|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
21.3.2009 11:01:22   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dober dan!

Mi se nekaj trudimo, da bi zaspali, pa se Matic raje pogovarja v postelji kot da bi spal, prej je bil pa čisto sesut... Včeraj je spet nekaj pametnega poštudiral user posted image  Dudo z nustnicami tko noter potegne, da ima še spodnji del zunanjega dela v ustih in potem cmoklja, pa vmes govori - seveda ob tem niti slučajno ne more zaspat. Sem ga spraševala, če mu je duda premajhna, pa ni bilo odgovora user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
21.3.2009 11:08:23   
timnala
Se vprasanje glede avtosedezev..

Vidim, da se odlocate za Römer Kinga v vecini..malce sem brala na forumih, res pa je, da nisem brala zadnjih testov in me zanima, zakaj se ne odlocate za Maxi cosi Tobi, ki je skor isti kot Römer King..naj mi ena razlozi in svetuje prosim..ne da se mi pa celga neta okol obrnit, ker sm to ze delala za vso opremo do zdaj, za tole se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da sta mi opcija sam ta dva in na forumih hvalijo oba, se vas vprasam za mnenje..

Aja, nobena pa ne bo kupila 9 - 36 kg? Po testih vem, da so veliko bolj varni 9 - 18, ker pac ne morejo zagotoviti enake varnosti za tako velike razpone..

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
21.3.2009 11:14:43   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Vidim, da se odlocate za Römer Kinga v vecini..malce sem brala na forumih, res pa je, da nisem brala zadnjih testov in me zanima, zakaj se ne odlocate za Maxi cosi Tobi, ki je skor isti kot Römer King..naj mi ena razlozi in svetuje prosim..ne da se mi pa celga neta okol obrnit, ker sm to ze delala za vso opremo do zdaj, za tole se mi pa ne da user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da sta mi opcija sam ta dva in na forumih hvalijo oba, se vas vprasam za mnenje..

Aja, nobena pa ne bo kupila 9 - 36 kg? Po testih vem, da so veliko bolj varni 9 - 18, ker pac ne morejo zagotoviti enake varnosti za tako velike razpone..

Mi smo se odločili za Tobija:
1. po testih sta si oba sedeža dokaj blizu glede varnosti
2. je cenejši
3. ne potujemo ravno vsak dan kam dlje
4. za 1x do 2x letno na morje bo pa menda tudi zdržal, a ne?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
21.3.2009 11:17:29   
Dream
Se v DM dobi kakšno loščilo za laminat? Moram malo osvežit laminat, ker je postal grozen, pa še darilne bone imam za zapravit.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
21.3.2009 11:47:42   
timnala
Oj!

Tamal spi, jst pa odlasam z sobotnimi opravili user posted image

A ktera prebira www.bibaleze.si? Jst tam pa tam kej preberem in se mi zdijo lustni in uporabni clanki.

Tole nam bo se verjetno prislo prav:
http://bibaleze.si/clanek/malcek/bitke-ob-casu-za-spanje.html

Spodaj pa imate se v .pdf cist na kratko o masazi in kopanju. Se nizje pa med povezanimi clanki Nasveti za zdravo spanje otroka  in Ali tudi vaši otroci ponoči ne spijo? .

Tak..zdej se morm pa pocasi pobrat z neta user posted image user posted image user posted image

Dream, hvala za odgovor.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
21.3.2009 13:17:12   
Pšemek

Se v DM dobi kakšno loščilo za laminat? Moram malo osvežit laminat, ker je postal grozen, pa še darilne bone imam za zapravit.

od firme emsal se dobi, verjetno tudi v DM-ju

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
21.3.2009 13:59:36   
Dream
Sem našla samo čistilo, loščila pa ne, tako da sem potem vzela od Pronta - 750 ml - 4,67€ user posted image  Pa vprašanje, če bom imela dovolj za celo stanovanje...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
21.3.2009 14:44:45   
Pšemek

Mi smo vzeli Kinga.
Me je prepričala ocena varnosti 2,5 za Romerja in 2,8 za Maxi Cosi.
Udobje je pri Tobiju večje, samo nismo veliki popotniki, tako da smo gledali bolj na varnost.
Cena je zelo podobna. Zanimivo je to, da je pri Kingu za enak model v različnih barvah cenovni razpon od 235-270€ user posted image . Pri Tobiju pa 240-250€. Aja, to so cene iz BC.

(Evripid)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
21.3.2009 14:50:51   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

user posted image Joooj pa ve babe ste zmešane kolk ste naklofale sem vas komaj uspela zdaj prebratiuser posted image .
Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res.

A ni blo nekej govora, da ga bodo zaprli? A je vstopnina in kolk je velik? Še nikol nisemb la, pa bi rada ...Kje pa je to točno??

valla ...jza bi tud paparico :)

janja27 valda da pridi v Areno!!!

Postajam tako zaspana, da je joj. Zadnje dni sem res pozno hodila spat, namesto da bi šla takoj, ko je Matic zaspala tudi sama pod tuš in v posteljo. Pa sem kar nekak skrokana.

ne govori...za mano je gorzen teden, UTRUJENAS SEM DO ONEMOGLOSTI ...ker sem vsak večer imela inštukcije sem domov prihajala šele nekaj pred deseto in preden se stuđiram in spravim spat je ura enajst pol dvanajst ...ne pridem si notr s spanjem ...user posted image user posted image  očitno se bom mogla navadit ...ker me zdaj v aprilu in maju čaka kr nekej inštrukcij, torej bom pozno hodila spat ..

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden user posted image  ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene.

jaz sem se odločila, da začnem pisat, ko se preselimo v hiško, kjer si bom naredila kotiček in bom začela študirat, kaj in kako ...zdaj resnično nimam prostora ...aja, pa volje in energije tud ne ...čas bi se pa še našel ;)

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden user posted image  ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene.

gogabojan in jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma78 tvoj pa res ni debelušček!!!

sanje: jaz pa nč kakih tipov ne sanjam user posted image user posted image user posted image  ma sploh pomislim ne na koga druggega kot na svojga user posted image  včasih sanjam svojga bivšega, pa ne v smislu seksa al karkoli, ampk tko, ker ga pogrešam, ker je že v nebesih ...user posted image user posted image user posted image  sva bla skupi 6 let, pa sva šla narazen, pa ostala prjatla, človek špo duši ful v redu in pol ko sem jaz đe bla z mojim user posted image  je mel on prometno z motorjem ...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Tako da sem zdaj sveža in grem likat, Inya pančka, možek gre pa shopping. Imamo čisto prazen hladilnik, ni bilo časa že dva tedna... kr neki sva se prešvercala, niti sama ne vem kako user posted image

a eš da top tud nasma kdaj rata ...ni časa za shopping, pa se kr nekak prešvercava ...user posted image user posted image

2. je cenejši

mah ne tolk komplicirat, če sta SAMO ta dva dovolj varna in dobra za otroke, zakaj jih je potem malo morje na tržišču?

no pa sem pokomentriala ...popoldne me spet ne bo doma, tko da ženske ...POLAKO!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
21.3.2009 15:34:49   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga                                                                                      

2. je cenejši

mah ne tolk komplicirat, če sta SAMO ta dva dovolj varna in dobra za otroke, zakaj jih je potem malo morje na tržišču?

V tem se popolnoma strinjam s tabo. Sama sem hotela nekaj drugega, pa je bil dragemu full všeč - no, vzela sva pa itak lanski model, ki je bil v BC v akciji, tko da sva zanj dala samo 170€. Kako smo se pa včasih vozili? Nepripeti na zadnjih sedežih, ker pasov sploh ni bilo...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
21.3.2009 15:52:16   
Dream
HEEEEEEEEELP!!! Se opravičujem, ker se derem, ampak danes mi je uspelo nekaj, kar mi ni še nikoli v življenju. In sicer sem pobarvala cunje v stroju z eno bedno rdečo barvo. Vmes je bila tudi ena Matičeva majčka in jopica. Obe imata sedaj roza črte namesto belih med vzorcem. Kako naj to spravim ven? Za informacijo naj povem še to, da joopica ni naša user posted image  Sem takoj dala namočit v vanish, pa ni še nič bolje user posted image  Še kak recept?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
21.3.2009 15:55:25   
gogabojan

HEEEEEEEEELP!!! Se opravičujem, ker se derem, ampak danes mi je uspelo nekaj, kar mi ni še nikoli v življenju. In sicer sem pobarvala cunje v stroju z eno bedno rdečo barvo. Vmes je bila tudi ena Matičeva majčka in jopica. Obe imata sedaj roza črte namesto belih med vzorcem. Kako naj to spravim ven? Za informacijo naj povem še to, da joopica ni naša user posted image  Sem takoj dala namočit v vanish, pa ni še nič bolje user posted image  Še kak recept?

Prekuhaj jo. Jaz sem si dala delovno haljo prekuhat. Pa ni nič bilo. Sm pa mela celo roza namesto bele.

Prekuhat daj, sam mal glej perilo, kak se bo obnašalo medtem, ko se voda stopnjuje v vretje, morda prej že začni gledat, pa pril daj zraven in navaden prašek, ne tekoči.

Men je uspelo dati dol no, čeprav halja ni za prekuhavanje.

GOOD LUCK

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
21.3.2009 18:27:28   
timnala
Heja!

PikicaStonoga..ma sej v bistvu ne kompliciram z avtosedezem, ker se morm sam odlocit med tema dvema, ostalih se mi ne da sploh gledat.

Glede opreme pa razmisljam tak, da rajsi dam zdej za prvega otroka malo vec in kupit orng pa varno, ker mislim imet ene 3 user posted image   (ce bo bog dal pa da bomo zdravi user posted image ) in bi rada imela to opremo se naprej, ne pa kupovala za vsakega user posted image  drugo in bentila na klumpom user posted image user posted image  

Dream..lahko poskusis z K2R (je na netu velik napisano na to temo) - ima pa K2R vec razlicnih proizvodov.

Rizeva sluz..tiste, ki jo delate s svojim mlekom - to sam umesate v svoje mleko in je to to, al prekuhate vodo in umesate to kasico v vodo pa potem dodate mleko?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
21.3.2009 18:29:35   
timnala
Gogabojan..problem pri majckah od Dream je, da so z vzorcem in so se pobarvale crte (pri enobarvnih zadevah je to lazje razbarvat s kuhanjem)..ce gre pa to kuhat je pa vprasanje kaksno bo vse ostalo. Vsaj men se zdi, da tega ne bi blo dobro kuhat user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
21.3.2009 19:49:35   
iraira
.100noga glede zaprtja botaničnega vrta nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem pa slišala da država noče nič financirat (sramota) in da biotehnična fakulteta sama poskrbi za vse (finančno in drugače)....velik ni ne vem koliko samo je pa lepo....veliko različnih vrst dreves, rož, grmovja itd. itd. Vstopnine, kot sem že napisala enkratuser posted image user posted image user posted image  ni....je brezplačno. Ti pa svetujem da pojdi pogledat zdaj enkrat pa potem ko vse cveti še enkrat. Jaz sem bila tudi poleti že in spomladi in jeseni ter tudi pozimi in vsako obdobje ima en svoj čaruser posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2715
21.3.2009 19:52:20   
PikicaStonoga

.100noga glede zaprtja botaničnega vrta nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem pa slišala da država noče nič financirat (sramota) in da biotehnična fakulteta sama poskrbi za vse (finančno in drugače)....velik ni ne vem koliko samo je pa lepo....veliko različnih vrst dreves, rož, grmovja itd. itd. Vstopnine, kot sem že napisala enkratuser posted image user posted image user posted image  ni....je brezplačno. Ti pa svetujem da pojdi pogledat zdaj enkrat pa potem ko vse cveti še enkrat. Jaz sem bila tudi poleti že in spomladi in jeseni ter tudi pozimi in vsako obdobje ima en svoj čaruser posted image  

kje se pa to točno nahaja?
v torek se dobimo v Areni, naslednjič pa predlagam, da se dobimo na sprehodu v Botaničnem vrtu!!! STE ZA? Sploh ko bo kak sonček!! :) Pa dam mal spoznamo LJ ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 20:03:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2717
21.3.2009 20:05:42   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kje se pa to točno nahaja?
v torek se dobimo v Areni, naslednjič pa predlagam, da se dobimo na sprehodu v Botaničnem vrtu!!! STE ZA? Sploh ko bo kak sonček!! :) Pa dam mal spoznamo LJ ...

Pomoje da res ni toliko prostora za vse nas vozičkariceuser posted image user posted image user posted image user posted image , nahaja pa se blizu Karlovškega mostu ali nasproti nove sr. šole (mislim da je glasbena )

Neposredna povezava do sporočila: 2718
21.3.2009 20:07:31   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Jest sem tudi zadnjič pobarvala en stroj cunj user posted image  A mislite, da lohk dam kavbojke na 95 stopinj prat? Mogoče bo šel dol tist rozast rob?

Jaz kavbojke velikokrat prekuham na 95° pa ni nič narobe, samo malo bolj so ozke, ko pa jih oblečeš se itak raztegnejouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 20:09:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
21.3.2009 20:10:30   
Pšemek
Ti bom za lokacijo botaničnega vrta jaz probala razložiti. Je po mojem mnenju ful skrit. Recimo, če se pelješ proti Rudniku iz centra. Ulica je Karlovška in se konča pri križišču z Roško, naprej je pa potem Dolenjka. No, takoj za tem križiščem (še vedno se pelješ proti Rudniku) je most in pod tem mostom na desni strani je botanični. A sem zakomplicirala, ane user posted image  Če ti kaj ni jasno, kar vprašaj...

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2721
21.3.2009 20:12:19   
Pšemek
Vidim, da ti je že iraira napisala, se opravičujem, ker se vmešavam!

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 20:13:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu iraira)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.3.2009 20:15:21   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Ti bom za lokacijo botaničnega vrta jaz probala razložiti. Je po mojem mnenju ful skrit. Recimo, če se pelješ proti Rudniku iz centra. Ulica je Karlovška in se konča pri križišču z Roško, naprej je pa potem Dolenjka. No, takoj za tem križiščem (še vedno se pelješ proti Rudniku) je most in pod tem mostom na desni strani je botanični. A sem zakomplicirala, ane user posted image  Če ti kaj ni jasno, kar vprašaj...

Lako greš pa od Leclerka na krožnega pa proti centru in se pelješ po Jurčkovi cesti  na drugem semaforju zaviješ desno in po par sto metrih je na desni strani mesnica Mlakar naprej še eni dve hiši potem je pa že botanika

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.3.2009 20:16:35   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Vidim, da ti je že iraira napisala, se opravičujem, ker se vmešavam!

Saj se ne vmešavašuser posted image  več glav več ve!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?