|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
11.6.2009 22:16:04   
katja_p
A je koleraba sladka? BI ju3 nardila pop kolerabo in korenček ...

Posteljica: to je v bistvu sam stajica, ki ima sicer neko "mehko" podlogo zraven, na kteri ne morš spat niti pod razno - je sestavljena iz nekih 4 trdih kosov, mal obložena. Če češ met pravo postlo, morš kupit jogi, ki pa stane več kot po postle. Js ga ne bom. Bom rajš eno debelejšo deko s sabo vozla.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.6.2009 22:49:09   
Dali*
Zelenjava - jah, Tjaši res ni šlo dol. Etien jo je tko gledal in spodbujal, pa nič. boga revica, dela take face zraven, da se lahko samo smejiš, njej pa sploh ni smešno. user posted image

Češnje - Katja, ti si res ena fantastična punca!user posted image Razkoščičevalec mi je posodila, namreč. Sem bila pridna in sem jih izkoščičila...a morem napisat, da mam čist črno za nohti in na sploh cele roke...jah, to sodi zraven. Se nisem spomnila, da bi si nadela rokavičke...pa limonce tudi nimam doma. No, pa majčko sem tudi pri prvih treh češnjah pošpricala, a morem povedat, da imam tudi predpasnik, na katerega sem tudi pozabila. Skratka, postala sem katastrofalna gospodinja. Se vidi, da mam vedno vklopljeno na schnell varianto, potem pa je to tko..da je več pacarije...

Bethany - jah...super fotkice super modelke eline. Super si opisala vaše dni na morje..user posted image .tko da komaj čakam, da še mi pobegnemo čez 10 dni na morje. Upam na lepo vreme, E se pa že veseli čofotanja...

user posted image user posted image user posted image za vse posvetovalnice, za na novo pridobljene grame in centimetre.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 11.6.2009 22:56:29 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.6.2009 7:38:56   
Dali*
Dobro jutro!

Danes sva pa mi2 prva. enkrat za spremembo sva se prej zbudila in vstala. Oz. če sem iskrena naju je prebudila martka z njenim sms-jem.

Gaja - čestitke za 6 mesecev!user posted image user posted image

Sedaj si grem pa skuhat en kufe...da mi mal dvigne pritisk, ker že čutim nekaj v zraku... Tokrat ne bo BK kava po Montiju. HB, da mi je Katja kupila kar kofeinske blazinice, heh.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.6.2009 7:51:47   
Dali*
Ma kje ste vse...a je sam mene martka zbudila?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.6.2009 8:16:33   
Naty*Taja
Hojla babike! vidim da kr pridno čvekate. Zdej, ko sem vse prebella in samo še čakam na odhod v Rim, imam malo več časa...beri, se nimam kam dat, pa imam mal več časa za rr.
Vaši mali so že tak veliki in luštni. Naše bebice so bolj večjega kalibra in na take mini carte, kot je npr. Elina sploh nisem navajena. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Sma pa danes kupila šotor za na plažo in to takega, ki se kr sam postavi, sam narazen ga daš, pa stoji. Pol se pa samo pritrdi na zemljo s klini. Pa ful je velik, komot za vse nas tri.

Bethany - spomni U na še kako dodatno odsevno pregrinjalo za tale šotorček, da vas ne bo opeklo. Ko sem prebrala tole sem se spomnila, kako ga je ožgalo, ko smo bli skup na morju. Skozi tale šotor.. Po moje je kr nevarno za bebe. No pa sej ne boste verjetno ob večjih pripekah na plaži. Sam mali so pa vseeno bolj občutljivi, pa ko misliš, da so varni, pa ni res...
kdaj pa greste na morje pa kam? E nam bo pa letos menda kr vse v vodo padlo in nič ne bo z dopustom. Mogoče za kak podaljšan vikend.

Imejte se skrajno lepo in se ke beremo.

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.6.2009 8:30:52   
Lolita23
Živjo!!!

Mi gremo danes mal na okol, kosilo zunaj.user posted image user posted image user posted image

prenosna posteljica jaz tudi nisem kupila jogija, mi je tudi kolegica rekla, da ni panike če daš sam deko not, pa mali spi super, tak da jaz bom dala deko pa rjuho,vam pa povem čez mesec in pol ali Tjaši usrrezauser posted image user posted image

elina pravi fotomodeluser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.6.2009 8:55:05   
katja_p
Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image , pridemo na sladoled!

Nimam časa kaj velik pisat, ker se morm spravit za v mesto. Se tipkamo popoldne!

Uživajte!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.6.2009 8:57:29   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image , pridemo na sladoled!

Nimam časa kaj velik pisat, ker se morm spravit za v mesto. Se tipkamo popoldne!

Uživajte!

...se vidimo v mestu...
...cd-ji so že v uporabi...na na na....la la la...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.6.2009 10:43:05   
Lolita23

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.6.2009 13:32:21   
brigita23
halo mamice

sem se vam prišla malo javit...na temo v pričakovanju sem vas včasih malo pokomentirala. Sem tudi celjanka in sem rodila sina Nika 3.maja. Včeraj pa dojim v dojilnici v Cityju in srečam vašo Dali in njenga sončka. Malo sva počvekali in ugotovili, da sva obe članici rr-jauser posted image . Jst sem sicer bolj aktivna pri aprilčicah 2009, se bom pa zdej tudi tukaj malo priklopla, saj je fino če še spoznam kakšno mamico za sprehod ob savinjiuser posted image .

Zgleda da bo slabo vremeuser posted image , se tako čudno kaže.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.6.2009 14:50:26   
Bethany
Gaja,

user posted image

za pol svečke in hvala za dobro kavico in družbo! user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.6.2009 14:59:34   
Bethany
Brigita, dobrodošla med celjske mamice, si trenutno najbolj frišna med nami tle gor. user posted image user posted image kar oglasi se še kaj!

Naty, ti pa izkoristi tole brezdelje, pa se načvekaj na rr, pol ne bo več časa. user posted image user posted image A misliš da ti beach šotori nimajo uv-zaščite?? Pa še vprašala sma v trgovini, je reku da je, ampak ti trgovci včasih bleknejo neki, sam da ne sprašuješ preveč... No, sej, bomo pa kake brisače ali rjuhe čez pogrnili, pa bo. Sicer pa ne bomo v najhujši vročini na plaži, pa upam, da na kak kos sence... Gremo pa letos na Pag, v apartma k enim kolegom, v avgustu. Najcenejša varianta, poleg tega, da ostanemo doma, hehe. Pa relativno blizu... sam da bo mal morja, drugo leto pa kam bolj konkretno.

Prenosna posteljica, sem se odločla in grem v nabavo te v Pikapolonci, če mi bo čas dopuščal, kar danes popoldan. Za ležišče bom pa js tud kr kako deko porabila pa rjuho čez, pa bo!

GH- zelenjava: danes poizkus brokolija skuhanega zraven navadnega riža in vse skupaj zmiksano. Ni bilo vredu. user posted image En del kaše sem ji zmešala z mlekom, da je prišlo ful redko, pa tudi ni bilo interesa. user posted image Si je pa ful očke manla vmes, tak da je možno, da je bila preveč zaspana za zelenjavo... I wish! No, pol je veselo jedla na zizi, zdaj pa upam da spi, ker ni danes od sedmih še nič ornk spala (samo pol urce na sprehodu, pa še to bolj rahlo, da jo je zbudil en glasen pes... je bil okregan!)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.6.2009 16:26:43   
sahary
hoj
slišim da se mala že oglaša ma namreč popoldanski spanec, morm napisat najine mere
62cm
in 6470g pa danes imava točno 3 mesece!!!!
no men se zdi kr velika naša babnca , za tri mesece ,
poznam 2 mamici ki imata pol leta stari punčki pa sta 0,5-1cm daljši in par dkg težji

ja jaz tud hodim včasih po cityju pa gledam mamce pa se včasih sprašujem če je katera katera od vas tule gor

zdaj grem pa spečt marmorni koleč, vedno nardim kako pecivo za vikend, pa če moje vprašam tak vem kaj naj pečem:samo marmorni koleč, pa s temno čokolado ga potem oblijem in hranim v hladilniku
no, rok mu ni še nikol potekel hehe

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.6.2009 16:29:38   
sahary
ah ja pa avatar sem končno zamenjala
evo našo Nežo

mojo kitajko malo hehe

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.6.2009 22:22:58   
katja_p
Js na poti v posteljo ...

Tjaša bila dans z mano na koncertu, lepo skoz poslušala in opazovala, se smekala tistim nemškim tetam in strico, se pr eni tetki mal požulila ... zdaj pa spi.

GH: pri nas dans tud korenček in krompir nista šla ... ju3 bom probala dopoldne namest sadja dat zelenjavo.

Brigita: ti se še kr oglas!

Sahary: sej me bolj mal hodmo v Cityja. Smo več v mestu.

Zuni se ful grdo bliska ... user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.6.2009 7:22:16   
Bethany
Jutro! Danes je bilo zgodnje... nekaj čez pet... pa še kar vztrajamo v budnem stanju user posted image

Včeraj sem nabavila uno posteljico iz Pikapolonice, metuljčka... in ja, res ni tisto dno primerno za spat. Me jezi, ko zavajajo kupce z napačnimi informacijami. Jogi pa stane več kot pol cene postelje, brezveze... pa ful je "obavten" zložen... ti zasede pol placa v prtljažniku. Bomo prakticirali s kako deko in rjuho, pa bo!

GH: naša se je včeraj "davila" z broklijem in rižem... ni in ni šlo, pa sem ji ful razredčila z mlekom, da je bilo čist tekoče in ful okusa po mleku, pa ne... Pol pa za hec odprem Hipp-ovo mlado zelenjavo z rižem, tist pa je šlo lepo po grlu... user posted image user posted image Pri nas do nadaljnjega kuha Hipp in Frutek! vsaj zelenjavo. Pri sadju nimamo problemov, ne glede na to, al jo pripravi mama ali Frutek. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.6.2009 8:12:54   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Gremo pa letos na Pag, v apartma k enim kolegom, v avgustu. Najcenejša varianta, poleg tega, da ostanemo doma, hehe. Pa relativno blizu... sam da bo mal morja, drugo leto pa kam bolj konkretno.

Evo pa ravno na Pagu je blo, ko ni nikjer nobene sence! user posted image No ja, sicer je pa čist možno, da imajo zdej kake nove materiale. Pa vseeno ziher je ziher.

Mi smo pa dobili prvega dojenčka v hišo! Danes ponoči je namreč rodila od svaka pucna konkretnega fantiča Erika! Dokaj hitro za prvega. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.6.2009 9:01:56   
katja_p
user posted image  za Erika! user posted image

GH: no, nam včeraj itak spet ni šlo ... dans bom pa kr dopoldne ji dala zelenjavo in mogoč popoldne sadje, al pa sadja sploh ne.  Grem zdle po korenček.

Pa tud po postlco grem zdle v PIkapolonco.

Naša dans spala super! Od 22.00 do 7.00, brez vmesnega bujenja, zdle je pa ravno zaspala prvo rundo.

Naty: ti si mela kake probleme pr zelenjavi s svojima dvema?
Ne vem, kaj je bolš ... da jo silim s to zelenjavo al da neham, ko začne jokat ... user posted image  Nič od tega se mi sicer ne dopade ... Se mi zdi, da jo mal morm posilit, ker drgač točn ve, da bo takoj dobila zizo. Po drugi strani se pa bojim, da se ji bo čist zagablo, če jo bom silila. Ampka glede na to, da je že lepo jedla zelenjavo, očitno ni tk slaba ...

Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.6.2009 9:03:25   
katja_p
Bethany: js bom vzela pa žirafo, da ne bosta imeli enake user posted image  razen, če ne bo nobene žirafe zapakirane, razstavnega artikla pa nočem. Je šel U zraven in dal žegn za to postlo? No, js grem jr sama. Moj reče: ti kr kup, če se ti zdi nujno in ok user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.6.2009 9:20:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany: js bom vzela pa žirafo, da ne bosta imeli enake user posted image  razen, če ne bo nobene žirafe zapakirane, razstavnega artikla pa nočem. Je šel U zraven in dal žegn za to postlo? No, js grem jr sama. Moj reče: ti kr kup, če se ti zdi nujno in ok user posted image

user posted image user posted image kr sama sem šla in se odločila, pa kr vzela... sej bo prišla prav. user posted image je pa kr težka, sem jo mogla vlečt do avta, za nosit mi je bila mal pretežka oz. nepraktično zapakirana za nosit. probaj nekje blizu parkirat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.6.2009 9:26:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

...
Mi smo pa dobili prvega dojenčka v hišo! Danes ponoči je namreč rodila od svaka pucna konkretnega fantiča Erika! Dokaj hitro za prvega. user posted image

O, super!! user posted image user posted image Čestitke za Erika! user posted image user posted image user posted image

a se nista zmenile in skupaj šle v Rim, tak za družbo? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.6.2009 12:27:59   
katja_p
Današnje hranjenje: v joku in kričanju!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.6.2009 12:47:02   
suzy124
Pozdravljene

Da se vam še jaz malo na hitro javim. Mi hitro rastemo in smo danes stari že osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo sedimo sami, plazimo se malo nazaj, pa na vse štiri se postavi potem pa se gunca, še ne ve da more nogo dvignat da bi se lahko prestavu.user posted image user posted image user posted image

Imamo že tri zobeke, vse spodaj in mislim da se kaže že četrti. Zdaj imamo kar problem ko mu dam zizo, ker je začel fulll grizituser posted image user posted image user posted image , pol mu pa rečem da ne sme on pa se mi v faco smejiuser posted image user posted image user posted image .

Imamo pa tud mi probleme z zelenjavouser posted image user posted image user posted image Prej jo je en mesec ful lepo jedel potem pa kr naenkrat nič več in zdaj se že tri tedne kregama ko je treba zelenjavo jestuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem mu pa zdaj začela mal solit pa dodam mu kiri sirček zraven ko mu zmiksam da je boljši okus in zdaj je malo boljše, vsaj nekaj poje čeprv ne najbolj rad.
Sadje in kašice pa niso noben problem, to bi menda pojedel v neomejenih količinahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maj je šel zdaj počivat, popoldne pa gremo na rojstni dan od nečaka(3 leta), jutri pa na celodnevni izlet na Pohorje. Komaj čakam pa še vreme je lepo napovedano.

Pa vse naj naj vsem user posted image ki so te dni praznovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte pa se oglasim še kaj

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.6.2009 13:19:46   
Lolita23
Živjo!!!

Mi uživamo v lepem vremenu, no moj ravno ne ker pri svojih razbija kopalnico, da bodo ploščice položil pred morjeuser posted image

prenosna posteljica uporabna je, jaz imam že par lokacij kam jo bom nesla z seboj, je pa res da je kar težka.Za vse, ki jo kupujete ali ste jo že preverite doma sesatvljivost, ker je lahk tud kak mehanizem  fuč, midva sva zadnjič kot nora sestavljalauser posted image user posted image kar se tiče jogija, pa ja kot je rekla Bethany stane in še prostor zavazame.

18.3.2009

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.6.2009 14:30:42   
Lolita23
In še malo slik Tjaše:

Testiramo obroč

user posted image

Jap moramo mi to poskusituser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!