![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:35:45
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi mladinski center celje... ane? nisem vedla, da imajo kak kafič tam... Kje pa to je?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:37:17
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša mi je spala od 4 do zdle Je nadoknadla za prvi del popoldneva, ko je mogla konjčke gledat Bethany: če slučajn ju3 ne bo bog-ve kako pametno vreme, Prit z avtom do mene in skočma na sprehod do Ksenije, sma povabljeni na kavico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:37:50
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša za spanje v kinderpetu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:49:53
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! ..... Drugače pa Tjaša spi že 1 mesec v kinderpedu brez večjih problemov kaj je že en mesec okoli??? se mi zdi, da si komaj govorila o prvih nočeh v kinderpetu. bravo, Tjaša!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:52:18
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Bethany: če slučajn ju3 ne bo bog-ve kako pametno vreme, Prit z avtom do mene in skočma na sprehod do Ksenije, sma povabljeni na kavico. zmenjeno!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 20:54:10
|
|
|
|
Bethany
|
še hitro za konec dneva nekaj napišem... Ja, sprehod do konjčkov je super. Pa okoliš in kafič. pa fotelji noter so se Elini zelo dopadli Popoldne sem mela masažo v Dobrni in je pasala, ko sam hudič. Tak me je premučkala, da se počutim prerojeno... Večkrat bi si bilo treba kaj takega privoščiti... Elina je bila spet zelo pridna, kar se spanja tiče in tudi hrane, je pa res, da sma zelenjavno kašico danes zaradi pomanjkanja časa in njenega malo zmešanega spanja, spustile. Bo pa jutri! Hruška z banano pa ji je teknila v opoldanskih urah, Tjaši tudi. Tako, zdej grem pa pogledat zadnji del Gossip Girl, pol pa spat. Sem rahlo utrujena, verjetno od današnje budilke ob petih zjutraj in pa masaže...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 22:33:01
|
|
|
|
katja_p
|
Še js: popoldne smo bli vsi 3 v Tušu, šli nabrat zvezdice, da se lahk gremo pol babe kopat no, v bistvu smo šli po pijačo za vikend Tjaša spi od mal čez 21. Sma se dans kopali in mi je 2x skor čofnla v vodo. Kača mala ... sm jo lepo posedla in držala za pas od zadaj, ona pa se stegovala naprej za igračami, se neki opirala na noge, ji spodnese rit in čof naprej na nos v vodo no, skor v vodo, mal jo je pobožala Zdle pa z mojim še gledava Trumana, hitr zlikam še eno srajco za ju3 in grem spat! Upam na čim kasnejše bujenje nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 7:50:36
|
|
|
|
Bethany
|
VSE NAJBOLJŠE, TJAŠA, ZA ŠEST MESECEV!!!! Par daril od Eline:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 7:52:39
|
|
|
|
Bethany
|
pa še kofe za vse mamice:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:00:29
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany VSE NAJBOLJŠE, TJAŠA, ZA ŠEST MESECEV!!!! Par daril od Eline: Se pridružujem
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:16:44
|
|
|
|
Dali*
|
Tjaša vse najboljše za 6 mesecev... ...slikice pa ne morem prilepit
< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:17:25 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:21:27
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Tjaša vse najboljše za 6 mesecev... ...slikice pa ne morem prilepit probaj tu: http://www.shrani.si/ Men vedno rata.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:21:28
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi Ja ja, to je Mladinski center. Super kavico imajo, da je joj...Pa še fajn je plac v senčki pod drevesi...na ratan sedežih, fino oblazinjenih. Mize so full narazen, tko da si ne dledaš z drugimi v šalco, pa lahko fajn sparkiraš voziček...naslednjič, ko gremo do mesta boste šle probat.
< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:22:50 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:22:26
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: katja_p MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi Ja ja, to je Mladinski center. Super kavico imajo, da je joj... pol pa mormo it enkrat probat. Je kr težko trofit res dobro belo kavo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:25:09
|
|
|
|
Dali*
|
Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:27:23
|
|
|
|
Dali*
|
Joj, da vam ne pozabim sporočit novice dneva...z moje strani...heh... Čez svoja debela stegna sem si uspela na svojo debelo rit navleči svoje kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ne ne, niso elastičmne...niti 1%...Sm tok vesela... Sej so mi full oprijete, ampak vseen...nekam se premika...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:28:38
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo... js menim, da bo solidno. Ti kar pojdi, js bi sam kako malo marelo pa zaščito za vozek imela zraven, za vsak slučaj... če imaš plac... sej veš: če nosiš marelo zram, ziher ne bo deževalo. Kje pa sta Katja in Tjaša danes? Je slavljenka povlekla spanje v dopoldan? Nabira energijo za vikend žur? Elina že drugič spi... js pa razmišljam kaj bi delala...lub se mi nič ne...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:30:53
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Joj, da vam ne pozabim sporočit novice dneva...z moje strani...heh... Čez svoja debela stegna sem si uspela na svojo debelo rit navleči svoje kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ne ne, niso elastičmne...niti 1%...Sm tok vesela... Sej so mi full oprijete, ampak vseen...nekam se premika... Dali, popravek: nimaš debelih stegn in še manj debele riti!! Sam prej si bila presuha!! Drugače pa: super! Bravo, kavbojke! js si še ne upam tega probat...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:32:52
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo... js menim, da bo solidno. Ti kar pojdi, js bi sam kako malo marelo pa zaščito za vozek imela zraven, za vsak slučaj... če imaš plac... sej veš: če nosiš marelo zram, ziher ne bo deževalo. Kje pa sta Katja in Tjaša danes? Je slavljenka povlekla spanje v dopoldan? Nabira energijo za vikend žur? Elina že drugič spi... js pa razmišljam kaj bi delala...lub se mi nič ne... Etien tudi počiva. So naju sosedje ob 8. uri prebudili z nekim groznim in hrupnim štemanjem zbudili. joj...se je tok ustrašil, da je začel kr jokcat. No, pa je šel ob 9. uri nazaj spat, jaz sem si pa pripravila zajtrk, sedaj pa pijem še kavico... Jah, zaščito za vozek imam vedno v vozičku, ker je že bla v kompletu, tako da mali E ne bo moker, dežnikec pa tudi, ker imam enega tako priročnega, da se shrani v tako mini škatlico, kot od malo večjih sončnih očal, če si predstavljaš, heh. Mokra ne bova...rečmo...
< Sporočilo je popravil Dali* -- 5.6.2009 9:33:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:34:11
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Joj, da vam ne pozabim sporočit novice dneva...z moje strani...heh... Čez svoja debela stegna sem si uspela na svojo debelo rit navleči svoje kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ne ne, niso elastičmne...niti 1%...Sm tok vesela... Sej so mi full oprijete, ampak vseen...nekam se premika... Dali, popravek: nimaš debelih stegn in še manj debele riti!! Sam prej si bila presuha!! Drugače pa: super! Bravo, kavbojke! js si še ne upam tega probat... Jah, sej to so sam ene izmed kavbojk, drugih si še ne upam probat, heh...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:41:23
|
|
|
|
Bethany
|
Aha, še neki sem hotla povedat: sem kupila tist špinačni zavitek v Eurospinu, iz listnatega testa, s svežim sirom zraven v fili. Se zmrzjen peče 30 min pri 200 st. C in pride super. Ful dober, če imate rade špinačo. Pa en je čist dost za dva kot glavna jed. midva sma imela samo zeleno solato zraven. Priporočam. Kaj pa danes za kosilo? Sem mislila čevape, da bi jih zunaj spekla, pa ni glih vreme, da bi se mi še luštalo tega...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:45:33
|
|
|
|
Bethany
|
Hm... nek dežek se obeta v kratkem... kaže radarska slika padavin... dali, počakaj še malo s sprehodom do mesta... Kak zaspan dan se mi zdi danes... Grem mal tv gledat pa počivat na kauču... tele top šop reklame me vedno znova fascinirajo, hehe!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:49:20
|
|
|
|
Dali*
|
O super, hvala za idejo, za kako hitro kosilo. Čevapi bodo v nedeljo, heh. Jaz tudi nimam ideje kaj naj pripravim, ker moj pride domov šele okrog 19. - 20. ure. Full se mi lušta pizze in coca cole. Mogoče pa res naredim...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 9:52:27
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* O super, hvala za idejo, za kako hitro kosilo. Čevapi bodo v nedeljo, heh. Jaz tudi nimam ideje kaj naj pripravim, ker moj pride domov šele okrog 19. - 20. ure. Full se mi lušta pizze in coca cole. Mogoče pa res naredim... mmmmmm... men tudi, njam njam!! sam raje cocto! hehe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.6.2009 10:03:44
|
|
|
|
katja_p
|
Heeeeellllooouuu!!! Ja, res je, midve sma šele zdle vstale Zaimiva noč je bla Tamla je zaspala ob 21.00, se zbudila ob polnoči in jokcala z dudo v ustih in zaprtimi očkami ... sm jo šal mal pogledat, ji nkrat popravila dudo, jo mal dvignla, če bi sluja bil kupček, odložla nazaj ... in je v okviru 10 min sama lepo zaspala nazaj. Do 3.30, ko sva jedli, se pol zvuila ob 7.00, sma tud mal popaclai, ampak je kr na zizi nazaj zaspala. SM jo odložla in sma spali do zdle Tjaša se zahvaljuje za čestitke in darila in se veseli nedelje, ko bodo čevapi (Bethany, ne dans pečt!) Špinačni zavitek: bo treba it kupit! Vreme: tako fajn zaspano. Bethany: a boma lahk skočle do Ksenije? Js bi šla na kak kofe dans Dali: za kavbojke!!! Še kak mesec, pa boš vse dobila gor No, js svoje sicer dobim gor, ampak se še ful pozna, da mi boki pa niso šli tk fest nazaj ... Pa se še kr obremenjujem s tem, ker mi grdo zgleda, ko mi te kosti tk ven štrlijo ... mah, bo že ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.