|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
15.4.2009 10:40:14   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce,je katera od vas sedaj po porodu bolj suha kot je bla prej,pred nosečnostjo?

Jaz mam čist neke koščene roke,pa cela sem bolj neka drobnauser posted image
A je to zarad dojenja,vstajanja ponoči,skrbi????

Prstan na roki mi je kar malo prevelik ratal...

Pri zdravniku je vse ok,sem dala par stvari preverit...

Pa to sem ugotovila že med nosečnostjo...Da trebuh raste,v ostalo pa me pobira...

po prvem porodu ja po drugem pa nažalost ne

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
15.4.2009 10:44:57   
kayica24
Torej si šla pod kg,ki si jih imela pred zanositvijo???

Pa se ti je na celotni postavi roke in ostalo fejst poznalo da si bolj suha ?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
15.4.2009 10:47:26   
tanci29
kile so bile kot pred porodom sem pa izgubila ja v roke in noge pa tudi ritka je bila lepa

samo sem se res zelo pazila pri prehrani zaradi dojenja kar se zdaj ne toliko...

kolko si pa šla dol..kako se počutiš?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
15.4.2009 10:49:41   
kayica24
jaz imam zdaj kg več kot pred zanositvijo,sem pa koščena v roke,žile se mi vidijo,kar se mi prej ni..Pa celotno telo je bolj drobceno..Čeprav kg niso šli ŠE pod prejšnjo kilažo,pred porodom...

Počutim se kar ok...Malo me mogoče psiha zajebavauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.4.2009 10:50:36   
kayica24
jaz imam zdaj kg več kot pred zanositvijo

1kg več imam-sem pozabla napisatuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.4.2009 11:14:29   
Čebel@
dan!
samo pozdraviva vas(hana je tudi tu).....spala je os 22.30-6.00,6.30-10.30......zdej pa šibava ven na sončka dokler je,ker vidim da je ponekod že oblačno.....se tipkamo kasneje

čaw baw od hane in mamiceuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
15.4.2009 11:38:46   
Katjusa
ojla punce....
sam na hitrco sem se vam prišla javit smo spali od 10 do 10 in zdej smo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem prišla samo dat krompir kuhat za solato.....

benjamin je postal pravi angel kot sem zgoraj napisala je spal 12 ur skupaj ob 6 zjutri je jedu (to nam vzame 15-20 min) drugače pa skosk spaluser posted image user posted image user posted image user posted image in zdej spet spiuser posted image user posted image user posted image user posted image res imams rečo vsem bi želela takega angela k je našuser posted image user posted image user posted image
takole se pa moja sončka odpravljata spatuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.4.2009 11:45:59   
Katjusa
glede seznama sem td za to, da ostanejo gor.... pač ne bo svežih podatkov sam ko se bodo oglasle pa bodo vidle da jih ni več..... ne vem zdej se začenjajo tud toplejši dnevi in tud jst kak dan ne bom prišla na net me boste pol kr zbrisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image npr. pikica ima 2 kako se nej ona javi? enega previje drugega hrani to je pomoje kot začaran krog..... to je samo primer in če ima katera bolančka tud verjamem da je mesec hitro okoli.....

Boma
ti kasneje odgovorim na ZS ker me čas preganja....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
15.4.2009 12:40:12   
sunny24
Dan! Pr nas je tak lep sonček...Prov fajn je!
Zjutri je Gaja mela posvetovalnico in to že ob 7:45...revčka sem mogla zbudit, ona pa bi še pančala...user posted image  No sej zdej panča v vozičku...Bo nadoknadla!user posted image  
V glavnem, vse je v redu, težka je 4990g, zrasla je pa za 6 cm in jih ma zdej 58...Me je dohtrca ku en malčk napiz.dila da ji dajem preveč za jest...Ma K jo vidi, ko je lačna, ji dam flašo, pa če poje sam 70ml al pa 150ml...una naj se kar na bučo postavi, bo moja miška lačna...Pol smo pa še kar en sprehod nardile po Gorici...Sem bla edina z vozičkom...user posted image user posted image user posted image
tanci, Hana je full luškana na slikici! user posted image user posted image user posted image   Se je lepo našobla...user posted image  Pa rutko ma tudi lepo! Mogoče mogoče jo grem tudi jst kupit (ker eno že ma)...user posted image
katjusa, ku lepo k Benjamin panča tolko cajta! user posted image user posted image user posted image  Priden fant! Pa Florjan tudi!user posted image

kayica, dokler se ti v redu počutiš, ni panike, pač te je malo pobralo...Sej je logično, če si non stop v laufu, če ponoči ne spiš full...Vse se bo uredilo! user posted image

Jst sem učeri začela z ločevalno dieto...Ma se je ne bom držala 90 dni, ampak sam tko 1 mesec...Sam da pridem pod 60 kil pa bo!user posted image  Sej boste navijale zame, ne? user posted image user posted image user posted image

kosilo sem popapcala, zdej pa mamo počakam da konča šiht in gremo na sprehod...Učeri smo bli zuni od 12h-16:30, pa v solariju sm bla vmes, za tattoo sem se šla menit, pa v šopingu sm bla (SPET user posted image )...Polno zasedena...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.4.2009 12:41:59   
sunny24
Uf, tak roman sem napisala, pozabla pa kdaj ma Gaja naslednjo posvetovalnico...Torej, ma jo 20.5., pa cepli jo bojo...

Aja, pa jst tudi nism zato, da se punce, ki se ne javljalo full zbriše s seznama...Dejmo jih pustit ospodi! user posted image

Evo, tle so pa slikice od moje miške...

Hello Kitty  style...  user posted image

Pančka moja miška...  user posted image

Pa smjčka se...  user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 15.4.2009 12:58:55 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
15.4.2009 13:06:19   
birdy
Sunny, kva je cortkuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ti pa tatu? Jst pa razmišljam o uhanu v nosu pa v popku. Sem oboje mela, nos bi si dala zarad želje, popek pa ker se mi tok grdo pozna in bi uhan mal prekriv vse skupuser posted image  Hujšanje, te podpiram, jst sem pa včer začela z dieto manjžri, sej poznaš mogočeuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
15.4.2009 13:13:38   
sunny24
ojla birdy...Kako kaj? Neli in Kristi? Hvala za pohvale za Gajo...user posted image   Mi kar perutke malo rastejo...user posted image user posted image user posted image

Poznam poznam to dieto...user posted image  Sam meni ne pomaga nič...že ena 2 tedna živim od dveh obrokov na dan pa nič ni šlo dol...še mam viška mojih dragih 5 kil od nosečnosti! Sej se ne bi matrala, ampak nimam spet tolko keša da poletno garderobo menjam...user posted image user posted image user posted image

Ja, tattoo si bom šla delat...Enga že mam na desni lopatici, zdej pa ne vem, kam naj si dam drugega...Al na vrat (ozadi) al na dol na nogo (malo nad gležnom)...S sestro od mojega zbiramo slikice, ker ona gre tudi še druzga delat...

joj, zdej morm pa mojo miško zbudit (spet) da popapca , da ji rito previjem in gremo ven se sončit....Se tipkamo pole!

LEP DAN!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
15.4.2009 13:27:16   
Katjusa
sunny kaka lepotička je gaja..... pa kok se ti smejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image joj kaki šiani otročki so februarčki 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neš se je zdej fino nakakal zdej je šel pa ajat.... jst pa zlagam in prebiram, imamo tok oblekc da morem mal selekcije nardit pride ju3 prjatlca k meni pa da ji dam nekaj tega... sej več k nosit ne moremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
15.4.2009 14:04:47   
Čebel@
ola!
midve sva s sprehoda-sem ji v dm-u kupila belo rutko(ji full paše).......zdele mi tamala dremlje v naročju-jo moram zbudit za jest potem greva pa spet ven.....morva it do fotografa da mi naredi hanino slikico reliefno in da jo nesem v zlatarno....sem mela spet en konflikt s sestro pa je škoda besed

grem moji zaspanki dat mlekca.........se oglasim kasneje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
15.4.2009 15:38:53   
tanci29
hej

o sunnyka se je javila...a ti si še na seznamuuser posted image ...dej mal se zezam da nou kera užaljena...lepa princeskica je Gaja..prov uživa v vozičku...ful dobro da ga tolk uporabljate
hujšanje-joj ste pridne jest pa ne vem čakam da se bo zgodil čudež in da bo nekdo odpihnu kar se je nabralouser posted image

katjuša-kako lepo pančkata skupaj...joj mi nimamo še čist nobene slikice skupaj z Hano in Erikom. jih je nemogoče slikat...al bi jo erik prebutal tačas ko grem jest stran al bi pa itak u fotič skoču ker to je njemu fetišuser posted image

majchy-o si šla po rutkico...midve imava tudi še belo

birdy-a ti se boš pa u uhančke vrgla...lepo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
15.4.2009 17:36:20   
MIHAILO
No da se se jaz javim i pojamram malouser posted image
Danes sem poklicala patronazno,ker Mihailo sploh ni hotel jesti malo povlece podoji in zaspi na joski,sploh ga ne morem zbuditi...user posted image user posted image user posted image Ko je prisla patronazna smo ga stehtale in 18.3. je imel 3600g danes pa 4410g se pravi v 28dneh je dobil 810g in to je vse ok in stima...samo par dni nazaj pa je zacel tako,da je bolj slabo jedel in mi je verjetno zato tudi primanjkovalo mlekeca...potem sem ga podojila iz ene dojke in je seveda zaspal smo ga hotle zbudti in ni slo,smo ga dale na tehtnico in je pojedel komaj 20guser posted image ...se je zbudil in sem ga pristavila k drugi dojki in je pojedel se 50g...patronazna je rekla,da imam cisto dovolj mleka in da je dobro....rekla je naj ga pristavljam dojiti...ob 16h ,ko je bil cas za njegov obrok sem ga podojila in je vlekel samo 5min...po mojem obcutku je malo pojedel zato sem si izcrpala iz dojke se 60g in jih je potem pojedel po flaski...Zdaj sem se odlocila ,da si bom mleko pac crpala in mu dajala po flaski,ker ce bom caala ,da Mihailo zagrabi ga bom izgubila,ko si ga pa crpam ga je pa vedno vec...samo zal mi je ,da je patronazna rekla ,da mi bo mleka zmanjkalo cez nekaj casa ,ce si bom crpala ,ampak je rekla ,da je bolje tako ,ce ne gre drugace...jaz bom pa zalostna ,ce zgubim mleko ampak nimam kaj,trudila se bom kaj pa bo bomo videli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
15.4.2009 18:37:08   
birdy
Mihailo, pristavljaj še naprej, če pa zaspi, pa si izčrpi in mu dodaj svoj mlek.  Se pravi ko je čas za obrok pristavi in dodaj kar je pol treba pa ti mlek ne bi smel it po gobe.
Držim pesti da se vse porihta.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
15.4.2009 18:38:33   
birdy
Drgač sva pa z Nelisrečni dobitnici...

UŠI.
Bemti boga, pa kaj nas bo še doleteluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
15.4.2009 20:29:48   
Šaki
Pupka.hvala ti res za odgovor!!user posted image

aja meni se ne zdi ravno fer da sm bla zbrisana s seznama nouser posted image
ne vem.
no samo če tko hočete pa tud prav ne bom nič huda..

samo mene tavečji tolk zaposluje da je joj..zdj je pa še spet bolan...
zvečer pa nimam več moči da bi šla na komp razen parih izjem..kot naprimer danes...pol grem raje v posteljo pa še isto minuto zaspim...

no vsem čestitam za mesečnice..hitro gre tale čas.  pa še kaj se tipkamo.
upam a kmalu....

lp!!!

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.4.2009 20:49:13   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

takole zgleda

Kk je luštna ima take lepe polne ustnice...fulll luštnauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.4.2009 20:49:24   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Uf, tak roman sem napisala, pozabla pa kdaj ma Gaja naslednjo posvetovalnico...Torej, ma jo 20.5., pa cepli jo bojo...

Aja, pa jst tudi nism zato, da se punce, ki se ne javljalo full zbriše s seznama...Dejmo jih pustit ospodi! user posted image

Evo, tle so pa slikice od moje miške...

Hello Kitty  style...  user posted image

Pančka moja miška...  user posted image

Pa smjčka se...  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.4.2009 20:49:32   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Pr nas je tak lep sonček...Prov fajn je!
Zjutri je Gaja mela posvetovalnico in to že ob 7:45...revčka sem mogla zbudit, ona pa bi še pančala...user posted image  No sej zdej panča v vozičku...Bo nadoknadla!user posted image  
V glavnem, vse je v redu, težka je 4990g, zrasla je pa za 6 cm in jih ma zdej 58...Me je dohtrca ku en malčk napiz.dila da ji dajem preveč za jest...Ma K jo vidi, ko je lačna, ji dam flašo, pa če poje sam 70ml al pa 150ml...una naj se kar na bučo postavi, bo moja miška lačna...Pol smo pa še kar en sprehod nardile po Gorici...Sem bla edina z vozičkom...user posted image user posted image user posted image
tanci, Hana je full luškana na slikici! user posted image user posted image user posted image   Se je lepo našobla...user posted image  Pa rutko ma tudi lepo! Mogoče mogoče jo grem tudi jst kupit (ker eno že ma)...user posted image
katjusa, ku lepo k Benjamin panča tolko cajta! user posted image user posted image user posted image  Priden fant! Pa Florjan tudi!user posted image

kayica, dokler se ti v redu počutiš, ni panike, pač te je malo pobralo...Sej je logično, če si non stop v laufu, če ponoči ne spiš full...Vse se bo uredilo! user posted image

Jst sem učeri začela z ločevalno dieto...Ma se je ne bom držala 90 dni, ampak sam tko 1 mesec...Sam da pridem pod 60 kil pa bo!user posted image  Sej boste navijale zame, ne? user posted image user posted image user posted image

kosilo sem popapcala, zdej pa mamo počakam da konča šiht in gremo na sprehod...Učeri smo bli zuni od 12h-16:30, pa v solariju sm bla vmes, za tattoo sem se šla menit, pa v šopingu sm bla (SPET user posted image )...Polno zasedena...user posted image

Čestitke za tako lep napredekuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.4.2009 20:49:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ojla punce....
sam na hitrco sem se vam prišla javit smo spali od 10 do 10 in zdej smo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem prišla samo dat krompir kuhat za solato.....

benjamin je postal pravi angel kot sem zgoraj napisala je spal 12 ur skupaj ob 6 zjutri je jedu (to nam vzame 15-20 min) drugače pa skosk spaluser posted image user posted image user posted image user posted image in zdej spet spiuser posted image user posted image user posted image user posted image res imams rečo vsem bi želela takega angela k je našuser posted image user posted image user posted image
takole se pa moja sončka odpravljata spatuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Luštna sta...pa Benjamin zgleda kr starejši dojenčekuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.4.2009 21:04:36   
Pupka
kayica24  Bolj suha user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz jih mam še ene 20 viška tako da... Je pa zanimivo... Marsikatera bi bla vesela če bi mela zdaj že manj kg kot pred zanositvijo. Sicer pa seveda upam da ni nič narobe. user posted image user posted image Če te skrbi pa le pojdi na kake preiskave, da boš pomirjena

Katjusa user posted image user posted image user posted image za spanje. tvoja dva fantiča sta pa res luštna skupaj... a ju lahko kar tako skupaj daš spat?

sunny lepo da ti Gaja da mal fraj in se oglasiš tudi tule. Je pa res prava princeska- ful je sladka. Tattoo... zdaj si me spomnila.. hehe, jaz karr pozabim da ga mam in v bistvu že lep čas nekak hodim po drugega, pa še nisem prišla do tja. Ločevalna dieta... user posted image user posted image super da si se odločila in začela... Seveda navijamo!! user posted image Jaz sem ločevala lani v začetku leta en mesec pa je blo ful fajn. In se seveda tudi zdaj pripravljam da štartam...ampak kaj ko me prime pa zmažem celo milko, tako kot danes, ker sem bla mal živčna in je kar šla. In seveda user posted image user posted image za šoping- Kaj si pa kupila? (babja radovednost user posted image user posted image )

birdy... uhan v nosu sem tudi jaz mela, a sem si pol kupla kr enga in se mi je zarasla luknja tak da tistga tapravega nisem dobla več noter in tako je šlo vse... Se pa tudi odločam, da ga dam nazaj... Bom vidla... ENkrat me bo pičlo pa bom kar šla... user posted image   Za Neli pa user posted image user posted image user posted image namest uši... Boga revca.

MIHAILO user posted image user posted image user posted image da se vse uredi in da ne zgubiš mlekca

bad girl ni problema... sem mela pač tak primer in sem napisala samo kar so meni povedali- upam da je pomagalo

Moj bejbi pa se je najedel že pred 20.00 pa sem ga dala pančkat, pa je bil tiho in ga grem pogledat pa on še kar ne spi... in pol sem ugotovila da je on ves ta čas delal... Se je pokakal, tak da sva se še enkrat previla... polupčkala vse za lahko noč in zdaj spančka kakih 20 minut. Sicer je bil pa precej nemiren cel popoldan... Je kar jokal, pa sem ga vzela v naročje in je blo OK pa sem ga hotla dat v posteljico in kakor hitro sem ga začela spuščat je nardil taki žalosten obrazek- pa ga vseeno položim noter, pol pa jok... full in spet na roke... Vozičkat se nisva šla, ker je tu ena soseda škropila po njivi in je full smrdelo po škropivu... vedno je kako sranje user posted image Na sončku sva pa vseeno mal bla.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.4.2009 21:19:45   
Ajvy
večer...sem zelo utrujena, tole pohajkovanje po svežem zraku me izčrpa.....

pupka...super za info glede noric...sem si shranla....

piškot...upam, da te ne boli več....full lepo za tako lepo preživete praznike.....

tanci.
...mi smo ok...hvala za vprašanje....Tarja je mau naporna, ampak sem to pričakovala.....
Sej bomo šle na psrehod, ko bodo starejši otročki v vrtcu......

Boma..super za uspešen pregled.....

BArbarasg...lepo da si se uspela javit...bogica..moraš bit pa res utrujena.....
Upam, da se bo refluks sam popravil, da vam ne bo treba v bolnico...
Držim pesti ,da tudi ti prideš do malo zasluženega počitka user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem M dobila po 6 tednih....

Rebeka..
.super za tako sproščen klepet......le tako naprej...si je treba tudi zase čas vzet.....
Super za enkratno pomoč od župana...
Glede ritnice..pa pejdi se pokazt, če te tak skrbi....stane te nič ne....vsaj mirna boš...

tanci..umivanje zob....sprva si jih sama podrgne, potem pa še jst....začelo pa se je s knjigico, kjer je ena deklica imela take lepe zobke, pa sem TArjo naučila kje ima ona zobke in kako se ustka odprejo, potem pa sva si skupaj prali zobke, pa mal ona men pa mal jst njej,..pa tko....zdej pa dobi pastico na ščetko, si sama mal podrgne, potem pa še mami sfinišira.....nobenih problemov, nikoli na silo...se zgodi, da kak večer ne pusti, da se sfiišira...samo se ne sekiram, ker je to redka izjema.....

KAyica..jst sem na 10 kg plusa....tak da nisem suhejša...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?