|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
29.5.2009 11:03:39   
katja_p
Kul ... mene pa nč ne vprašata user posted image  Pol jim pa vsake tolk kaj namignemo, da tamala rabi user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.5.2009 14:36:04   
Lolita23
Men je res žal, da nisem prišla sam sva domov prišla komaj ob enih, potem pa da ješ, pa ....user posted image

Tast pa tašča  jaz ima tudi enkratne, doslej so ji kupili stajico, pa nazačetku kako coto, zdej pa raje sploh ne kupujeta cotk, ker je mala ko goba, pa ne vesta kaj, potem pa raje data denar, pa rečeta, kupita kaj uporabnega.

Danes sem si iskala še obleko za krst ali pa vsaj neke elegantne hlače in tunikom, pa mi da prodajalka eno obleko, sej navidez je bila lepa ko pa sem jo oblekla sem se počutila ful stara, pa še nosečauser posted image user posted image Sploh ne vem kaj naj si kupim, da mi bo všeč, hlač si ne bi rada ravno, ker imam še par kg, za dol dobit potem pa ne bodo več uporabne.

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.5.2009 15:35:58   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Kul ... mene pa nč ne vprašata user posted image  Pol jim pa vsake tolk kaj namignemo, da tamala rabi user posted image

No, pa še nam malo namigni kva kej rabi vaša tamala...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.5.2009 17:08:53   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

No, pa še nam malo namigni kva kej rabi vaša tamala...

Takim, ki imajo male otročke nč ne namigujem, ker ponavad sami vejo, kaj otrok rabi user posted image  - mamice pa še posebej user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.5.2009 17:31:19   
katja_p
Dali: a ima GOrenje samo na belo tehniko popust al na vse stvari? Se zanimam za steklokeramično ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.5.2009 19:01:26   
Dali*

Dali: a ima GOrenje samo na belo tehniko popust al na vse stvari? Se zanimam za steklokeramično ...

sma se že zmenle, ne...

Punce popust je na vse! tisti, ki opremljate ali menjujete staro za novo...

Gorenje prazni zaloge in ponuja full popuste na vse kar proizvajajo. Kličite v  Gorenje v LJ in vam bodo povedali koliko je popusta na izbrano stvar...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.5.2009 21:02:59   
Dali*
Bethany - imaš zs

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.5.2009 21:20:45   
Dali*
aha...petek je...zato nikjer nobene...se jst zdej oglašam, ne...k vsake tolko zatajim za par dni user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.5.2009 21:50:57   
Bethany
No, še js na hitro... petek je pri nas enak vsem ostalim dnevom... Sicer sva za danes zvečer imela vabilo na tradicionalni ples poročnih parov v Zdravilišču Laško. Se mi je luštalo it, ker sma ga že lani spustila, pa ker si že dolgo nisva privoščila ničesar tako fensi šmensi, pa malo bi lahko obnovila plesne korake in fajn jedla... user posted image pa ni nič ratalo s tega. Moj ni bil neki navdušen, silit se mi ga ni dalo, ker zadnje dni nekak ni razpoložen za nič, pa niti nimam nič za oblečt, in bi mogla it samo za to priliko iskat po trgovinah, to se mi pa nikakor ne da.

no ja... pa mogoče drugič!

Sem si pa privoščila terapevtsko masažo, da mi je malo hrbtne mišice spravil v red. Upam, da bo danes kaj boljše spat.

Pa seveda pečene ribice. Njam, njam! Je bil danes prav lušten izletek do Blue eye in druženje. user posted image user posted image Pri taki postrežbi bom večkrat prišla po ribe, hehe...

Sta pa Tjaša in Elina mal Jerneja zašarmirale in izgleda, da bolj pada na bjonde... je Tjašo tak opazoval, Elini je pa bilo zanimivo vse ostalo, hja, punca ima raje starejše... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.5.2009 22:16:24   
blue eye
en luštn dan je bil dans!

Fajn obisk, Jernej je mal zatajil ko je pol obiska prespaluser posted image user posted image , ampak si je kr hit not pršu.Vidiš Dali, je še tvoj E manjkal bi lahk skupaj osvajalauser posted image user posted image user posted image , sam sta zgleda naša dva za Elino presmrkava, je sploh ne ganeuser posted image user posted image user posted image . Tjaša ga je še vsake tolko časa mal pogledala, ja sej ni čudn da ga nista htele gledat, če je bil pa čist od kaše okol ust (in vsepovsod drugod).

Katja -  a bomo kej slikce vidle iz današnjega foto šotinga?

Škoda Lolita da ti ni uspelo prit na user posted image  in v družbo naših user posted image user posted image user posted image

Bethany - kako je bila masaža?

Ni lušno naših bolših polovc v kaj silit, če se jim ne da. SE mi zdi da se pol samo skregaš.

ah, poroka, kje je to....moj zmer prav da eno soboto se boma poročila, jst mu pa nazaj odgovorim : SAM DATUMA PA ŠE NE VEŠ, KAJNE?user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa zdj že tretji dan k se jernej samo joče zarad zobkov, vse si tlači v usta in se tako močno drgne po dlesnih da mu včasih že malo krvi pritečeuser posted image user posted image user posted image pa mu ta CALGEL čist nč ne pomaga k mu mažem dlesni z njim. Dans sem ga uspavala uro pa pol, mešal se mi je že od tega joka. user posted image user posted image user posted image kr nism vedla ka nardit.

< Sporočilo je popravil blue eye -- 29.5.2009 22:17:57 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
29.5.2009 22:25:36   
Dali*
Fredov obroč - tiste, ki ga imate...imate poleg tudi plavalne hlačke, neoprenske? Da, ne in zakaj?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.5.2009 22:29:22   
Dali*
Ja, naslednjič pridem tudi jaz na ribjo poslastico...heh... bomo kr en kombi kuple, da se bomo lahko prevažale naokoli. Vedno nas je veliko...

Bethany...sam, da je pomagala masaža...povrhu pa še mal domače naloge in bo...

Poroka...jah, naju je E prehitel...po mojem bo prej na vrsti še drugi ali druga in tretji ali tretja...heh...potem pa predno bodo vsi shodili...no, čez ene 10 let bo glih...user posted image

Pje, sem optimist. Zdej me že 2 dni tok drži, da bi mela full otrok, pa na kariero bi kr pozabla. Sploh si ne morem mislit, kako se mi je spremenilo vse v glavi. Prej pa tako predana službi in to....ah...hormoni.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.5.2009 22:51:38   
Lolita23
Poroka pri nas se zgleda vse bolj bliža, čeprav sem jaz že obupala, ker je moj bolj tak, no zdej pa že kar non stop govori o tem, tak da v roku leta bo.user posted image user posted image user posted image

kariera in otroc
i mene je čist minilo, da bi še kdaj šla v službo, moj mi pravi zakaj pa bi šla, jaz si mislim, pa sej sem zarad tega študirala, pa tudi zdi se mi pomembno, da imaš svoj zaslužek, da nisi od nobenega odvisen, sam potem pa že planirava druegega otroka naslednje leto, pa še tretji do 30 leta, potem pa razen, če se zgodiuser posted image Po resnici pa ko pogledam Tjašo, nočem nikol v službo, ker imam tak poklic, da bom odsotna ponoči, podnevi, vikende in praznikem raje bi doma bilauser posted image No sej bomo videli

Frodov obroč sem kupila kar navdne koplke, ki so narejene na podoben način kot plenice le da so pralne, pač ne spustijo kakeca čez, kaka pa je prednost neoprenskih hlačuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.5.2009 8:58:36   
Bethany

Fredov obroč - tiste, ki ga imate...imate poleg tudi plavalne hlačke, neoprenske? Da, ne in zakaj?

Js uporabim kr tiste kopalne pleničke iz DM, nobenih kopalk ali neoprenskih hlačk, zaenkrat se mi še ni zdelo potrebno. Imam pa še tudi dosti teh pleničk, da ne bom nič kupovala, dokler jih ne porabim. Glede na to, da je razlog nakupa pleničk padel v vodo in se mi zdaj vlačijo po omari... user posted image

Če bi se pa lahko bolj pogosto kopala, bi pa mogoče nabavila te neoprenske hlačke, da ne rabi pleničk met gor... pa se kr operejo, pa je!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.5.2009 9:13:20   
Bethany
Dobro jutro,

js srkam kamiličin čaj, me neki čudno šraufa po trebuhu in želodcu... user posted image , Elina se carta pri babici, moj pa spi kot klada... res komaj čakam, da končajo ta veliki projekt v službi, da ne bo več delal nadur, slabe volje in ful utrujen domov prihajal... Takle se vprašaš, kulk je vredno toliko višja plača, če potem nisi nič več skupaj... user posted image user posted image upam, da je tako samo začasno...

Ja, masaža je bila fajn, mi je malo sprostilo napetost v hrbtu. Grem v četrtek še v Dobrno, en bon pokoristit, pa potem verjetno še enkrat k temu stricu ko včeraj, pa bom mogoče porihtana... user posted image user posted image

Poroka: hja, js sem vedno govorila, če se ne boma poročila pred otrokom, se sploh ne boma... in ker sma o poroki začela govorit že čisto čisto na začetku najine zveze (mislim, da po treh mesecih, ko sem se že kr k njemu preselila in tle kar ostala user posted image user posted image ), je potem v roku treh let res ratala. Čeprav sem vmes že skor obupala, da nič ne bo, ker je moj reku, da mi hoče pripravit ful neko presenečenje za zaroko in je to res malo dlje trajalo, kot sem mislila. Ampak, je bilo potem toliko bolj fajn, ker me je pa res presenetilo kot strela iz lufta, saj sem takrat že kr nekak nehala o tem razmišljat. No, pol me pa na eno čisto nedolžno soboto tako preseneti z zaroko, da si še cel teden nisem opomogla user posted image user posted image

Kariera: hm, me nekak ne vleče nazaj v službo, ker ko gledam Elino, se mi zdi, da že zdaj ne folgam njenega hitrega razvoja, ko pa si v službi in to po možnosti cele dneve, pa zamudiš še toliko več... Sam kolikor se poznam, pa tudi doma ne bi imela obstanka. Pa še tako, kot je Lolita rekla, je fajn imet svoj vir dohodka, da nisi od nikogar odvisen (čeprav v zakonu je vse od obeh), pa tudi prav pride, sploh pri potrebah otroka.

Dali, ti pa kr o treh razmišljaš? Js vem, da bi rada še enkrat šla skozi nosečnost in porod in porodniško, sam za trikrat pa nekak nisem ziher. Sicer bomo pa videli, kaj bo življenje prineslo. Pri treh bi se mogla kr kmalu za naslednjega že odločit. Da nekje do 35. leta spravim vse ven, hehe. Tak pa bi rada zaenkrat počakala vsaj kake dve leti, da sem lahko 100% osredotočena na Elino v njenih prvih letih življenja. Pri dveh takih malih pa se mi zdi, da ne folgaš ne enga ne drugega... Pa tudi starostna razlika me ne skrbi, ker midve s sestro sma recimo narazen leto in pol, pa bi kdo reku, kak se fajn razumema, ko sma tak blizu, pa se ne. V najstniških letih sma ble ena drugi največja mora. Zdaj je sicer bolje, ampak ni pa neke tesne povezanosti... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.5.2009 9:14:38   
Bethany
uf, sem se razpisala na to oblačno sobotno jutro, imam v dobrem cel vikend user posted image user posted image user posted image

se vidi, da sem fajn spala: elina je spala neprekinjeno do petih, ko sma jedle, potem pa še spale do pol osmih, oziroma skoraj do osmih. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.5.2009 12:20:51   
Dali*
Ejla...

heh, mi2 sva pa bila v postelji do 11. ure. Ja, vmes sva se dojila, malo igrala in nazaj zaspala, tako da sva prespala dež. joj, kok se je blo fajn cartat pod kouterčkom. Ob 7. uri, ko je ati šel na fax, sem ga prestavila v najino posteljo in sva se lepo cartala. Mali je pravi cartavček. Skoz me je objemal in božal, pa lubčkal...ni lepšega, ne punce...

Tko...sedaj se je natelovadil v svoji telovadnici in se utrudil, tako da je sedaj na počitku v svoji košarici in posluša klasično glasbo. Jaz sem medtem dala prat posteljnino, mal pospravila po kuhinji, sedaj pa srkam belo kavo s fruktozo.

Tablica s priseski za v avto z imenom otroka
- meni se zdi škoda limat po steklu nalepko. Sem zadnjič eno luštno dobila v Vili malini, ampak, če jo nalimam na zadnje steklo, bo čez tiste črte, ki ogrevajo šipo v zimskih mesecih, saj veste kaj mislim, ne...pa bojim se, da bi se pol tko fajn zapekla gor, da je ne bi mogla več dol dobit. No...po avtu mi tudi ni za lepit. Sem pa videla en oglas, ko delajo tablice s priseski in piše Princ ime v avtu. Pa še cena je kr OK, 10 €.
Kaj imate pa ve, če sploh kaj.... Sicer pa po drugi strani ne bi želela, da vsi vejo kako je ime mojemu otroku...Mah...razmišljam...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.5.2009 12:29:54   
Dali*
A je že katera naročevala preko e-bay?

Link: napisi za avto...tablice , po mojem...full dobre cene
http://shop.ebay.de/items/__car-sign-baby_W0QQLHQ5fAvailToZ77QQ_armZ1QQ_armmZ63QQ_ruuZhttpQ3aQ2fQ2fshopQ2eebayQ2edeQ2fitemsQ2fQ5fQ5fcarQ2dsignQ2dbabyQ5fW0Q51Q51Q5farrQ5A1Q51Q51Q5ftrksidQ5Am38QQ_trksidZm38?_rdc=1

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.5.2009 12:31:13   
katja_p
Čao!

Mi2 sva bile pokonc ob 6.39, a ob 7.30 za ve urci nazaj zaspali OBE. Uf je pasalo! Pol smo pa hladilnik vklopli in ga naštimali, tamala je zdle zaspala (oz. se uspava), js grem pa lahk zdaj kuhno spucat.

Tablice: mi nimamo nič, ker je mojmu škoda lepit kaj gor, ker mu "avto skazi". Js sm gledla v Pikapoki eno plišasto igračo, ko se prisesa gor in piše na njej Otrok v avtu. Ta se mi kr dopade. Ne vem pa, če bi imela ime ...

Dans je pa tak bolj bedn dan ... sicer se neki sončni žarki kažejo, sam je pa kr fajn hladno ... Bomo kr noter.

Poroke: no, pr nas je najbrž ne bo ... js sm že obupala. Se moj noče žent. Sicer včasih reče, da mogoč ga bo pa pičlo kdaj, sam js se na stara leta ne bom user posted image  Stvar, ki je pr vsem jezi je samo ta, da se ne pišem enako s svojimi otroki, kar mi še kr velik pomeni. Ampak bo že ... Sej se vsega človk prvadi user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.5.2009 12:33:42   
katja_p

A je že katera naročevala preko e-bay?

Link: napisi za avto...tablice , po mojem...full dobre cene
http://shop.ebay.de/items/__car-sign-baby_W0QQLHQ5fAvailToZ77QQ_armZ1QQ_armmZ63QQ_ruuZhttpQ3aQ2fQ2fshopQ2eebayQ2edeQ2fitemsQ2fQ5fQ5fcarQ2dsignQ2dbabyQ5fW0Q51Q51Q5farrQ5A1Q51Q51Q5ftrksidQ5Am38QQ_trksidZm38?_rdc=1

So pa simpatične te tablce! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.5.2009 12:45:16   
Bethany

Čao!
...
Tablice: mi nimamo nič, ker je mojmu škoda lepit kaj gor, ker mu "avto skazi". Js sm gledla v Pikapoki eno plišasto igračo, ko se prisesa gor in piše na njej Otrok v avtu. Ta se mi kr dopade. Ne vem pa, če bi imela ime ...

...

Ja, midva imama tega medvedka iz Pikapoke: Otrok v avtu... se mi od vseh nalepk in podobnega še najbolj dopade. Pa enostavno ga bo dol vzet. Tiste z imenom otroka so mi sicer posrečene, ampak ne bi je imela na svojem avtu.

Sem pa na amazonu se mi zdi enkrat vidla Baceka Jona za na avto prilimat. Ful posrečena, za 10 al 13 eur. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.5.2009 12:46:59   
Dali*

Poroke: no, pr nas je najbrž ne bo ... js sm že obupala. Se moj noče žent. Sicer včasih reče, da mogoč ga bo pa pičlo kdaj, sam js se na stara leta ne bom user posted image  Stvar, ki je pr vsem jezi je samo ta, da se ne pišem enako s svojimi otroki, kar mi še kr velik pomeni. Ampak bo že ... Sej se vsega človk prvadi user posted image

Sej lahko še pišeš enako z otroci. Plačaš 45€ in si spremeniš priimek. Tko ma moja kolegica. Heh...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.5.2009 12:48:49   
Bethany
Tale mi je tud ful kjut:

http://www.amazon.co.uk/Shaun-Sheep-Little-Lamb-Board/dp/B0015XQGS6/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=baby&qid=1243680475&sr=1-19

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.5.2009 12:50:04   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tale mi je tud ful kjut:

http://www.amazon.co.uk/Shaun-Sheep-Little-Lamb-Board/dp/B0015XQGS6/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=baby&qid=1243680475&sr=1-19

Za tiste, ki jim je Bacek Jon pri srcu: user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.5.2009 13:07:51   
Lolita23
Živjo!!

No  dan je še kar v redu, malo sonce malo oblaki.user posted image

bethany se strinjam, da se v vezi vse deli, sam ne bi pa rada kot tašča, ki je po drugem otroku ostala doma, zdej pa vsak mesec prosi moža, da ji da denar, (sicer vsota je 1000€), da lahko plač položnice, pa kupi vse za kuhinjo, potem pa si redko kaj sebi kupi, možu in sinu pa vedno, nekajk denarja pa naskrivaj deva na račun, pač lepo je da imaš denar da lahko si enakovreden v razmerju.

Se strinjam z kathy_p, da je ful beden, ko se tvoja družina piše eno, ti si pa kot čist tretji, včasih se zabavam, da zgleda kot da sem bodoča mačeha svoji hčeri, potem mi pa moj reče pa si spremeni priimek.user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva imava kar napis baby on boarduser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.