|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
22.3.2009 22:23:59   
Dream
No, grem pod tuško, pa da potem vidim, če se bo katera kaj razpisala. Moja dva junaka že oba zdavnaj spita...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.3.2009 22:24:33   
Dream
user posted image user posted image user posted image  za novo stran!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.3.2009 22:27:02   
iraira
Jaz grem ležat punce....nekaj se me loteva pa glava me boli kot da bi mi eden štemal notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko nočko!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.3.2009 22:31:20   
janja 27
čer

evo mene nazaj pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

najprej komenti

.100 noga user posted image user posted image user posted image user posted image ta uspešen vikend , poročala boš jutri k bo tvoj na šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lučka1 za prelep sprehjalni vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma za lepo nedeljo na obali,user posted image user posted image user posted image user posted image to s previjalnicai je res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŽALOSTNO

NIK in m_mojca sam da ste doma in user posted image user posted image user posted image za prodnega nika sedaj pa velik tekočine pituser posted image user posted image user posted image user posted image

dream danes si ti SWuser posted image user posted image user posted image user posted image )super woman) jaz pa LW (lazy woman)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gogabojan da ti ne bom direkt iz posotjne na vrhniko dala kkock outuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne sprašuje več neumnosti....potem sem tud jaz tle višekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se saj mal nasmejimo  in sej to ni čvekanje upokojencev oktobra08 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak veselih neumnim pametnih srečnih mamic lumpijev 08user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem sedaj pol hiše vrga v zrak user posted image user posted image user posted image user posted image sem iskala rojstni list od metke rabim emšo ker nesem jutri vpisne liste v vrtec..a list nikjeuser posted image r...potem se spomnim da mi je mami neki kopirala in jo kličem , ona vrže pol hiše v zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image a rojstnega lista nikjer nakar mi po 3 uraj kapne da mi je mama prinesla še neke dopisnice in kuverte in znamke (dela na pošti ) in seveda en cel pok fotokopij rojstnega lista in jaz lepo to sprvljeno v predalu kjer imam prazne kuverte in zmankeuser posted image user posted image user posted image user posted image budalouser posted image user posted image user posted image nosam da se je našuuser posted image user posted image user posted image če ne bi mogla it na občino user posted image user posted image user posted image

tko da jutri akcija - manco v vrtec. vpisat metko in grem še na banko...itditduser posted image user posted image user posted image

lepo in mirno nočkouser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.3.2009 22:32:40   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce jaz mam tudi vprašanje glede GH.

V čem shranjujete tisto, kar odveč skuhate.

Jaz sem kupila kašico od jabolk kakih štiri. Ko jih bomo pojedli, nameravam notri shraniti malčku kašico, ki jo ni pojedel kak obrok prej. Kaj ve mislite s tem.??

Kupila sem Aventove posodice, ki imajo dobre pokrovčke - sem malo računala na to, da bom shranjevala svoje mleko - pa ga je žal samo za vzorec. No, posodice mi zelo pridejo pravsedaj, ko skuham največkrat za 2 obroka.

Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da user posted image  lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.3.2009 22:41:48   
irma78

Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da user posted image  lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ.

Avta nisva imela blizu, ker smo bili v šetnji, pa tudi Niki je bil v športnem vozičku, tako da bi ga malce težje previla v njem, ampak v skrajnem primeru bi ga tudi. Naslednja moja ideja je bila ena klopca v parku. Če je pa avto blizu, ga pa vedno kar v njem previjem (imam tudi jaz vedno odejico in previjalno podlogo s seboj).

Mah saj neumno mi je bilo le to, da se gremo ne vem kakšen turizem, pa niti ene previjalnice v najbolj znanih obmorskih mestih ne premoremo. Pa da ne govorim, v kakšnem stanju so bili WCji - sem šla na WC v Cafe Teatru in še v 2 kafičih, pa je bilo stanje kar porazno. Ampak to je že druga zgodba.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.3.2009 22:45:39   
irma78

No, grem pod tuško, pa da potem vidim, če se bo katera kaj razpisala. Moja dva junaka že oba zdavnaj spita...

Moja tudi, jaz pa mal vas berem, pa kakšen ugoden rabljen avto po netu iščem. Bo treba mojega 8 let starega Peugeota 206 s tremi vrati počasi malo zamenjat, če želim Nika v ta velikem avtosedežu kam okrog vozit. Že sedaj, kamor koli greva, je moj avto čisto poln - da lahko spravim vanj voziček (podvozje in košaro ali športni del), moram podret skoraj vse zadnje sedeže, spredaj je pa itak Niki v lupinici, tako da se kdo drug težko pelje z mano.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
22.3.2009 22:52:35   
Dream
Raje ne bi o tem našem turizmu in prilagodljivosti vsem vrstam ljudi... Lahko nazadnje res ugotovimo, da smo še vedno na Balkanu...

Ti čisto verjamem, ker ko grem js kam z avtom od user posted image , se počutim že sama čisto utesnjena, kaj šele, da bi imela zraven voziček in ne vem kaj še vse. Aja, a športni del se ti ne da podret čist do vodoravnega položaja?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.3.2009 22:55:23   
irma78
Na žalost ne čisto. Kolikor sem zadovoljna s tem Quinnyem, pa je glede zložljivosti ni najbolj praktičen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.3.2009 23:17:38   
Dream
Janja 27 hmm SW... Ja, mogoče že, ampak kaj mi rabi, če pa sem celo nedeljo vrgla stran za prepotrebno čiščenje user posted image  Se bomo v bodoče bolje organizirali, da bodo to naši dnevi...

Grem počasi spat, ker tu nič ne dogaja. Še farmo sem pravkar uredila, da mi kaj ne zgnije user posted image user posted image user posted image

Nočko in lepe sanje!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
23.3.2009 0:28:57   
timnala
Ojla!

Jst se pa kr brkljam okoli..pravkar sm nehala z likanjem, zdejle se cotke obesim in grem v pancevo..ah, kje so tisti casi, ko sem hodila spat pred 10h user posted image

Lepe sanje vam zelim pa en vesel, energicen in prijeten teden! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
23.3.2009 7:12:19   
Pšemek
Dobro jutro!

Kaj bo dobrega? Mi smo se naspali, zdej pa že veselo telovadimo. Uh, že dolgo me ni doletela ta čast, da vam skuham user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Saj veste, topli napitek po želji vsake. Postrezite si, kar vam srce poželi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
23.3.2009 7:15:50   
jolly123
Jutro. Mi smo po dolgem času KONČNO spet prespali CELO noč Od 7-ih do pol šestih brez budnic user posted image  user posted image Juhuuu bruhuuu user posted image  user posted image
Sem pa jaz zbolela, me boli grlo, peče v nosu, curi ven, pa še vročino mam user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
23.3.2009 7:16:56   
Dream
Dobro jutro!

A še vse spite? Jaz sem do pol enih brala, potem sem pa res omagala. Sedaj pa že spet vsa naspidirana od 5. ure zjutraj, ko je blo treba it na WC. To je pa tako, če cel dan spiješ na hektrolitre vode... Grrr...

Si grem hitro eno kavico skuhat, malo potelovadit, potem se bo pa sigurno že Matic zbudil, tako da se vam oglasim še kasneje.

No, pa po dolgem času še z moje strani kavica in čajčki:

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
23.3.2009 7:17:53   
Dream
No, sedaj pa res: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
23.3.2009 7:21:01   
Dream
Pšemek danes sva pa obe hkrati kuhali user posted image

Jolly123 ti imaš pa res smolo, no! Jaz sem pojedla kar nekaj medu, ko se je hotelo nekaj razvit, za grlo sem pa vedno grgrala razredčen jabolčni kis (domač seveda). Pa hitro kak lekadol vzemi!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.3.2009 7:22:13   
gogabojan
Lepo jutro vam želim.

Včeraj večer - KATASTROFA (zato me ni bilo gor, da bi neumnosti zganjala), niti nevem, kak kaj moja virtualna farma user posted image user posted image user posted image

Noč - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Jutro - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Bomo videli, kaj nam bo dan prinesel.

Sonček že pošteno sije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da Marisha, bova šli kajne, giro di Vrhnika.

Aja hvala za čajčka.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.3.2009 7:23:46   
gogabojan
M_Mojca user posted image user posted image user posted image da ste doma.

Jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te čimprej mine.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.3.2009 7:36:37   
Dream
Kaj pa je blo tko katastrofalnega?

Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.3.2009 7:45:04   
coccinella
Dobro jutro tudi z moje strani!

Gaja še spi...tako da ima še čas za malo "srfanja" po internetu user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaspali smo kar hitro, tudi noč je bila vredu, no sedaj je pa že jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim vsem, da bi bilo čim manj vetra in čim več sonca user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.3.2009 7:46:01   
coccinella

Lepo jutro vam želim.

Včeraj večer - KATASTROFA (zato me ni bilo gor, da bi neumnosti zganjala), niti nevem, kak kaj moja virtualna farma user posted image user posted image user posted image

Noč - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Jutro - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Bomo videli, kaj nam bo dan prinesel.

Kaj pa se je zgodilo? Smo radovedni, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.3.2009 7:50:13   
Pšemek
Jolly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,pa da se čim prej pozdraviš.

M_mojca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da sta že doma.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.3.2009 7:51:11   
gogabojan
KATASTROFA = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dru, joku, vrisku, tečnaru, ne joška, ne čaj, ne kašica, ne nositi, ne ležati, ne sedeti, ne kopati, ne igrati, ne nič.

Je tak joku, da je soseda prišla vprašat, če je vse ok.

Mislim katastrofaaaaaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.3.2009 7:55:52   
corti
Jutro!

Ne morm vrjet sem zaspala ob osmih in spala ko ubita do šterih ko me je hanna zbudila in ni hotla spat, ko sem jo pa ob petih prinesla v posteljo je v trenutku zaspala do šestih...samo jaz nisem.

Gogabojan.....zakaj bi nas že motilo? Mislim ravno nasprotno....fino je brat tvoje poste. user posted image user posted image  

Punce rabim eno pomoč.....ali je to normalno....hanna ima bolj ko ne belo nebo...tko kot da bi ji skoz nekaj pritiskalo gor....pa jeziček ima malo bel a na sredi eno piko, ker ni nič belo. Ni to soor, ker smo ga že imeli vem. Ima še kateri dojenček to? Ali naj jo peljem k pediatru?
Nikoli prej nisem pomislila da bi bilo kaj narobi, dokler mi včer ni moj reku, da je to ful čudn in zdaj ne vem.

Se vam še kasneje kaj javim....zdaj grem kavico spit, da se malo zbudim. Ne vem al sem preveč spala...al kaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.3.2009 7:58:09   
coccinella

KATASTROFA = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dru, joku, vrisku, tečnaru, ne joška, ne čaj, ne kašica, ne nositi, ne ležati, ne sedeti, ne kopati, ne igrati, ne nič.

Je tak joku, da je soseda prišla vprašat, če je vse ok.

Mislim katastrofaaaaaaaaaaa.

oooooo boga....Mogoče ga pa zobki matrajo.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?