Marisha
|
Hej, bejbe in . Midva z Markom sva že pokonci , itak je bolj slabo spal, zdaj pa nekaj jamra na igralni podlogi in še razmišlja ali bi se smejal ali jokal . Gogabojan, ja itak, da greva danes giro di Vrhniko, potem pa še giro di slaščičarna , ker je potrebno vse kalorije, ki jih izgubiš hitro nadomestiti Irma78, kar se tiče previjanja, jaz tudi Marka previjem, kar v avtu, ponavadi v pritljažniku, ker je največ placa, glede na to, da imamo karavana sem pa tudi jaz opazila, da na primorskem nimajo previjalnic, vsaj jaz jih nisem opazila ne v Portorožu in ne v Izoli Danes se gre pa Markec slikat za os. izkaznico, mu jo moram dati naredit, če hočeva, da greva za 1. maja na morje . Ampak ravno zdajle razmišljam, da Vrhniška občina nima nobenega klančka, ampka en kup stopnic, tako da bo malce težji dostop z vozičkom . Bova že kako,....... drugače bom pa župana poklicala naj mi voziček nese . Upam, da se vam bom uspela še kaj javit, ker moram peljat računalnik na servis, ker je moj pravi genijalec in VEDNO kaj popravi . Pozdravček, Marisha
|