|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
21.3.2009 20:26:56   
iraira
Pa kje za boga ste vse?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
21.3.2009 20:28:09   
gogabojan
jaz se pofočkam tukaj sem.

Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ich muss gehe pupu machen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.3.2009 20:29:48   
Pšemek
Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
21.3.2009 20:30:38   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

jaz se pofočkam tukaj sem.

Zdaj pa grem stran, moram iti kakat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ich muss gehe pupu machen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti me pa zmeraj tolk nasmeješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
21.3.2009 20:32:16   
Pšemek
Jaz pa pravim, SVAKA ČAST TEJLE NAŠI GOGABOJAN! Tako odprtih ljudi je na svetu zelooooooo malo. No, vsaj jaz jih ne poznam veliko.

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.3.2009 20:34:25   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Nejka je pa danes spet eno novo foro pogruntala. Pred nekaj dnevi sem vam pisala, da, ko leži na hrbtu, dviguje rito, pa smo prišle do zaključka, da to ni dobro, zaradi kolkov, sam da ji ne morem tega preprečit. No, danes je pogruntala, da se na ta način lahko premika. Se je v parih minutah premaknila za dva metra sigurno. Pa še zelo zabavno ji je bilo! Zdaj je pa živ bog ne bo prepričal, da to ni dobro zanjo in da naj tega ne počne user posted image

Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veseljeuser posted image  Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 user posted image  in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikciuser posted image  ( jaz sem ista )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejko ko je taka mala raziskovalka

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.3.2009 20:35:20   
iraira
Gogabojan je res carica se strinjam s tabo Pšemekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
21.3.2009 20:38:51   
gogabojan

Jaz pa pravim, SVAKA ČAST TEJLE NAŠI GOGABOJAN! Tako odprtih ljudi je na svetu zelooooooo malo. No, vsaj jaz jih ne poznam veliko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pa sem crknila od smeha.

Ja res je, sem preveč odprta oseba.

Ah jbg je treba mal za hec vzeti. Ne pa biti samo resen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
21.3.2009 20:39:21   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Gogabojan je res carica se strinjam s tabo Pšemekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ty
ty
ty
ty
ty
ty
ty
ty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.3.2009 20:40:08   
Pšemek

Jaz mislim ( po mojih izkušnjah s starejšim ) da se nimaš česa bati....saj jo ne siliš da to počne, če pa sama to dela je pa zgleda že dosti močna za to telovadbo....ne ji tega preprečavati in jo omejevati ter ji pusti veseljeuser posted image  Včasih malo preveč poslušamo kakšne negativne zgodbe, ki se zgodijo enkrat na 10000000000000 user posted image  in smo potem vse prestrašene, da ne bo kaj narobe z našimi pikciuser posted image  ( jaz sem ista )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nejko ko je taka mala raziskovalka

Joj, sej res včasih tako kompliciram... Sem, ko sem bila še srečka user posted image  sama pri sebi sklenila, da ne bom komplicirala. Sam zdej mi pa dostikrat to ne uspeva in sem kar jezna nase. Sam kaj ko ne morem iz svoje kože. Pa seveda hočem le najboljše moji user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
21.3.2009 20:41:49   
laknerš
Dober večer punce!

Me ni bilo cel dan, ker sem imela na počitnicah dva nečaka in je bil računalnik večino časa zaseden.

Glede vetra imam jaz dobro rešitev za tiste ki imate že športni del. DEŽNA PREVLEKA. Otrok je na zraku, ven vidi in ni strahu da bi otroka prepihalo.

Arena-jest tudi pridem ampak sem pozabila kdaj!!!

Avtosedež- kdaj ga boste pa zamenjale, ker moj nečak je star že eno leto pa je še vedno v lupinci, pa se mi še ni nič mudilo, zdaj pa ko vas berem pa sem začela razmišljat da ga bo res treba kupit.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.3.2009 20:42:50   
Pšemek
Gogabojan, meni se pa ne zdi, da si preveč odprta! Meni se to zdi super!!!! Sploh v tem svetu, k so vsi tooooook zategnjeni in vedno bolj mrki, se ne znajo več zabavat, kaj šele pošalit na svoj račun! Zato tebi, kot bi rekel naš bivši selektor, kapo dol

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
21.3.2009 20:43:44   
gogabojan

Joj, sej res včasih tako kompliciram... Sem, ko sem bila še srečka user posted image  sama pri sebi sklenila, da ne bom komplicirala. Sam zdej mi pa dostikrat to ne uspeva in sem kar jezna nase. Sam kaj ko ne morem iz svoje kože. Pa seveda hočem le najboljše moji user posted image .

Pri majhnih otrocih so mejniki postavljeni na povprečje. ENI PREJ, ENI KASNEJE. Bojan npr. je brez plenice bil že od 1,5 let. Pa ga nisem nič silila.

Če otrok hoče več jesti, mu daj. Če otrok hoče že na nogicah stati, ga daj. Če otrok hoče sedeti, ga daj. On ve, če si to želi, da ima že zadosti razvit ta del telesa. Če pa otrok nekaj noče, pa ga nevš mogla prepričati da nekaj naredi in pika.

Kot je patronažna meni rekla, poslušaj svojega otroka, ne pa literature.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
21.3.2009 20:44:17   
iraira
Pa saj smo pomoje vse iste....jaz že če kaj čudno pogleda, ali se nakremži ali kar koli že paničarim da ni kaj narobe....itak pa da je lažje nekomu svetovati ali ga potolažiti kot samega sebe prepričadi da je vse ok.

Ampak moj sine se je pri šestih mesecih že na nogice postavljaluser posted image  z 10meseci je shodil pa ni nič narobe z njim....je čisto normalen zdrav fant z ravnimi nogami in kolki na svojem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
21.3.2009 20:45:11   
gogabojan

Gogabojan, meni se pa ne zdi, da si preveč odprta! Meni se to zdi super!!!! Sploh v tem svetu, k so vsi tooooook zategnjeni in vedno bolj mrki, se ne znajo več zabavat, kaj šele pošalit na svoj račun! Zato tebi, kot bi rekel naš bivši selektor, kapo dol

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
21.3.2009 20:46:13   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
Avtosedež- kdaj ga boste pa zamenjale, ker moj nečak je star že eno leto pa je še vedno v lupinci, pa se mi še ni nič mudilo, zdaj pa ko vas berem pa sem začela razmišljat da ga bo res treba kupit.

jaz je še ne mislim dajati v avtosedež, sej so šele od 9kg naprej in sem danes gledala, ima v lupinci še kar nekaj prostora, da zraste. Kupili smo ga pa že zdaj zato, ker so imeli akcijo. Se mi je zdela kar ugodna varianta.

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 20:49:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
21.3.2009 20:51:41   
Pšemek
Aja, še to sem dolžna za danes - Jolly, Dream, kako kaj diplomska, kej napreduje? Jaz sem uspela danes napisati 2 odstavka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ampak nekaj pa vseeno je user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
21.3.2009 21:05:10   
evelin
Mi smo se dans potepali. Smo šli k moji kolegici na obisk ko ma 7 tednov staro punčko. Kok je to malo user posted image  se mi je zdela Maša še večja koker je, sem tamalo komaj znala varvatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je zamikalo še kr eno tako malo bebo metuser posted image .
Zdej sem pa user posted image  spravla spat in vete kaj se mi je zgodilo. Najprej ni hotla zizatuser posted image  pol ji nardim pa flašo pa je vse pojedla, nakar si krem js črpat mleko in opazim kriuser posted image  mam pa bradavice tako napokane da celo krvavimuser posted image  in zgleda da ji zato mogoč ni pasalouser posted image  skratka SRANJEuser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.3.2009 21:14:44   
Pšemek
Evelin, ane, kako te potrgne, ko spet vidiš malo štručko. Jaz sem to 14 dni nazaj doživela, ko je kolegica rodila user posted image .

Za bradavice si pa predstavljam, kako hudo je user posted image ! Samo ne se ustrašit, če bo v blatu user posted image  kaj krvavo, če je slučajno kaj krvi popila user posted image . Ti pa priporočam, da čim bolj zračiš dojke, da se čim prej zacelijo ranice. Modrček kar dol flikni user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.3.2009 21:18:03   
iraira
Evelin jaz sem imela od Aventa eno fajn kremico za bradavice, ker sem imela tudi čisto krvave pa v krastah....kupila sem jo v BC in mi je res pomagala pa kot je rekla že Pšemek čimveč na zraku imeti  

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
21.3.2009 21:25:38   
Pšemek
user posted image  Punce, jaz ne morem več...
user posted image  Grem ajat, pa upam da kej sladkega sanjat...
user posted image  Tudi vam želim lepo, lepo nočko in same lepe sanje...
user posted image  Malo se mi že meša, k sem tooook zaspana, ne mi zamerit...

user posted image  LAHKO NOČ user posted image

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.3.2009 21:31:47   
iraira
Nočko Pšemek pa kaj lepega sanjajuser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.3.2009 21:33:31   
Dream
Čer!

Malo smo se potepali, pa nisem uspela nič pisat, itak. Matic si sedaj sam govori praljico za lahko noč, jaz pa kaj drugega kot tle visim, namesto da bi šla likat. Dragi je šel v službo in sva spet sama.

Pšemek danes res nisem utegnila, za jutri še ne vem, kaj bomo delali tako da mi bo bolj prišla prav varianta opominjanja čez teden user posted image  Moram pa te vseeno pohvalit, ker si se spomnila in ker si vsaj ti nekaj delala na tem, če že midve z Jolly nisva user posted image user posted image user posted image

Evelin jaz sem imela od Aventa eno fajn kremico za bradavice, ker sem imela tudi čisto krvave pa v krastah....kupila sem jo v BC in mi je res pomagala pa kot je rekla že Pšemek čimveč na zraku imeti  

Se podpišem pod tole. Kremo sem že med nosečnostjo uporabljala, ker je res super!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.3.2009 21:50:07   
timnala
Cer!

Valla. - pikico na o ali katerokoli drugo crko naredis takole - stisnes Shift in tipko, ki ima za zgornji znak dve pikici (levo od stevilke 1 oz. prva v vrsti s stevilkami je ponavadi) in potem se tisto crko, na kateri hoces pikice..

Npr.: ö  ä  ë  (gre samo na tistih, ki so uradno uporabljene) - ¨r, ¨f..user posted image user posted image user posted image  na teh ne gre user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?