Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:23:59
|
|
|
|
Dream
|
No, grem pod tuško, pa da potem vidim, če se bo katera kaj razpisala. Moja dva junaka že oba zdavnaj spita...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:24:33
|
|
|
|
Dream
|
za novo stran!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:27:02
|
|
|
|
iraira
|
Jaz grem ležat punce....nekaj se me loteva pa glava me boli kot da bi mi eden štemal notri Lahko nočko!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:31:20
|
|
|
|
janja 27
|
čer evo mene nazaj pri vas najprej komenti .100 noga ta uspešen vikend , poročala boš jutri k bo tvoj na šihtu lučka1 za prelep sprehjalni vikend irma za lepo nedeljo na obali, to s previjalnicai je res ŽALOSTNO NIK in m_mojca sam da ste doma in za prodnega nika sedaj pa velik tekočine pit dream danes si ti SW )super woman) jaz pa LW (lazy woman) gogabojan da ti ne bom direkt iz posotjne na vrhniko dala kkock out ne sprašuje več neumnosti....potem sem tud jaz tle višek se saj mal nasmejimo in sej to ni čvekanje upokojencev oktobra08 ampak veselih neumnim pametnih srečnih mamic lumpijev 08 jaz pa sem sedaj pol hiše vrga v zrak sem iskala rojstni list od metke rabim emšo ker nesem jutri vpisne liste v vrtec..a list nikje r...potem se spomnim da mi je mami neki kopirala in jo kličem , ona vrže pol hiše v zrak a rojstnega lista nikjer nakar mi po 3 uraj kapne da mi je mama prinesla še neke dopisnice in kuverte in znamke (dela na pošti ) in seveda en cel pok fotokopij rojstnega lista in jaz lepo to sprvljeno v predalu kjer imam prazne kuverte in zmanke budalo nosam da se je našu če ne bi mogla it na občino tko da jutri akcija - manco v vrtec. vpisat metko in grem še na banko...itditd lepo in mirno nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:32:40
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce jaz mam tudi vprašanje glede GH. V čem shranjujete tisto, kar odveč skuhate. Jaz sem kupila kašico od jabolk kakih štiri. Ko jih bomo pojedli, nameravam notri shraniti malčku kašico, ki jo ni pojedel kak obrok prej. Kaj ve mislite s tem.?? Kupila sem Aventove posodice, ki imajo dobre pokrovčke - sem malo računala na to, da bom shranjevala svoje mleko - pa ga je žal samo za vzorec. No, posodice mi zelo pridejo pravsedaj, ko skuham največkrat za 2 obroka. Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ. zame
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:41:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ. Avta nisva imela blizu, ker smo bili v šetnji, pa tudi Niki je bil v športnem vozičku, tako da bi ga malce težje previla v njem, ampak v skrajnem primeru bi ga tudi. Naslednja moja ideja je bila ena klopca v parku. Če je pa avto blizu, ga pa vedno kar v njem previjem (imam tudi jaz vedno odejico in previjalno podlogo s seboj). Mah saj neumno mi je bilo le to, da se gremo ne vem kakšen turizem, pa niti ene previjalnice v najbolj znanih obmorskih mestih ne premoremo. Pa da ne govorim, v kakšnem stanju so bili WCji - sem šla na WC v Cafe Teatru in še v 2 kafičih, pa je bilo stanje kar porazno. Ampak to je že druga zgodba.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:45:39
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream No, grem pod tuško, pa da potem vidim, če se bo katera kaj razpisala. Moja dva junaka že oba zdavnaj spita... Moja tudi, jaz pa mal vas berem, pa kakšen ugoden rabljen avto po netu iščem. Bo treba mojega 8 let starega Peugeota 206 s tremi vrati počasi malo zamenjat, če želim Nika v ta velikem avtosedežu kam okrog vozit. Že sedaj, kamor koli greva, je moj avto čisto poln - da lahko spravim vanj voziček (podvozje in košaro ali športni del), moram podret skoraj vse zadnje sedeže, spredaj je pa itak Niki v lupinici, tako da se kdo drug težko pelje z mano.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:52:35
|
|
|
|
Dream
|
Raje ne bi o tem našem turizmu in prilagodljivosti vsem vrstam ljudi... Lahko nazadnje res ugotovimo, da smo še vedno na Balkanu... Ti čisto verjamem, ker ko grem js kam z avtom od , se počutim že sama čisto utesnjena, kaj šele, da bi imela zraven voziček in ne vem kaj še vse. Aja, a športni del se ti ne da podret čist do vodoravnega položaja?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 22:55:23
|
|
|
|
irma78
|
Na žalost ne čisto. Kolikor sem zadovoljna s tem Quinnyem, pa je glede zložljivosti ni najbolj praktičen.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 23:17:38
|
|
|
|
Dream
|
Janja 27 hmm SW... Ja, mogoče že, ampak kaj mi rabi, če pa sem celo nedeljo vrgla stran za prepotrebno čiščenje Se bomo v bodoče bolje organizirali, da bodo to naši dnevi... Grem počasi spat, ker tu nič ne dogaja. Še farmo sem pravkar uredila, da mi kaj ne zgnije Nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 0:28:57
|
|
|
|
timnala
|
Ojla! Jst se pa kr brkljam okoli..pravkar sm nehala z likanjem, zdejle se cotke obesim in grem v pancevo..ah, kje so tisti casi, ko sem hodila spat pred 10h Lepe sanje vam zelim pa en vesel, energicen in prijeten teden!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:12:19
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro! Kaj bo dobrega? Mi smo se naspali, zdej pa že veselo telovadimo. Uh, že dolgo me ni doletela ta čast, da vam skuham ! Saj veste, topli napitek po želji vsake. Postrezite si, kar vam srce poželi .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:15:50
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Mi smo po dolgem času KONČNO spet prespali CELO noč Od 7-ih do pol šestih brez budnic Juhuuu bruhuuu Sem pa jaz zbolela, me boli grlo, peče v nosu, curi ven, pa še vročino mam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:16:56
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! A še vse spite? Jaz sem do pol enih brala, potem sem pa res omagala. Sedaj pa že spet vsa naspidirana od 5. ure zjutraj, ko je blo treba it na WC. To je pa tako, če cel dan spiješ na hektrolitre vode... Grrr... Si grem hitro eno kavico skuhat, malo potelovadit, potem se bo pa sigurno že Matic zbudil, tako da se vam oglasim še kasneje. No, pa po dolgem času še z moje strani kavica in čajčki:
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:17:53
|
|
|
|
Dream
|
No, sedaj pa res:
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:21:01
|
|
|
|
Dream
|
Pšemek danes sva pa obe hkrati kuhali Jolly123 ti imaš pa res smolo, no! Jaz sem pojedla kar nekaj medu, ko se je hotelo nekaj razvit, za grlo sem pa vedno grgrala razredčen jabolčni kis (domač seveda). Pa hitro kak lekadol vzemi!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:22:13
|
|
|
|
gogabojan
|
Lepo jutro vam želim. Včeraj večer - KATASTROFA (zato me ni bilo gor, da bi neumnosti zganjala), niti nevem, kak kaj moja virtualna farma Noč - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA Jutro - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA Bomo videli, kaj nam bo dan prinesel. Sonček že pošteno sije tako da Marisha, bova šli kajne, giro di Vrhnika. Aja hvala za čajčka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:23:46
|
|
|
|
gogabojan
|
M_Mojca da ste doma. Jolly da te čimprej mine.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:36:37
|
|
|
|
Dream
|
Kaj pa je blo tko katastrofalnega?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:45:04
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro tudi z moje strani! Gaja še spi...tako da ima še čas za malo "srfanja" po internetu Zaspali smo kar hitro, tudi noč je bila vredu, no sedaj je pa že jutro Lep dan želim vsem, da bi bilo čim manj vetra in čim več sonca
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:46:01
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Lepo jutro vam želim. Včeraj večer - KATASTROFA (zato me ni bilo gor, da bi neumnosti zganjala), niti nevem, kak kaj moja virtualna farma Noč - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA Jutro - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA Bomo videli, kaj nam bo dan prinesel. Kaj pa se je zgodilo? Smo radovedni, a ne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:50:13
|
|
|
|
Pšemek
|
Jolly ,pa da se čim prej pozdraviš. M_mojca da sta že doma.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:51:11
|
|
|
|
gogabojan
|
KATASTROFA = Dru, joku, vrisku, tečnaru, ne joška, ne čaj, ne kašica, ne nositi, ne ležati, ne sedeti, ne kopati, ne igrati, ne nič. Je tak joku, da je soseda prišla vprašat, če je vse ok. Mislim katastrofaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:55:52
|
|
|
|
corti
|
Jutro! Ne morm vrjet sem zaspala ob osmih in spala ko ubita do šterih ko me je hanna zbudila in ni hotla spat, ko sem jo pa ob petih prinesla v posteljo je v trenutku zaspala do šestih...samo jaz nisem. Gogabojan.....zakaj bi nas že motilo? Mislim ravno nasprotno....fino je brat tvoje poste. Punce rabim eno pomoč.....ali je to normalno....hanna ima bolj ko ne belo nebo...tko kot da bi ji skoz nekaj pritiskalo gor....pa jeziček ima malo bel a na sredi eno piko, ker ni nič belo. Ni to soor, ker smo ga že imeli vem. Ima še kateri dojenček to? Ali naj jo peljem k pediatru? Nikoli prej nisem pomislila da bi bilo kaj narobi, dokler mi včer ni moj reku, da je to ful čudn in zdaj ne vem. Se vam še kasneje kaj javim....zdaj grem kavico spit, da se malo zbudim. Ne vem al sem preveč spala...al kaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 7:58:09
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan KATASTROFA = Dru, joku, vrisku, tečnaru, ne joška, ne čaj, ne kašica, ne nositi, ne ležati, ne sedeti, ne kopati, ne igrati, ne nič. Je tak joku, da je soseda prišla vprašat, če je vse ok. Mislim katastrofaaaaaaaaaaa. oooooo boga....Mogoče ga pa zobki matrajo.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?