Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:51:52
|
|
|
|
irma78
|
Čer, evo mene. Spet pozna, kot ponavadi. Kako ste preživele prvi spomladanski dan??? Ste uživale? Vidim, da ste bile spet kar pridne in vas bom šla malo kasneje za nazaj brat in pokomentirat, sedaj pa raport. Zjutraj sem šla končno enkrat sama v šoping po hrano in spet zapravila celo premoženje. MOgoče bi bilo bolje, če bi bil moj zraven. No, ampak sem pa nabavila za 14 dni, če verjameš. Potem sem doma Nika uštimala, mu prvič dala za jest polento z banano (po vašem receptu) in mu je bila blazno všeč - posledica spal je 3 ure. Sem lahko vsak malo pospravila po hiši. No, potem sva šla pa okrog 16-ih še za 2 uri na sprehod. Je pihalo kot pri norcih in naju, kljub moji kilaži, skoraj odpihnilo. Potem sem pa še kosilo oz. večerjo skuhala, Nikija skopala in sedaj že sladko spančka. Evo sedaj grem pa za nazaj brat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:52:11
|
|
|
|
timnala
|
Hvala se za odgovor glede avtosedezev..tud jst sm za varnost na prvem mestu, zato bomo ocitno kupli Römerja Dilema resena! Pa hvala za info o rizevi sluzi..kupla sm od Holle, zdej morm pa pogledat, ce vsebuje mleko al ne..mislim, da ne..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:54:05
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: iraira Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. Si mi dala pa super idejo! Bomo šli mi tudi kdaj tja pogledat! Lahko gremo skupaj, če želiš.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 21:56:59
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira dan punce spi dopoldanski počitek jaz pa tukaj gor namesto da bi likala se mi je 4stroje nabralo Irma78 me je spraševala če je vstopnina v botaničnem vrtu- ni vstopnine...greš notri in se prosto giblješ kolikor časa hočeš pa še klopce majo na sončku in v senci tako da lahko izbiraš kje boš počival Meni je bilo všeč samo škoda ker so zvončki že skoraj odcveteli .Imajo pa v ribniku tudi ribice in račke pa želve (spijo zimsko spanje) Super je vsaj meni ki imam rada rožice pa zelenje nasploh. No, mi imamo ribnik sicer doma, ampak je zaradi psov, ki se z veseljem kopata v njem in veselo čofotata čisto v razsulu. Ga je treba spomladi popravit. Aja, pa enkrat sva žabe, ki so se nama same zaredile v ribniku, ulovila in jih preselila v Botanični vrt. Kakorkoli, po mojem mi bo tam prav všeč - imam jaz tudi rada rožice, čeprav mi ne uspevajo najbolje.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:02:17
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se vprasanje glede avtosedezev.. Vidim, da se odlocate za Römer Kinga v vecini..malce sem brala na forumih, res pa je, da nisem brala zadnjih testov in me zanima, zakaj se ne odlocate za Maxi cosi Tobi, ki je skor isti kot Römer King..naj mi ena razlozi in svetuje prosim..ne da se mi pa celga neta okol obrnit, ker sm to ze delala za vso opremo do zdaj, za tole se mi pa ne da Glede na to, da sta mi opcija sam ta dva in na forumih hvalijo oba, se vas vprasam za mnenje.. Aja, nobena pa ne bo kupila 9 - 36 kg? Po testih vem, da so veliko bolj varni 9 - 18, ker pac ne morejo zagotoviti enake varnosti za tako velike razpone.. Midva sva tudi kolebala med Römer King Plus in Maxi Cosi Tobijem (sploh ker je bil slednji pred časom v BC v akciji), pa sva se na koncu odločila za Römerja, ker je širši (se mi zdi, da bo Nika v zimskih oblačilih lažje notri dat - imava sedaj tak problem z lupinco od Maxi Cosija), pa še enostavnejši za pritrdit na sedež se nama je zdel.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:02:38
|
|
|
|
iraira
|
Irma78 pse tudi lahko pelješ v botaniko sam itak na povodcih pa drekce pospravit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:05:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira Joooj pa ve babe ste zmešane kolk ste naklofale sem vas komaj uspela zdaj prebrati . Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. A ni blo nekej govora, da ga bodo zaprli? A je vstopnina in kolk je velik? Še nikol nisemb la, pa bi rada ...Kje pa je to točno?? valla ...jza bi tud paparico :) janja27 valda da pridi v Areno!!! Če boš rabila oseben Garmin - mojo malenkost - kako prideš do Botaničnega, sem ti z veseljem na voljo. Te lahko osebno peljem tja. Sicer so pa res govorili, da naj bi ga zaprli, ker ni financ, samo ne vem pa kdaj ga naj bi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:09:30
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Heja! PikicaStonoga..ma sej v bistvu ne kompliciram z avtosedezem, ker se morm sam odlocit med tema dvema, ostalih se mi ne da sploh gledat. Glede opreme pa razmisljam tak, da rajsi dam zdej za prvega otroka malo vec in kupit orng pa varno, ker mislim imet ene 3 (ce bo bog dal pa da bomo zdravi ) in bi rada imela to opremo se naprej, ne pa kupovala za vsakega drugo in bentila na klumpom Jaz imam enake želje - imeti 3 otroke, če bo Bog dal in zato pri Niku poskušava kupiti kar se opreme tiče čim bolj kvalitetne stvari.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:13:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan jaz se pofočkam tukaj sem. Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. Ich muss gehe pupu machen. pri tebi pa človek skorajda ne more ostat resen.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:21:09
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Irma78 pse tudi lahko pelješ v botaniko sam itak na povodcih pa drekce pospravit Ja, če bi imela lepo vzgojene pse. Tako bi pa naš sprehod v Botaničnega izgledal priblino takole. Dva velika psa, ki vsak v svojo smer vlečeta eno žensko in ko bi videla ribnik, bi bila z enim skokom v njem (sploh če bi še kakšna račka plavala v njem) jaz pa seveda z njima. Tako da hvala, ampak ne hvala. Imam že na PSTju dovolj težav z njima, ko se morata z vsakim štirinožnim prijateljem po pol ure igrat, lajat,... Sploh pa, glede na to, da sta oba zelo močna psa, lahko samo enega pa po enega peljem na sprehod, če sem z vozičkom. Že to je cel projekt.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:22:15
|
|
|
|
irma78
|
Evo dovolj monologov za par minut. Še to vprašam. Janja, kako je z očmi, kaj bolje???
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 22:29:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:33:42
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Evo dovolj monologov za par minut. Še to vprašam. Janja, kako je z očmi, kaj bolje??? mah en k. ..mam še vedno rdeče....vse žilice popokane boli me sicer ne (še) upam da bo jutri boljš..vidim vse v megli ma to zato ker nimam leče noter za nika in popapcano banano s polento..je fino ne..si provala ..tud naša je danes to jedla za kosilo mi smo pa jedli pašto (široke rezance) in meso in sem ji morala dat mal pašte probat je tko protestirala k smo jedli pa čerpav je mela pred sabo svoj krožnik s polento
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:36:52
|
|
|
|
laknerš
|
Jest sm pa naši dala danes za probat pikico ribice. Je ful jedla in zaenkrat ni reakcije kar se tiče kakšnega zvijanja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:47:55
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo mene punce. Mal raporta glede večerje. Sm si stisnila ven mlekeca 60 ml (več nisem mogla, pumpica mogoče slabo vleče, je od aventa ), zdrobila kekse (brez glukoze brez laktoze), in dala malemu jesti. Je vse zmazal, pa še mal sem mu dodala. Potem je mal čajčeka spil, da se mal odžeja. Sem videla, da je hotel zaspati, in sem ga dala še podojiti. Eno ciciko je spraznu, sem ga dala še na drugo (je preveč zaspan, da bi moral fajn vlečt, pa ga dam na drugo, k skor sama od sebe teče), druge pa več ni mogel. Je bil bošček čisto zaspan. Podrla kupčka, ga spravila v posteljco in nič. Nič jokeca za dudo, ali pa za objeti flaško od čajčka. To mi je že včeraj naredil, da ni nič zahteval, da je takoj v MIKROSEKUNDI zaspal. Bravo srček moj, bravo . Janja - jaz ti lahko dam kapljice za oči. Sem mela tudi čist rdeče, pa srbele, pa potem mi je začel gnojek vn tečt. Mam ene kapljice viška. Mam pa tudi kremico za oči, ker sem mela popokane žilice v očeh. Tak da če rabiš kr povej. Irma, sem te kar pogrešala. Sem mislila že, da se ne boš oglasila nič gor. Medve sva bolj nočni tip ženske. Ko zaspi, vem da mam celo noč sam zase, ne da bi razmišljala, kdaj mu bom morala ciciko dati. Pa sem čist zleraksirana.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:47:56
|
|
|
|
iraira
|
Jaz sem naši danes naredila po paparici : korenček sem popražila na olivnem olju pa krompirček in žlico graha ( koruzo sem spustila ) je tako jedla da nisem folgala nosit v usta ampak naša ima itak full rada zelenjavo, rajši od sadja. Samo banane sploh noče jesti pa tako je sladka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:48:33
|
|
|
|
janja 27
|
za mano je pa danes en nor dan najprej gogabojan carica si dopoldan sem kuhala kosilo smo pojedli sem pospravla in pomila in dobila svakinjo na kavo pa prijatlco smo čvekale pa so še moji starši prišli, moj je zalival spet tisti zid mu je brat pomagal pa še njegov sin je pršu se z manco igrat, potem se je še moj brat s srečko ženko prikazal ( se ji že vidi itak k je suhica) in so vsi jedli večerjo pri nas.....ja full house tko da sem pekla čevape in pomfri in solato in klobase itd itd.v galvnem nas je bilo za mizo 11 ....potem sem dala metko spat, manca je šla danes z očijem ker je zmatran in mene je čakalo pospravljanje vsega no sem vse posprvla in pomila (še potelh) šal pod tuš sedaj pa z vami čvekam se mine spi sedaj pa zame k sem bla tko pridna jutri pa noge v luft in cel dan uživanje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:49:39
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest sm pa naši dala danes za probat pikico ribice. Je ful jedla in zaenkrat ni reakcije kar se tiče kakšnega zvijanja. jaz bom tud počasi še kaj dala probat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:51:00
|
|
|
|
janja 27
|
gogabojan kako kremico pa maš??? ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem.... kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kanto
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:51:29
|
|
|
|
Dream
|
Matic je pa danes jedel polento z jabolkom in je bilo zelo njami. No, grem tut js počasi spat. Nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:52:14
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 za mano je pa danes en nor dan najprej gogabojan carica si dopoldan sem kuhala kosilo smo pojedli sem pospravla in pomila in dobila svakinjo na kavo pa prijatlco smo čvekale pa so še moji starši prišli, moj je zalival spet tisti zid mu je brat pomagal pa še njegov sin je pršu se z manco igrat, potem se je še moj brat s srečko ženko prikazal ( se ji že vidi itak k je suhica) in so vsi jedli večerjo pri nas.....ja full house tko da sem pekla čevape in pomfri in solato in klobase itd itd.v galvnem nas je bilo za mizo 11 ....potem sem dala metko spat, manca je šla danes z očijem ker je zmatran in mene je čakalo pospravljanje vsega no sem vse posprvla in pomila (še potelh) šal pod tuš sedaj pa z vami čvekam se mine spi sedaj pa zame k sem bla tko pridna jutri pa noge v luft in cel dan uživanje YOU ARE SUPERWOMEN Tvoj logotip je od sedaj dalje SW. Ti bom zrihtala za tvoj roj. dan tak logotip, kot ga ima supermen. JANJA SVAKA ČAST TI SI RES
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:52:18
|
|
|
|
iraira
|
Janja27 kapo dol ker si tako pridna Kako ti vse znese? Pa še tukaj tipkaš, pa FB pa farma itd.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:53:05
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma, sem te kar pogrešala. Sem mislila že, da se ne boš oglasila nič gor. Medve sva bolj nočni tip ženske. No, lepo da me je vsaj ena pogrešala. Ma, pri nas je tako, da se med vikendi poskuša čim več po hiši in vrtu narest in če moj dragi dela, mu jaz poskušam vštih držat, seveda, pod pogojem da Niki spančka in potem dan mine en dva tri. Tako da se lahko šele zvečer mojim hobijem (beri RR, Gmail, FB,...) posvetim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:55:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 gogabojan kako kremico pa maš??? ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem.... kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kanto Kapljice in krema so TOBREX
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:55:43
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Janja27 kapo dol ker si tako pridna Kako ti vse znese? Pa še tukaj tipkaš, pa FB pa farma itd. sej imam sedaj mojih 5 minut.....počitka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?