|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
21.3.2009 21:51:52   
irma78
Čer,

evo mene. Spet pozna, kot ponavadi.

Kako ste preživele prvi spomladanski dan??? Ste uživale?

Vidim, da ste bile spet kar pridne in vas bom šla malo kasneje za nazaj brat in pokomentirat, sedaj pa raport.

Zjutraj sem šla končno enkrat sama v šoping po hrano in spet zapravila celo premoženje. MOgoče bi bilo bolje, če bi bil moj user posted image  zraven. No, ampak sem pa nabavila za 14 dni, če verjameš.

Potem sem doma Nika uštimala, mu prvič dala za jest polento z banano (po vašem receptu) in mu je bila blazno všeč - posledica spal je 3 ure. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem lahko vsak malo pospravila po hiši. No, potem sva šla pa okrog 16-ih še za 2 uri na sprehod. Je pihalo kot pri norcih in naju, kljub moji kilaži, skoraj odpihnilo. Potem sem pa še kosilo oz. večerjo skuhala, Nikija skopala in sedaj že sladko spančka.

Evo sedaj grem pa za nazaj brat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.3.2009 21:52:11   
timnala
Hvala se za odgovor glede avtosedezev..tud jst sm za varnost na prvem mestu, zato bomo ocitno kupli Römerja user posted image  Dilema resena! user posted image

Pa hvala za info o rizevi sluzi..kupla sm od Holle, zdej morm pa pogledat, ce vsebuje mleko al ne..mislim, da ne..user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.3.2009 21:54:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res.

Si mi dala pa super idejo! Bomo šli mi tudi kdaj tja pogledat!

Lahko gremo skupaj, če želiš.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.3.2009 21:56:59   
irma78

dan punce

user posted image  spi dopoldanski počitek jaz pa tukaj gor namesto da bi likalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi je 4stroje nabralouser posted image
Irma78 me je spraševala če je vstopnina v botaničnem vrtu- ni vstopnine...greš notri in se prosto giblješ kolikor časa hočeš pa še klopce majo na sončku in v senci tako da lahko izbiraš kje boš počivaluser posted image user posted image user posted image user posted image  Meni je bilo všeč samo škoda ker so zvončki že skoraj odcveteliuser posted image .Imajo pa v ribniku tudi ribice in račke pa želve (spijo zimsko spanje) Super je vsaj meni ki imam rada rožice pa zelenje nasploh.

No, mi imamo ribnik sicer doma, ampak je zaradi psov, ki se z veseljem kopata v njem in veselo čofotata čisto v razsulu. Ga je treba spomladi popravit. Aja, pa enkrat sva žabe, ki so se nama same zaredile v ribniku, ulovila in jih preselila v Botanični vrt. Kakorkoli, po mojem mi bo tam prav všeč - imam jaz tudi rada rožice, čeprav mi ne uspevajo najbolje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.3.2009 22:02:17   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Se vprasanje glede avtosedezev..

Vidim, da se odlocate za Römer Kinga v vecini..malce sem brala na forumih, res pa je, da nisem brala zadnjih testov in me zanima, zakaj se ne odlocate za Maxi cosi Tobi, ki je skor isti kot Römer King..naj mi ena razlozi in svetuje prosim..ne da se mi pa celga neta okol obrnit, ker sm to ze delala za vso opremo do zdaj, za tole se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da sta mi opcija sam ta dva in na forumih hvalijo oba, se vas vprasam za mnenje..

Aja, nobena pa ne bo kupila 9 - 36 kg? Po testih vem, da so veliko bolj varni 9 - 18, ker pac ne morejo zagotoviti enake varnosti za tako velike razpone..

Midva sva tudi kolebala med Römer King Plus in Maxi Cosi Tobijem (sploh ker je bil slednji pred časom v BC v akciji), pa sva se na koncu odločila za Römerja, ker je širši (se mi zdi, da bo Nika v zimskih oblačilih lažje notri dat - imava sedaj tak problem z lupinco od Maxi Cosija), pa še enostavnejši za pritrdit na sedež se nama je zdel.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.3.2009 22:02:38   
iraira
Irma78 pse tudi lahko pelješ v botanikouser posted image user posted image user posted image user posted image  sam itak na povodcih pa drekce pospravit

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.3.2009 22:05:37   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image Joooj pa ve babe ste zmešane kolk ste naklofale sem vas komaj uspela zdaj prebratiuser posted image .
Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res.

A ni blo nekej govora, da ga bodo zaprli? A je vstopnina in kolk je velik? Še nikol nisemb la, pa bi rada ...Kje pa je to točno??

valla ...jza bi tud paparico :)

janja27 valda da pridi v Areno!!!

Če boš rabila oseben Garmin - mojo malenkost - kako prideš do Botaničnega, sem ti z veseljem na voljo. Te lahko osebno peljem tja. Sicer so pa res govorili, da naj bi ga zaprli, ker ni financ, samo ne vem pa kdaj ga naj bi.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.3.2009 22:09:30   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Heja!

PikicaStonoga..ma sej v bistvu ne kompliciram z avtosedezem, ker se morm sam odlocit med tema dvema, ostalih se mi ne da sploh gledat.

Glede opreme pa razmisljam tak, da rajsi dam zdej za prvega otroka malo vec in kupit orng pa varno, ker mislim imet ene 3 user posted image   (ce bo bog dal pa da bomo zdravi user posted image ) in bi rada imela to opremo se naprej, ne pa kupovala za vsakega user posted image  drugo in bentila na klumpom user posted image user posted image   

Jaz imam enake želje - imeti 3 otroke, če bo Bog dal in zato pri Niku poskušava kupiti kar se opreme tiče čim bolj kvalitetne stvari.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.3.2009 22:13:37   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

jaz se pofočkam tukaj sem.

Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ich muss gehe pupu machen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri tebi pa človek skorajda ne more ostat resen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.3.2009 22:21:09   
irma78

Irma78 pse tudi lahko pelješ v botanikouser posted image user posted image user posted image user posted image  sam itak na povodcih pa drekce pospravit

Ja, če  bi imela lepo vzgojene pse. Tako bi pa naš sprehod v Botaničnega izgledal priblino takole. Dva velika psa, ki vsak v svojo smer vlečeta eno žensko in ko bi videla ribnik, bi bila z enim skokom v njem (sploh če bi še kakšna račka plavala v njem) jaz pa seveda z njima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da hvala, ampak ne hvala. Imam že na PSTju dovolj težav z njima, ko se morata z vsakim štirinožnim prijateljem po pol ure igrat, lajat,... Sploh pa, glede na to, da sta oba zelo močna psa, lahko samo enega pa po enega peljem na sprehod, če sem z vozičkom. Že to je cel projekt.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.3.2009 22:22:15   
irma78
Evo dovolj monologov za par minut.

Še to vprašam. Janja, kako je z očmi, kaj bolje???

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 22:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.3.2009 22:33:42   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Evo dovolj monologov za par minut.

Še to vprašam. Janja, kako je z očmi, kaj bolje???

mah en k.user posted image ..mam še vedno rdeče....vse žilice popokane boli me sicer ne (še) upam da bo jutri boljš..vidim vse v megliuser posted image user posted image user posted image ma to zato ker nimam leče noteruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nika in popapcano banano s polento..je fino ne..si provala ..tud naša je danes to jedla za kosilo mi smo pa jedli pašto (široke rezance) in meso in sem ji morala dat mal pašte probat je tko protestirala k smo jedli pa čerpav je mela pred sabo svoj krožnik s polentouser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.3.2009 22:36:52   
laknerš
Jest sm pa naši dala danes za probat pikico ribice. Je ful jedla in zaenkrat ni reakcije kar se tiče kakšnega zvijanja.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.3.2009 22:47:55   
gogabojan
Evo mene punce.

Mal raporta glede večerje. Sm si stisnila ven mlekeca 60 ml (več nisem mogla, pumpica mogoče slabo vleče, je od aventauser posted image user posted image user posted image ), zdrobila kekse (brez glukoze brez laktoze), in dala malemu jesti. Je vse zmazal, pa še mal sem mu dodala. Potem je mal čajčeka spil, da se mal odžeja.

Sem videla, da je hotel zaspati, in sem ga dala še podojiti. Eno ciciko je spraznu, sem ga dala še na drugo (je preveč zaspan, da bi moral fajn vlečt, pa ga dam na drugo, k skor sama od sebe teče), druge pa več ni mogel. Je bil bošček čisto zaspan. Podrla kupčka, ga spravila v posteljco in nič. Nič jokeca za dudo, ali pa za objeti flaško od čajčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To mi je že včeraj naredil, da ni nič zahteval, da je takoj v MIKROSEKUNDI zaspal. Bravo srček moj, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Janja - jaz ti lahko dam kapljice za oči. Sem mela tudi čist rdeče, pa srbele, pa potem mi je začel gnojek vn tečt. Mam ene kapljice viška. Mam pa tudi kremico za oči, ker sem mela popokane žilice v očeh. Tak da če rabiš kr povej.

Irma, sem te kar pogrešala. Sem mislila že, da se ne boš oglasila nič gor. Medve sva bolj nočni tip ženske.

Ko user posted image zaspi, vem da mam celo noč sam zase, ne da bi razmišljala, kdaj mu bom morala ciciko dati. Pa sem čist zleraksirana.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.3.2009 22:47:56   
iraira
Jaz sem naši danes naredila po paparici : korenček sem popražila na olivnem olju pa krompirček in žlico graha ( koruzo sem spustila ) je tako jedla da nisem folgala nosit v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image  ampak naša ima itak full rada zelenjavo, rajši od sadja. Samo banane sploh noče jestiuser posted image  pa tako je sladkauser posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.3.2009 22:48:33   
janja 27
za mano je pa danes en nor danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej

gogabojanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carica si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dopoldan sem kuhala kosilo smo pojedli sem pospravla in pomila in dobila svakinjo na kavo pa prijatlco smo čvekale pa so še moji starši prišli, moj je zalival spet tisti zid mu je brat pomagal pa še njegov sin je pršu se z manco igrat, potem se je še moj brat s srečkouser posted image ženko prikazal ( se ji že vidi user posted image user posted image user posted image itak k je suhica) in so vsi jedli večerjo pri nas.....ja full house tko da sem pekla čevape in pomfri in solato in klobase itd itd.v galvnem nas je bilo za mizo 11 user posted image user posted image ....potem sem dala metko spat, manca je šla danes z očijem ker je zmatran in mene je čakalo pospravljanje vsega no sem vse posprvla in pomila (še  potelh) šal pod tuš sedaj pa z vami čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mine spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image zame k sem bla tko pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa noge v luft in cel dan uživanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.3.2009 22:49:39   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest sm pa naši dala danes za probat pikico ribice. Je ful jedla in zaenkrat ni reakcije kar se tiče kakšnega zvijanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bom tud počasi še kaj dala probatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.3.2009 22:51:00   
janja 27
gogabojan kako kremico pa maš???

ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem....

kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kantouser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.3.2009 22:51:29   
Dream
Matic je pa danes jedel polento z jabolkom in je bilo zelo njami.

No, grem tut js počasi spat. Nočko vsem skupaj!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.3.2009 22:52:14   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

za mano je pa danes en nor danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej

gogabojanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carica si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dopoldan sem kuhala kosilo smo pojedli sem pospravla in pomila in dobila svakinjo na kavo pa prijatlco smo čvekale pa so še moji starši prišli, moj je zalival spet tisti zid mu je brat pomagal pa še njegov sin je pršu se z manco igrat, potem se je še moj brat s srečkouser posted image ženko prikazal ( se ji že vidi user posted image user posted image user posted image itak k je suhica) in so vsi jedli večerjo pri nas.....ja full house tko da sem pekla čevape in pomfri in solato in klobase itd itd.v galvnem nas je bilo za mizo 11 user posted image user posted image ....potem sem dala metko spat, manca je šla danes z očijem ker je zmatran in mene je čakalo pospravljanje vsega no sem vse posprvla in pomila (še  potelh) šal pod tuš sedaj pa z vami čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mine spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image zame k sem bla tko pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa noge v luft in cel dan uživanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YOU ARE SUPERWOMENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj logotip je od sedaj dalje SW.
Ti bom zrihtala za tvoj roj. dan tak logotip, kot ga ima supermen.

JANJA                   SVAKA ČAST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TI SI RES user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.3.2009 22:52:18   
iraira
Janja27 kapo dol ker si tako pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako ti vse znese? Pa še tukaj tipkaš, pa FB pa farma itd.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
21.3.2009 22:53:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Irma, sem te kar pogrešala. Sem mislila že, da se ne boš oglasila nič gor. Medve sva bolj nočni tip ženske.

No, lepo da me je vsaj ena pogrešala. user posted image user posted image user posted image

Ma, pri nas je tako, da se med vikendi poskuša čim več po hiši in vrtu narest in če moj dragi dela, mu jaz poskušam vštih držat, seveda, pod pogojem da Niki spančka in potem dan mine en dva tri. Tako da se lahko šele zvečer mojim hobijem (beri RR, Gmail, FB,...) posvetim.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
21.3.2009 22:55:07   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

gogabojan kako kremico pa maš???

ker mam tud jaz neki doma pa ne vem a lahko vzamem....

kapljice sem mela pa sem jih vrgla v kantouser posted image

Kapljice in krema so  TOBREX

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
21.3.2009 22:55:43   
janja 27

Janja27 kapo dol ker si tako pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako ti vse znese? Pa še tukaj tipkaš, pa FB pa farma itd.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej imam sedaj mojih 5 minut.....počitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?