Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 7:23:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Lovely - itak da je sam podkožni mazoljček, ker se ti je morda dlakica zarastla notri, al pa od modrca dobila žulj. Pogost pojav. Ne sekiraj se, saj veš da je vse . Dobiš pa , zato, ker si se po nepotrebnem sekirala. Se zbudim ob 6,30 pa se veselo igra z spužnim kvadratkom (oz. njegovimi tankimi nogami ). Pa sem se zbudila in ga čez čas nahranila. VETER PIHA KOT . Se prav slišijo rolete, kak se premikajo (se zelo zelo težko bi premikali madona jaz in moj besedni zaklad - aja saj je jutro, mi je opravičeno ). To je na kratko javljanje. Nadaljevanje sledi čez 5,........................................................................... .................................................................................. .........................................4........................................................ .......................................................................... ............................................................................ ................................................................. ............................................................................... .....................................3............................................. .................................................. ................. .................................. .......................................................... .......................................................... .......................................................... ................................ ................ ................... ...........................................2..................... ................................. ................................................
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 7:55:03
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila! Jaz se je sploh še nisem, pa sva se z Jolly123 neki menili, da se bova vzpodbujali. Ampak enostavno zdej nimam volje. Premalo se vzpodbujamo punce...moja tud kar stoji. Evo gremo se zmenit, vsak dan vsaj pol ure...to pa že lohk a ne? Če ne cel dan ne smemo na RR Zdej vaju bom vsak dan vprašala, kako napreduje vajina diplomska, OK? Jaz sem si zadala cilj, da ta vikend končam še eno poglavje! Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene. Ne eno ne drugo, zvečer ko zaspi včasih kaj klofam ali pa čez dan, ko mrkne, če se mi da seveda
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 7:56:38
|
|
|
|
jolly123
|
Pa dobro jutro! Mi bomo danes tudi sami gre delat ob 9-ih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:04:51
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa eno super novico. Postala sem BABICA!!! Naše ribice imajo mladičke. So tolk majhne (3mm) da se ti kr mal sfuzla če dolg gledaš. Jaaaaaa imamo naraščaj!!!!! bravo, jupi, fullllllllllllllllll dobro
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:07:02
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A še kateri otrok tak brca z nogami, hmmm kak naj opišem, hmmm,..... tak kot če bi ga stopala oz. nart fulll srbela, pa si pomaga z drugo nogo.???? In to naredi fulll hitro in dolgo. V sekundi trikrat dela pa to že kakih 15 min. To sem opazila že prej dopoldne. Ja Gaja karnaprej, nekako drgne eno nogo ob drugo in brca. Smo se zadnjič hecali da bi lahko elektriko proizvajala, ko ji gre to tako hitro
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:09:07
|
|
|
|
mbd0411
|
Ma,dajte no.Ne slidim vam več,nimam časa,niti volje,ko toooooooooliko moram prebrat .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:21:30
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ma,dajte no.Ne slidim vam več,nimam časa,niti volje,ko toooooooooliko moram prebrat . jajaja fulll hitre so, si moraš kar čas vzeti in vsaj malo preleteti......še posebaj če si samo enkrat na dan gor Dobrojutro vsem mamicam in ! Zdaj sem malo za nazaj prebrala. Imam čas ker Gaja še spi. Drugače je pa danes kar lep dan, samo piha fullll. Midve greva danes v LJ, ker mislim da na Tromostovju igra godba tam pa moj bratec, pa ga gremo malo poslušati. Potem pa bo Gaja v Varstvu pri mami, jaz pa grem na predstavo v Cankarja, gledat 5 žensk in 5 moških. com (smo dobii karte v službi za 8.marec). Komaj čakam. Vse se lepo imejte, uživajte v soboti in kakor se bo dalo na slončku
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:40:30
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. Si mi dala pa super idejo! Bomo šli mi tudi kdaj tja pogledat!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:42:23
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila! Jaz se je sploh še nisem, pa sva se z Jolly123 neki menili, da se bova vzpodbujali. Ampak enostavno zdej nimam volje. Premalo se vzpodbujamo punce...moja tud kar stoji. Evo gremo se zmenit, vsak dan vsaj pol ure...to pa že lohk a ne? Če ne cel dan ne smemo na RR Zdej vaju bom vsak dan vprašala, kako napreduje vajina diplomska, OK? Jaz sem si zadala cilj, da ta vikend končam še eno poglavje! Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene. volja - lažje zdaj, kot pa potem, ko bom spet v službi, ko bo še manj časa! energija - večinoma je ni, se moram prisiliti čas - če ne bi toliko na RR čvekala, bi ga imela še več sam kaj ko je tok fajn tle gor
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:43:58
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj punce, ve očitno že vse pančkate ali pa na veliko , ker je tako zatišje tukaj gor. Meni se pa sedajle tako pleše, je taka dobra muzika na enki, pa kar sama mal po kuhinji v pižami plešem. Bi kdo mislil, da se mi je mal zmešal. Ja kaj pa čem, moja ljubčka že spita, jaz sem pa še polna energije. Bi lahko pospravljala, pa se mi zdi, da to pa ni pravo početje za petkov večer. Saj veste kaj pravijo, petek je zadetek. Vidiš, to energijo, ki jo imaš, da sredi noči plešeš po kuhinji, bi lahko uporabila za učenje .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 8:48:53
|
|
|
|
Pšemek
|
Pa dobro jutro vsem skupaj! Mi smo danes suuuuper spali! Se je po doooooooolgem času zgodilo, da sem se jaz zjutraj prej zbudila kot ona. Sem uspela eno rundo perila obesit, preden se je mala zbudila. Pa še to se po mojem ne bi, če je ne bi skos hodu gledat . Gremo pa mi danes v shoping po avtosedež in po nov voziček za Nejko! Upam, da bomo dobili, kar smo si zamislili. LEP VIKEND VSEM SKUPAJ ŽELIM!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:03:03
|
|
|
|
iraira
|
dan punce spi dopoldanski počitek jaz pa tukaj gor namesto da bi likala se mi je 4stroje nabralo Irma78 me je spraševala če je vstopnina v botaničnem vrtu- ni vstopnine...greš notri in se prosto giblješ kolikor časa hočeš pa še klopce majo na sončku in v senci tako da lahko izbiraš kje boš počival Meni je bilo všeč samo škoda ker so zvončki že skoraj odcveteli .Imajo pa v ribniku tudi ribice in račke pa želve (spijo zimsko spanje) Super je vsaj meni ki imam rada rožice pa zelenje nasploh.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:20:26
|
|
|
|
jolly123
|
Joj no a mora spet too much pihat no...kaj bomo spet noter al kaj?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:26:21
|
|
|
|
iraira
|
Jaz bom šla ven vseeno, ker jo imam še v košari pa je zaščitena jaz pa kapuco pa sončna očala pa rokavice itd.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:27:12
|
|
|
|
jolly123
|
Naš je pa v športnem delu, je košara že premajhna.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:29:51
|
|
|
|
iraira
|
Pri nas je tudi že čisto na knap, ampak za parkrat še bo če bo sploh hotela biti še noter , ker sem jo dala včeraj v športni del in je bila fulll navdušena . Bomo videli danes
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:43:30
|
|
|
|
janja 27
|
jutro lovely itak da e sam mazoljček, mojmu se je naredil na hrbtu pod lopatco še neki leta nazaj pa ga je mell fulll cata sem še paniko delala sj veš moškim mora cela glava past dol da grejo k zdravniku pa je potem en dan zginil jolly pri nas tud pihaaaaaaaaaa jaz bom verjetno tud danes noter če jo ne mahnem popoldan k sticu na kozino po kosilu........... sem pa dobila enprepih al kaj na desnem oesu.gr.mam vse rdeče vidim nč oko je rdeče sej boli me ne so bolj žilice razpokane...al kaj jest vem.v glavnem ...grrrrrrrrr včeri pa sem tud jaz šla v posteljo zgodaj sem bla out spet sem kuhalqa kosilo, pospravla, poooldan je pa moj zalival temelje za zid in je mel pomagače tko da sem še dve pici pekla za večerjo danes mam pa spet napovedano četico za kosilo sem pridna jih strežem ker potem k bom v šihtu mi bodo pa oni kuhali kosila metka mi spi manca gleda risanke jaz pa šibam pospravit postelje in dat perilo sušit po prec suho k tko pihaaaa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 9:52:37
|
|
|
|
Lovely
|
Jutro, no, jaz sem pol zaspala nazaj in me je moj možek pustil do pol devetih, je sam Inyo porihtal Tako da sem zdaj sveža in grem likat, Inya pančka, možek gre pa shopping. Imamo čisto prazen hladilnik, ni bilo časa že dva tedna... kr neki sva se prešvercala, niti sama ne vem kako Tukaj tudi piha ko satan in bomo spet doma zgleda. Jaz jo imam sicer še v košari ampak mi je začela zadnje parkrat kar štrajkat in jo moram velikokrat ven vzet, da jo potolažim, zdaj po tem vetru pa ne bom riskirala. No punce, lepo se imejte z družinicami danes, pa hvala za tolažbo.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 9:55:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:03:09
|
|
|
|
jolly123
|
Sva probala it ven pa ni šlo je preveč pihalo, pa se je drl not. Mah dej no....sej včasih se mi res ne da ven, sam skoz not bit se mi pa tud ne da no. A pride ktera na kofe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:03:32
|
|
|
|
timnala
|
Jutro punce! Uf..ta veter - se strinjam z vami! Pa pomlad se je ze uradno zacela..grrr Nas mali je pa zacel ful jezik kazat in je tolk smesen Men je ful hecno, ko tisti droben majhen jezicek vn moli Se enkrat gnjavim glede cucljev..namrec zvecer bi mu dala to rizevo sluz, mogoce mal redkejso, da bi lahko po flaski spil in kaj mi svetujete od Tommee Tippee (Lovely - ime je cist simpl, zadnji dve crki podvojis ) - 2. al 3. al tisti cucelj od iste firme, ki je kao za rizolini, grisolino..? Pojma nimam kolk po katerem tece in da ga ne bi prevec zalivalo pol. Ja..jst mam tud dans cotke stran za spravit pa likat pa prat pa tamalmu spet razsortirat..gremo pocasi na st. 74..in st. 68 sem imela ful pa nekaterih stvari sploh nismo oblekli niti enkrat in sem zdej reka za 74, da res minimum kupim.. Uzivajte dan..sploh tiste, ki imate drage doma, namrec moj je spet dezurn Pa bo ze
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:05:46
|
|
|
|
Dream
|
Dober dan! Mi se nekaj trudimo, da bi zaspali, pa se Matic raje pogovarja v postelji kot da bi spal, prej je bil pa čisto sesut... Včeraj je spet nekaj pametnega poštudiral Dudo z nustnicami tko noter potegne, da ima še spodnji del zunanjega dela v ustih in potem cmoklja, pa vmes govori - seveda ob tem niti slučajno ne more zaspat. Sem ga spraševala, če mu je duda premajhna, pa ni bilo odgovora
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:08:46
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ma,dajte no.Ne slidim vam več,nimam časa,niti volje,ko toooooooooliko moram prebrat . ja enako. preveč je tega. pol pa tut ne vem kaj naj napišem ker itak ne vem o čem teče debata in kaj je katera rekla... ne vem kje najdete čas.. za ta vikend sem si zadala pobarvat hodnik ker bi ga mogla že dober mesec nazaj pa skooos govorim se mi ne da bom drugič in to je že obuppp tko da dones bom stisnla zobe in pobarvala kljub temu da se mi fullllllllllllllllllllllll ne da
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:26:20
|
|
|
|
Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se enkrat gnjavim glede cucljev..namrec zvecer bi mu dala to rizevo sluz, mogoce mal redkejso, da bi lahko po flaski spil in kaj mi svetujete od Tommee Tippee Od Tommee Tippee ne vem če imajo kaj takšnega, pri aventu pa vem, da imajo cucelj, ki ima malce večjo lukno oz. imaš možnost obračanja cuclja I. teče malo, II. teče srednje, III teče full, jaz Marku po tem cuclju zvečer dam riževo ali žitno kašico. Upam, da sem vsaj malo razumljivo napisala, ker že Mark joka, da bi šel v naročje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 21.3.2009 10:31:13
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ma,dajte no.Ne slidim vam več,nimam časa,niti volje,ko toooooooooliko moram prebrat . ja enako. preveč je tega. pol pa tut ne vem kaj naj napišem ker itak ne vem o čem teče debata in kaj je katera rekla... ne vem kje najdete čas.. za ta vikend sem si zadala pobarvat hodnik ker bi ga mogla že dober mesec nazaj pa skooos govorim se mi ne da bom drugič in to je že obuppp tko da dones bom stisnla zobe in pobarvala kljub temu da se mi fullllllllllllllllllllllll ne da Tud jaz sem zdajle rabila po ure. Ma pridne ste Jaz pa čakam Neli, da se zbudi, jo oblečem in greva v masardo, da z očkom naredimo plan, kako bo postavitev kopalnice in sobic. Bo začel zgornji štuk rihtat. Po kosilu pa prideta moja, bosta Neli popazila, midva pa na šoping v BTC, pa na en kofe, mogoče se dobimo s prijatli. To je to, pa bo ura 6h, ko bo treba malo skopat, nafutrat in jo dat v mižule. Danes spet ful piha, tako da greva na zrak v zgornje nadstropje , tam vsaj piha ne. Bodite lepo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?