|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
16.4.2009 12:31:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojoj Birdy bogi vi...user posted image .Jaz se spomnim,ko smo jih midve s sestro imele,sam jih je zmeraj sestra domov prinesla...pa nisem vedla ,da se vedno obstajajouser posted image ...verjetno jih najvec v vrtcu dobijo ane?

Obstajajo jauser posted image user posted image
Največkrat je vrtec ja... Ful otrok na kupu, pa kr naprej so z glavam skup... Najbolj smešn je, da moj jih pa nima. Lase si umije lih na vsake tok kvatre pa jih edini nima. Barabauser posted image user posted image  Sam sem pa prebrala da grejo uši najraj na čist las.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
16.4.2009 12:32:26   
MIHAILO
super Katjusa ,da hocta oba isti cas spati,kako si to ustimala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.4.2009 12:37:11   
Urša08
Ojla punce

Za nazaj vas še nisem utegnila prebrat, tako da ne mi zamert. Sem zadnje dva dni čist adijo. Smo imeli včeraj kar pestro z Žigcem. Revček že tri dni ni kakal in je jokaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Sva ga nosila popoldan okoli in je jokal, meni se je kr srce trgal, ko vidiš kako se matra pa ne veš pomagat.user posted image user posted image user posted image Na srečo se je pokakal in se mu je oddahnilo. Danes je pa tud že dve rundi bil pokakan do sredine hrbta user posted image user posted image user posted image Jupi.

Se je pa meni v levi dojki nardila bula in se bojim da kak mastitis fašemuser posted image Ga pristavljam, črpam, masiram,... še kak nasvet prosim. Res ne bi rada še mastitisa pokasiralauser posted image .

Vidim, da vam dons samo jamram, se vidi da mam za sabo malce težje dni, pa še betica boli k user posted image .

Upam, da ste ostale super in da so vaši sončki ok.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
16.4.2009 12:38:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

super Katjusa ,da hocta oba isti cas spati,kako si to ustimala?

jah trudim se po najbljših močeh da imam kako urco do 2 zase pa da si kej za kosilo predpripravim... sej pol k se oba sitočasno zbujata je tud pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy uške gredo na čiste glave tak da jeseni k gre florjan v vrtec ne bomo nič glave praluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.4.2009 12:38:35   
Urša08
O Birdy sem prebrala, da ste uši fassal user posted image joj revica, upam, da se jih čimprej losate. Vi tud nimate sreče.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.4.2009 12:40:05   
Katjusa
urša pod tuš in si fino zmasiraj mogoče celo malo ven stisneš drgač pa izpod tuša takoj dojit al pa črpat.... aja tuširaj in masiraj pa s čim bolj vročo vodo kolkr zdržiš..... držim pesti, da ti rata meni je vedno to pomagalo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
16.4.2009 12:48:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dons moji starši pridejo in se bomo šli opiceuser posted image user posted image  Bosta naju z Neli obiralauser posted image

To boste imeli po moje cel žuruser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa glej, da boste uši čez okn vrgl, da si bojo vrat zlomile.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
16.4.2009 12:49:39   
Onasiss
Joj punce, mene pa že od zjutri tok glava boli, sem celo noč nekaj švicalauser posted image , zdej me pa zebe kotuser posted image user posted image . Upam da ne bom kej zbolela.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.4.2009 12:50:11   
Urša08
Katjuša bom šla koj pod tuš - še mal počakam, da vidim če je Nejc res zaspal potem pa šibam. Žiga tud spi tako da bo šlo. Mal me skrbi k zdej sem dvakrat zaporedoma ga dojila na levi, da ne bi še na desni fasala. Bom pa izčrpala in bo lahko moj dal po flaški popoldan, če bom šla jaz mal spat.  Je pa res super, če oba naenkrat spita  user posted image . Jaz se tudi trudim da oba naenkrat dam spat in lahko vmes mal pospravim in skuham.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.4.2009 12:55:52   
simonakr
Urša če ne pod tuš pa fajn tople obkladke al pa uno zadevo - dejte pomagat - k not vročo vodo naliješ pa fajn zapreš, plastična zadeva ne termovka - sej veste kaj mislim.
Pa glava te boli zaradi jošk - to je mene na začetku ful pa mi je patronažna svetovala da čim več pristavlat - otrok najbolje joško sprazne!

Birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uške so user posted image .
aja pa baje gredo res bolj na čist las kot na umazan!

zdej pa čakam mojo miss da sebudi in se podojiva potem pa mal pospravlat, pop sem pa zmenjena na kavici z mojo babico - tisto k me je mela pri porodu user posted image .

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.4.2009 12:56:42   
simonakr
Aja termofor sem mislila!

no evo že alarm...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.4.2009 13:00:22   
birdy
Urša, mene tud zadnje dni dost bučka boli... Pomoje vreme mal učinkuje. A piješ zadost? Tud od tega te lohk...
Glede bule pa kot so ostale rekle, pod tuš, čimbolj toplo vodo pa masirat. Pa tamalček naj ti zizo sprazne...
Ja, nimamo sreče zadnje čase ne, upam da bo kmal boljšuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.4.2009 13:01:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dons moji starši pridejo in se bomo šli opiceuser posted image user posted image  Bosta naju z Neli obiralauser posted image

To boste imeli po moje cel žuruser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa glej, da boste uši čez okn vrgl, da si bojo vrat zlomile.user posted image user posted image user posted image user posted image

Anedauser posted image user posted image user posted image  Cel žur, se kera če pridružit?user posted image user posted image user posted image
Bomo čez okn vrgl te hudičeuser posted image  pa nej jih odpihne k zdele precej pihauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.4.2009 13:03:06   
birdy
Katjuša, a kr glavo boste nehal pratuser posted image user posted image user posted image  Najboljuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.4.2009 13:06:11   
Urša08
Simonakr in Birdy hvala vama user posted image . Zgleda da je Nejc zaspal tako da šibam pod tuš.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 13:12:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.4.2009 13:17:09   
timy
Hej,

kako ste kaj? Sem vas prebirala za nazaj in vidim, da se vsem ful dogajauser posted image  Ja, tile naši otročki nas znajo pa res zaposliti.

Danes sva imeli 2. posvetovalnico teža 4720 g in 58 cm. Naslednji pregled oz. posvetovalnica 25. 5.

Eva je kar pridna, spi od 20ih pa do 6ih zjutraj, zato pa čez dan skoraj nič, razen v vozičku malo zadrema. Posledica vsega tega pa je, da sama hodim spat že kmalu po 21. uri.user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.4.2009 13:18:34   
Čebel@

Joj punce, mene pa že od zjutri tok glava boli, sem celo noč nekaj švicalauser posted image , zdej me pa zebe kotuser posted image user posted image . Upam da ne bom kej zbolela.
sej sem ti napisala da mora tvojga človečka že pošteno glava bolet ko tok buta z njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca,ne zameriuser posted image user posted image user posted image upam da bo glavobol izginil-če se da pojdi malo počivat

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.4.2009 13:19:52   
Čebel@
kayica....jaz dam zvečer noge v lavor s soljo pa še mož me celo  pregneteuser posted image user posted image user posted image user posted image .....mogoče res nimaš taprave obutveuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.4.2009 13:22:02   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image birdy....upam da se znebite ušk.....ko sem jih jaz prinesla domov iz vrtca mi je mami oprala glavo s tok smrdljivim šamponom da sem jaz skoraj poginila kaj šele uši-je pa nucalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.4.2009 13:30:05   
kayica24
Majchy,pa ti ta sol in voda pomagata?Daš v vročo vodo al mlačno-hladno???
Ti preko noči mine,ali te zjutraj še zmeraj boli???
Kateri del noge pa te boli_?

hehe..koliko vprašanj..user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.4.2009 13:31:30   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image birdy....upam da se znebite ušk.....ko sem jih jaz prinesla domov iz vrtca mi je mami oprala glavo s tok smrdljivim šamponom da sem jaz skoraj poginila kaj šele uši-je pa nucalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, na uši sem pa že čisto pozabila. Tudi jaz sem jih velikokrat prinesla domov iz vrtca in potem še iz šole. Katastrofa!!! To je pa res nadloga. Sem včeraj Evo evidenčno vpisala v vrtec. Se lahko potem kar pripravim na obiranjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.4.2009 13:31:45   
kayica24
Pa še eno vprašanje...Mi smo danes dobili potrdilo domov..Davčno številko od Marinele..končno..sem jih morala spomnituser posted image
Kaj pa naj zdaj s tem potrdilom??
Grem kam,da mi dajo tisti listek z davčno al kako?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.4.2009 13:38:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Pa še eno vprašanje...Mi smo danes dobili potrdilo domov..Davčno številko od Marinele..končno..sem jih morala spomnituser posted image

po kakšen listek bi šla?a ni gor napisana davčna?zdej ne dajejo več tistih majhnih pildkov ampak napišejo na a4 format

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.4.2009 13:38:50   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

To pa tudi mene zanima

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?