|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
16.4.2009 10:26:57   
MIHAILO
Pozdravljene...No pri nas je taskna situacija...vceraj sem si crpala na 3h tudi ponoci,sem strasila z uno pumpico,pa ,ker skripa sm morala na wc ,da se ne bi culo in sem na pol spala in pumpalauser posted image Ko se je Mihailo zbudil smo mu dali po flaski moje mleko 90ml in je pojedel potem sva se aptamil dodala in je pojedel se 30ml,ko sem ga drzala za kupcka me je celo pobruhal,po majci,celo spodnje hlace sem morala zamenjati...njegova mera je pac od 80-100ml,ceprav je patr. rekla ,da bi moral pojesti 120mluser posted image no in ,ker se je tko zgodilo s to flasko pa,ker Mihailo zlo pohlapno je ze po dojki je po flaski se hujse ,ko mu tece in ni treba vlect sem se jaz odlocila,da ga naslednji obrok pristavim dojit.No ob 6h sem ga pristavila in je zelo lepo dojil in goutal kot prej tako ,da je ok...user posted image ne bom se sekirala zaenkrat ok pridobiva na tezi 28g na dan,vceraj smo ga pa tak stehtali in bomo videli koliko bo dobil od vceraj do 21.ko imamo posvetovalnico,zato ga bom samo dojila,da vidim koliko poje...
Kolumbo
kak si fajn vse napisala,tok rada preberem tvoje poste ,se kar nasmeji,ko ze vidim ,da pise KOLUMBOuser posted image ...seveda naredis tako ,da boste vi zadovoljni ne pa drugi...jaz bom tudi dojila ,ce bo mlekeca pa ce bom kam morala it si bom pa scrpala...
Katjusa kak je lepa slikauser posted image ,a spita skupaj???Se strinjam s teboj glede seznama-zakaj bih jih zbrisali,sej ni pravila koliko bi se morale oglasati,da bi bile na seznamu ene malo vec ene malo manj kakor katera utegne...
Birdy drzim pesti,da se znebite UŠKuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy si nazaj in spet komentirasuser posted image Kako ste kaj?Sem te pogresalauser posted image
Tanci ta rutica je res lepa in ji tako paseuser posted image -pravi srcek je

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.4.2009 10:30:24   
Katjusa
Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje odločitve.... super, da sta se uspešno podojila. sej če nebi imel dosti bi bil siten tak pa če je srečen in spi ninobene panike, da kej ni vredu... imajo pa vsi pomoje kak dan ko ne jedo tak k dugače in so bol sitkani.....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.4.2009 10:33:57   
MIHAILO
se strinjam Katjusa...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.4.2009 10:38:39   
Čebel@
o babnice a ste se zbudileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midve bova ob 11h jedle potem pa za kakšno urico ven-je bolj kislo zunaj tko da ne bova šle prav daleč

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 10:43:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.4.2009 10:44:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

o babnice a ste se zbudileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midve bova ob 11h jedle potem pa za kakšno urico ven-je bolj kislo zunaj tko da ne bova šle prav daleč

a vi prav na ure jeste....naš je spal do 7 pol je jedu je kako urco bedel.. zdej pa še kr spi jedli bomo ko se zbudi... jst ga ne zbujam k pravjo, da ko spijo rastejo in možgani se razvijajo med spanjem tak da nej spi kolkr mu pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 10:44:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 10:45:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.4.2009 10:45:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mihailo, če mu dodajaš aptamil, mu daj, kok maš ti filing in ne tok k je rekla patronažnauser posted image ....ko sm jst prvič Majklu dala aptamil TOK KOT MI JE REKLA DOHTARCA...sm ga očitno dobesedno napojila in me je pobruhal celouser posted image user posted image ...

naš meče cucelj ven k je ssit in ni varjante, da bi še kej pojedu.... poje pa zdej kr standardno okol 160ml s tem da je na nekje 4 urcevčasih več včasih manj ponoči kr 9-10 ur ne je

Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.4.2009 10:46:55   
Katjusa

AJA TORTICA NE KAVICAuser posted image  PA ŠE KATJUŠA PRIDE  SM ZIHERuser posted image

kdaj drug tedn?
jst mam sicer mal gužvo v ponedeljem pelem očeta v valdoltro in ne vem kak bomo kej na obiske hodl.....

Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 10:51:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 10:52:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.4.2009 10:55:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a vi prav na ure jeste....naš je spal do 7 pol je jedu je kako urco bedel.. zdej pa še kr spi jedli bomo ko se zbudi... jst ga ne zbujam k pravjo, da ko spijo rastejo in možgani se razvijajo med spanjem tak da nej spi kolkr mu pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hana se točno na 3 ure zbuja-ima gleda urico v ritkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ima že kakšnih 14 dni tak ritem,da celo nočko prespi,potem pa striktno na 3 ure.....no evo se že zbuja-šibam jo nahranit potem pa na sončka

pa pa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.4.2009 10:56:42   
MIHAILO
ja K olumbo sej ne bom vec,kok bo hotel bo pojedel...sej mi tut ne jemo vsi istouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.4.2009 11:01:12   
tanci29

AJA TORTICA NE KAVICAuser posted image  PA ŠE KATJUŠA PRIDE  SM ZIHERuser posted image

what abbout me...i am in for coffe or CAKEuser posted image user posted image ....mi lahko tudi že okol hodmo

Neposredna povezava do sporočila: 3040
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 11:03:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
16.4.2009 11:04:07   
tanci29
hej mi smo prišli notr smo bli malo na šetnji

pol mamo pa s Hano tehtanje jutri pa držte pesti z Erikom kontrolo

birdy-ti uške ti da grejo čimprej stran

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
16.4.2009 11:08:53   
kayica24
Meni bojo noge odpadle, tak muskl fibr mam...V glavnem, Gaja je tko fuč, da je zaspala že pol ure nazaj (to je pri nas prava redkost da zaspi pred 24h)...

sploh ne govorte o blečinah v nogah-jaz vsak dan rečem da danes pa ne greva ven er mi bojo noge odpadle,pa me sonček premami.....

Punce..Tudi mene taaaak noge bolijouser posted image user posted image user posted image
Najbolj od kolena navzdol do gležnjev...Niti zjutraj ni nič boljše,ampak Majchy, kot si rekla,mene tudi sonček premami,pa gremo spet ven...
Nevem,jaz mislim da nimam ok obuvala..Mam take bedne teniske s tankim podplatom,pa je menda tak kot bi bosa hodilauser posted image
Kako si pa ti blažiš kaj bolečine? Ti kaj pomaga???Al te samo podplati bolijo,pa že možekova masažica blaži bolečine?user posted image user posted image

Drgač pa punce moje...
Jaz počasi mlekeca zgubljamuser posted image user posted image user posted image
Sem ga zadnje čase samo še črpala,ker mala ni hotela več vlečt...pa smo prišli na to,da sem izčrpala 2 obroka dnevno po 150ml,včeraj pa...Zjutraj 80ml iz obeh,zvečer pa 60ml iz obehuser posted image user posted image user posted image

Mihailo delaj po svoji vesti in ne kot ti reče patronažna..Moja petronažna je parkrat tako bedarijo ven butnila,da se je moja mami za glavo držala!!!!

Birdy user posted image user posted image user posted image

A tale rutka ki jo vse kupujete svojim pupam fajn uhice pokrije???

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
16.4.2009 11:14:02   
MIHAILO
kayica crpaj ali jo pristavljaj nA BOLJ POGOSTO jaz sem na 2h in je boljseuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
16.4.2009 11:32:53   
tanci29
hej mihailo-tako kot ti je napisala kolumbo važno da sta oba sita in vesela...upam da ti uspe tako kot si sama želiš in mihailo bo ziher najbolj srečen fantek tako kot mamica

kayica-ja lepo pokrije ušeska rutica

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
16.4.2009 11:33:54   
tanci29

TANCY VEŠ D TE BOMO OBVESTILE ZA KAVICO IN TORTIVO ALL INCLUSIVEuser posted image

MIHAILO MAŠ ZS

HVALA LIPA..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
16.4.2009 12:23:49   
birdy
Hoj,
pr nas smo vsi doma. Smo včer mislil da smo Nelči vse gnide ven pobral... Ja, malo morgen, so nas okol devetih iz vrtca klical da so gnide najdl. Ti hudič tiuser posted image  Najhuj od vsega pa je, da smo včer tud dve uški na Kristi najdl. Ampak upam da sta sam mal zablodle iz moje al pa Nelijine glave. Gnid k sreči ni nč vidt. Moj je šu še en šampon kupt v lekarno, je tak nek naraven, da bomo lohk tud Kristi namazal s tem. Seveda če bomo kej najdl, preventivno je ne bom.
Dons moji starši pridejo in se bomo šli opiceuser posted image user posted image  Bosta naju z Neli obiralauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
16.4.2009 12:27:28   
MIHAILO
Ojoj Birdy bogi vi...user posted image .Jaz se spomnim,ko smo jih midve s sestro imele,sam jih je zmeraj sestra domov prinesla...pa nisem vedla ,da se vedno obstajajouser posted image ...verjetno jih najvec v vrtcu dobijo ane?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
16.4.2009 12:28:11   
birdy
Ajvy, a jst mirna zgledam?
Pa sej zdej sem ja, včas pa nisem bla... Če bi me vidla nekoč, jah, težko bi me prepoznala: bulsi, strgane kavbojke, ketne povsod, pasje ovratnice in zapestnice, pa z črno namazane oke, pa čist bel ksihtuser posted image user posted image  K pošastuser posted image user posted image user posted image
Uhan v nosu je pa men ful všečuser posted image  Včas sem mela rinko, zdej bi mela pa sam kako šp.ičko al pa ploščico.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
16.4.2009 12:29:55   
Katjusa
evo pa je "vroče pol ure" mimo.... tako imenujem čas ko dajem oba spat in ko se vse umiri je to mimo traja pa približno pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?