|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
14.4.2009 21:15:15   
piskot
cer.

da se mal spet javim. brala sem bolj malo, ker ni bilo casa cez praznike, se je prevec dogajalo. veliko smo zunaj, ker je tako lepo vreme, pa se mal zlahte smo obiskali, pa je slo te tri dni kot bi mignil.

nasa dama je danes po 4 dneh koncno spet kakala. sem ji dala kar sladkano vodo, ker se je ze 2 dni ful napenjala. pa skoz jo imamo po rokah, drugace ni miru. no razen kadar spi. se enega razvajenca imamo user posted image .

mene pa pisker boli, se mi zdi da sem si ful ene misice vratne pretegnila, ker sem tamalo nosila. grem zdaj na kavc in si mal obkladkov gor dat, mogoce bo pomagal.

ostanite v cvetju!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.4.2009 22:06:52   
tanci29
majchy-tale dedec je pa bil velik...čestitke vsem

mihailo-no sej so napisale da dojke postanejo mehkejše po nekaj časa...glede črpanja pa pravijo da nikoli ne načrpaš toliko mleka kot ga imaš, se pravi dojenček še več povleče ven kot črpalka...no samo da bo mihailo sit in mami vesela

simonakr-super slikice ste uživčkali

ajvy-helo mami...kako ste vi...ti si že ok? sprehod  hm ja sam ne vem kako bi izvedla tole ker sem zadnjič ko smo šli prvič sami trije ven takoj letela na potko in sem ugotovila da ni šanse tolk daleč z obema ker mi erik non stop uhaja, tako da zaenkrat pičim pred blok..na igrala

piškot-no lepo da ste uživčkali za praznike, ja pa itak prehitro mine ko je luštno

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 14.4.2009 22:07:56 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.4.2009 22:09:32   
tanci29
mlea-ja slikana je čisto od blizu in zgleda taka babura, ustka pa zna lepo našobit jauser posted image ...no se mormo zment da vidmo kako bodo iskrice letele...

pupka-tole pa je orng poročilo o noricah...pride prav..

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 14.4.2009 22:10:21 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.4.2009 22:40:36   
boma2
Dober večer punce.. :)

Danes sem imela pregled za sebe in je baje vse ok.. Sam uz mi pa ni delala, nevem zakaj... Ampak baje sem ok in lahko začnemo z  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

No za seznam moj Žiga je imel uz kolkov 8.4.2009 in ima oba kolka 1a1a.. Tako da je ok in ni potrebno več široko povijati.. Čeprav jaz še vedno dokler bo tak čudn vreme in ponoči.. 30.4.2009 pa imava kontrolo pri pediatru za 2 meseca, kjer morava povedati če bova cepila za rotavirus...

Jaz se noric in vseh otroških bolezni zeloooooooooo bojim, kajti nisem še nič otroškega imela... In upam, da ne bom nikoli... :)

Moja sestra je imela no tisto otroško bolezen ko imaš malinast jezik, joj nevem kako se ji reče pri 35 in je bila taka kot bi jo vlak povozu, 3 dni ni ustala iz postelje... :(

No jaz dajem tanko kapico na glavo še vedno kajti skoz piha in ušesa so na varnem...

Za krst jaz nimam pojma kaj mu bomo kupili po moje bomo dali evre na njegov račun..  Nimam pa pojma kaj bom za krst oblekla fantu, a je katera že vidla kej za krst kje za fante?
v glavnem grem mal brat pol pa spat.. user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 14.4.2009 22:43:43 >

boma2 :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.4.2009 22:44:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

takole zgleda

luštna... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.4.2009 22:44:07   
BarbaraGS
Lep pozdravcek!!! Na zalost vam komaj sledim, ampak moram rect, da ste mi vse v veliko uteho, ko se lahko vsedem in malo prebiram vase cebljanje. :)

1. ZAL SE MI ZDI ZELO GRDO TO DA SE KAR TAKO BRISE S SEZNAMA, KER NA ZALOST NIMAMO VSI SRECE PRI ZAHTEVANOSTI NASIH SRCKOV IN TAKO TUDI MANJ CASA. JAZ GA VCASIH SE ZA ZOBE UMIT NIMAM, VAS PA PREBIRAM IN PISEM KADAR JE LE MOZNO. SPLOH PA TO, DA SE NE OGLASIS EN TEDEN, NI CELA VECNOST. user posted image user posted image user posted image

2. Imele ste prav in nasa ima kisli refluks. Grozno je in jocemo se vsak dan ob hranjenju, ko jo tako boli in noce sesat in se mucimo cele vecnosti. Pa jocemo ob podiranju kupcka... No, danes je veliko bolje in ce bo slo tako naprej ne bomo rabili v bolnico. Drzmo pesti. In hvala vsem za lepe besede... Ce bo slo tako naprej, bom imela celo kaj vec casa za na forum hehe.

3. Krst. A je katera ze krstila?
Mi imamo krst to nedeljo (bela nedelja) in smo dobili oblekico iz irske, kjer je v lasti te druzine ze 40 let in se vsi krstijo v njej. Res je lepa in v veliko cast mi bo, da bo nas buhtelj lahko v njihovi oblekici. Po eni strani komaj cakam, po drugi pa se kar bojim kako bo vse in upam, da bo mala dobre volje in ne bo prevec joka.
Kaksna darila in oblekice pa imate ve v mislih? Kje ste nabavljale?
Pri nas ni obicaj obdarovanja, tako, da ne vem ce bo kaj dobila od koga. Bo pa vse dobrodoslo hehe ;).

4. A je katera ze dobila menstruacijo? Jaz sem jo en mesec po porodu (cisca je bila samo 14 dni). Malo zgodaj ampak baje se tudi to zgodi :(.

Zdaj pa lahko noc vsem in upam, da bom imela cas se kaj prej oglasiti...

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 14.4.2009 22:46:36 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
14.4.2009 22:48:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Lep pozdravcek!!! Na zalost vam komaj sledim, ampak moram rect, da ste mi vse v veliko uteho, ko se lahko vsedem in malo prebiram vase cebljanje. :)

1. ZAL SE MI ZDI ZELO GRDO TO DA SE KAR TAKO BRISE S SEZNAMA, KER NA ZALOST NIMAMO VSI SRECE PRI ZAHTEVANOSTI NASIH SRCKOV IN TAKO TUDI MANJ CASA. JAZ GA VCASIH SE ZA ZOBE UMIT NIMAM, VAS PA PREBIRAM IN PISEM KADAR JE LE MOZNO. SPLOH PA TO, DA SE NE OGLASIS EN TEDEN, NI CELA VECNOST. user posted image user posted image user posted image

2. Imele ste prav in nasa ima kisli refluks. Grozno je in jocemo se vsak dan ob hranjenju, ko jo tako boli in noce sesat in se mucimo cele vecnosti. Pa jocemo ob podiranju kupcka... No, danes je veliko bolje in ce bo slo tako naprej ne bomo rabili v bolnico. Drzmo pesti. In hvala vsem za lepe besede... Ce bo slo tako naprej, bom imela celo kaj vec casa za na forum hehe.

Mi imamo krst to nedeljo (bela nedelja) in smo dobili oblekico iz irske, kjer je v lasti te druzine ze 40 let in se vsi krstijo v njej. Res je lepa in v veliko cast mi bo, da bo nas buhtelj lahko v njihovi oblekici. Po eni strani komaj cakam, po drugi pa se kar bojim kako bo vse in upam, da bo mala dobre volje in ne bo prevec joka.
Pri nas ni obicaj obdarovanja, tako, da ne vem ce bo kaj dobila od koga. Bo pa vse dobrodoslo hehe ;).

Glede brisanja s seznama se strinjam, da tiste ki se niso javile en mesec se jih lahko pobriše ali pa tudi ne, če je bolezen se zna mesec obrnit full hitr....

Žal mi je za tvojo hčerkico, in želim ti da jo čimbolje in hitreje okreva user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa se to popravi ali se sploh ne in kako pride do tega?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.4.2009 22:48:54   
BarbaraGS
boma2 za fante za krst imajo en kompletek v bc-ju v btc-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 2958
14.4.2009 22:59:00   
BarbaraGS
boma2 zal nam tudi zdravnica ni nic vec povedala. Kar vem, vem iz neta. Baje je to samo malo slabse razvito delovanje zelodcka in poziralnika in gre vec kisline gor in potem pece zgaga. Zato tudi boli ob poziranju in otrocek noce jesti. Mine z uvedbo goste hrane, lahko pa traja tudi do drugega leta.
Danes je bil super dan in upam, da smo ujeli en ritem in da bo hranjenje spet uzitek.

Hvala za lepe zelje. Ti dnevi so zame bili res mucni...ne vem ce sem ze kdaj toliko prejokala in pretrpela. Res je najhujse kar lahko doleti mamico, gledat svojega otrocicka v bolecinah in bit nemocna.
Ampak dovolj o tem ;) danes je za nas znova posijal soncekuser posted image in nasa Eli pridno papa in spi ze celi dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2959
14.4.2009 23:18:47   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

4. A je katera ze dobila menstruacijo? Jaz sem jo en mesec po porodu (cisca je bila samo 14 dni). Malo zgodaj ampak baje se tudi to zgodi :(.

joj upam da se vam tole jokanje ob hranjenju čimprej neha in da bodo dnevi kot so danes čimbolj pogosti

kar se tiče brisanja seznama pa sem jaz tudi povedala da se mi ne zdi prav da se briše, ker smo le klepetale skupaj tolko časa in zdaj imajo-mo nekatere več druge manj časa za forum, smo pa še vedno vse februarčice, vsaj naslov teme je tak...

krst bomo mi meli najverjetneje proti koncu leta. čigave družine je v lasti ta oblekica tvoje ali moževe. zanimivo upam da vidimo kakšno slikico in da se boste imeli lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.4.2009 23:20:43   
tanci29
boma-super za pregled in da je vse ok s tabo. nekaj imajo za krst tudi v babycentu..kaj pa iščeš?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.4.2009 23:21:46   
rebeka84
Dober večer!

Da se še jaz javim, sem vas brala, ampak nisem imela časa pisat. Dopoldan sem šla s sodelavci na klepet in kavico ob jezeru (Zbilje) user posted image . Sem se po dolgem času spet naklepetala in nasmejala. Uroša je čuval ati.

Potem sem šla urejat papirje za enkratno pomoč od občine, bom dobila 105€ od mariborskega župana.user posted image

Bila sem v trgovini, šla kupit plenice, novo dudo, igračko za 7mesečno pupiko, ki je prišla popoldan na obisk. Ob 21.00 so obiski odšli, skopali smo Uroša, ki je takoj ko sem ga pristavila k zizi zaspal. Vključila sem pralni stroj in čakam, da opere...

Jaz sem M imela od 24. 03. do 29. 03., pred kakim tednom pa sem ponovno začela krvaveti, sicer ne veliko. sedaj je izcedek rjav, ne vem kaj je to?!user posted image Bom poklicala G.
Imam pa še en problem. Že zelo dolgo časa imam na levi ritnico eno malo zatrdlino, čuti se na otip in me nikoli prej ni bolela. In odkar sem v porodnišnici dobivala injekcije za sprostitev mleka v zadnjico me ta leva ritnica full boli in nič ni boljše. Zdaj pa ne vem ali naj še čakam ali bo boljše ali naj se grem pokazat k zdravnici.

Evo stroj je opral, grem vesit...

Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.4.2009 23:59:23   
BarbaraGS
tanci29 od moza sestra je babysiter za pol leta eni irski druzini. Kot studentka je sla tja malo vadit anglescino. In ker bo ona botrca in jo imajo zelo radi so izrazili zeljo, da bi se njena krscenka krstila v njihovi tradicionalni oblekici v kateri so se vsi oni in njihovi otroci... zdi se mi zelo lepo in se oblekica je res luskana ;) slikice pa bom dala gor, sam prilimat me boste mogle naucit hehe

rebeka84 upam, da je vse vredu in da ta krvavitev ni nic drugega kot mogoce znova menstruacija, glede na to, da so hormoni se malo cudni v tem casu. Za bulo pa ne vem... jaz jo imam tam ko sem bila sivana pri zadnjem sivu na ritnici (hematomcek) in mi se vedno ni izginila in vcasih tudi boli. Mogoce je to, kljub temu pa bi jaz tudi to omenila G ali pa navadnemu zdravniku.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 15.4.2009 0:07:12 >

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
15.4.2009 8:33:01   
Onasiss
Dobro jutro....sem prva.user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2964
15.4.2009 8:34:23   
Onasiss
Danes ni sončka, novsaj tlele v Lj, vam pa zaradi tega pošiljam enega.
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
15.4.2009 9:24:40   
tanci29
dobr jutr

mlea sem probala copy paste tale sonček ven poslat pa mi ni rataouser posted image ...škoda

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
15.4.2009 9:32:29   
Onasiss
A bi ga rada imela?

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
15.4.2009 9:34:07   
tanci29
ja raj kt tole meglo tukile...pa še tolk je luštkan

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
15.4.2009 9:36:45   
tanci29
en queščn mal brezveze ampak tiste ki maste že večje otročke

kako zaboga jim umivate zobe...pri nas je to najhuj dretje zvijanje mahanje...ne zlepa ne zgrda ne gre, upam da se mu tolk ne zameri da pol nikol ne bo hotu umivat zobkovuser posted image

kakšen predlog dobrodošel

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
15.4.2009 9:37:51   
Onasiss
user posted image  Ah, veš kaj u bistvu imamo itak svoje male sončke, tko da zaradi mene je lahko vzunaj tornado, pri nas doma je vedno sonček. Je pa res, da je lepše če tud vzunaj sije.user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
15.4.2009 9:40:57   
Onasiss
Mojemu smo najprej atraktivno zobno ščetko kupili - Nodija, pa formulo, dober kolodont, pol pa smo se šli igrat lovljenje črvičkov po zobeh. Vse skozi igro. user posted image Je pa res, da si samo včasih sam umije, drugače mu jih jaz, pa tudi tako ima bolj oprane.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
15.4.2009 9:55:17   
tanci29
mlea-ja itak da je sonček doma vedno z malimi škratki, ampak fino je tudi zunaj met sončeka da lohk male sončeke na velkega sončeka pelješuser posted image

ja sej sem kupila že najmanj deset različnih ščetk...z igro tako da je sam spoznaval ščetko vse živo ampak samo ko zagleda ščetko je konc, sploh ne vem več kaj naj nardim...kero pasto pa uporabljaš, kdaj si jo začela uporabljat

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
15.4.2009 10:01:29   
Onasiss
Prej sem imela colgate za otroke stare od 2-4 leta in sem jo začela kar kmalu uporabljat, zdaj imam pa neko iz Mullerja. Če sem iskrena nam je precelj "pomagal" sosedov fantek, ker ima sprednje zobe gnile in je reku, da ima takšne zato, ker ni umival zobk. Je delovalo, Vito se j ustrašu, da ne bo mogu potem več jest packarij (to je pri nas čips, smoki, bonboni)user posted image user posted image .

Aja pa še knjigico z naslovom Aleja mlečnih zobkov sem si sposodila v knjižnici in mu večkrat na dan prebrala. user posted image Imajo pa iz te iste zbirke tudi več zanimivih in poučnih knjig.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.4.2009 10:04:05   
Onasiss
Pri nas je pa zdaj sončekuser posted image user posted image user posted image , počakam, da se princeska zbudi, pol pa šibam ven.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.4.2009 10:28:54   
kayica24
punce,je katera od vas sedaj po porodu bolj suha kot je bla prej,pred nosečnostjo?

Jaz mam čist neke koščene roke,pa cela sem bolj neka drobnauser posted image
A je to zarad dojenja,vstajanja ponoči,skrbi????

Prstan na roki mi je kar malo prevelik ratal...

Pri zdravniku je vse ok,sem dala par stvari preverit...

Pa to sem ugotovila že med nosečnostjo...Da trebuh raste,v ostalo pa me pobira...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?