|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
23.3.2009 9:43:09   
jolly123
Joj so tamle na firmi od mojga vsi mal premaknjeni al kaj naj rečem, pošlješ petkrat eno stavr in še vedno ne najde, pol sploh ne ve  kaj mora z enim obrazcem narest me 5-krat kliče kaj narest. zdej se ubada z obrazcem iz CSD-ja koliko je moj dobil nadomestila in ji ne morem babi glupi dopovedat, da so poslali VSOTO prejemkov za celo leto, on akar hoče za vsak mesec posebej, pa res ne vem a je prtegnena al kva, sem delala na plačah in za izračun podatkov res ne rabiš podatkov za vsak mesec...user posted image  user posted image  

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.3.2009 9:43:36   
Lucka1
a zdej datum za piknik pa imamo? TISTI VELIKI PIKNIK???mislim, da štunfek prihaja v SLO, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.3.2009 9:44:52   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

danes sem napisala en odstavek v diplomski, več se mi pa ne da, grem malo počit in si nos brisat. 

Jaz sem pa vprašalnik končala. Jolly, daj mi prosim link za ankete, da ne iščem za nazaj, prosim.

a to, kjer lahko delaš spletno anketo? http://www.surveymonkey.com/

A pol si ti že na koncu, če si že pri anketah??

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.3.2009 9:45:21   
Pšemek
Evo, se je Nejka glihkar zbudila. Ravno prav, ko je mami vse končala. Zdej bova pa v BTC skočili. Moram v BC, pa bom kar danes še do sodelavk skočila, da bova jutri v miru čvekali z vami v Areni. user posted image  user posted image  user posted image
Kok nas pa sploh bo, katera pride?

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.3.2009 9:45:33   
Lucka1
tako dekleta, zdej vas pustim tule....pa pridem popoldne še kaj počekirat al pa zvečer....odvisno, kdaj dragi pride domov - mogoče mi rata do mesta skočit sami...če ne danes, pa kak drug dan - zdej ni problem, ko se da že s kolesom....juuuupi (ne maram busov - škooooooda časa) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.3.2009 9:46:12   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

a zdej datum za piknik pa imamo? TISTI VELIKI PIKNIK???mislim, da štunfek prihaja v SLO, ne? user posted image user posted image user posted image

Ja v tednu od 18.5 do 24.5 enkrat, točnega datuma pa nimamo, se bomo že takrat zmenile, al kako?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.3.2009 9:47:44   
Lucka1
aaaa, kaj berem, da res velja jutri arena?? Midva prideva user posted image user posted image user posted image in to kar z vozičkom peš.....če bo le vreme.....sem čisto out še od vikenda, nič nisem TV prižgala, nič novic in nič dogajanja v Slo in svetu ujela....bom nadoknadila, ampak midva z user posted image prideva,no....to je bil namen posta, potem sem pa zbluzila neki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.3.2009 10:03:06   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Meni se pa nekej sanja, da sem vidla za previjat na WCju enga bara v Portorožu lani...tistga k je tud v Ljubljani na Petkovškovem, ko je vse rjavo-bež pa take dolge predpasnike majo natakarji rjave ...nekej v stilu Cocoa ..kakava kao ...ne vem točno kako se reče ...

user posted image  user posted image  user posted image  samo zamenjaj a in o - Cacao

ja ja ITAK men se to dostkrat nardi da kr nekej tipkam a pol je ta gostilna v Portorožu a ne no zdi s emi da majo previjalnico ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.3.2009 10:41:18   
Tejčika29
Hoj,

pa je vikend za nami, super smo se imeli, sprehodi, kosila + cartanje pri starših, fino kot vedno.

GH - medve sva pred 14 dnevi začeli dodajati AM in sicer 180 ml 1 obrok, v četrtek sem začela z mlečno kašico zvečer - predzadnji obrok, in sicer jo podojim, potem pa še kašica in nama kar dobro gre, počasi bom povečevala količino. Par dni še počakam in začnemo opoldne z zelenjavo ali sadjem kakor se bom pač odločila. Nekje v 1 mesecu bi moral obrok postati samostojen torej brez dojenja sem prebrala nekje...

Alina je kar lepo pridobila odkar je na AM, ima sedaj okrog 5 kg. Prej se skoraj ni nič premalknilo, sedaj pa kar lepo pridobiva po ca. 20 g na dan.

Kliče alarm, se javim še kasneje.

Aja- Lovely - koliko kašice naenkrat ti pa zdaj že poje Inya????

Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.3.2009 10:47:06   
gogabojan
K O N Č N O    J E    Z A S P A L.  Od 5h nič ni spal. Upam da bo vsaj mal dlje spal. Je pa vsaj mir mi dal, da sem lahko pojedla. Aha, glavica se že nekaj premika. OJOJ.

Dragi bog, daj da spi vsaj eno uro, da se mami spočije.

Saj ste videle, da zvečer nisem bila nič gori, je tak hudoooo. Pa zdaj zjutraj tudi ne.

Mislim, sem čist ožeta še.

MARISHA - se dobive po 14h??? Da se mal spočijem od vsega??? Lahk pa ob 14h pred šolo.

No zdaj pa grem mal na kavč meditirat. Upam, da bo spal. Pa itak da javim.

Aja, spet so se mu pokazale fulll grde pikice na obrazu. UFFFFFFFFFFFF.

HB imamo v ponedeljek alergijske teste, kjer mu bodo tudi kri vzeli. Bomo videli, upam da ni nič kaj resnega. PA DA NE BO ALERGIJ.

Komaj tipkam še, grem raje izkoristit te sekunde miru še (se že nekaj premika in malo tečnari).

lp

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.3.2009 11:52:27   
jolly123
a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? 

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.3.2009 12:14:12   
afnica mala
Pozdravljene

lovely- user posted image  za kg

lucka- user posted image  da ste se tolk nahodili

irma78- a ko se je pol ure jokal, sta ga pustila v vozičku? Mi gremo čez 3 tedne na morje na krajši oddih, pa se je noj lubi včeraj spraševal, če jo bova ves čas nosila okroguser posted image

Mi2 sva bili zjutraj pri corti in Hanni na tortico. Jo je spekel cortin dragi- mmmmmmmljask. 

grem še krompirčka oikici dat...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.3.2009 12:37:43   
ajetam@

ja midva sva že full razmišljala. gremo skoraj ziher na korziko user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.3.2009 12:40:02   
Pšemek

danes sem napisala en odstavek v diplomski, več se mi pa ne da, grem malo počit in si nos brisat. 

Jaz sem pa vprašalnik končala. Jolly, daj mi prosim link za ankete, da ne iščem za nazaj, prosim.

a to, kjer lahko delaš spletno anketo? http://www.surveymonkey.com/

A pol si ti že na koncu, če si že pri anketah??

To, ja, hvala! Ne, nisem še pri koncu, bom istočasno dala anketo ven, da ne bom potem tako dolgo čakala. Kaj pa je predmet raziskave pa tako ali tako že vem. Pa še to je, da moram dati k našim v upravo anketo, da mi odobrijo. Šele po tem jo bom lahko izvedla, to bi znalo pa trajati, kot ponavadi vse pri naših user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.3.2009 12:44:22   
Pšemek

Meni se pa nekej sanja, da sem vidla za previjat na WCju enga bara v Portorožu lani...tistga k je tud v Ljubljani na Petkovškovem, ko je vse rjavo-bež pa take dolge predpasnike majo natakarji rjave ...nekej v stilu Cocoa ..kakava kao ...ne vem točno kako se reče ...

user posted image  user posted image  user posted image  samo zamenjaj a in o - Cacao

ja ja ITAK men se to dostkrat nardi da kr nekej tipkam a pol je ta gostilna v Portorožu a ne no zdi s emi da majo previjalnico ...

Za portorož nimam pojma user posted image , jaz poznam tega, v LJ user posted image

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.3.2009 12:49:36   
Pšemek

Sem vam sicer že pisala, sam bom še enkrat se povžirala, k mi je tok dobr, da gremo. Od 15.6. do 25.6. imamo rezerviran apartma v Strunjanu. Čist dol pri obali, s pogledom na morje. (Lucka bo sigurno vedela, kje je to, k je bila lihkar dol user posted image ) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa če bo po sreči še proti koncu porodniške v Kranjsko Goro. - Moj user posted image  še ne ve za to user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.3.2009 12:51:46   
Pšemek
Sej verjetno ste že dojele, da sva mi2 doma user posted image . Sva bile na čveku, pa mami ima NOVE ČEVLJE user posted image  user posted image  user posted image . Zdej moram pa (pridna ženkicauser posted image ) kosilo kuhat.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.3.2009 13:07:55   
afnica mala

nekak takole: junija 1 teden Istre
                     julija 1 teden Izole
                     avgusta 10 dni Istre

pa ziher septembra ne bom zdržala doma, pa toplice- Atomske (apartma v hotelu) imamo v dobrem cca 5 dni, pa ne vem, če bomo šli- zaradi Nelinih ledvičk- bova videla, mogoče jeseni, pa se bova midva kopala, Neli pa nogice namakalauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.3.2009 13:15:37   
gogabojan
Ojla.

Moj tečko kr še naprej tečnari. Sm ga mal pustila, da tečnari, jaz pa vam bom posredovala slikice (upam da se bo fajn vidlo) njegovega obrazka.

user posted image

pa še ena slikica

user posted image

a ma še kateri otrok take izpuščajčke??? Od blizu zgleda katastrofa in v živo.

Morda pa je zato takoooo tečen. Je samo hruško in piškotke z mojim mlekom. Morda da nisem jaz kaj takega pojedla user posted image user posted image user posted image to glih ne verjamem. Al pa je cvetni prah leskeuser posted image user posted image user posted image je mama rekla, da leska cveti na veliko.

Sam da bo čimprej bolje.

Saj se vidi, da mam probleme, če ne pišem tako veliko tu gori.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.3.2009 13:28:25   
afnica mala
gogabojan- bogi Rok- to pa rtes ne zgleda lepo, a ga srbi?

Neli je kihnila in je prišla ven krvava mucka- od česa?

zdaj pa greva sprobat cortin oiz.Hannin kengorujčekuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.3.2009 13:59:47   
afnica mala
tolk piha, da sva obrnile, zdaj pa noter spi, pa vrata na teraso imam odprta, jaz pa do konca kosilo skuhat

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.3.2009 14:39:00   
Dream

Maja v Poreč (h. Laguna Materada) za teden dni, junija v Umag (vikend paket - eden izmed Sol hotelov), za glavni dopust 10-14-dnevni pa še ne vemo, kam bi šli. Zbiramo predloge, torej na dan z njimi. Pa saj veste:čim več za čim manj denarja user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.3.2009 14:56:34   
jolly123
jebela cesta a kako se reče temu, očitno ne bova mogla odpret sp-ja, ker moj veleumni mož nima primerne izobrazbe za vodovodarja, jaz pa itak še manj user posted image kaj bomo zdej...sem pa brez idej. 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.3.2009 15:14:18   
ajetam@
jolly kako je pa to mogoče ?
pismo moj sorodnik je odpru s.p. pa mislim da nima sploh končane srednje šole...

ajaa za prvi maj gremo še v piran. po moje sam za vikend. sam se kar malo bojim teh dopustov ker doma tko lepo gre spat v svojo posteljico in eni pravijo da se jim na dopustih velikokrat sistem podre in potem doma otroci malo štrajkajo. ker bi verjetno spal z nama v postelji. ne vem. razen če kupimo posteljico prenosno... tega se mal bojim. ker doma sem tko lepo udomačena tm bo pa vse drugače...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.3.2009 15:19:12   
jolly123
Ja sej načeloma lohk odpreš ampak za določene poklice rabiš izobrazbo in vodovodar je eden izmed njih user posted image  

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?