sunny24
|
Oh ja, evo mene, crknjena tako, da adijo...Ma bom vseeno mojga počakala da pride domov iz službe-konča ob 24h. Z Gajo smo ble zuni od 13:30 pa do 18h, pol pa jo je še mama od mojga peljala malo...Meni bojo noge odpadle, tak muskl fibr mam...V glavnem, Gaja je tko fuč, da je zaspala že pol ure nazaj (to je pri nas prava redkost da zaspi pred 24h)... pupka, moj šoping...Evo, tko je blo, zame sem kupla točno ene hlače, pižamo in nogavice, Gaji sem pa hmali celo poletno garderobo nabavla... Pa se nism mogla upret...sm ji kupla 2 hlače na naramnce, neki majčk, rutko, pajaca s kratkimi hlačami, zgornji del trenirke...Ja, sej vem... Vidiš, meni pa čokolada ni neki dobra, zato nimam "problemov"... Ej, kdaj prideš na naš konc??? birdy, uf smotano te uške...Upam, da se jih boste hitro znebili! ajvy, tatu bo tribal varianta, ker je tudi ta k ga že mam v tem stilu, pa ne bi mešala. Morem še malo pogledat in se pol odločit...Verjetno ga bom dala dol na nogo, kr sem ugotovila, da bi bla pol oba prevč blizu (lopatica-vrat)... Hvala vsem za pohvale za slikice, pa za moralno podporo pri mojem hujšanju... Zdej pa grem enga pržgat na balkon in pol se zvrnem na kavč... NOČKO!!!
|