urška13 -> RE: Celjske in okoliške mamice (24.4.2009 20:09:54)
|
Bethanyčestitke Elini za 5 mesecev[sm=racka.gif] taka lepa punčka je. komaj čakam, da jo že enkrat vidim v živo. Dali upam, da je bilo vse ok pri g. v bolnici. imaš pa kar smolo. saj se bo kmalu nehalo, boš videla. kar se tiče pa kakanja, tudi naš Jaša ima podobne barve in gostote kakec kot vaš Etien in tudi jaz si mislim, da je to normalno. je pa imel ta teden dva dni še bolj tekočega in sem si mislila, da je pa to verjetno driska. sedaj je bolje. Katja p mmmm Bol...tam je tako lepo. ahhhh. uživajte[sm=smiley1.gif] glede posvetovalnice, ne morem verjeti, da so bile tako neprijazne. ko smo bili mi, so bile vse prijazne. edino doktorca naju je prepričevala, da ad3 pa res ne povzročajo krčev. pa ja de. no, ja, me zanima, kaj bo prihodnjič, ko so nas naročili ob 7h zjutraj. ziher se nam ne bo uspelo pravočasno urediti. mi ne gremo od doma dokler mali ni sit in previt, če ne je siten. mi se bomo čez praznike bolj doma držali, mogoče kakšen krajši izlet, če so se krčki res potuhnili. je še premali in prepogosto papa...kar naprej-vsaj meni se tako zdi. ma ja, naj, samo, da so krči popustili. Bethany se priporočam za sab simplex. sicer jih še imam, a glede na dnevno količino, ki jo porabimo, ne bodo za prav dolgo. očitno pa pomagajo[sm=smiley1.gif] joj, sploh se ne upam preveč veseliti. ampak ga je res tako lepo pogledati, ko se spet nasmeji in opazuje okolico.
|
|
|
|