Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:55:47
|
|
|
|
irma78
|
Ampak res Janja, od kje tebi tolk energije. Pa ti si en živi Duracellov zajček. Jaz naerdim čez dan pol manj od tebe, pa imam občutek, da sem veliko naredila. Neverjetna si res!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:57:15
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 gogabojan kako kremico pa maš??? ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem.... kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kanto Kapljice in krema so TOBREX a se lahko s to kremo namažem ker v navodilih piše da pri dojenju - al ne vzet pa dojit al prekinit dojenje - mah kr neki sej za nosečnost pa da ni panike
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 22:59:04
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ampak res Janja, od kje tebi tolk energije. Pa ti si en živi Duracellov zajček. Jaz naerdim čez dan pol manj od tebe, pa imam občutek, da sem veliko naredila. Neverjetna si res! moram bit pridna in vse naredit če hočem met še enga mogoče pa mojga prepričam ker sem SW
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:00:22
|
|
|
|
timnala
|
Janja27..se strinjam..pridna pridna!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:00:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 gogabojan kako kremico pa maš??? ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem.... kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kanto Kapljice in krema so TOBREX a se lahko s to kremo namažem ker v navodilih piše da pri dojenju - al ne vzet pa dojit al prekinit dojenje - mah kr neki sej za nosečnost pa da ni panike Vem, sem vprašala zdravnika in nato še v lekarni (vedno vprašam, kak to vpliva na dojenje, karkoli dobim) pa so rekli, da gre za zunanjo uporabo, ne za notranjo. Saj ne spiješ tablete. Pa itak, npr. jih je moj tudi dobil, ko je mel učke čist prehlajene, tak da . Jaz sem mu jih dajala - kapljice mislim, pa jaz sem jih tudi jemala. Pomoje veš kaj, jaz mislim NI PANIKE, VZEMI stvar pa je na tebi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:04:55
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 gogabojan kako kremico pa maš??? ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem.... kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kanto Kapljice in krema so TOBREX a se lahko s to kremo namažem ker v navodilih piše da pri dojenju - al ne vzet pa dojit al prekinit dojenje - mah kr neki sej za nosečnost pa da ni panike Vem, sem vprašala zdravnika in nato še v lekarni (vedno vprašam, kak to vpliva na dojenje, karkoli dobim) pa so rekli, da gre za zunanjo uporabo, ne za notranjo. Saj ne spiješ tablete. Pa itak, npr. jih je moj tudi dobil, ko je mel učke čist prehlajene, tak da . Jaz sem mu jih dajala - kapljice mislim, pa jaz sem jih tudi jemala. Pomoje veš kaj, jaz mislim NI PANIKE, VZEMI stvar pa je na tebi. ja ja itak da si bom namazala preden grem spat THANKS MEGA GOGA evo jaz bom SW ti boš MG
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:06:25
|
|
|
|
timnala
|
Uf..dans sm pa naklofala enih postov..se vidi, da je tako cudno vreme, pa dragi dela pa likat in pospravljat se mi ne da.. Smo bli sicer na eni tekmi (preskakovanje ovir s konji), k je dragi tam dezurn veterinar na klic in smo sli s tamalim, da nisva bla notr - drugace sva vedno hodila v vsakem vremenu ven in delala tako kot je lakners predlagala - dezno prevleko cez in ajde..dans se mi pa ni dalo v tem vremenu gurat vozicka pa se upirat vetru.. Tud jst ful pozno hodim spat zdej, k mamo . Prej sm hodila okol 10 - 11h, se preden sem pa zacela hodit z dragim pa se prej, ampak zdej mi pa tak pase mir in tisina zvecer in ponavadi pocnem stvari, ki jih cez dan zaradi tamalga ne morem. Ampak problem je, ker bi zjutraj pa jst se spala pa Nacek noce vec Sem pa ze zadnjic rekla, da ne bom vec hodla na forum in brala, ker vas tak nisem vec folgala pa po drugi strani sm si rekla, da pol sam cas zabijam, ker veckrat na dan grem pocekirat gor..pa NE MOREM kr nekak morm bit na tekocem pa itak se vedno kej uporabnega zve pa ce mam vprasanja, dobim odgovore iz prve roke..skratka..ostajam z vami Sem se ravno v toplicah spomnila, da sem ze eno leto z vami - zacela kot srecka klepetat z oktobrcicami lani 3.3. zdej pa grem..nocko!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:07:55
|
|
|
|
laknerš
|
SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:13:59
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. MOJ PA VES VESEL, KER MU NI TREBA SEKSAT.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:14:14
|
|
|
|
irma78
|
Moj se tudi že pritožuje, da sem vsak večer na netu, pa se mu ne dam. On se pa z drugimi stvarmi zabava. Jutri gremo pa na morje, pa upam, da ne bo tam še večja burja, kot je bila danes tukaj v LJ. A mogoče ve katera za kakšno luštno gostilnico (po možnosti ne preveč drago) z morsko hrano kje v Portorožu ali pa v Piranu?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:15:22
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. MOJ PA VES VESEL, KER MU NI TREBA SEKSAT. Ja po mojem tudi. Saj veš, da moškim ni nikoli dovolj. Aja, a si danes zjutraj opravila državljansko dolžnost?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:16:17
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. pridna, mega sanje ah midve....bog ne daj da se srečave v živo po moje naju ne spraviš narazen
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:21:36
|
|
|
|
iraira
|
Bejbe lahko noč! Kakšna ura je že spet Se tipkamo jutri
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:21:41
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. MOJ PA VES VESEL, KER MU NI TREBA SEKSAT. Ja po mojem tudi. Saj veš, da moškim ni nikoli dovolj. Aja, a si danes zjutraj opravila državljansko dolžnost? uuuuuuuuuuuuu jajajaja Mal preveč bom iskrena. Tako da tiste k majo kaj za prekomentirat na slab način NE BERITE TEGA. BOM PREVEČ ODKRITA. Sem sredi dneva (bila sva čisto sama) začelo se je v kopalnici, zraven pralnega stroja, stoje pri štedilniku, nato na delovnem pultu od kuhinje, pristala pa sem na računalniškem stolu. O D L I Č N O J E B I L O
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:22:33
|
|
|
|
iraira
|
gogabojan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:22:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. pridna, mega sanje ah midve....bog ne daj da se srečave v živo po moje naju ne spraviš narazen ja če se bovi skup usedli v areni bove morale meti plenice zase s sabo, ker to bo smeha in greha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:27:04
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš SW in MG sladke sanje, grem jaz tudi spat!!! Vidve pa tudi čim prej, da ne bom mela jutri preveč dela!!! Moj že itak pravi da sem preveč na netu. MOJ PA VES VESEL, KER MU NI TREBA SEKSAT. Ja po mojem tudi. Saj veš, da moškim ni nikoli dovolj. Aja, a si danes zjutraj opravila državljansko dolžnost? uuuuuuuuuuuuu jajajaja Mal preveč bom iskrena. Tako da tiste k majo kaj za prekomentirat na slab način NE BERITE TEGA. BOM PREVEČ ODKRITA. Sem sredi dneva (bila sva čisto sama) začelo se je v kopalnici, zraven pralnega stroja, stoje pri štedilniku, nato na delovnem pultu od kuhinje, pristala pa sem na računalniškem stolu. O D L I Č N O J E B I L O Ufff torej je sekalo in pihalo.... Nič čudnega, da je bila še v LJ taka burja. Go, Gogabojan GO!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:27:35
|
|
|
|
janja 27
|
pa namesto dveh stolov štiri k sve obe elegantno izpopolnjene no meni se dogajajo obiski tebi pa seks
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:31:56
|
|
|
|
Lovely
|
LaknerŠ, arena v torek ob 11h. Vse sem prebrala, carie ste, samo jaz sem toooook zaspana, da samo še postlo vidim. Lahko noč!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:32:08
|
|
|
|
irma78
|
meni pa ne eno ne drugo. Se bom morala zamislit, kaj je narobe z mano. Obiski mi ne sedejo, ker potem bi morala imet vseskozi vse zglancano (so me učili, da če kdo pride, da se mora vse svetit), seksala pa bi, a je moj zvečer, ko meni dogaja, kao preveč utrujen.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:32:41
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 pa namesto dveh stolov štiri k sve obe elegantno izpopolnjene no meni se dogajajo obiski tebi pa seks ah ne rabive štirih stolov. preverjeno. moja rita je pršla not. tak da za tvojo pa ne bo panike
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:34:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 meni pa ne eno ne drugo. Se bom morala zamislit, kaj je narobe z mano. Obiski mi ne sedejo, ker potem bi morala imet vseskozi vse zglancano (so me učili, da če kdo pride, da se mora vse svetit), seksala pa bi, a je moj zvečer, ko meni dogaja, kao preveč utrujen. KAO UTRUJEN. Punca, saj veš kak gre. Primi, dvigni, uporabi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:38:03
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 pa namesto dveh stolov štiri k sve obe elegantno izpopolnjene no meni se dogajajo obiski tebi pa seks ah ne rabive štirih stolov. preverjeno. moja rita je pršla not. tak da za tvojo pa ne bo panike kako pa ti več kam moja ritka paše si me vidla sam po sliki ne v živo ja itak bomo dale ritke skup pa v en stol
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:38:18
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 meni pa ne eno ne drugo. Se bom morala zamislit, kaj je narobe z mano. Obiski mi ne sedejo, ker potem bi morala imet vseskozi vse zglancano (so me učili, da če kdo pride, da se mora vse svetit), seksala pa bi, a je moj zvečer, ko meni dogaja, kao preveč utrujen. KAO UTRUJEN. Punca, saj veš kak gre. Primi, dvigni, uporabi. Dons mi sicer ne dogaja, ko pa bo bom pa uporabila tvoj nasvet. Jaz sem zmeraj do sedaj rekla, dragi a bi, in če je rekel ne, mu nisem morila, ker prosila ga pa za kaj takega pa ne bom. Od sedaj naprej bo pa kr ekšn, brez besed. Evo, ena pozna novoletna obljuba.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 23:38:46
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 meni pa ne eno ne drugo. Se bom morala zamislit, kaj je narobe z mano. Obiski mi ne sedejo, ker potem bi morala imet vseskozi vse zglancano (so me učili, da če kdo pride, da se mora vse svetit), seksala pa bi, a je moj zvečer, ko meni dogaja, kao preveč utrujen. KAO UTRUJEN. Punca, saj veš kak gre. Primi, dvigni, uporabi. ALE IRMA V AKCIJO
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?