Bethany
|
Dobro jutro, js srkam kamiličin čaj, me neki čudno šraufa po trebuhu in želodcu... , Elina se carta pri babici, moj pa spi kot klada... res komaj čakam, da končajo ta veliki projekt v službi, da ne bo več delal nadur, slabe volje in ful utrujen domov prihajal... Takle se vprašaš, kulk je vredno toliko višja plača, če potem nisi nič več skupaj... upam, da je tako samo začasno... Ja, masaža je bila fajn, mi je malo sprostilo napetost v hrbtu. Grem v četrtek še v Dobrno, en bon pokoristit, pa potem verjetno še enkrat k temu stricu ko včeraj, pa bom mogoče porihtana... Poroka: hja, js sem vedno govorila, če se ne boma poročila pred otrokom, se sploh ne boma... in ker sma o poroki začela govorit že čisto čisto na začetku najine zveze (mislim, da po treh mesecih, ko sem se že kr k njemu preselila in tle kar ostala ), je potem v roku treh let res ratala. Čeprav sem vmes že skor obupala, da nič ne bo, ker je moj reku, da mi hoče pripravit ful neko presenečenje za zaroko in je to res malo dlje trajalo, kot sem mislila. Ampak, je bilo potem toliko bolj fajn, ker me je pa res presenetilo kot strela iz lufta, saj sem takrat že kr nekak nehala o tem razmišljat. No, pol me pa na eno čisto nedolžno soboto tako preseneti z zaroko, da si še cel teden nisem opomogla Kariera: hm, me nekak ne vleče nazaj v službo, ker ko gledam Elino, se mi zdi, da že zdaj ne folgam njenega hitrega razvoja, ko pa si v službi in to po možnosti cele dneve, pa zamudiš še toliko več... Sam kolikor se poznam, pa tudi doma ne bi imela obstanka. Pa še tako, kot je Lolita rekla, je fajn imet svoj vir dohodka, da nisi od nikogar odvisen (čeprav v zakonu je vse od obeh), pa tudi prav pride, sploh pri potrebah otroka. Dali, ti pa kr o treh razmišljaš? Js vem, da bi rada še enkrat šla skozi nosečnost in porod in porodniško, sam za trikrat pa nekak nisem ziher. Sicer bomo pa videli, kaj bo življenje prineslo. Pri treh bi se mogla kr kmalu za naslednjega že odločit. Da nekje do 35. leta spravim vse ven, hehe. Tak pa bi rada zaenkrat počakala vsaj kake dve leti, da sem lahko 100% osredotočena na Elino v njenih prvih letih življenja. Pri dveh takih malih pa se mi zdi, da ne folgaš ne enga ne drugega... Pa tudi starostna razlika me ne skrbi, ker midve s sestro sma recimo narazen leto in pol, pa bi kdo reku, kak se fajn razumema, ko sma tak blizu, pa se ne. V najstniških letih sma ble ena drugi največja mora. Zdaj je sicer bolje, ampak ni pa neke tesne povezanosti...
|