gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veselje Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikci ( jaz sem ista ) za Nejko ko je taka mala raziskovalka Joj, sej res včasih tako kompliciram... Sem, ko sem bila še srečka sama pri sebi sklenila, da ne bom komplicirala. Sam zdej mi pa dostikrat to ne uspeva in sem kar jezna nase. Sam kaj ko ne morem iz svoje kože. Pa seveda hočem le najboljše moji . Pri majhnih otrocih so mejniki postavljeni na povprečje. ENI PREJ, ENI KASNEJE. Bojan npr. je brez plenice bil že od 1,5 let. Pa ga nisem nič silila. Če otrok hoče več jesti, mu daj. Če otrok hoče že na nogicah stati, ga daj. Če otrok hoče sedeti, ga daj. On ve, če si to želi, da ima že zadosti razvit ta del telesa. Če pa otrok nekaj noče, pa ga nevš mogla prepričati da nekaj naredi in pika. Kot je patronažna meni rekla, poslušaj svojega otroka, ne pa literature.
|