jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne Naš isto dela nonstop, tko da ga dam na en konec kavča, pa pride na drug preden rečem keks. Če pa sedi, pa že hoče z ritko puzat in nekam pridet, pa kaj naj mu...sem že obupala nad tem da bo kravce pasel in puzal, očitno tega ne bo nikoli počel IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Glede vetra imam jaz dobro rešitev za tiste ki imate že športni del. DEŽNA PREVLEKA. Otrok je na zraku, ven vidi in ni strahu da bi otroka prepihalo. Ja kaj pa če ne mara dežne prevleke in teži za **** pod njo? IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Aja, še to sem dolžna za danes - Jolly, Dream, kako kaj diplomska, kej napreduje? Jaz sem uspela danes napisati 2 odstavka ampak nekaj pa vseeno je . napisala lih en stavek...bo drugič bolje IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz sem naši danes naredila po paparici : korenček sem popražila na olivnem olju pa krompirček in žlico graha ( koruzo sem spustila ) je tako jedla da nisem folgala nosit v usta ampak naša ima itak full rada zelenjavo, rajši od sadja. Samo banane sploh noče jesti pa tako je sladka Naš je pa nor na sadje..zelenjava je tko..tko razen če je korenček noter. Včeraj sem mu pa po paparici naredila bučke s banano pa je tako pomlatil, da sem še premalo naredila, pa je pojedel pol bučke pa pol banane No midva z sva naredila že francosko za kosilo, zdaj se hladi v hladilniku, popoldne gremo na Brdo kak krogec narest, upam sam da Tajko ne bo kak sitnež, zadnje čase je spet tako tečen čez dan, da še v vozičku včasih teži, včeraj sem ga že skor skupi z vozičkom in listkom naj ga ma kdor ga hoče pustila nekje.
|