ful na tdo pokakal, ampak že dvakrat...tko da bom videla. Če se bo nadeljevalo, definitivno svečke.

jolly- sem se glih hotla pohvalit, da Neli super kaka kljub 150ml korenčka na dan. Se je glih ukakala, ko sem pisala, pa sem rekla, ajd jo še previjem pol pa ti napišem- očitno ga je blo včeraj preveč- ful trdo in čisto malouser posted image - bo morala še se potrudit. Bo res treba najti alternativo temu korenčkuuser posted image

Ej probaj paradižnik, moj je danes vse zmlatil, pa sem namesto korenja dala paradižnik. Ker same bučke pa krompir no way da bi kdaj pojedel.

Neposredna povezava do sporočila: 3709
28.3.2009 11:04:33   
afnica mala

Ej probaj paradižnik, moj je danes vse zmlatil, pa sem namesto korenja dala paradižnik. Ker same bučke pa krompir no way da bi kdaj pojedel.

paradižnika si še ne upam dat,

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
28.3.2009 11:05:28   
janja 27
midba mava tud okoli 600 kvadratu okolice lih rihtava ..ker ni financ gre bolj počasi.lih mam tri pakete trave za posjat , sem kupla kr uno za špotna dvorišča čeprav je ta trava k jo kupiš kr neki..........sej pride full lepo sam jo maraš dat skor dvakrat tolk k piše na paketu da maš lep "pouštrček"...ori nas tud zmepava "mrve" k jih imajo njrgovi na seniku.mam pa tud jaz too much ilovce.gr...........mater včasih je k beton........

midva pa mava pred hišo kivije . letos teče četrto leto čakam kak kivi....user posted image ...drugače pa mam full veliko trave okoli........

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3711
28.3.2009 11:06:16   
jolly123
Mah ej, jaz sem brala nekje piše ne do enega leta, drugje da lahko že po 4-tem mesecu. Pa sem itak naredila po svoji pameti, če ga bo dobro prenašal bo kar ostal. 

Neposredna povezava do sporočila: 3712
28.3.2009 11:07:14   
afnica mala

a mora bit kaka posebna al pač vzamem eno obično?

ja zdej aprila, najkasneje maja imamo namen nekje dobit mal lepe zemlje za postlejico, da gor posadim travo (poznaš koga, ki ima kaj zemlje viška?user posted image user posted image )

jaz imam cel kup zemlje, ampak je ilovica, pa nimam kam z njo (poznaš koga, ki rabi kaj za zasut?user posted image ), samo v njo trave ne morem vsejat ...

sem user posted image  vprašela, ko več ljudi pozuna, pa nič ne ve, da bi zdaj ldo rabil oz. imel viškauser posted image
travo smo dal eno od semenarne, ampak bi blo boljš, če bi šli do Vilarja v Dobu- ti tud fajn svetujejo- smo prepozno zvedli, sva mislila, da samo travo v preprogi prodajajo

lohk ti pomagam drugje, če boš rabla- poglej zs

Neposredna povezava do sporočila: 3713
28.3.2009 11:10:21   
afnica mala

midba mava tud okoli 600 kvadratu okolice lih rihtava ..ker ni financ gre bolj počasi.lih mam tri pakete trave za posjat , sem kupla kr uno za špotna dvorišča čeprav je ta trava k jo kupiš kr neki..........sej pride full lepo sam jo maraš dat skor dvakrat tolk k piše na paketu da maš lep "pouštrček"...ori nas tud zmepava "mrve" k jih imajo njrgovi na seniku.mam pa tud jaz too much ilovce.gr...........mater včasih je k beton........

midva pa mava pred hišo kivije . letos teče četrto leto čakam kak kivi....user posted image ...drugače pa mam full veliko trave okoli........

meni so že sami list kivija ful lepi, če je gor še kivi, pa splohuser posted image . Jutri bova posadila še figo-čeprav pri nasuser posted image - jo ima oči že 3 leta- pa jo bomo zdaj dali k nam,m ko imava plac.
midva nimava 600m2 trave, pa smo ziher vsaj 5 škatel ponucal ene mediteranske al nekaj podobnega

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
28.3.2009 11:32:13   
PikicaStonoga

lohk ti pomagam drugje, če boš rabla- poglej zs

tud ti maš ZS:)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3715
28.3.2009 11:38:49   
Lovely
Dan,

kok lepo ko urejate okolico hiš. Jaz mojega ne morem prepričat, da bi šli v hiško... Meni je to velika želja, on pa noče, pravi da je preveč dela s tem... Tako da bo alternativa duplex z atrijem ali pa kak res mali dvojček, na to še pristane. To je najin naslednji cilj. Na obrobju LJ nekje.

Jaz imam zapoznelo reakcijo kronične utrujenosti po 3 dneh samohranilstva. Še zmeraj sem v pižami, Inyo večinoma rihta oči. Jaz sem jo danes samo futrala. Sem pa napol že naredila vabila za krst, bodo lepa.

Pa trebuh me hoče nekaj bolet, morda pa pride menstra user posted image

Za komentarje nimam energije sem vas pa vse prebrala. Lep dan vam želim, jaz grem pod tuš.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3716
28.3.2009 12:10:50   
afnica mala
kako user posted image  naredit riž, da bo čist razpadel? Da bo tako micen kot v Hippovih kašicah? Sem že tolikokrat probala pa ne gre. In zdaj je spet pojedla korenje s krompirjem- 150mluser posted image , ker riž ni in ni hotel se zmiksat. A ve katera ? Moja sam da mali košček dobi al pa če je malo pregosto zbruha.

lovely- ko je bil moj bolan sem jo ves teden čist sama imela- sem sam čakala konec, tako da uživaj zdajuser posted image

tud jaz bi bila za dvojčka, če bomo res tukaj prodali pa šli nazaj v okolico Domžal- bi šla kar v dvojčka

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.3.2009 12:12:42   
jolly123

kako user posted image  naredit riž, da bo čist razpadel? Da bo tako micen kot v Hippovih kašicah? Sem že tolikokrat probala pa ne gre. In zdaj je spet pojedla korenje s krompirjem- 150mluser posted image , ker riž ni in ni hotel se zmiksat. A ve katera ? Moja sam da mali košček dobi al pa če je malo pregosto zbruha.

A če zmiksaš je isto, nisem še probala riža dat tko da ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3718
28.3.2009 12:14:05   
jolly123

lovely- ko je bil moj bolan sem jo ves teden čist sama imela- sem sam čakala konec, tako da uživaj zdajuser posted image

Pri men je tko že več ali manj 6 mesecev, edino čez vikende če je lepo vreme, ga pelje na sprehod, vse ostalo, previjam, hranim, uspavam, vstajam sredi noči izključno sama.

Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.3.2009 12:24:44   
Pšemek
Tak, plenice so zlikane, kosilo se kuha in je že skorej gotovo, tretji stroj perila se suši, Nejka je bila že dvakrat nafutrana. Se tok dobro počutim, k sem že toliko naredila, pa se je popoldne šele dobro začelo. Sam kaj, ko sem vedno ob koncu takih dni noooooro utrujena.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
28.3.2009 12:34:26   
afnica mala

Pri men je tko že več ali manj 6 mesecev, edino čez vikende če je lepo vreme, ga pelje na sprehod, vse ostalo, previjam, hranim, uspavam, vstajam sredi noči izključno sama.

jolly- saj pri meni je podobno (zadnje čase, ko je sezona za delat), do 15h dela, pol gre pa še naprej delat, odkar imava Neli še ni šel na kofe ali pijačo popoldan brez mene. Res pa da jo pred spanjem, če je doma on mal crklja, pa ob 22h jo on hrani- zadnjič je prišel s fuša ob pol desetih, je spil eno pivo, se stuširal, pol šel pa Neli hranituser posted image , za vikende pa tko kot danes- zdajle dela zgornji štuk, nedelja je pa čist njegova, pa med tednom če je doma, je tud njegova, ampak hranjenje, previjanje je pa moje, uspavanje ni potrebno, hranjenje ob 5h zjutraj pa mi je vseeno če jo jaz, ker, če jo gre on me itak zbudi, pol je pa brez zveze da je še on buden, čeprav mi skoz teži, da jo bo on. Tko da- saj veš mamice smo zakonuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
28.3.2009 12:41:35   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Vem da je ta post full oseben. In marsikatera bi rekla, lej ka razlaga osebne stvari gor. Sam boli me kur.... kaj si kdo misli.

MORALA SEM DATI TO VEN IZ SEBE.

Ne mi zameriti prosim.

Nimam trenutno nikogar, da se z njim pogovorim o tem

gogabojan....res se ti nitreba opravičevat..user posted image user posted image user posted image ..lepo prosim....zdaj se pa že res toliko poznamo glede na vse, kar smo tu gori napisale, da verjetno še z mnogimi prejšnjimi kolegi ne tako...tukaj ti dam čisto prav in mislim, da tvoj tudi razume, če mu poveš iz tvoje perspekitve lepo počasi....včasih moški rabijo slišat večkrat eno in isto....res pa včasih tudi to ne pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
28.3.2009 12:54:50   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Drug GLAVNI PROBLEM.

Sem šla na blato. Sem si obrisala rit (sorryte izrazu). Madona, saj sem kakala samo KRI. DOBESEDNO SAMO KRI. Se obrišem spredaj, (sem mislila da zaradi menstruacije, k sem jo mela) ni bilo nič. Spet se zadaj obrišem fulllllllll živordeča kri. Pa saj me anus nič ne boli. Niti nič.  VSEENO PA ČIST KRI KAKALA. Kaj za user posted image user posted image user posted image pa je zdaj to????????????????''

Pa kot da nimam zadosti problemov, zdaj pa še to.

Mah v tem trenutku bi najraje vzela puško in se šicnila v glavo.

lp

gogabojan - najverjetneje je samo hemeroid. A si mela trdo blato? Sveža kri na blatu je zelo redko kaj kritičnega....tak da pogum user posted image . A se je ustavilo? Se je ponovilo? Ali boli in peče? Daj si hladi s kocko leda na WCju -. masiraj si. Pa v lekarni dobiš marsikaj naravnega hladilnega proti temu. Lahko mi ZS pošlješ, če te zanima še kaj bolj podrobno o tvoji težavi al pa če maš še kako vpr* seveda pa tud tu gori lahko debatirava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
28.3.2009 12:56:43   
Lucka1

Sem skuhala bučko in jo spasirala skupaj z banano. Ven je prišlo cca 90ml. In je pojedla, ampak je vmes skoraj spalauser posted image , pa že prej ob 12h pri kosilu, med korenčkom jr kar kinkala- danes je glih tako ratalo obroli in spanje skupaj. Ko se je  po pol urce zbusila pa je še 70 ene sadne kašice pojedla.
Sem naštimala v dnevno prenosno posteljico- in je 4x danes zaspala v njej- brez težavuser posted image

afnica super tole slišat....oz. brat za user posted image - user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3724
28.3.2009 12:59:25   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

irma78 - pa saj sploh ne boli tako zelo. No mjčkeno že ampak se navadiš. Baje pa najbolj boli na kosti in špehu. Na mišici pa ne.

kje pa si si dala delat? jaz bi imela enega zadaj na lopatici....

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?