|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
22.3.2009 20:32:54   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

POMEMBNO VPRAŠANJE!!!!!!!!!!!!!

Punce, a katero motijo moji posti?????

MENE NE

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.3.2009 20:40:15   
Pšemek
Tak, sem bila pod tušom, zdej pa počasi nina nana. Danes dopoldne smo bilil vsi trije doma. Jaz sem se ukvarjala z diplomsko, ati je pa Nejko zabaval. Ko je kuhal kosilo sem pa jaz Nejko prevzela. Po kosilu je šel pa user posted image  okolico hiše urejat, mi2 sva šli pa na en dolg sprehod po PSTju. Ko sva prišli domov, sva bili še kakšno urco dol pri atiju. Ta čas se je oglasila še moja sestra in njen dragi. Sta prišla pokazat nov (beri: rabljen) avto, ki sta ga danes kupila. Sta bla samo 10 min pri nas. Ko sta šla, sva šle midve z Nejko gor, jaz še malo diplomsko pisat, ona pa igrat se na tla user posted image . Kmalu je za nama prišel še ati, smo se pol še malo vsi trije skupej crkljali in kmalu je prišel čas za kopanje, večerjo in ajanje za Nejko. Jaz sem še dokončala, kar sem imela, naprej pa že veste, da vam ne bom utrujala... user posted image
Zdej se pa počasi pripravljam na odhod v pančevo.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.3.2009 20:47:01   
Pšemek
Še eno vprašanje preden grem.

Koliko časa (dni) je trajalo pri vas oz. vaših user posted image , od začetka uvajanja GH pa do takrat, ko je imel user posted image  cel obrok GH? K pravijo, da naj bi uvajali postopoma prvi dan par žličk, pa naslednji dan malo več...
Zanima me, k gremo konec aprila za čez vikend v Mursko Soboto, pa bi rada, da ima takrat en obrok že GH. Pa me zanima, kdaj prbl. bi mogla začeti uvajati, da bi prišle do tega.

Tak, zdaj vas pa lepo pozdravljam - NOČ

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.3.2009 20:57:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Koliko časa (dni) je trajalo pri vas oz. vaših user posted image , od začetka uvajanja GH pa do takrat, ko je imel user posted image  cel obrok GH? K pravijo, da naj bi uvajali postopoma prvi dan par žličk, pa naslednji dan malo več...
Zanima me, k gremo konec aprila za čez vikend v Mursko Soboto, pa bi rada, da ima takrat en obrok že GH. Pa me zanima, kdaj prbl. bi mogla začeti uvajati, da bi prišle do tega.

Mi že tri dni uvajamo GH, pa nima celega obroka. 2X pa mu dam GH. Najprej se podojiva, potem pa za nameček še GH (jabolčno kašico), zvečer pa kašico od keksov, kake pol ure prej, nato se še enkrat podojimo.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 22.3.2009 20:59:44 >

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.3.2009 20:59:06   
gogabojan
Punce jaz mam tudi vprašanje glede GH.

V čem shranjujete tisto, kar odveč skuhate.

Jaz sem kupila kašico od jabolk kakih štiri. Ko jih bomo pojedli, nameravam notri shraniti malčku kašico, ki jo ni pojedel kak obrok prej. Kaj ve mislite s tem.??

Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.3.2009 21:06:52   
iraira

Jaz sem kupila kašico od jabolk kakih štiri. Ko jih bomo pojedli, nameravam notri shraniti malčku kašico, ki jo ni pojedel kak obrok prej. Kaj ve mislite s tem.??

Jaz shranim jabolčno kašico, ki jo naredim največ za 12 uruser posted image  dam jo pa v lončke od aventa, ki so bili zraven črpalke za mlekouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.3.2009 21:10:03   
iraira
Sem pozabila napisat...zelenjave in ostalega sadja ne shranjujem raje sveže naredim vsak danuser posted image
Kar ostane pri nas pes poje vključno z brokolijem in cvetačouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič je še am popila ki je user posted image  ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.3.2009 21:10:10   
irma78
Dober večer mamice,

evo nas iz Primorske. Smo bili v Piranu (tam parkirali), šli peš do Portoroža in nazaj v Piran, tam na kosilo in na kavico in prišli šele pred eno uro nazaj. Je bil Nik prvič 5 ur skupaj zunaj in mu je bilo prav všeč - ni bil skoraj nič tečkast - edino pot nazaj se mu je vlekla, ker je bil že utrujen in namesto da bi spal je zadnje pol ure jokal kot dež. V glavnem imeli smo se super lepo, samo pihalo je malo preveč, tako da je bilo morje malo preveč razburkano, da bi Niku lahko malo ročice v vodo namočili.

Edino zaradi česar sem pa penila po celem Piranu in Portorožu nisem najdla nobene previjalnice (v nobenem lokalu, hotelu,...). Sem povsod spraševala, pa ni imel nihče pojma. Na zadnje sem Nika previla na vrtu ene zaprte gostilne na mizi. Sem rekla, če mi bo kdo kaj zatežil, da mu bom pa povedala ta svoje, kaj se to pravi, da v takih turističnih krajih ne morejo narest ene previjalnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, Hanna in  Corti  vse najboljše za vajin rojstni dan (sem malce pozna, pa vseeno).

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.3.2009 21:11:14   
irma78

MENE NE

mene tudi ne, nasprotno se jim prav smejim.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.3.2009 21:14:58   
irma78

Pri nas je Nik tako užival ob prvi sadni kašici, tako da je bil kar prvi obrok cel obrok GH. Sem se zelo bala, da bo kaj narobe, ampak nisem mogla gledati tistih učk, ki so kar prosile za kašico in ustec, ki so se odpirale kot riba na suhem, če si mu žličko približal k ustkam. No, HB je bilo vse vredu in še danes nima problemov. Saj vam vseskozi pravim, da je Nik velik jedec.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.3.2009 21:16:42   
irma78
Aja pa še to, M_mojca, upam, da sta z Nikijem že doma, da je vse OK, sicer pa vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.3.2009 21:24:58   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Aja pa še to, M_mojca, upam, da sta z Nikijem že doma, da je vse OK, sicer pa vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma sta že ja. Pravi da je bil Nik fullll priden pa lepo čakal, da mu je infuzija tekla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NIKA

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.3.2009 21:27:07   
coccinella

K sem malouser posted image user posted image preveč odkrita???? K se zafrkavam???? K tipkam gluposti???? K pišem o seksu???? K imam kakšne neumestne???? K si kr neki dovolim???? Ker sem dolgočasna???? Ker ne povem nič pametnega????

Ne preveč razglabljat v zvezi s tem, zakaj to pišem. Me pač zanima, ker se mi zdi (al pa se samo motim), da grem včasih predaleč oz. v skrajnost.

SPREJEMAM SAMO KRITIKE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mirno noč vam želim. lp

MENE ČISTO NIČ NE MOTI! SE VSAJ MALO NASMEJEMO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.3.2009 21:31:22   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Edino zaradi česar sem pa penila po celem Piranu in Portorožu nisem najdla nobene previjalnice (v nobenem lokalu, hotelu,...). Sem povsod spraševala, pa ni imel nihče pojma. Na zadnje sem Nika previla na vrtu ene zaprte gostilne na mizi. Sem rekla, če mi bo kdo kaj zatežil, da mu bom pa povedala ta svoje, kaj se to pravi, da v takih turističnih krajih ne morejo narest ene previjalnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da cel Portorož nima previjalnice, niti hoteli.....to pa je čudno in nenormalno. Mogoče pa mislijo, da domačini oz. turisti nimajo dojenčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.3.2009 21:46:04   
Lucka1
punce, vidim, da ne bom uspela prebrati vikend dogajanaj....mogoče vseeno poskusim, samo da najprej poročam....imeli smo se super - tiste, ki zaradi vetra ne greste ven, ne veste kaj zamujate - doli na obali je pihalo kot 100 user posted image user posted image user posted image , ampak smo bili cel petek in soboto zunaj, danes pa tudi pol dnev,a potem smo se pa odpravili nazaj proti domu.
V petek smo šli direkt v Izolo na 2 urni sprehod+kavica, user posted image pa malica, potem pa v Strunjan razpakirat in še tam en dooooooool sprehod vse naokoli, čez soline in nazaj - smo voziček nekje celo nesli, ko so samo stopnice pri enem mostu tam....na momente je tako pihalao, da smo vsi trije stali kar na mestu, čeprav smo mislili, da hodimo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

no v soboto potem parkirali v portorožu, pa šli do pirana, pa nazaj v portorož, pa naprej do lucije in spet nazaj v portorož do avta....spet pihalo ko 100 user posted image user posted image user posted image , ampak saaaamo sonce vse naokoli. In malo ljudi - vsi nekje poskriti.
Sva pa uspela previti user posted image v lokalu Caffe Teater v Piranu (kjer je navadni kapucino mimogrede 2.30!!!!) in to kar na njihovih fensi smensi kavcih - moram pohvalit natakarja, ker je on to predlagaluser posted image user posted image user posted image ). No proti večeru smo čli še do kopra, potem pa danes zjutraj še 1x v portorož.....domov prišli prijetno utrujeni po sprehajajočem vikendu...imam hoje dovolj za tisoč let.....a ker se poznam, vem, da grem že jutri spet vozičkat vsaj za dobro urco user posted image user posted image user posted image

tako, tole nahitro, grem še mal na kavč pred spanjem....jutri pa upam preberem vse za nazaj in pokomentiram....

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.3.2009 21:46:41   
Lucka1
aja, pa lep večer in laaaaahko mirno noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.3.2009 22:00:40   
coccinella

jaz tudi vsem želim lepo, predvsem pa mirno noč!!!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.3.2009 22:04:07   
Lovely
Čer,

Jolly, moj je protestant, jaz pravoslavka. Cerkveno sva se poročila v moji cerkvi, za otroka(e) sva pa se že takrat dogovorila, da bodo krščeni v njegovi veri. Meni je to OK in logično.

Afnica, p. pomeni verjetno pediater? Inya ima svojo pediatrinjo v Barsosu v LJ.

Gogabojan, kaj pa tebi dogaja? Meni je bil samo en tvoj post odveč - ta v katerem sprašuješ, če so nam tvoji posti odveč user posted image user posted image user posted image

Lučka, super, da ste se imeli fino fajn user posted image , lepo napolni baterije tak vikend a ne?

Mojca_m, user posted image  za Nika ko je bil tako priden danes. Samo, da sta doma.

Mi2 sva imela spet obisk, smo lepo pokramljali. Sem končno zmenjena. Torek in nedelja fitnes ob 18h s prijateljico. Fiksno. Je moj potrdil, da bo pazil Inyo.

Pa mozoljček (al karkoli že je) se manjša user posted image , upam, da bo šlo tako naprej.

Menstre pa od nikoder user posted image  dobro, zamuja še ne, itak pa še ni jasen tale moj poporodni ciklus, ni tak točen kot je bil pred nosečnostjo...

Hvala za info o Leonardo, na Prometeja sem pa čisto pozabila user posted image

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
22.3.2009 22:05:00   
Lovely
Zdaj grem pa ajat, lahko noč!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
22.3.2009 22:05:44   
Lovely
Ne pozabite na torek ob 11h v Areni - kofe user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.3.2009 22:14:06   
Dream
Čer!

Končno sem se lahko malo usedla, da vas preberem in pokomentiram. Danes sem imela čistilno akcijo, sem zribala, zdrgnila, sčistila, odišavila in ne vem kaj še vse naše stanovanje. Preoblekla vso posteljnino, oprala, posušila in zlikala vse cunje, pa vmes naredila še nedeljsko kosilo. No, priznam, da mi vse to ne bi uspelo, če ne bi šel dragi ven z Maticem. Moram pa priznat, da sem prijetno utrujena, ker sem se prav fino razgibala. Jutri me bosta verjetno obe roki boleli za crknit, ampak nič hudega, smo preživeli še dosti hujše stvari.

Vriskanje naš je tako glasen, da radia ali TV sploh ne potrebujeva, ker v vsakem primeru vse preglasi. Še celo pogovarjat se ne moreva več... Je ravno prej  user posted image  rekel, če imava slučajno opico doma user posted image user posted image user posted image  Med jedjo se je odločil vriskati in se pogovarjati z žarnico user posted image

Jolly123, Pšemek danes ni bilo niti enega stavka kot sem že napovedala, ker sem čistila.

Freha nimam pojma koliko se naš redi, ker ga ne tehtam, se mi pa zdi, da nima več tako luštnega trebuščka kot ga je imel.

Pospravljanje postelj v spalnici sigurno ne, v otroški pa sta obe postelji večinoma lepo pospravljeni. V spalnico imava itak samo midva vstop, pa se nama obem zdi brez veze user posted image user posted image user posted image

Corti in Hana vse naj, naj, naj! 

M_mojca in Nik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GOGABOJAN mene osebno tvoji posti nič ne motijo in kakor sem že napisala, če katero moti, pač naj ne bere user posted image

Pšemek uvajanje GH je mogoče trajalo 14 dni. Sedaj mu dajem obork kosila in popoldanski obrok v celoti GH, + moje mleko, kolikor ga pač je. Zjutraj in zvečer pa dojenje + AM. Mislim, da vse preveč kompliciramo okrog tega. Sem ravno včeraj za for brala knjigo, ki jo je mami uporabljala pri sestri (letnik knjige je 1983). Tam pišejo skoraj čisto kontra stvari, kot se sedaj delajo. Da raje ne govorim o kravjem mleku...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.3.2009 22:20:28   
Lovely
Aja, sva stehtala Inyo danes in ima 5.920g, pomeni da je pridobila 170g v 12 dneh. Nama čisto OK user posted image .

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.3.2009 22:20:53   
Dream

Kupila sem Aventove posodice, ki imajo dobre pokrovčke - sem malo računala na to, da bom shranjevala svoje mleko - pa ga je žal samo za vzorec. No, posodice mi zelo pridejo pravsedaj, ko skuham največkrat za 2 obroka.

Irma78 jaz ga lepo previjem v avtu, pa je še najmanj problemov. S seboj imam vedno eno odejico, na katero ga položim, povrhu dam še previjalno podlogo in se na hitro uštimava. Kot je že Janja27 enkrat rekla: otroci so veliko bolj prilagosljivi kot si me mislimo (ker znamo vse preveč zakomplicirat). Drugače pa: če nimaš avta blizu, je pač voziček tut čist OK, sej menda ljudje vejo, da user posted image  lulajo in kakajo in da jih pač ne moreš pustit brez da jih previješ.

Neposredna povezava do sporočila: 2898
22.3.2009 22:21:44   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Aja, sva stehtala Inyo danes in ima 5.920g, pomeni da je pridobila 170g v 12 dneh. Nama čisto OK user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
22.3.2009 22:23:09   
Dream
A zdej mam pa js monolog tle al kako?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?