Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (27.4.2009 20:43:15)
|
Dober večer! Madonca je zatišje tle gor... ste vse praznično razpoložene? [sm=smiley1.gif]Danes smo še imeli srečo z vremenom, naslednje dni je pa taka napoved, za posrat... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] No, pa je minil podaljšan vikend, bo pa tale teden še trikrat hitreje minil kot ostali, saj je petek spet fraj dan. Mi smo bili kar doma, pa mal na sprehodih. Zdaj se radi sprehajamo do Medloga, mal konje pogledat v tisti novi konjeniški center. Je prav luštno tam okol. [sm=smiley1.gif] Elina mi zdele že spi, včeraj je tudi ob pol osmih zaspala, in spala do štirih, ko sva imele nočno malico, potem pa je potegnila še do pol osmih. No, sej sem jo slišala, da je budna že ob sedmih, sam se nekaj časa uspe kr sama zamotit v posteljici, pa lahko jaz malo potegnem dremanje. [sm=smiley1.gif] Pa ful se že dviguje, kot da bi hotla se usest. Tak da, ko pridem v sobico, že dvigne glavico, in pogleda kdo je prišel. Ful je hecna. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mbd, super za krst. Slikce sem pogledala, lepi ste bili, pa ful luštna cerkev. Suzy, hvala za info. Mene tud mal mika, da bi s kakimi kosmiči začela, poleg zelenjave. No, še imam nekaj tednov, da se odločim in splaniram tole uvajanje GH. Se posvoje kar veselim, ko že zdej s takim veseljem sedi v svojem stolčku pri mizi, ko mi jemo in s takim zanimanjem opazuje, kaj delamo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Martka, stolček Bumbo se obnese, vidim... Men je res super. Mi ni žal, da ga imamo. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|