|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
22.3.2009 8:29:53   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz sem naši danes naredila po paparici : korenček sem popražila na olivnem olju pa krompirček in žlico graha ( koruzo sem spustila ) je tako jedla da nisem folgala nosit v usta  ampak naša ima itak full rada zelenjavo, rajši od sadja. Samo banane sploh noče jesti  pa tako je sladka

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Naš je pa nor na sadje..zelenjava je tko..tko razen če je korenček noter. Včeraj sem mu pa po paparici naredila bučke s banano pa je tako pomlatil, da sem še premalo naredila, pa je pojedel pol bučke pa pol banane

joj Gaja sploh noče zelenjave...sadje full, zelenjava pa ne in ne user posted image user posted image user posted image . Kje sta našli te recepte za zelenjavo? Ker bi jaz tudi rada poskusila, da saj malo zelenjave poje.

Lp

< Sporočilo je popravil coccinella -- 22.3.2009 8:32:15 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.3.2009 8:41:18   
afnica mala
Dobro jutro
danes bo res lep danuser posted image user posted image

moram najti še eno gostilno, ki vozi hrano v naš konec, Bom res poskusila s Simfonijo, kot je zadnjič rekla Lovely. Če bi bila čebelca kaj bolj pridna za voziček bi šli ven jest.

sem ji včeraj naredila krompir in korenje, pa je zbruhalauser posted image , pa še mleko, ki ga je prej pojedla prej- mislim, da je bilo pregosto, vizualno tudi nič ne zgleda da se kaj rediuser posted image , joj spet bo sranje

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.3.2009 8:41:28   
jolly123
Kaj pa če ji korenček not vmešaš? 

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.3.2009 8:48:36   
Pšemek
Jutro!

Spet je lep sonček zunaj! A še vedno piha? Videti ni, da bi kaj dosti! Bomo lahko šli za malo daljši čas ven. Ste bile pa ponoči spet pridne, vas grem mal prebrati...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.3.2009 8:49:33   
Lovely
Dobro jutro,

najprej vse najboljše Hanna in Špela user posted image !

Jolly, kok si me nasmejala s tem, da bi ga z vozičkom vred komu pustila he he.... Pa pridna sta s tvojim, že pripravila kosilček... Mi2 sva sila kavo, peljala psa ven in se zabavala z Inyo. Kake dela ej. Zdajle je pila čajčka iz šalčke, kok smeha.

Afnica, ti kar poskusi, meni so pizze zelo dobre, moj rad naroči chilli con carne, pa kalamari niso slabi. Kosila so pa tudi ok. Pa solate tudi. Burgerji so ogromni. No way za pojest vse...

Inya je pa včerja dosegla rekord in pojedla 800ml user posted image . Če bo šlo tako naprej bom govorila s P, ker je to počasi znak, da rabi več - torej GH... No, po moje je bila bolj posebnost, ji bom pa danes daa 2x kašico. Zdaj je imela 2 dni žitno. Danes na vrsti riževa.

No, grem jaz kar hitro pod tuš sokler mala srčica spančka. Ko popapa gremo v center na kofi, pol pa h gezi...

Lepo nedeljo vam želim bejbe, Gogabojan, a je bil ekšn?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.3.2009 8:50:36   
Lovely
Joj kok tipkarskih škratov... sori...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.3.2009 8:52:54   
jolly123
Jaz sem svoje z diplomsko danes že opravila, spisala 3 podpoglavja user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.3.2009 8:58:21   
Pšemek
corti en šopek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , za vsako leto ena.

Za Hanno pa

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.3.2009 8:59:53   
Pšemek

Jaz sem svoje z diplomsko danes že opravila, spisala 3 podpoglavja user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jaz mam zdele malo za likat, potem pa napadem diplomsko. Danes kuha ati! user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.3.2009 9:00:57   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Moj se tudi že pritožuje, da sem vsak večer na netu, pa se mu ne dam. On se pa z drugimi stvarmi zabava.

Jutri gremo pa na morje, pa upam, da ne bo tam še večja burja, kot je bila danes tukaj v LJ. A mogoče ve katera za kakšno luštno gostilnico (po možnosti ne preveč drago) z morsko hrano kje v Portorožu ali pa v Piranu?

V Piranu grem jaz vedno v gostišče Pirat. Je ob glavni cesti na desni strani, še preden prideš do Tarttinija. Zeloooo dobra hrana in ugodna cena!

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.3.2009 9:01:42   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

sam da probam......  Ö  Ä   Ü

user posted image user posted image user posted image  uaaaaa, znam user posted image  thnx, Timnala user posted image

zdaj grem pa tudi jaz počasi spat. Nekatere hodite tolk zgodaj spat, kar ne morem verjeti. Pšemek, ti si ena zaspanka user posted image  No, nekatere ste pa nočne ptice za moje pojme. Irma in Corti npr. user posted image user posted image

Sej sem bila včasih tudi nočna ptica, potem sem pa mojega spoznala, pa me je spreobrnu. Sem začela zelo zgodaj hodit spat. Ob 20h v posteljo, pa še kak film pogledat, pa ajat. Zdej grem pa še mal prej, probam kar z Nejko it spat. Zato pa tudi zgodej vstajam, danes npr, smo bili že vsi ob 5.45 budni. Mal smo se še pocartali v postelji, potem pa veselo na delo.

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.3.2009 9:04:07   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res.

Si mi dala pa super idejo! Bomo šli mi tudi kdaj tja pogledat!

Lahko gremo skupaj, če želiš.

Ja, se bomo zmenili user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.3.2009 9:05:41   
Pšemek
Zdej grem pa malo plenice z likalnikom napasti. Pridem vas še kasneje pogledat. Pa to vas opozorim, danes napadam 500 objav, za novo zvezdico. user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.3.2009 9:17:56   
freha
Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec?
Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.3.2009 9:25:00   
janja 27
jutro

evo mi smo tud vstali ob  7h posledica vriskanje metke v posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image
a vaši tud kaj vriskajo, naša je zadnje dni nemogoča k na kaki operiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....gre včasih kr čez uh, kr manca mi tega ni delalauser posted image .....

jaz pa sem danes bla spet mal v akciji, sem zložila robo iz sušilca posprala še posodo iz stroja, pospravla postelje ( a jih poslpravte vsak dan? ) jaz jih moram če ne ne mrerm it spat v razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naredila zajtrk, skuhala kavo (zame in tasta) moje je ne pije, k smo jedli nas je prišel tast pogledat pa je še on jedel z namiuser posted image user posted image user posted image evo spet dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kosilo pa gremo k moji mamiuser posted image user posted image user posted image megauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa popoldan.hmmm......bomo vidlei pri nas ne piha večuser posted image user posted image user posted image tko da itak mal na zrak da te bacile spravimo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

oko - sem si namalala gor torbex pa je stanje boljš ni še 100% ampak je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.3.2009 9:25:11   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: freha

Hojla punce, spet imam vprašanje za vas. Ali se vaši bejbiji tudi zdaj manj redijo kot prej? Ker moja se mi je v zadnjem mesecu in 20 dni zredila komaj 800g. Prej se mi je vedno redila več kot kilo na mesec?
Jo pa še polno dojim, nisva še začeli dodajat, ker je alergik in naj bi bilo dobro počakat do dopolnjenih 6 mesecov.

Jaz sem ga tudi samo dojila. Pa pazimo, kaj jemo, ker je na nekaj alergičen. Teste mamo šele 30,3. Sem pa začela že uvajati GH.

Če kao teža začne počasneje rasti, je premalo mu samo mleko. Meni je naprimer žal, da mu nisem že prej dajala, ker takkkkk fajnnnnnnnnnn jeeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.3.2009 9:26:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jutro

evo mi smo tud vstali ob  7h posledica vriskanje metke v posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image
a vaši tud kaj vriskajo, naša je zadnje dni nemogoča k na kaki operiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....gre včasih kr čez uh, kr manca mi tega ni delalauser posted image .....

jaz pa sem danes bla spet mal v akciji, sem zložila robo iz sušilca posprala še posodo iz stroja, pospravla postelje ( a jih poslpravte vsak dan? ) jaz jih moram če ne ne mrerm it spat v razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naredila zajtrk, skuhala kavo (zame in tasta) moje je ne pije, k smo jedli nas je prišel tast pogledat pa je še on jedel z namiuser posted image user posted image user posted image evo spet dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kosilo pa gremo k moji mamiuser posted image user posted image user posted image megauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa popoldan.hmmm......bomo vidlei pri nas ne piha večuser posted image user posted image user posted image tko da itak mal na zrak da te bacile spravimo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

oko - sem si namalala gor torbex pa je stanje boljš ni še 100% ampak je boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.3.2009 9:26:51   
janja 27

ni panike sedaj bodo šli kg bolj počasi goruser posted image user posted image user posted image user posted image sej se ti je zredila 800 user posted image user posted image user posted image če ti ne bi šla nič gor potem bi bilo kaj narobe....

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.3.2009 9:30:59   
janja 27
corti

vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.3.2009 9:37:50   
Pšemek

To je popolnoma normalno! Naša je šla od 3. mesecev, pa do 4,5 mesecev šla gor 700g, je P. rekla, da je to povsem po "reglcih"

(Evripid)

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.3.2009 9:40:31   
Pšemek
Janja - Nejka ima cele arije, tok vriska user posted image  user posted image  user posted image .

Posteljo jaz pospravim vsak dan

pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za oko

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.3.2009 10:01:03   
jolly123
Tale farma na FB pa men nič jasna user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.3.2009 10:17:52   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena virtualna kmetica

evo sem ti glih konjička poslala

tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.3.2009 10:24:58   
iraira
Corti in Hanna vse naj. naj. pa da bosta zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.3.2009 10:37:43   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena virtualna kmetica

evo sem ti glih konjička poslala

tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma to se men ne da user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?