Bethany
|
Brigita, dobrodošla med celjske mamice, si trenutno najbolj frišna med nami tle gor. kar oglasi se še kaj! Naty, ti pa izkoristi tole brezdelje, pa se načvekaj na rr, pol ne bo več časa. A misliš da ti beach šotori nimajo uv-zaščite?? Pa še vprašala sma v trgovini, je reku da je, ampak ti trgovci včasih bleknejo neki, sam da ne sprašuješ preveč... No, sej, bomo pa kake brisače ali rjuhe čez pogrnili, pa bo. Sicer pa ne bomo v najhujši vročini na plaži, pa upam, da na kak kos sence... Gremo pa letos na Pag, v apartma k enim kolegom, v avgustu. Najcenejša varianta, poleg tega, da ostanemo doma, hehe. Pa relativno blizu... sam da bo mal morja, drugo leto pa kam bolj konkretno. Prenosna posteljica, sem se odločla in grem v nabavo te v Pikapolonci, če mi bo čas dopuščal, kar danes popoldan. Za ležišče bom pa js tud kr kako deko porabila pa rjuho čez, pa bo! GH- zelenjava: danes poizkus brokolija skuhanega zraven navadnega riža in vse skupaj zmiksano. Ni bilo vredu. En del kaše sem ji zmešala z mlekom, da je prišlo ful redko, pa tudi ni bilo interesa. Si je pa ful očke manla vmes, tak da je možno, da je bila preveč zaspana za zelenjavo... I wish! No, pol je veselo jedla na zizi, zdaj pa upam da spi, ker ni danes od sedmih še nič ornk spala (samo pol urce na sprehodu, pa še to bolj rahlo, da jo je zbudil en glasen pes... je bil okregan!)
|